Kupujeme nový iPhone 3G - co to obnáší?
-
- Klub čistého iOS
Re: Kupujeme nový iPhone 3G - co to obnáší?
Ano, takych pochybnych obchodikov s elektronikou je tu v NYC strasne vela. Uz do nich ani nechodim. Kamarat si tam kupil napodobeninu iPodu nano za nieco vyse $100. Mal na sebe nalepku 8GB, aj mu tvrdili, ze je to 8GB. Prisli sme domov a hadajte co? Samozrejme, ze nebol 8GB, je to len 1GB. Isiel tam o par dni a normalne ho vyhodili A o co mi ide? V tych obchodoch by som rozhodne ziadnu elektroniku nekupoval!!!
iPhone 6s 64GB SG
MacBook Pro 13-inch 2.26GHz | 8GB RAM | 620GB Fusion Drive
myslíte že je tohle pravdivý?
http://www.mobilni-telefony-biz.cz/appl ... _1293.html
http://www.mobilni-telefony-biz.cz/appl ... _1293.html
orientacni cena, takze ani sam prodejce nevi jestli to je pravdive.
Cena je pouze orientační, iPhone 3G nemají a asi jen čekají na to co se z toho 22.srpna vyklube Nu a dokonce to tam je napsané (když klikneš na nezávaznou objednávku):
Kód: Vybrat vše
V současné době není mobilní telefon dostupný, uvedená cena je pouze orientační. Přijaté objednávky jsou nezávazné a v momentě naskladnění Vás budeme telefonicky kontaktovat.
právě mi přišla odpověď na můj mejl o kterém nevím že jsem ani posílal, koukejte na to:
citace:
Hello,
Thank you for your question,
We want you to know that our Apple iPhone 16GB 3G (2.0 version) is brand new, unlocked / simfree to any network, factory sealed in the box, totally complete
original accessories, instructions for use and comes with a 18-month international guarantee.
In addition, we want you to know our goals and obejectives here is to provide our customers 100% satisfied and once again a lengthy business relationship and
reputation, now and in the future. We can travel to your friend what you have given us information that is needed.
Quotation :
Apple iPhone 16GB 3G ------ 8000 Kc
Shipment Price per unit ----- 100 Kc
We want you to come back to us the following information about the shipment.
How many Unit :
Full name:
Address:
City:
The State:
Zip:
Mobile:
Country:
Once we have the necessary information, we will continue with quotes and further details and transfer orders for our courier (UPS Express Delivery 48 hours), so
that they can benefit from the event and the processing of the items ready for delivery and advances to the payment to be made to a rapid transfer of money.
Once payment is confirmed, we will come back with a serial number and the airway bill, so you can verify / check the status of orders on the Internet, so you
know the right time to be delivered to your door step.
Come back to our past, so we can move forward.
Regards.
United Kingdom
citace:
Hello,
Thank you for your question,
We want you to know that our Apple iPhone 16GB 3G (2.0 version) is brand new, unlocked / simfree to any network, factory sealed in the box, totally complete
original accessories, instructions for use and comes with a 18-month international guarantee.
In addition, we want you to know our goals and obejectives here is to provide our customers 100% satisfied and once again a lengthy business relationship and
reputation, now and in the future. We can travel to your friend what you have given us information that is needed.
Quotation :
Apple iPhone 16GB 3G ------ 8000 Kc
Shipment Price per unit ----- 100 Kc
We want you to come back to us the following information about the shipment.
How many Unit :
Full name:
Address:
City:
The State:
Zip:
Mobile:
Country:
Once we have the necessary information, we will continue with quotes and further details and transfer orders for our courier (UPS Express Delivery 48 hours), so
that they can benefit from the event and the processing of the items ready for delivery and advances to the payment to be made to a rapid transfer of money.
Once payment is confirmed, we will come back with a serial number and the airway bill, so you can verify / check the status of orders on the Internet, so you
know the right time to be delivered to your door step.
Come back to our past, so we can move forward.
Regards.
United Kingdom
No vida, nekdo ti pise jmenem Velke Britanie, to bych si urcite aspon 2 kousky objednal..
POZOR
Mamka zrovna mluvila s operátorkou T-Mobilu (problém s MMSkama na Siemensu), tak jsem jí (mamce) řekl, ať zapne reprák a zeptá se jí na cenu iPhonu. Podle operátorky bude Twist sada 8GB za 10999,-. Moc bych tomu nevěřil, podle jejího hlasu bylo poznat, že ani neví, která bije (vypatlaná blondýnka).
Mamka zrovna mluvila s operátorkou T-Mobilu (problém s MMSkama na Siemensu), tak jsem jí (mamce) řekl, ať zapne reprák a zeptá se jí na cenu iPhonu. Podle operátorky bude Twist sada 8GB za 10999,-. Moc bych tomu nevěřil, podle jejího hlasu bylo poznat, že ani neví, která bije (vypatlaná blondýnka).
-
- iPhone guru
No tak vzhledem k tý poněkud sednoucí ceně bych řekl že to lehce uvěřitelné je... Ale uvidíme (že jo Terry )
hele nech si toho.. jestli narážíš na moji věčnou radu "Musíme si počkat" nebo "Uvidíme" To jsou zlatý rady, nejlepší je se podle nich, ve věci ohledně českého prodeje iPhone řídit (odpověděl jsem ti takhle, abych nebyl úplně OT) .. terry
hele nech si toho.. jestli narážíš na moji věčnou radu "Musíme si počkat" nebo "Uvidíme" To jsou zlatý rady, nejlepší je se podle nich, ve věci ohledně českého prodeje iPhone řídit (odpověděl jsem ti takhle, abych nebyl úplně OT) .. terry
takhle..nevíte náhodou o záruce co se týče ifouna 3G?:) Doteď to bylo tak, že po koupi v Americe a odblokování tady v ČR se na telefon ztrácela záruka (protože se v ČR zatím oficiálně neprodával). Teď se tady bude prodávat, takže otázka zní: Pokud si koupím telefon v USA a odblokuji si ho tady, tak záruku naztrácím? Logicky by to tak být mělo, jestli to je ovšem pravda, to nevím jak zjistit. Poradíte mi prosím?
Díky moc.
Díky moc.
Jo, tak to je přesně ta samá otázka, která zajímá i mě. Vzhledem k možnosti dnes už méně problémového sehnání telefonu v USA, dovozu nebo poslání (a s obrovskou pravděpodobností za lepší peníze než nám tady u nás v blízké době představí) a odblokace u nás (dejme tomu po 22. srpnu) to je opravdu zajímavá otázka.
Podle mě by se záruka neměla ztratit, ale když na konkrétní přístroj bude třeba z nějakého důvodu záruka uplatnit, bude se muset uplatnit v USA (v tomto případě)...takže posílání, čekání, atd...
No, ale to jsou jen mé domněnky...
Podle mě by se záruka neměla ztratit, ale když na konkrétní přístroj bude třeba z nějakého důvodu záruka uplatnit, bude se muset uplatnit v USA (v tomto případě)...takže posílání, čekání, atd...
No, ale to jsou jen mé domněnky...
4Antabelus - Terry: nezneužívej toho že jsi moderátor a zbytečně nedávej do příspěvků modrý, křiklavý a tlustý text! Nedá se na to koukat, nechápu... se pose*
Ty jeden.. Já to psal proto, abych zbytečně nespamoval, ale aby si toho taky dotyčný všiml, až se sem bude dívat A máš snad něco proti modré barvě?
// Takhle malinkatý je to fajn a černý
Ty jeden.. Já to psal proto, abych zbytečně nespamoval, ale aby si toho taky dotyčný všiml, až se sem bude dívat A máš snad něco proti modré barvě?
// Takhle malinkatý je to fajn a černý
-
- Starý pes fóra :)
@ Bonifac22 & bee
asi jste to mysleli tak, že si koupíte v USA telefon a u nás si ho necháte u operátora odblokovat (podobně jako to dělají v Belgii a snad i Francii). Zatím ale není jisté, zda to tady bude možné, pokud tuto službu operátoři nabídnou. 'Musíme si počkat' (:)) a uvidíme, co nám operátoři nabídnou.
asi jste to mysleli tak, že si koupíte v USA telefon a u nás si ho necháte u operátora odblokovat (podobně jako to dělají v Belgii a snad i Francii). Zatím ale není jisté, zda to tady bude možné, pokud tuto službu operátoři nabídnou. 'Musíme si počkat' (:)) a uvidíme, co nám operátoři nabídnou.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
Tak prave jsem kvuli tomu volala na apple.cz a oni nic nevi..pry az se zacne prodavat, tak budou vedet nebo co. Tak presne z tohodle skripu zubama!! tady vidim spis naprostej nezajem....potrebovala jsem koupit tydlifouna do konce srpna a asi houby..:/
-
Z apple.cz ti nic neřeknou.. Tam už se příště neptej, radši zavolej operátorovi. Apple totiž u nás nemá oficiální zastoupení, takže ho u nás "supluje" firma CDS - ta ti toho moc neřekne.
jakymu operatorovi? nevim ted jak to myslis
EDIT:
no a z iphone.cz mi bylo odpovezeno, cituji: "Odblokovani je nelegalni a tim padem stracite zaruku a to v pripade ze se iPhone 3G bude zde prodavat."
wtf?!
EDIT2:
on to nejspis budes ty, ne??:)) no kazdopadne se priznam ze tomu odblokovani atd moc nerozumim..takze jestli placam neco blbe, tak me oprav:)
Precti si ve FAQ jak psat prispevky, pouzivej EDIT! 3 prispevky pod sebou v rozmezi 10min! Ted jsem ti to jeste opravil ja, ale priste uz nebudu tak hodny. ilijusin
EDIT:
no a z iphone.cz mi bylo odpovezeno, cituji: "Odblokovani je nelegalni a tim padem stracite zaruku a to v pripade ze se iPhone 3G bude zde prodavat."
wtf?!
EDIT2:
on to nejspis budes ty, ne??:)) no kazdopadne se priznam ze tomu odblokovani atd moc nerozumim..takze jestli placam neco blbe, tak me oprav:)
Precti si ve FAQ jak psat prispevky, pouzivej EDIT! 3 prispevky pod sebou v rozmezi 10min! Ted jsem ti to jeste opravil ja, ale priste uz nebudu tak hodny. ilijusin
lol, krasne jsi mi to vysvetlil:) dekuji:) no proste to nikdo nebude vedet driv, jenom t-mobile..a ti vi velky....ti ani nevi, ze jim ma 22.8. vyjit nejakej iphone..a to bez prdele.
No kazdopadne bych rada zustala i u t-mobile..ale jeste tam musim poresit internet..a prozatim mi vzdy bylo receno, ze pro macbooky resp. pro Leoparda nemaj podporu..ze muzu pouzivat net s maximalni neuveritelnou rychlosti 256kb!!! yaaaay..takze vubec nevim co si pocnu....muzes mi jeste prosim poradit, jakej si uzu poridit net s dobudoucna planovanym founem 3G? da se vyuzit jako modem atd.?
No kazdopadne bych rada zustala i u t-mobile..ale jeste tam musim poresit internet..a prozatim mi vzdy bylo receno, ze pro macbooky resp. pro Leoparda nemaj podporu..ze muzu pouzivat net s maximalni neuveritelnou rychlosti 256kb!!! yaaaay..takze vubec nevim co si pocnu....muzes mi jeste prosim poradit, jakej si uzu poridit net s dobudoucna planovanym founem 3G? da se vyuzit jako modem atd.?
-
- Host
Na tom není logického zhola nic, koupí telefonu v USA kupuješ telefon určený pouze pro americký trh (navíc pro jednoho konkrétního operátora) a záruku tím pádem můžeš uplatnit pouze v USA*, na což nemůže mít vliv to, zda se zde prodává iP3G oficiálně či nikoli.bee píše: Pokud si koupím telefon v USA a odblokuji si ho tady, tak záruku naztrácím? Logicky by to tak být mělo, jestli to je ovšem pravda, to nevím jak zjistit.
Shrnutí: chceš telefon se zárukou od Applu? Kup si jej u oficiálních prodejců pro ČR, tedy u T-Mobile, O2 nebo Vodafone, nikde jinde.
* Samozřejmě ještě za podmínky, že jej SW neodblokuješ, což doposud ale ani není možné, jinak totiž přijdeš i o záruku v USA.
no ja jen, ze se vzdy mluvilo o tom, ze iphone nema zaruku v zemich, kde zatim neni oficialne prodavan, tak proto to rikam..jinak z tech zaruk jsem jelen..jak je i vidno:)
..no ted uz jen doufat, ze nebude v t-mobile hned vyprodano..:/
..no ted uz jen doufat, ze nebude v t-mobile hned vyprodano..:/
-
Z důvěryhodného zdroje k nám opět proniklo několik zajímavých informací o novém iPhonu, který zatím všichni operátoři jinak úspěšně drží pod pokličkou. Tedy prozradili kdy ho začnou prodávat, bude to 22. srpna ale to už víme. Novou informací je, že zásilka dorazivší k O2 čítala zhruba pět tisíc kusů, avšak ne všechny přístroje smí operátor prodat. Apple si totiž do smlouvy zakotvil několik nekompromisních podmínek, které pravděpodobně budou pro všechny operátory velmi podobné. Nějakých 250 kusů si O2 musí ponechat k propagačním a reklamním účelům. Americký výrobce si prostě na marketingu zakládá, a tak když přijde zákazník reklamovat nakousnuté jablíčko, musí mu být po dobu opravy zapůjčen stejný typ přístroje. Pak nesmí chybět jeden kousek vystavený jako nejdražší drahokam na každé prodejně, přičemž v okruhu jednoho metru nesmí být žádný jiný přístroj, který by ho mohl zastínit.
To ale není nic neobvyklého, v zahraničí to takto funguje už od začátku prodeje první generace iPhonu. Takže kdokoli přijde na prodejnu (pravděpodobně nejen k O2), okamžitě uvidí její dominantu v podobě bílého svítícího stojanu s vystaveným klenotem. Dále zde máme po dvou zkušebních kusech, které budou sloužit pro zvědavé zákazníky toužící si přístroj ohmatat, přičemž ty budou nosit konzultanti. A ještě jedna zajímavost, nový 3G iPhone si prostřednictvím webového formuláře u O2 rezervovalo už 1 200 lidí. Ti si ho budou moci zakoupit, jakmile doběhne odpočet na této stránce, tedy 22. srpna po odbytí půlnoci. Budou se ale muset vypravit do Prahy, kde bude takto v noci kvůli zachování celosvětové tradice otevřena prodejna na Václavském náměstí.
Tohle se objevilo na iPhonemanii.. celkem zajímavé. Mě se nejvíc líbí, jak si Apple zakládá na marketingu. By mě zajímalo, jak to budou dělat v prodejnách, kde nemají šanci, aby byl iPhone osamocen s metrovou vzdáleností Asi tam nebudou prodávat nebo vystavovat.
A taky se mi zdá, že těch kusů není nijak moc, ale uvidíme.
5000 mi prijde opravdu malo. To dle meho neodborneho nazoru zmizi pri nejhorsim za tyden mozna 2.
Premyslim ze se tam v tu pulnoc 22.8. pujdu kouknout.
Premyslim ze se tam v tu pulnoc 22.8. pujdu kouknout.
přesně,ale lepší je vědět tarify a ceny a rovnou koupit
BW- pude koupit někde neblokovanej komplet a jinde k němu aktivovat tarif?
BW- pude koupit někde neblokovanej komplet a jinde k němu aktivovat tarif?
No a jak to bude u T-mobile, stale zadne info? tam ani neni mozne si ho dopredu rezervovat, coz me lehce znervoznuje:/ Ale pokud budou taky otevirat o pulnoci (jakoze asi jo), tak uvazuju, ze bych taky skocila mrknout, chci videt jak bude probihat ten humbuk:))))
-
- Sons of Jailbreak
Heh, tak to si tam muzeme dat rovnou dostavenicko fora, ne?
a udelame vitani obcanku:)) - novych iphonistu:)
ale tak asi bych se tam stavil taky,ale iPhona chci až se bude vědět víc a budu mít aspoň česky iTunes
Pro iTunes existuje čeština, ale je jen pro OS X, což ty máš a asi o tom víš Akorát bych viděl problém s aktualizacemi.
Nu uvidíme, prý bude čeština oficiálně, kvůli iPhone 3G.
Nu uvidíme, prý bude čeština oficiálně, kvůli iPhone 3G.
prostě čekám na aktualizaci a ze stejnýho zdroje by měla být i na Win a to během tohohle týdne
ahojte, velmi sa vam ospravedlnujem za tuto otazu, ktoru idem polozit urcite sa to tu uz niekde rozoberalo.
Som v USA, kde budem najblizsich 10 mesiacov. Chcem si kupit iPhone, ale bez kontraktu s AT&T. Da sa to nejako spravit, alebo mam jednoducho smolu?
Som v USA, kde budem najblizsich 10 mesiacov. Chcem si kupit iPhone, ale bez kontraktu s AT&T. Da sa to nejako spravit, alebo mam jednoducho smolu?
-
- Mírně pokročilý
Jako může mi někdo říct to to ten T-mobile vykoumal? to myslej vážně že cenu telefonu a tarifi uveřejněj toho 22.8? dit to se bude o pul noci prodávat!. to jako naženou zakazníky do prodejny a udělaj tam tiskovku? a až na mistě řeknou ceny a tarify? jako tet když sem to na jejich stránkách četl tak doufám že O2 to zveřžejní dříve! takovéhle opštrukce kvuly tomu! ani reklamy nejsou na něj.. no to sem chtěl jet do prahy na tu půl noc ,ale tohle asi nepojedu budu na místě a oni řeknou že chtěl o dost víc než budu mit,bože to sou hova.a
ip 5c
Byl jsem u Vodafone a dozvěděl jsem se, že ceny a tarify prozradí ještě před 22.8.
btw OT. ta tfoje čeština mi rve oči
btw OT. ta tfoje čeština mi rve oči
@hectorko
je to tu vsude...
je tu moznost na sedem trhu kde se cena pohybuje kolem 900-1000$
a pak je tu moznost koupit se smlouvu a hned ji zrusit, cena se potom ruzni podle pokut atd., uz jsem to tu nekde psal, zkus si to najit
a nebo koukni na eBay
je to tu vsude...
je tu moznost na sedem trhu kde se cena pohybuje kolem 900-1000$
a pak je tu moznost koupit se smlouvu a hned ji zrusit, cena se potom ruzni podle pokut atd., uz jsem to tu nekde psal, zkus si to najit
a nebo koukni na eBay
Řešit ceny ani špekulovat o novém iPhonu a cenách nemá cenu. Vodafone den před prodejem rozešle všem co jsou zaregistrovaní email s podrobnými informacemi o prodeji
..no t-mobile nerozeslal ani zpravy o tom, ze ifoun jde tady do prodeje 22.8. ..takze nevim jestli mam vubec doufat, ze rozesle info o cene pred prodejem jak tvrdi..no nezbyva nic jineho nez checkovat porad stranky jak jouza..
Vodafone, další zprávy z "vlnového blogu"!
Na pultech Vodafonu se objeví příští týden. V pátek 22. srpna. A proč byste si jej měli koupit právě u Vodafonu?
1. Vodafone vám iPhone 3G nabídne i k tarifům bez písemné smlouvy. Nemusíte se tedy na roky uvazovat nesmyslnými smlouvami. Na to my si nepotrpíme.
2. iPhone 3G si nejlépe užijete s naším skvělým pokrytím datových sítí EDGE, které obstálo v nezávislých testech. Navíc tuto síť má Vodafone nejhustší v Česku, takže si můžete být jisti, že vám iPhone3G bude skvěle fungovat opravdu v kdejakém koutě naší vlasti.
3. iPhone 3G budeme prodávat bez blokace.
4. A to všechno bez kliček, háčků, podmínek pod čarou a dalších pastí na zákazníky. Pěkně férově.
Celý článek...
Na pultech Vodafonu se objeví příští týden. V pátek 22. srpna. A proč byste si jej měli koupit právě u Vodafonu?
1. Vodafone vám iPhone 3G nabídne i k tarifům bez písemné smlouvy. Nemusíte se tedy na roky uvazovat nesmyslnými smlouvami. Na to my si nepotrpíme.
2. iPhone 3G si nejlépe užijete s naším skvělým pokrytím datových sítí EDGE, které obstálo v nezávislých testech. Navíc tuto síť má Vodafone nejhustší v Česku, takže si můžete být jisti, že vám iPhone3G bude skvěle fungovat opravdu v kdejakém koutě naší vlasti.
3. iPhone 3G budeme prodávat bez blokace.
4. A to všechno bez kliček, háčků, podmínek pod čarou a dalších pastí na zákazníky. Pěkně férově.
Celý článek...
-
- Senior uživatel
Mam pocit, ze tim poctem kusu ( O2 = 5tis. kousku) chteji vyvolat stejnou manii jako jinde. Pote se budou chlubit jak behem jednoho dne byli vyprodany. Je to hnus panove.
-
- Klub čistého iOS
Takze dnes je den D. Uz len cakam, kedy mi zazvoni DHL, malo by to byt kazdu chvilu. iPhone 3G 16GB Black kupeny na eBay za $799. Krabica ma na sebe este origos igelit, cize este je nedotknuty a neaktivovany.
P.S.: Som v USA.
P.S.: Som v USA.
iPhone 6s 64GB SG
zitra jedu do Parize do nedele, tak se kouknu po shopech jestli ho tam maji. Jaky operator ho tam prodava? Orange?
mozna ho i koupim
mozna ho i koupim
-
@ilijusin: vem kdyžtak i jeden pro mě 16GB white.. až budu mít peníze, tak ti to zaplatím. To ale nebude hned tak Jen kdyby byla dobrá cena.
Koukal jsem na hyperinzerci a tam prodávájí některé elektroniky,iPhony za 400 USD i s dovozem,ale nevím jak je to důvěryhodné...Koukněte,případně napište jestli ste zkusili:-)
http://vyhledavani.hyperinzerce.cz/0/0_ ... +3g_0_0_0/
http://vyhledavani.hyperinzerce.cz/0/0_ ... +3g_0_0_0/