iOS 8.0.2 - názory, zkušenosti
-
- iPhonefil
Re: iOS 8.0.2 - názory, zkušenosti
Spravi to na 1000%, otazka jenom je KDY.
Do te doby číhám na 7.1.1
Do te doby číhám na 7.1.1
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
-
- Mírně pokročilý
Chtel bych se zeptat zda vam funguje v kontaktech projeni kontaktu. Ja kdyz na to na iP6 klidnu tak se mi to totalne kousne a nejde to.
iPhone 6S Plus 64GB Space Gray 9.2
iPad Mini Retina 16GB White WiFi 9.2
Macbook Pro 13 2.4GHz Intel Core i5 16GB ram 256GB SSD Intel HD Graphics 3000 512MB Mac OS X El Capitan 10.11.2
iPad Mini Retina 16GB White WiFi 9.2
Macbook Pro 13 2.4GHz Intel Core i5 16GB ram 256GB SSD Intel HD Graphics 3000 512MB Mac OS X El Capitan 10.11.2
-
- iPhoneHolik
Tak jsem pred chvíli zkousel iOS8.0.2 v alze na iPad Mini Retina a rychlost je zcela jinde....temer absokutne plynule a safari take lita jak blesk.
Retina ma vykonnejsi hw takze bud apple zapracuje na optimalizaci aby i na mem mini jrl jak ma nebo se ho zbavim.
V tom pripade ale vezmu iPad Air velikost mini mi prestava stacit a mam to stejne jen na doma.
Na air tato verze chodi tez vyborne.
Retina ma vykonnejsi hw takze bud apple zapracuje na optimalizaci aby i na mem mini jrl jak ma nebo se ho zbavim.
V tom pripade ale vezmu iPad Air velikost mini mi prestava stacit a mam to stejne jen na doma.
Na air tato verze chodi tez vyborne.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Moderatorka fóra
Na Airu v pohodě, jen sem tam vypadávají ovládání gesty, což mě totálně rozčiluje.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- iPhoneHolik
Dost dlha doba od predstavenia 8micky a stale niektore aplikacie padaju, zamrzaju.
Celkovo system nie je az taky odladeny, ako ked som mal iOS 7.
Dufam, ze to v nasledujucom update vyladia.
Ale z druhej stranky, s Androidom, ktory som mal na Galaxy Note 3 (s 3GB RAM) sa to porovnat neda![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Tam ani ten brutalny HW nepomohol...![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Celkovo system nie je az taky odladeny, ako ked som mal iOS 7.
Dufam, ze to v nasledujucom update vyladia.
Ale z druhej stranky, s Androidom, ktory som mal na Galaxy Note 3 (s 3GB RAM) sa to porovnat neda
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Tam ani ten brutalny HW nepomohol...
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Apple iPad mini 2 Retina 16GB Wi-Fi
-
- iPhoneHolik
Safati mi dneska spadlo behem prohlizeni stranek za dve hodiny snad petkrat a nekdy pri vicbotevrenych zalozkach nejde otevrit nova.
Naposledy upravil(a) Metalgirl dne stř říj 15, 2014 3:30 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Už jsme si o tom něco řekli, čti to po sobě a oprav si chyby, kdo to má po tobě luštit.
Důvod: Už jsme si o tom něco řekli, čti to po sobě a oprav si chyby, kdo to má po tobě luštit.
-
- Mírně pokročilý
ja som si do miniho 1 gen dal betu 2.je citit zlepsenie hlavne co sa tyka stability.V rychlosti neviem animacie mam povypinane takze ten rozdiel nerozoznam..na iOS sa to nechyta ani zdaleka ale na urovni finalky iOS 7 to je ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
-
- iPhoneHolik
Spozoroval som ze niekedy sa mi nezobrazi panel s hlasitostou.
Apple iPad mini 2 Retina 16GB Wi-Fi
-
- Klub čistého iOS
To sa mne stava bezne, neriesim.
-
- Klub čistého iOS
Gekko gecko píše:Safati mi dneska spadlo behem prohlizeni stranek za dve hodiny snad petkrat a nekdy pri vicbotevrenych zalozkach nejde otevrit nova.
Safari je jedna z více neštěstí nového systému. I mě se často kouše, někdy úplně vypadne, jindy při načítání stránky zatuhne celý telefon atd. Stejně tak blbne i wifi. Sedím metr od routeru, rychlost podle speedtestu 110 mega a najednou bác, naskočí 3G . A přitom macbook na stole běží, jako závodník... A kdyby blbnulo jen Safari a nebo wifi .... Doufám, že 8.1 tyto "masařky" vyřeší. Chápu, že nový systém má vždy "porodní bolesti" , ale to, co předvádí iOS 8 nepamatuji. A to mám iPhone od prvního modelu....
Apple hračky
-
- Host
Ahoj , na 4s jsem nainstaloval 8.0.2. a to jsem udělal největší chybu na světě. Je to totálně špatně , telefon se seká , vyskakuje z aplikací, černá obrazovka nepíšou některá písmena na klávesnici kdy ho otočím na šířku (když už se otočí) je to hrůza , vůbec to nedoporučuji.....!!!!!
Mimochodem podobné problémy ale v menším měřítku (ne tak často) se mi objevují i na iP5.
Můžete mi někdo opravdu poradit? Přímo v Apple mi řekli že na starší verzi IOS se nelze vrátit. Pak jsem se pokoušel starší verzi nahrát podle rad některých uživatelů fóra ale bez úspěchu.. Protože jinak vážně po 7 letech co Apple používám uvažuji o výměně za jinou značku.![Sad :-(](./images/smilies/sad.gif)
Děkuji za opravdové rady....
Mimochodem podobné problémy ale v menším měřítku (ne tak často) se mi objevují i na iP5.
Můžete mi někdo opravdu poradit? Přímo v Apple mi řekli že na starší verzi IOS se nelze vrátit. Pak jsem se pokoušel starší verzi nahrát podle rad některých uživatelů fóra ale bez úspěchu.. Protože jinak vážně po 7 letech co Apple používám uvažuji o výměně za jinou značku.
![Sad :-(](./images/smilies/sad.gif)
Děkuji za opravdové rady....
-
- Klub čistého iOS
V pondělí večer vyjde 8.1 tak udělej update přes iTunes. Melo by to být lepší. Když tak restore bez obnovy.
-
- Host
Tak to si počká m a mám pocit že to bude poslední šance.... Jinak Restore bez obnovy jsem dělal asi 5x... Bohužel bez nějakého výsledku. Můj dojem bude asi takový že IOS 8 ne iP4S nebude to pravé..
-
- Klub čistého iOS
No já nevím, mám 4s a jede mi to v pohodě.
-
- iPhonefil
Hozy: tak priste zkus jeste restore z DFU. Klidne bys to mohl zkusit jeste ted pred vydanim 8.1. Se soucasnym stavem jsi seznameny a snáze by jsi zjistil, jestli to DFU skutecne pomohlo nebo ne. A dej sem prosim vedet, jak to citis - docela by me to zajimalo.
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
-
- iPhoneHolik
iOS 8.0.2 - názory, zkušenosti
Pevne doufam ze s pondelnim update na 8.1 uz muj iPad Mini pojede jak ma a zrychli se i safari, at to je aspon na urovni 7.1, v soucasnem stavu je to utrpeni a rychlost pripomina nejaky levny android.
EDIT:
Tip na castecne zrychleni safari, vypnete v Nastaveni/Safari/Ostatni/ JavaScript
Me to pomohlo a dost vyrazne neni to jedte uplne ono ale vyrazne lepsi.
Se zapnutym jsem treba pri rychlem scroolingu videl chvili prazdy displej nez s stranka vykreslila ted se to uz nedeje.
Typicky zkuste stranku smartmanía.cz s zapnutym a pak vypnutym Javascriptem.
Taktez nacitani stranek ktere bylo pomale je ted stejne svizne jako u iOS7.1.2
EDIT:
Tip na castecne zrychleni safari, vypnete v Nastaveni/Safari/Ostatni/ JavaScript
Me to pomohlo a dost vyrazne neni to jedte uplne ono ale vyrazne lepsi.
Se zapnutym jsem treba pri rychlem scroolingu videl chvili prazdy displej nez s stranka vykreslila ted se to uz nedeje.
Typicky zkuste stranku smartmanía.cz s zapnutym a pak vypnutym Javascriptem.
Taktez nacitani stranek ktere bylo pomale je ted stejne svizne jako u iOS7.1.2
-
- Host
Zdravím, mám stejný problém. Pustím na iVysílání pořad, přehraje v pořádku, ukončím aplikaci a včechny videa zatuhnou (Youtube atd.) pomůže jen restart systému. Po shlédnutí dalšího pořadu je nutno systém znovu restartovat. Máte podobné chování?