iPhone 6 vs iPhone 6 Plus - jaký Typ, Barvu a Kapacitu?
-
- Starý pes fóra :)
Re: iPhone 6 vs iPhone 6 Plus - jaký Typ, Barvu a Kapacitu?
ja urcite idem do iPhone 6 plus, 64GB, spacegray.
mna osobne Apple velmi potesil vacsou verziou, nakolko Note 3 som mal moznost par dni skusat a zistil som, ze prave taketo nieco by bolo pre mna ideal. Avsak nechcem menit iOS za rozne ine shity. Som proste zvyknuty na iOS od uplneho zaciatku. Mal som zatial vsetky modely, cize menim kazdy rok.
Pre mna osobne by som to uz ani nenazval "telefon" kedze prave tato funkcia ako zistujem nie je na mojom iZariadeni primarna.
Primarne vyuzivam, internet, mail, reeder, fotak. Cize telefonavanie je sekundarna funkcia pre mna. Skor to vnimam ako prenosne multimedialne zariadenie.
takze aj z tychto dovodov je pre mna volba IP6+ idealna.
mna osobne Apple velmi potesil vacsou verziou, nakolko Note 3 som mal moznost par dni skusat a zistil som, ze prave taketo nieco by bolo pre mna ideal. Avsak nechcem menit iOS za rozne ine shity. Som proste zvyknuty na iOS od uplneho zaciatku. Mal som zatial vsetky modely, cize menim kazdy rok.
Pre mna osobne by som to uz ani nenazval "telefon" kedze prave tato funkcia ako zistujem nie je na mojom iZariadeni primarna.
Primarne vyuzivam, internet, mail, reeder, fotak. Cize telefonavanie je sekundarna funkcia pre mna. Skor to vnimam ako prenosne multimedialne zariadenie.
takze aj z tychto dovodov je pre mna volba IP6+ idealna.
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
iPhone.cz
-
- Host
Ja musim pockat kym si i6 osobne "neohmatám". Stale som neni presvedčeny, či nebude 4,7 pre mna zbytočne vela a možno radsej siahnem po 5S kedže ten dizajn je špickovy narozdiel od 6ky ( zadnej strany).
-
- iPhonefil
Takze za me rozhodnuto a odhlasovano. IP6+ 64 GB space grey.
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
-
- Klub čistého iOS
iP6+ 16GB. Vic pameti rozhodne nepotrebuju, hudbu mam v cloudu.
-
- Host
...dnes přišel e-mail z Apple Store. Ve čtvrtek ho budu mít doma.
iPhone 6 Space Grey 64 GB.
iPhone 6 Space Grey 64 GB.
iPhone 4 16 GB black-out
iPhone 5 32 GB White-out
iPad Retina
iPhone 5 32 GB White-out
iPad Retina
-
Ví někdo, že je mezi iPhonem 6 a iPhonem 6 plus rozdíl v kvalitě reprodukované hudby?
Podle této recenze nemá plusko tak kvalitní zvuk jako iPhone 6.
http://www.whathifi.com/apple/iphone-6-plus/review
Máte možnost to někdo posoudit?
Podle této recenze nemá plusko tak kvalitní zvuk jako iPhone 6.
http://www.whathifi.com/apple/iphone-6-plus/review
Máte možnost to někdo posoudit?
iPhone 6 Plus 64GB | iPad 3 32GB Wi-Fi
-
- iPhoneHolik
Mel jsem 6ku, ted mam 6 Plus. Neslysel jsem zadny rozdil (nepovazuji se za audiofila, na druhou stranu mam citlive usi). Navic pokud to hodnoti nekdo, kdo si stezuje, ze Apple nestihl do baleni dat Beats, tak bych to nebral vazne Beats je o image, rozhodne ne o zvuku...
-
- Sponzor 2014
Tak, presne. Beats je hodne velkej business, ktery se zvukem nema nic spolecneho. Teda ma, pekny design a spoustu basu a jenom prumernou reprodukci optimalizovaneho jednoho zanru hudby.
-
- Klub čistého iOS
iPhone 6 vs iPhone 6 Plus - jaký Typ, Barvu a Kapacitu?
Takze rozhodnute. 6 plus, silver, 16 Gb
Edit: tak bude 64 gb, uz je aj predobjednane na alza.cz
Edit: tak bude 64 gb, uz je aj predobjednane na alza.cz
Naposledy upravil(a) next751 dne sob říj 18, 2014 10:59 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhoneHolik
OT: Jeste k te hudbe. Dnes jsem to testoval. Bracha ma 6ku, ja 6Plus. Stejna skladba (hodilo se album U2 od Apple, jinak poslouchame kazdy neco jineho) a stejna sluchatka (Sony MDR1-R). Jediny rozdil, ktery jsme zaznamenali byl, ze z 6Plus je zvuk silnejsi/hlasitejsi. Asi diky vetsi baterce (mensi vliv odporu sluchatek). Takze asi tak...
Asi by to melo byt v jinem vlakne, ale kdyz uz to tu je. Chtel jsem sem dat konkretni zkusenost, aby to zbytecne neodradilo nekoho, kdo o 6 Plus uvazuje
Asi by to melo byt v jinem vlakne, ale kdyz uz to tu je. Chtel jsem sem dat konkretni zkusenost, aby to zbytecne neodradilo nekoho, kdo o 6 Plus uvazuje
-
- Host
Iphone 6 Space gray 64gb na ceste ku mne
-
tak uz mam aj ja, presne to, za co som uz davnejsie zahlasoval
iPhone 6 Plus 64GB space gray
iPhone 6 Plus 64GB space gray
iPhone X space gray 64 GB,
iPhone.cz
iPhone.cz
-
- iPhone expert
@Palinhoo...uz maji nekde 64Gb skladem, nebo je to tech 2-3 tydne cekani?
sharkee
iPhone11Pro + iPAD2018/iPad mini2WiFi + MBP2018TB + MBA2014 + aTV4 + BeatsSOLO3WL + AirPods2019WC
iPhone11Pro + iPAD2018/iPad mini2WiFi + MBP2018TB + MBA2014 + aTV4 + BeatsSOLO3WL + AirPods2019WC
-
- Host
Myslím si,že každej ať si koupí to co mu vyhovuje.
Já třeba strašně nesnáším přerostlé telefony,proto bych nikdy do 6+ nešel.
To je něco tak ošklivého,že to nemá obdoby.
Vždy si představím kdyby mě někdo volal a já si ho přiložil mezi lidmi k uchu.
Opravdu bych se styděl.
Já třeba strašně nesnáším přerostlé telefony,proto bych nikdy do 6+ nešel.
To je něco tak ošklivého,že to nemá obdoby.
Vždy si představím kdyby mě někdo volal a já si ho přiložil mezi lidmi k uchu.
Opravdu bych se styděl.
-
- iPhonefil
Jiri to je vec zvyku
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
-
- Klub čistého iOS
Kamarati si robili srandu, ked som ho prilozil k uchu V podstate si ju robia do teraz Nevidim dovod, preco sa hanbit za iPhone.
-
- Host
Né Círo nebylo to myšleno zle,jen jsem napsal svůj názor a opět říkám,ať si každej koupí co se mu líbí více. Je to jen na něm. Já mluvil pouze za sebe. A pokuď se někomu líbí 5,5 dlouhé pádlo,tak ať ho má.
A musím dodat,že to nebylo myšleno,že bych se styděl za iPhone 6+ ale za jeho velikost.
iPhone 6+ je krásný Apple nástroj,jako každé jejich výrobky od Apple,jen mě začíná každej rok už dost štvát jejich vždy několiatá reklamace a začíná mě to už opravdu přivádět až k vzteku,protože co je to za značku,když si zaplatím za telefon přes dvacet klacků a musím ho jít minimálně dvakrát reklamovat. Co to jako je?
Ted mám novou šestku a zatím je OK.
Rozhodl jsem se,že se za ni budu asi modlit.
Tak jsem dopadl a né jenom já co tady čtu o reklamacích na iPhone 6 a to jsem si myslel,že už bude pokoj.
Mějte se všichni suprově a hlavně ať vám váš iPhone dlouho slouží bez reklamací!!!!
A musím dodat,že to nebylo myšleno,že bych se styděl za iPhone 6+ ale za jeho velikost.
iPhone 6+ je krásný Apple nástroj,jako každé jejich výrobky od Apple,jen mě začíná každej rok už dost štvát jejich vždy několiatá reklamace a začíná mě to už opravdu přivádět až k vzteku,protože co je to za značku,když si zaplatím za telefon přes dvacet klacků a musím ho jít minimálně dvakrát reklamovat. Co to jako je?
Ted mám novou šestku a zatím je OK.
Rozhodl jsem se,že se za ni budu asi modlit.
Tak jsem dopadl a né jenom já co tady čtu o reklamacích na iPhone 6 a to jsem si myslel,že už bude pokoj.
Mějte se všichni suprově a hlavně ať vám váš iPhone dlouho slouží bez reklamací!!!!
-
- iPhonefil
Jirko super prispevek, diky. Ja jsem s kvalitou tezce nespokojeny u applu. Co ipad to flekaty displej, u iphonu ani nemluvit. Mrzi me to. At ti taky dobre slouzi
Naposledy upravil(a) kotelník dne sob lis 29, 2014 10:28 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhonefil
OK kotelniku, ale po pulnoci po navratu domu uz radeji nepis - pletou se ti pismenka
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
-
- Host
Kotelnik: no já jsem taky už léta nespokojen skrz ty iphony,protože to už se fakt nedá.
A proč si to vlastně teda kupujeme? Už jsem s tím chtěl mockrát praštit,ale pořád si říkám co když už to bude OK. A nebude. Tak jdu do toho jako kretén znovu a znovu,ale až se opravdu naseru což určitě brzy bude tak....
stejně si koupím Apple. Tak sem normální?
A proč si to vlastně teda kupujeme? Už jsem s tím chtěl mockrát praštit,ale pořád si říkám co když už to bude OK. A nebude. Tak jdu do toho jako kretén znovu a znovu,ale až se opravdu naseru což určitě brzy bude tak....
stejně si koupím Apple. Tak sem normální?
-
- iPhoneHolik
Je to jednoduche. Neni to jen o HW, ale taky o SW a navazanych App, hudby, atd.
iOS mi vyhovuje, mam na nej navazano spoustu App a hudby. Android ani WP se mi nelibi. Chyby me taky stvou, ale to je proste dan za masovou vyrobu a tyka se vsech znacek. Takze si nepomuzeme. A u Apple je to aspon tak, ze to meni... Takze asi tak
iOS mi vyhovuje, mam na nej navazano spoustu App a hudby. Android ani WP se mi nelibi. Chyby me taky stvou, ale to je proste dan za masovou vyrobu a tyka se vsech znacek. Takze si nepomuzeme. A u Apple je to aspon tak, ze to meni... Takze asi tak
-
- iPhonefil
i to je pravda, Jadro