Iphone 5 nenabíjí po pádu na zem

Odpovědět
Meckie
Host
Host

Iphone 5 nenabíjí po pádu na zem

Příspěvek od Meckie »

Čaute, mám takový problém dnes jsem dostal do ruky telefon který spadl na zem praskl displej ale vybila se baterie a hle ani nenabíjí.. Zkoušel jsem vyměnit nabíjecí dock (spodek telefonu flex atd..) když jsem proměřil kontakty tak flex kteý vede do desky z konektoru je pod napětím ale napětí končí u konektoru baterie je možné že po cestě je něco špatně případně je špatný konektor na desce od nabíjení zdá se že je OK ale prostě nenabíjí ani telefon se nepřipojí nic.. Děkuji za každou radu já už si nevím sám rady a ani jsem nic nenašel :unknown: ..

Tony1
Starý pes fóra :)

Re: Iphone 5 nenabíjí po pádu na zem

Příspěvek od Tony1 »

Odpoj baterii připoj nabíječkou a změř v konektoru baterie krajní piny, kolik to dává??
Odpoj nabíječku změř baterii musíš naměřit víc než 3,7V. Připoj baterii do konektoru následně změř znovu krajní piny je třeba mít na voltmetru tenké jehly aby ses k pinum dostal, kolik jsi naměřili?
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

Meckie
Host
Host

Příspěvek od Meckie »

Na baterce je nějakých 0.17V a na konektoru 0 furt at je baterka odpojená nebo i zapojená.. Co s tím? :/

Tony1

Příspěvek od Tony1 »

Máš tam zkrat někde v obvodě baterky protože po připojení baterie musíš naměřit stejnou hodnotu jak naměříš na baterii před připojením. Schéma a překontrolovat kondenzátory po celé dráze baterie.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

Odpovědět