iPhone 6 - anketa o spokojenosti
-
- Host
iPhone 6 - anketa o spokojenosti
Jak tak ctu prispevky o reklamacich iPhone 6, tak by mne zajimalo jestli je vubec nekdo spokojen
-
- Klub čistého iOS
Re: iPhone 6 - anketa o spokojenosti
Asi mám opravdu štěstí, nikdy jsem nereklamoval ani jediný kousek a to jsem jich měl opravdu už hodně. IP 6 mám z iStyle hned první den prodeje.
iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB
Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar
iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro
Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar
iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro
-
- iPhoneHolik
Ja jsem 2x menil, pak jsem chytl super kus a jsem moc spokojeny
-
- Mírně pokročilý
Mam jeden z prvych iP6 128GB SG na Slovensku z Orange a uplne bez chyby.
-
- Klub čistého iOS
Měl jsem doposud všechny typy iPhonu, od různých prodejců a vždy jsem měl štěstí na první kus. S jedinou vyjímkou u iPhonu 4, který jsem měnil 4 x . Vždy s jinou zavadou . Což byl i pro prodejce - apple.cz extrém. Ale měnili telefony obratem, vždy přivezli nový a reklamovaný si odvezli. I prodejce na lince mi tenkrát přiznal, že nejsem jediný, že je to asi nějaká špatná serie - matně vzpomínám, že se to řešilo i v mediích, už to bylo někdy na prášky.... Ale jinak jsem skutečně neměl problémy nikdy, ani nyní s iP 6 a ani s jinými Apple výrobky. A že už mi jich za posledních ca 15 let prošlo rukama desítky.
Apple hračky
-
- Pokročilý uživatel
Kromě iPhone 4 mi rukama prošly všechny Apple telefony. Jedna reklamace po půl roce iPhone 3GS (deska) a občas cvakající HB i iPhone 5. Po nějaké době to přestalo. Jinak všechny bez chyby.. Letos prodáno 5 ks iPhone 6, nerozbaloval jsem je, ale nemám od nikoho z nových majitelů zprávy, že by měli nějaký problém, jeden vlastním, naprosto bez chyby a jeden iPhone 6 plus mi leží doma, také bez jediné vady.. Potom, co jsem tu prošel jedno vlákno o vadných nových telefonech, jsem trochu znervózněl a důkladně zkontroloval oba šestkový mobily a ani teď nic nenašel..
-
- Host
Ja prave na ten svuj cekam, dorucen z Apple Store ma byt tento patek. Taky mne znervoznila ta spousta ohlasu na reklamace...
-
- Starý pes fóra :)
I kdyby byl vadný jeden ze sta, tak nespokojení uživatelé jsou vždycky nejvíc slyšet. Stejně jako s ohýbáním, taky už se to uklidnilo a mediální hysterie opadla.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Klub čistého iOS
To souhlasím, problém asi je, že lidé od Apple (a za ty peníze) očekávají, že vadný bude třeba jeden z tisíce a ne ze sta.
-
- Mírně pokročilý
Mal som vypaleny pixel na displeji, takze som menil. Druhy kus bol uz v poriadku.
- iPhone HW: iPhone2G(8GB), iPhone3G(8GB), iPhone5S (32GB), iPhone6 (64GB)
- Mac HW: MacBook Pro Retina (late 2013, 8GB, 256GB SSD)
- Ostatne: Apple Watch 1st gen., AppleTV 4th gen., Airport Extreme
-
- Starý pes fóra :)
To číslo jsem samozřejmě střelil od boku. Já nevím, jaká je četnost vadných iPhonů.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Klub čistého iOS
Jasně, nic ve zlém ... ale nic to nemění na tom, že četnost vadných kusů je asi větší, než a) bylo dříve, b) by lidi od Applu očekávali a c) jsou ochotni tolerovat ... kéž bych se mýlil ...
-
- iPhone guru
Ja som kúpil iP 6 v M-zone na polnočnom predaji a do rúk mi dali túto krabicu CLICK
Keď som to videl tak som sa až zhrozil, ale vravím si že krabica je poškodená ale iphone bude určite 100% a tak aj bolo... Mal som iphone 3gs, 4s, a teraz mám 6tku, a reklamoval som len 3gs pred koncom záruky lebo bol puknutý kryt a dali mi nový
Keď som to videl tak som sa až zhrozil, ale vravím si že krabica je poškodená ale iphone bude určite 100% a tak aj bolo... Mal som iphone 3gs, 4s, a teraz mám 6tku, a reklamoval som len 3gs pred koncom záruky lebo bol puknutý kryt a dali mi nový
-
- Klub čistého iOS
No konečně, viz http://mobil.idnes.cz/mobil-roku-2014-v ... ob_tech_jm už mi ten Tamtung lezl krkem
-
- iPhone expert
Ja mel vsechny krome 3G a nikdy zadny problem. Nikdy jsem nereklamoval. Vsechny byly v poradku. Ted 6plusko, neohyba se, nespini se, necvaka, neodira se. Az me napada, zda nemam vadny kus
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
-
- Host
Mal som a mám 6 ks iPhonov a ani jeden som zatial nereklamoval a ani sa nepokazil.
Dúfam že to pôjde takto ďalej....
Dúfam že to pôjde takto ďalej....
iPhone 12 mini 64 GB
MBP 16" i7 2,6 GHz ,SSD + 2x HDD
MBP 15.4'' C2D 2,53 GHz , SSD + HDD
iPad Mini 16 GB WiFi
iPhone XR 64 GB
iPhone SE 16 GB
iPhone 6 Black 16GB
iPhone 6 White 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 4S 16GB
iPhone 3GS 32GB
MBP 16" i7 2,6 GHz ,SSD + 2x HDD
iPad Mini 16 GB WiFi
iPhone XR 64 GB
iPhone 6 Black 16GB
iPhone 6 White 16GB
-
- Host
Tak mi dnes prisel o den drive, s mirnou nervozitou jsem ho vecer rozbalil a nastesti se muzu pridat k tem stastnejsim, nic nevrze, vse je krasne slicovane a display bez fleku.
Dnes to vidim na zajimavy vecer...
Dnes to vidim na zajimavy vecer...
-
- iPhoneHolik
Tak uz na me zas doslo - zacal cvakat displej.
-
- Moderator fóra
ja chtel cernej, ale dva cerne kusy jsem hnedka reklamoval (cvakani displeje - oba dva!!) a tak jsem vzal bilej resp. stribrnej a ten je bezvadny.. akorat se mi vsichni smeji, pac jsem si cele roky delal srandu z lidi co maji bilej - rikal jsem ze je pro holky a ted mam taky bilej.. no holt me karma dohonila :D
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- iPhone guru
haha toto ja hovorím doteraz tiež som striktne zastáncom čiernej snáď nedopadnem jak ty
-
- Host
To je pravda. Bílej iPhone u chlapa opravdu vypadá divně. Jednou jedinkrát jsem měl bílej,ale přesně 10 dní. Pak musel jít z baráku a za další 3 dny jsem měl black.
Od té doby jsem zastáncem jedině černé.
Bílý je skutečně pro holky.
Od té doby jsem zastáncem jedině černé.
Bílý je skutečně pro holky.
Naposledy upravil(a) jackherrer dne stř pro 17, 2014 12:26 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: opravene hrubky
Důvod: opravene hrubky
-
- Pokročilý uživatel
To jsou kecy teď o víkendu jsem si ty šestky prohlíd konečně naživo a bílej se mi líbí mnohem víc, kdybych si ho měl kupovat, tak vezmu silver a je mi u prd.le jak s ním vypadám
-
- Klub čistého iOS
Souhlas, všechny telefony, které jsem kdy měl, a byla na výběr bílá/stříbrná, tak jsem bral v těchto barvách. Navíc na těchto barvách nejsou tolik vidět otisky.
-
- Host
Věc názoru. U šestky se nejlépe podařila SG. Pak Silver. Gold ani nekomentuji. To je hnus. Ovšem u 5S se gold povedl pravda.
-
- iPhoneHolik
Já měl černý 4S, Silver 5S, 6+ jsem měl Silver než jsem měnil (cvakat displej), teď mám SG. Jestli ho budu měnit vezmu zase Silver
-
- Mírně pokročilý
No já vám nevím s těmi barvami, když byl iP 6 představenej říkal jsem, že jdu určitě do SG, ale pak, když jsem všechny barvy viděl v obchodě, se mi nejvíc líbila varianta White/Gold, prostě naživo je to něo jiného, btw. 4% nejsem pro rýpaly
-
- Klub čistého iOS
Kupil som dcere na vianoce a po rozbaleni nas prekvapila vytrcajuca nitka. Stastim bolo ze isla sice tazsie vytiahnut ale isla ...
Ako funguje vystupna kontrola? ...