Výpadek AppStore
Výpadek AppStore
Výpadek AppStore
Zaregistrovali jste někdo tak 2 hodiny zpět??
Koupil jsem app ok ale nestahovaly se...
Pak jsem přešel na jiný hotspot a taky nic (tj chyba inetu vyloucena) teď jsem dojel zpět a najednou se vse začalo stahovati ))
to není poprvé co to takhle zazlobilo, zaregistrovali jste toto někdo také??
Využil jsem To k na klikání mnoha free apps pokusne, co to udělá... Kolik můžete za den koupit (free) apps? Hádám ze když jsou dočasně free a pak by je zpoplatnili a mate ji koupenou tak ze vám zůstane a můžete ji kdykoli stáhnout zase free je to tak?
Zaregistrovali jste někdo tak 2 hodiny zpět??
Koupil jsem app ok ale nestahovaly se...
Pak jsem přešel na jiný hotspot a taky nic (tj chyba inetu vyloucena) teď jsem dojel zpět a najednou se vse začalo stahovati ))
to není poprvé co to takhle zazlobilo, zaregistrovali jste toto někdo také??
Využil jsem To k na klikání mnoha free apps pokusne, co to udělá... Kolik můžete za den koupit (free) apps? Hádám ze když jsou dočasně free a pak by je zpoplatnili a mate ji koupenou tak ze vám zůstane a můžete ji kdykoli stáhnout zase free je to tak?
Re: Výpadek AppStore
Ak je app free mozes vykupit komplet appstore.
Z uctu ti apple nestiahne nic len sa bude rezervovat neviem asi su to 2e na kontrolu ale behom tyzdna su spat.
Ak mas platbu none tak sa ziadna ciastka rezervovat nebude ale stahujes len free.
Ci to je obmedzene ? Neverim nakupujem na appstore uz viac ako 3 roky a nikdy mi nezahlasilo ze nemozem nakupovat, iba ak som na ucte nemal dost prostriedkov a islo o platenu app.
Ak mas JB tak mohlo ist o chybu 1004 ktora sa mi vyskitla ale po restore to zasa beha.
Viac ludi tuto chybu malo a objavuje sa iba od ios 4.3.3 prave od kedy bol icloud ako beta.
V kazdom pripade to obmedzene nieje a ak bude problem z kupov v iphone tak v pc by to malo slapat ok.
Myslim ze to bol asi problem na strane apple.
A ak mas uz na svoj ucet (kupenu) aku kolvek app a bola free je uz tvoja znovu stiahnutie je free, kontrolovat to mozes v purchased bud v iphone alebo itunes.
Z uctu ti apple nestiahne nic len sa bude rezervovat neviem asi su to 2e na kontrolu ale behom tyzdna su spat.
Ak mas platbu none tak sa ziadna ciastka rezervovat nebude ale stahujes len free.
Ci to je obmedzene ? Neverim nakupujem na appstore uz viac ako 3 roky a nikdy mi nezahlasilo ze nemozem nakupovat, iba ak som na ucte nemal dost prostriedkov a islo o platenu app.
Ak mas JB tak mohlo ist o chybu 1004 ktora sa mi vyskitla ale po restore to zasa beha.
Viac ludi tuto chybu malo a objavuje sa iba od ios 4.3.3 prave od kedy bol icloud ako beta.
V kazdom pripade to obmedzene nieje a ak bude problem z kupov v iphone tak v pc by to malo slapat ok.
Myslim ze to bol asi problem na strane apple.
A ak mas uz na svoj ucet (kupenu) aku kolvek app a bola free je uz tvoja znovu stiahnutie je free, kontrolovat to mozes v purchased bud v iphone alebo itunes.
no ta prvni vec (nedodavani aplikaci ke stazeni) to byl asi problem apple ale je mi divne ze si toho nikdo nevsiml...
a druha vec, to jsem mysle spise tak, kdyby si nekdo napsal robota co by checkoval vsechny aplikace (jako maji appshoperi) a vsechny za 0,- co by nemel by nejak roboticky stahoval (to jsou tisice denne), pripadne rovnou na vice uctech (ty by pak mohl obchodovat)...
tohle prece museji mit nejak osefovane, ne?
jako nevim zdali je dobre o tom vubec diskutovat tady, protoze by to asi vyrusilo halo efekt (vyvojar potrebuje appku vytahnout nahoru v zebricku a tak to udela prave snizenim ceny nekdy i na 0 a aka vyskoci v zebricku nahoru, protoze si ji zacne stahovat hodne lidi)...
hadam ze zebricky se tvori podle vzorce pocet stazeni/za posledni dny
a druha vec, to jsem mysle spise tak, kdyby si nekdo napsal robota co by checkoval vsechny aplikace (jako maji appshoperi) a vsechny za 0,- co by nemel by nejak roboticky stahoval (to jsou tisice denne), pripadne rovnou na vice uctech (ty by pak mohl obchodovat)...
tohle prece museji mit nejak osefovane, ne?
jako nevim zdali je dobre o tom vubec diskutovat tady, protoze by to asi vyrusilo halo efekt (vyvojar potrebuje appku vytahnout nahoru v zebricku a tak to udela prave snizenim ceny nekdy i na 0 a aka vyskoci v zebricku nahoru, protoze si ji zacne stahovat hodne lidi)...
hadam ze zebricky se tvori podle vzorce pocet stazeni/za posledni dny
Jo jeto tak, ale mal som vela platenych app kupenych v akcii free a mam ich dostupne na icloude k stiahnutiu zdarma.
K tej prvej veci je mozne ze si bol na hotspote (verejnom) kde je download zakazany, povolene ma len prezeranie webu.
Robota ? Ako napojit sa na zdroj appshopper a tahat od nich zoznam zlacnenych app ?
To by slo ale je to neeticke a je to na dlhsiu diskusiu a zbytocne, appshopper mam aj na pc a app v iphone nieje problem si nastavit sledovanie app ktore ta zaujimaju a ak su zlacnene pride ti info vo forme notifikacii do iphone app.
Staci sa zaregistrovat.
Nechyba moznost viest si vlastny zoznam zakupenych app a kopa dalsich moznosti.
K tej prvej veci je mozne ze si bol na hotspote (verejnom) kde je download zakazany, povolene ma len prezeranie webu.
Robota ? Ako napojit sa na zdroj appshopper a tahat od nich zoznam zlacnenych app ?
To by slo ale je to neeticke a je to na dlhsiu diskusiu a zbytocne, appshopper mam aj na pc a app v iphone nieje problem si nastavit sledovanie app ktore ta zaujimaju a ak su zlacnene pride ti info vo forme notifikacii do iphone app.
Staci sa zaregistrovat.
Nechyba moznost viest si vlastny zoznam zakupenych app a kopa dalsich moznosti.
ne, nebyl jsem na hotspotu, byl full pristup k netu, jinak bych app nekoupil... navic stahovani z appstoru jede po http/80 portu (?) takze to prece nemuze mit vliv? Anebo po 443 https?
ad icloud - to je nejake modni slovo co? Ty aplikace jsou na nejake siti serveru (akamai aspol.) a tahaji se jako driv, akorat se nejprve zjisti, zda ji mas nebo nemas...
ad icloud - to je nejake modni slovo co? Ty aplikace jsou na nejake siti serveru (akamai aspol.) a tahaji se jako driv, akorat se nejprve zjisti, zda ji mas nebo nemas...
-
- Senior uživatel
aplikaci si jednou stahnes a mas ji navzdy zdarma, takze jak sis vychytal slevu/dobu kdy appka byla zadara mas ji zadara navzdy a nejaky robot by ti byl prd platny na nejake obchody, bo bude mit radsi kazdy svuj Apple ID, kde si pak muze nejakou aplikaci koupit a hlavne ma jistotu, ze mu to Apple ID neukradou, coz pri nejakych machinacich s Apple ID plnych docasne zlevnenych her by by bylo znacne rizikove.
No mám dojem ze u určitých app co jsou free bylo opět free ale kdyz uz jsem je měl jednou stažené tak by tam mělo byt install a ne free - v AppStore
Tak jak to? Anebo tu app vydali pod novým ID ?? Anebo chyba apple?
JDE NĚJAK PROLEDAVAT v koupě ných app. Podle jména anebo vyjet zaplacené -appku?
Tak jak to? Anebo tu app vydali pod novým ID ?? Anebo chyba apple?
JDE NĚJAK PROLEDAVAT v koupě ných app. Podle jména anebo vyjet zaplacené -appku?
Appstore/update/purchase alebo v pc iTunes/itunes store/ purchase.
Bingo. AppStore Purchased ma odkdy Search field?
Dříve jsem to ta nemel! O purchased vim to uz je par mesicu, ale To search je od ios5?
Stejně mi to ale nefunguje, zkusím restaurování iPad mám v něm circa 300 apps a nějak to je na nej asi moc
Dříve jsem to ta nemel! O purchased vim to uz je par mesicu, ale To search je od ios5?
Stejně mi to ale nefunguje, zkusím restaurování iPad mám v něm circa 300 apps a nějak to je na nej asi moc
-
- Mírně pokročilý
Nenašel jsem žádné příhodné vlákno, které by mohlo zaujmout a nové jsem kvůli tomu zakládat nechtěl. Nejde o výpadek ale takovou nenápadnou vychcanost. Jistě jste zaregistrovali, že v Top Charts - free, se tu a tam, nenápadně v seznamu objeví placená app. Je tomu dávněji co jsem tady dával do vlákna "srandičky" screenshot s popisem ve smyslu jakože fail atd. ale jak vidno, asi to je čistý kalkul. Mi osobně, i přesto, že nemám tendence si omylem zakoupit, to úplně žíly nerve, ale tak nějak z principu mi to zlehka vadí
Co si o téhle věci myslíte? Jaký máte názor?
Co si o téhle věci myslíte? Jaký máte názor?
-
- Klub čistého iOS
nechci zakládat nové téma, tak alespoň sem.
také pozorujete výpadek služeb iTunes store? už od rána nejede iTunes match, nemohu ani aktualizovat appky. výpadek asi skoro všude na světě..
http://www.apple.com/uk/support/systemstatus/
http://thenextweb.com/apple/2015/03/11/ ... t-is-down/
potvrzeno i z info linky apple.cz
také pozorujete výpadek služeb iTunes store? už od rána nejede iTunes match, nemohu ani aktualizovat appky. výpadek asi skoro všude na světě..
http://www.apple.com/uk/support/systemstatus/
http://thenextweb.com/apple/2015/03/11/ ... t-is-down/
potvrzeno i z info linky apple.cz
-
- iPhone expert
Take mi nejede. Už jsem četl i na Google plus
sharkee
iPhone11Pro + iPAD2018/iPad mini2WiFi + MBP2018TB + MBA2014 + aTV4 + BeatsSOLO3WL + AirPods2019WC
iPhone11Pro + iPAD2018/iPad mini2WiFi + MBP2018TB + MBA2014 + aTV4 + BeatsSOLO3WL + AirPods2019WC
-
- Klub čistého iOS
Výpadek AppStore
Ze by nekdo napadl servery Applu? Nebo nejaky nepovedeny update?
-
- Moderator fóra
Byl prý proveden rozsáhlý útok na servery APPLE, spousta služeb nefungovalo, či bylo omezených. Ale už se to dává do pořádku. Mně se nedařilo v MACu se přihlásit na iCloud, docela jsem si oddechl, že to před pár chvílemi naskočilo.
Ty hackery bych pověsil za kuličky po celou dobu nefunčnosti. Hovada jedny.
Ty hackery bych pověsil za kuličky po celou dobu nefunčnosti. Hovada jedny.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Klub čistého iOS
že se radši nesoustředí na teroristy nazývající se islámský stát, přeci to celá hackerská komunita slíbila...
zrovna jsem chtěl něco vložit na iTunes match... respektive už v poledne, a pořád nic. chápu, že iTunes match je až poslední v pořadí.
zrovna jsem chtěl něco vložit na iTunes match... respektive už v poledne, a pořád nic. chápu, že iTunes match je až poslední v pořadí.
-
- Host
Mne ešte stále nefunguje aktualizovanie ani sťahovanie nových aplikácií, snáď sa to dá čím skôr dokopy.
- rony
- Klub čistého iOS
mne stale nejde.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Host
Me stale taky nejede jen se mi stahla aktulizace ale stahnout neco z app store nejde
-
- Moderator fóra
Mně se zase nejde přihlásit k APPLE ID. Asi tomu musíme dát čas.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
-
- Klub čistého iOS
Tak me uz jede aktualizace aplikací i iTunes Match, ale ze to trvalo dlouho...
-
- Host
Už mi funguje App Store, to to trvalo.
-
- Host
Tak uz taky funguju trvalo jim to teeeedA
-
- iPhone expert
Výpadek AppStore
Mac store i AppStore uz jede
sharkee
-
- Mírně pokročilý
No jak komu... Sice se už přihlásím, ale ještě stále nejede update aplikací na iPhonu. Na iPadu mi to šlo už včera. A stěžují si stále i ve světě...
EDIT: Tak pomohlo smazání/nahrání dotčených aplikací...
EDIT: Tak pomohlo smazání/nahrání dotčených aplikací...
iPhone 6S Plus Space Gray 128 Gb, iOS 11.3, No JB
iPad Pro 10,5” 512 Gb Wi-Fi + Cellular, iOS 11.3, No JB
MacBook Pro 15" 2017, 3.1 GHz Core i7, 16 Gb RAM, 2 Tb SSD, High Sierra 10.13.4
Apple TV
iPad Pro 10,5” 512 Gb Wi-Fi + Cellular, iOS 11.3, No JB
MacBook Pro 15" 2017, 3.1 GHz Core i7, 16 Gb RAM, 2 Tb SSD, High Sierra 10.13.4
Apple TV
-
- Host
Taky se hlasím, že sice se přihlásím, ale update nebo stažení aplikací nefunguje.
Stále se točí modré kolečno, ale nic to nedělá.
Edit: ani smazání aplikace nepomohlo. Při stahování se stále točí loadovací kolečko.
Edit2: mám iOS 8.2 a nefunguje stále. Kolega s iOS 8.1.3 nemá problém s ničím.
Stále se točí modré kolečno, ale nic to nedělá.
Edit: ani smazání aplikace nepomohlo. Při stahování se stále točí loadovací kolečko.
Edit2: mám iOS 8.2 a nefunguje stále. Kolega s iOS 8.1.3 nemá problém s ničím.
Naposledy upravil(a) Krupi86 dne čtv bře 12, 2015 1:05 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 6 Space Grey 64GB iOS 8.2
Macbook Air 13" mid 2012 OS X 10.10.2
Apple TV 3
Apple TV 3
-
- Klub čistého iOS
A já kokot, jsme už chtěl měnit heslo na Apple ID, když se nešlo přihlásit ...
-
- iPhone expert
Také jsem hledal dlouho chybu u sebe, až mi pomohli sociální sítě a informace o výpadku. Nechápu, proč když vypadne Facebook, tak je z toho pomalu přímý přenos, ale když vypadne Apple service, tak se o tom mlčí.
sharkee
-
- Host
Uz mi to jede, tak snad uz neprestane.
Prepnul jsem se do US App store a pak zpet do CZ, mezitim udelal hard reset a vse funguje.
Prepnul jsem se do US App store a pak zpet do CZ, mezitim udelal hard reset a vse funguje.
iPhone 6 Space Grey 64GB iOS 8.2
Apple TV 3
Apple TV 3
-
- Klub čistého iOS
Jojo, už se můžu přihlásit do apple id. Díky za info.
-
- Host
Taky mate výpadek?
-
- Klub čistého iOS
Správa Apple ID i iCloud mi jedou.
-
- iPhone expert
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
-
- Host
Bylo to krátké. Na TW se ale také pár lidí zmiňovalo.
-
- Host
Mne už od obeda nefunguje aktualizovanie appiek, trvá to u mňa doteraz stále...
-
- Moderator fóra
teď jsem aktualizoval a vše jede OK.
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
-
- iPhonefil
Mě to taky jede v pohodě - aktualizoval jsem teď.
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
-
- iPhoneHolik
Me to taky blblo v podvecer... Pomohl Hard reset (drzet Power a Home button soucasne dokud nenaskoci jablicko)
-
- iPhonefil
Taky vám blbne stahování aktualizací z App Store? Včera i dnes - na všech hračkách co mám včetně pc - šíleně pomalé stahování. Např v pc mi píše aktualizace Angry Birds 6 hodin stahování A to je jediná aplikace
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
-
- Mírně pokročilý
Neskutečně pomalý...
- rony
- Klub čistého iOS
pustali von updatte os x a ios.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz