Stáhnul jsem si před několika měsíci knihu i iBookstoru přes svoje Německé apple ID (používal jsem německé Gift karty) , nedávno jsem musel svůj iPhone resetovat a zálohovalo se mi vše přes icloud ale kniha se mi nestáhla , nyní používám hlavně svoje české apple ID , ale často přepínám i na svoje americké a německé ID , toto jsem tedy udělal a chtěl jsem z iCloudu stáhnout svoji knihu bohužel se mi vyskytla hláška že musím počkat 90 dní nebo co , toto se mi nedávno stalo i u Českého apple ID a já nemohl 90 dní, z iCloudu stáhnout svoje songy.
Lze těchto 90 dní nějak obejít abych mohl přepínat mezi jednotlivými Apple ID ? Případně kdybych zavolal na Apple podporu myslíte že by mi s tímto dokázali pomoci oni ?
Nemožnost stáhnutí songu,knihy z iCloudu -90 dní čekání
-
- Host
-
- Suspect
Re: Nemožnost stáhnutí songu,knihy z iCloudu -90 dní čekání
To je kvuli tomu, abys nestahoval na kamaradovo id jeho pisnicky...
Na aplikace to nevadi, tam si prepinam ucty jak se mi zachce...
Na aplikace to nevadi, tam si prepinam ucty jak se mi zachce...
-
- Klub čistého iOS
Nemožnost stáhnutí songu,knihy z iCloudu -90 dní čekání
Da sa to myslim (pri apkách to funguje) riesit cez itunes v pc. Tam sa da ľubovoľne prihlasovať pod rôznymi id. A apky a spol sa daju syncovat do telefónu následne.
Má to však obmedzenie, že pri aktualizácií apiek sa aktualizujú len tie, ktoré sú kúpené pod aktuálnym účtom prihláseným v iTunes. Na aktualiz. ostatných app sa treba vždy prihlásiť pod ID, v ktorom boli kúpené.
Má to však obmedzenie, že pri aktualizácií apiek sa aktualizujú len tie, ktoré sú kúpené pod aktuálnym účtom prihláseným v iTunes. Na aktualiz. ostatných app sa treba vždy prihlásiť pod ID, v ktorom boli kúpené.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
-
- Host
Re: Nemožnost stáhnutí songu,knihy z iCloudu -90 dní čekání
V iTunes na počítači jsem to zkoušel z iCloudu také jenže tam to nejde vůbec u žádného mého úctu napíše mi to: Požadavek na iTunes store nelze obsloužit. Vyskytla se neznámá chyba (-45054)