Po výměně baterie nefunguje.

Odpovědět
Baridor
Host
Host

Po výměně baterie nefunguje.

Příspěvek od Baridor »

Zdravím, měnil jsem si sám baterii v iPhonu 5 podle navodu na iFixit. Když jsem mel hotovo, tak než to uplne zadělám (přidělám celou plochu displeje na tělo) tak jsem to zapnul a zjistil sem, že displej nereaguje a ani nesvítí. Když se dotknu čipu tak ten je teplý, takže mobil je zapnutý. Když dám přepnout normální a tichý režim na straně, tak ani nezavibruje.Zkoušel jsem 3x pro jistotu znova nasadit kontakty a pořád nic. Nenapadá vás něco nebo zajít do servisu?

Colectorman
Host
Host

Re: Po výměně baterie nefunguje.

Příspěvek od Colectorman »

Neopatrnou manipulací mohlo dojít k poškození kontaktů okolo LCD.Další možností je, že v kontaktech je prach nebo mohls ohnout nějaký pin.Power button a mute tlačítka fungují normálně?
Co udělá po připojení na PC?

Tony1
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Tony1 »

První podstatná věc!!!!! Vždy vše zapojit a úplně, ale úplně na konec připojit baterii.
- zkus připojit zpět původní LCD a zjisti zda chyba přetrvává.
- pokud jsi iPhone koupil už nefunkční a předpokládal jsi že je problém jen v LCD nemusí to být pravda a může tam být i jiná závada (teplý čip = většinou zkrat)
- překontroluj všechny součástky kolem konektorů zda jsi některou neulomil.
-vždy zapojovat baterii až na konec!!!
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

martan1981
Host
Host

Příspěvek od martan1981 »

Tony ty asi nevieš čítať. On menil baterku, nie LCD. Tak aký pôvodný LCD tam má dať?

jestli jeste jednou takto zareaguje tak dostane BAN, Tony1 v dobre vire poradi a jeste mu za to nekdo vynada, ses nekdy neprepsal nebo se nespletl? priste rovnou mazu a davam BAN za tyhle kecy..

mike-biker
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od mike-biker »

Hlavně klid, to téma je staré od 5.5., tak už není třeba takto reagovat.
Sám tazatel neměl zájem na řešení problému, či ho vyřešil a už nepokládal za slušné sdělit výsledek.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD

martinnl
Host
Host

Příspěvek od martinnl »

Dobrý den, mám podobný problém, měnil jsem baterii u iphone 5s a po zapnutí pouze naběhne jablíčko a nic jiného? Můžete mi prosím poradit kde by mohl být probléM Děkuji za rychlé reakce.

Odpovědět