Zdravím
mám problém se svý iPhonem 4S 32GB.iOS 8.1.3 Display se třese a při otevření nějaké aplikace se uplně rozpadá. Nebyl jsem si jistý zda je to displayem nebo jestli není chyba jinde. Zkoušel jsem přeinstalovat do puvodního nastavení.Sundal jsem přední panel a zkoušel ho znovu připojit- nepomohlo. Telefon jsem dal a diagnostiku do Britexu, ale s jejich vyjádřením jsem nebyl moc spokojen, protože mi nejdřív nebyli schopní odpovědět v čem přímo závada je i když jsem jim zaplatil 300,- za diagnostiku... navrhli výměnu celé jednotky. Na můj dotaz zda by stačilo vyměnit "motherboard" mi nebylo kloudně odpovězeno... slečna jen koktala a nabídla mi opravu za 6000,- kterou jsem odmítl. A proto se zeptám zde. Myslíte že mám sehnat motherboard...bez čipů atd. a projistotu vyměnit i přední panel? Už jsem opravdu bezradný
Blikající LCD u iPhone 4S
-
- Klub čistého iOS
Re: Blikající LCD u iPhone 4S
Zkus jiný přední panel. Podobný error jsem zažil na iP4, v servise řekli že je chyba v desce, a chtěli si ho nechat, ale vyměnil jsem display, a jel jako nový.
iPhone 5s 32gb
iPad 3 16gb
iPad mini 32gb
iPhone 1.gen iOS 1.1.2
iPhone 3G
iPad 3 16gb
iPad mini 32gb
iPhone 1.gen iOS 1.1.2
iPhone 3G
-
- Starý pes fóra :)
Tak tak postupuj postupně, prve zkus přední LCD i když si myslím že to museli v britexu zkoušet. Když problém přetrvává je to chybou na desce.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
- Host
Dobrý deň, mám podobný problém. Kamrátovi padol iPhone a prestal mu ísť displej ale nebol prasknutý proste nešiel. Tak som objednal nový napojil som ho všetko zmontoval ( nerobil som to prvýkrát ) a keď som mobil zapol tak displej bliká. Neni to doslovné blikanie ale ak si otvorím napr. oranžovú farbu vidím že to akoby tak veľmi rýchlo preblikuje a tiež začnú blbnúť trochu farby.
Ak sa telefón zamkne a potom idem odomknúť tak cez displej sú len farebné čiarky ale keď stalčím znova zamk/odomk. tak to zmizne ale bliká to furt... viete mi pomôcť ?
je to zlý displej alebo následok pádu a nejaké vnútorné poškodenie
ďakujem
Ak sa telefón zamkne a potom idem odomknúť tak cez displej sú len farebné čiarky ale keď stalčím znova zamk/odomk. tak to zmizne ale bliká to furt... viete mi pomôcť ?
je to zlý displej alebo následok pádu a nejaké vnútorné poškodenie
ďakujem
-
- Moderator fóra
Takhle na dálku těžko říci, snad může být vadný konektor, či jiná závada.
Chtělo by to vyloučit problém připojením jiného LCD přes testing cable - práce na 5 minut.
Pokud bliká i jiný LCD, tak bude na 100% problém na desce. Ale zkusil bych 100% originál LCD.
Sám panely prodávám a už se mi stalo, že telefon perfektně fungoval jen s APPLE originálem.
Přitom ten jiný LCD (ale také Retina) na jiném tlf. šel bez problémů.
Chtělo by to vyloučit problém připojením jiného LCD přes testing cable - práce na 5 minut.
Pokud bliká i jiný LCD, tak bude na 100% problém na desce. Ale zkusil bych 100% originál LCD.
Sám panely prodávám a už se mi stalo, že telefon perfektně fungoval jen s APPLE originálem.
Přitom ten jiný LCD (ale také Retina) na jiném tlf. šel bez problémů.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Host
Ještě mě napadlo, že by mohlo být něco zoxidovaného. Jaký je podle Vás nejlepší postup v případě že je závada na motherboardu? Díky
-
- Starý pes fóra :)
- začít konektorem LCD
- pak dle schématu projít všechny emi filtry jsou oznašeny L..
- poslední překontrolovat kondenzátory
- pokud dál nic nezabere tak pokračovat dle schematu až k LCD čipu
- pak dle schématu projít všechny emi filtry jsou oznašeny L..
- poslední překontrolovat kondenzátory
- pokud dál nic nezabere tak pokračovat dle schematu až k LCD čipu
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro