Reklamace iPhonu

Odpovědět
matysek009
Host
Host

Reklamace iPhonu

Příspěvek od matysek009 »

Ahoj,

uz nejakou dobu mi blbne homebutton, ale nemel jsem cas dat telefon reklamovat. Zrovna kdyz jsem se na to chystal tenhle tyden, tak k memu stesti mi vcera skocil z postele a prasknul mi displej.

Je nejaka moznost, ze ho poslu na reklamaci a opravi mi pouze homebutton s tim, ze opravu displeje si potom zaridim treba sam? Nebo mi automaticky reklamaci neuznaji?

Nejvice me stve, ze je to poprve co mi spadl, a to presne na displej :(

Jde o 4S, jeste je rok v zaruce

Díky

Matej

mirmo80
iPhonefil
iPhonefil

Re: Reklamace iPhonu

Příspěvek od mirmo80 »

Takato situacia je tu spominana uz viac krat. Je takmer iste, ze mas zial smolu.
Opat poucenie uz len pre ostatnych, necakat zbytocne a reklamovat ihned.
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.

matysek009
Host
Host

Příspěvek od matysek009 »

Takze jsem prisel o zaruku? nebo si mohu nechat vymenit displej a zaruka funguje dal - jednou mi prestalo bezet wifi a bluetooth - kdyby se mi to stalo znovu, mam smulu?

mirmo80
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od mirmo80 »

V podstate ano, pretoze servis kazdu HW zavadu odovodni mechanickym poskodenim.
Ano, aj take sa tu riesilo, ze vymenim si displej a tak reklamujem. Potom ale padali dotazy, co servis na to, ze som si vymenil displej? Nepripravil som sa aj tym o zaruku? Myslim, ze reakcie uz potom boli, ze je to individualne od konkretneho servisu a konkretneho technika v servise. Skus pohladat tu na fore, diskusie na to boli.
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.

mike-biker
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od mike-biker »

Dá se samozřejmě vyměnit LCD a poté reklamovat Home button.
Ale za opravu LCD dáš šílenou palici. Vyplatí se ti koupit kvalitní LCD za rozumný peníz a při výměně zároveň vyměnit Home button.
Ten stojí ca 200 Kč a LCD pořídíš za 1.500 originál a 1.000 Kč kvalitní díl s ORIG. LCD.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD

Petrt
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Petrt »

Poté co jsem četl jak je ke každému iP rodný list se soupisem s/n čísel, tak mám obavu, že výměna LCD bude automaticky znamenat ztrátu zbylé (zde roční) záruky (u ITS určitě).

Na druhou stranu je oficiální částka za výměnu tak (morálně) starého telefonu dost vysoká (tuším kolem 6000Kč).
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K

frostack
Host
Host

Příspěvek od frostack »

Pokud nedas 6k za exchange, tak si to zkus radeji opravit komplet sam, jakmile tam das nejaky dil, tak ti na to servis prijde a zamitne ti to. Nebo zkus takove ty male neautorizovane servisy, za 1500 - 2000 by to to mohli opravit.

Petrt
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Petrt »

frostack: s jedním takovým "malým neutorizovaným" servisem měl problém známej. Telefon tam dal kvůli prasklému LCD a nebyl z nich pak schopný telefon dostat zpět (pořád samé výmluvy). Nakonec se to podařilo, LCD je ok, ale nefunguje přepínač silent režimu.

Za mě tedy pozor na ty "malé a neautorizované".
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K

pavelSKI92
Host
Host

Apple iPhone 5 - třetí reklamace.

Příspěvek od pavelSKI92 »

Dobrý den. Už potřetí jsem reklamoval svůj telefon a pokaždé byla jiná reklamace (1.Špatne tlačítko-utrhlo se, 2. Špatné tlačítko power-prosvítalo tama světlo z lcd 3.Špatná komunikace - když jsem někomu volal tak mě neslyšel a hovor se podařilo uskutečnit až napotřetí)

Chtěl jsem se zeptat jak mám postupovat aby mi vrátili peníze zpět.S telefonem značky Apple nejsem spokojený a dost mě zklamal :( Pokaždé jsem narazil na nový kus ale našla se chyba která mi v používání vadila.Vlastním ještě jedno zařízení od této firmy a to tablet ipad 2 a s tím jsem velmi spokojený.

Telefon jsem nekoupil přímo v Apple.

Děkuji za vaše rady a postřehy.
Naposledy upravil(a) pavelSKI92 dne pát bře 13, 2015 6:36 am, celkem upraveno 2 x.

Manek49
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Manek49 »

Jestli máš na iPhonu joystick, tak se nedivim, že nejsi spokojený

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Vem na prodejnu s sebou předchozí tři reklamační protokoly, jestli ti dali, jdi reklamovat po čtvrté s tím, že chceš odstoupit od kupní smlouvy a že si nepřeješ opravu. Z důvodu 4 různých vad.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

pavelSKI92
Host
Host

Děkuju Metalgirl za celkem pozitivní odpověd. Máte s tím něaké zkušenosti ? Děkuju ještě jednou za pomoc.

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Copak ještě na tom potřebuješ vědět? Vemeš papíry, zajdeš tam, dáš reklamovat, nahlásíš, že chceš odstoupit od kupní smlouvy a že chceš vrátit přístroj zpět bez opravy a pokud bude reklamace oprávněná a uznají závadu, tak ti vrátí peníze zpět z důvodu 4 různých závad. Nic víc z tvé strany není potřeba. Jen se musíš zvednout a dojít na prodejnu. To už za tebe nikdo neudělá.

pavelSKI92
Host
Host

no jo jenže na tom telefonu co ted mám tak není zatím nalezená žádná závada/ z mé strany ...... jak jsem již výše psal

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Nj, ale to nebylo z toho textu vůbec patrné. V tom případě musíš počkat na další vadu nebo iPhone prodat. Za tři různé závady ti peníze nevrátí.

Odpovědět