iOS 8.4 - názory, chyby, zkušenosti

Arcane
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

iOS 8.4 - názory, chyby, zkušenosti

Příspěvek od Arcane »

iOS 8.4 je tu s novým přehrávačem a službou Apple Music. Pište vaše zkušenosti.

Obrázek

Changelog:
Tato aktualizace přináší revoluční hudební službu Apple Music, nonstop globální rádio a úplně novou možnost spojení fanoušků s jejich oblíbenými umělci. Všechny tyto nové funkce najdete v přeprogramované aplikaci Hudba. iOS 8.4 také obsahuje vylepšení aplikace iBooks a opravy chyb.

Apple Music:
- Zaregistrujte se v Apple Music a přehrajte si některé z milionů skladeb v katalogu Apple Music nebo si je uložte pro pozdější přehrávání v offline režimu
- Pro vás: Na registrované členy zde čeká výběr playlistů a alb doporučených hudebními experty
- Nové: Registrované uživatelé zde najdou nejnovější a nejlepší hudbu - přímo od našich editorů
- Rádio: Nalaďte se na vlnu hudby, rozhovorů a exkluzivních rozhlasových pořadů na rádiu Beats 1, poslouchejte stanice vytvořené našimi editory nebo si z libovolného umělce či skladby vytvořte svoje vlastní
- Connect: Procházejte sdílené myšlenky, fotografie, hudbu a video od sledovaných umělců a zapojt se to konverzace
- Moje hudba: Přehrávejte své nákupy z iTunes, skladby z Apple Music a playlisty na jednom místě
- Kompletně přeprogramovaný hudební přehrávač nyní obsahe nové funce, například Naposledy přidání, Minipřehrávač, Nadcházející a další
- iTunes Store: iTunes Store je i nadále nejlepší volbou pro nákup vaší oblíbené hudby; můžete zde nakupovat jednotlivé skladby i celá alba
- Dostupnost a funkce mohou být v jednotlivých zemích odlišné

Vylepšení a opravy chyb v aplikace iBooks:
- Procházejte, poslouchejte a stujte audioknihy přímo v iBooks
- Užijte si novou funkci "Právě hraje" navrženou speciálně pro iBooks
- Knihy vytvořené pro iBooks je nyní možné prohlížet na iPadu i iPhonu
- Nové knihy v sériích nyní můžete vyhledat a předobjednat přímo z knihovny
- Vylepšení přístupnosti widgetů, glosářů a navigace v knihách vytvořených v iBooks Authoru
- Nové standardní čínské písmo
- Nové nastavení pro vypnutí nočního motivu v knihovně
- Řešení problému, který mohl zabraňovat funkcí Skrýt zakoupené ve správném fungování
- Řešení problému, který mohl zabraňovat ve stahování knih z iCloudu

Další vylepšení a opravy chyb:
- Oprava problému, který mohl při přijetí specifické sekvence Unicode znaků způsobit restart zařízení
- Oprava problému, který mohl GPS příslušenstvím zabraňovat v poskytování polohových služeb
- Oprava problému, který mohl způsobovat reinstalaci aplikací vymazaných z Apple Watch
Naposledy upravil(a) Arcane dne úte čer 30, 2015 4:22 pm, celkem upraveno 2 x.

Pepeb007xx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: iOS 8.4 - názory, chyby, zkušenosti

Příspěvek od Pepeb007xx »

chyba mi este par sekund aby sa mi doinstaloval ale velmi sa tesim na apple music,hlavne na to,ze ho dostaneme zadarmo na cele leto!
Phone  iPhone 7 Plus 256GB Jet Black Case  Silicone Cocoa PowerBank Xiaomi Mi 10000mAh
Tablet  iPad Air 64GB WiFi Silver Keyboard  Wireless Keyboard

Anndy
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Anndy »

Možno blbosť, ale som pozitívne prekvapený, ako rýchlo sa mi teraz update (cely iOS cez iTunes v PC) stiahol. Ani 5 minút. Neviem, či náhoda ale prvý krát po x rokoch mám takú skúsenosť.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey

FILIPSN007
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od FILIPSN007 »

Souhlasím, šlo to jako po másle, já jsem zatím neaktivoval Trial, čekám co z toho ještě vyleze. Jinak s Beats1 jsem max spokojen, jenom ty playlisty v rádiu, mi nejdou spustit, pokud se nepletu, tak by to mělo jít i bez předplatného.

Jinak iOS8.4 na iPhone 5S stabilní, každopádně jsem veškerou hudbu před aktualizací smazal, pro jistotu. Pak jsem ji opět sesynchronizoval. Teď se chystám na iPad Mini 3, na iPadech jsou prý trochu problémy s Apple ID účtem, nesycnhronizuje se Apple Music mezi zařízeními, pár případů se objevilo na MacRumors.

TomXasS
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od TomXasS »

Pani ako je to s tym trial?
Plynu tie 3 mesiace od dnes, alebo kazdemu az ked o to poziada?
Oplati sa prejst z iOS 8.3?
Pytam sa hlavne preto, lebo nedavno vysiel JB a ci to ma zmysel /ak je lepsia rychlost, stabilita, vydrz odladenie ma to zmysel.../
Apple iPad mini 2 Retina 16GB Wi-Fi

iTukan
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od iTukan »

OT: On už vyšel i JB na iOS 8.4, pokud ho tak potřebuješ... PP Jailbreak pro iOS 8.4 je venku
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  Withings SmarScan

Anndy
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Anndy »

Za 2,5h od vydania ti nikdo nedá odpovede.
Trial by mal byt odo dňa keď si aktivuješ. Aspon tak tomu rozumiem.

TomXasS
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od TomXasS »

OT: wow, tak ten JB riadne rychlo vydali :O
Apple iPad mini 2 Retina 16GB Wi-Fi

pegas
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od pegas »

Na 4S běží bez problémů. Na hodnocení baterie je ještě brzo.

Arcane
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Arcane »

přijde mi že na 5S je celkově zvuk nějaký tišší. Zdá se mi to nebo někdo zpozoroval něco podobného? Myslím tím uplně vše, tzn. i oznámení apod.

ls8
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ls8 »

Konečně se zase dá v aplikaci Music rozumně rychle navigovat mezi alby u interpetů, od kterých mám v telefonu celou diskografii.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Ralfik
Host
Host

Příspěvek od Ralfik »

Jede vám radio, mě teda né. Pokaždé když kliknu na nějaký styl, tak to spadne a napíše stanici nelze vytvořit zkuste znovu pořád dokola. Jde ještě přejít zpět na 8.3?

ls8

Příspěvek od ls8 »

ls8 píše:Konečně se zase dá v aplikaci Music rozumně rychle navigovat mezi alby u interpetů, od kterých mám v telefonu celou diskografii.

Ale zase neumím najít, jak si pustím náhodné přehrávání všech skladeb od jednoho interpreta nebo ze stejného žánru. Jsem slepý, nebo to tam není?

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

bohuzial zrusili dobru vychytavku

ked si v telefone skladam playlist (vzdy rano na cely den), tak beham po kniznici a odtukavam skladby. Tie, ktore som uz tam dal sa VYSEDIA a nemozem ich znova vlozit. Teraz tato indikacia zmizla.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

jackherrer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od jackherrer »

nahodne prehravani vsech skladed od jednoho interpreta:
1. prepni se na zalozku my music
2. zvol nahore library
3. pod tim recently added coverflow budes mit defaultne artist
4. klikni na jakeho artista chces
5. nemas tam shuffle?

vsechno od jednoho zanru nejak nejde, musis v tom zanru vybrat aspon interpreta a u nej zase je shuffle..

edit

rony píše:bohuzial zrusili dobru vychytavku

ked si v telefone skladam playlist (vzdy rano na cely den), tak beham po kniznici a odtukavam skladby. Tie, ktore som uz tam dal sa VYSEDIA a nemozem ich znova vlozit. Teraz tato indikacia zmizla.

sklady byly sice zasedle, ale podruhe stejne pridat sly.. nevim uz na jakem iOS, ale mel sem tam kdyz jsem si tvoril playlist duplikaty, kdyz sem omylem kliknul prave na to zasedle.. ale aspon to opticky indikovalo, ze uz tam skadbu mas to je fakt..
I will maintain an attitude of open-mindedness.

ls8

Příspěvek od ls8 »

No právě že nemám. Když rozkliknu interpreta, mám tam tlačitko se třemi tečkami jako možnosti. A tam shuffle není. Totéž u žánru. Je tam jen Play Next, to zařadí skladby interpreta do fronty abecedně, a možnost shuffle tam není.

Až do 8.3 po rozkliknutí interpreta nebo žánru stačilo potáhnout prstem dolů a vyjela možnost shuffle all. Co to zase vymysleli?

Edit: Takže leda přes Smart Playlist synchronizovaný z počítače, nebo podle https://discussions.apple.com/thread/71 ... 0&tstart=0 - spustit první písničku, přejít na "Now Playing", zapnout Shuffle a přepnout na další skladbu. To je zase blbost...

Unown
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Unown »

Ls8: co mas za system? Ja to tam normalne mam..

ls8

Příspěvek od ls8 »

iPhone 6, iOS 8.4.

O33i
Host
Host

Příspěvek od O33i »

Funguje Vám bluetooth na iOS 8.4 (iPhone 5S)? Mi se pouze rozsvítí ikona bluetooth šedě a po chvíli zhasne, přičemž zařízení (xiaomi mi band) vůbec nedetekuje :/ Doteď jsem jel na 8.3 bez jakýchkoli problémů...

lukasnemeckay
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od lukasnemeckay »

mne ide vpohode bluetooth prehravanie hudby(ipad mini 1.gen)

Unown
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Unown »

Myslel jsem to ironicky - já to tam totiž mám
Obrázek
Obrázek

mork4
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od mork4 »

Ja robim nahodne prehravanie od jedneho interpreta tak ze otvorim hudba, prepnem na kniznicaa tam mam zoznam interpretov. Potom len tuknem na cover co je pri nom a zobrazi sa tam play tlaciko a hra vsetko od neho.
“Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.” Albert Einstein

 Macbook Pro 15 late 2013
 iPhone 6 64GB
† iPhone 5 16GB
† iPhone 4 16GB
† iPod Touch 2G 8GB

O33i
Host
Host

Příspěvek od O33i »

lukasnemeckay píše:mne ide vpohode bluetooth prehravanie hudby(ipad mini 1.gen)

Že sem vůbec updatoval na 8.4 :( Obnova do továrního nastavení + restore dat a stále nic, na jiném iphone (iOS 8.3) i androidu náramek páruje bez jakýchkoli problémů :roll:

Edit: tak se to nakonec chytlo - pravděpodobně to bylo způsobeno tím, že to bylo spárovaný při update.

Haveja
Host
Host

Příspěvek od Haveja »

Na iPadu air 2 mi nejde otacet app, pouze jedna poloha jako kdyby mel aktivovany zamek proti otaceni app. Tak dam soft reset na chvili to funguje a pak to prestane... Grrr! Nezlobi vam to?
R.I.P. Steve Jobs

misha
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od misha »

popravde, poradite mi nejaky jednoduchy prehravac muziky spolupracujici s bt sluchatkama? protoze to, co udelali z prehravace... nakopal bych nekomu prdel. takoveho mista vsude, a posouvani muziky aby clovek lovil. pri chtici vratit se zpet do prehavaneho alba, aby clovek lovil (a jeste smatlal hned na dvou mikromistech), celkove musim rici, ze prehravac z IOS8.4 je NA PI.U. a to jsem si myslel, ze pote co to v osmicce zmenili, to horsi uz byt nemuze. ale od chvile, co to nema pod palcem jobs, ten software asi delaji pro roboty a ne pro lidi...

jonathanio
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jonathanio »

Uplne s tebou souhlasim. Presel jsem na 8.4 hned jak aktualizace vysla a porad si na novy prehravac nemuzu uvyknout a to si poustim hudbu prakticky denne.
Zatim testuju Groove, ale necham si taky poradit nejaky kvalitni prehravac.

https://itunes.apple.com/us/app/groove- ... 33979?mt=8
iPhone 6 64GB + iPad Air 2 128GB

Farookh
Host
Host

Příspěvek od Farookh »

Chlapi, co sa tyka prehravaca, odporucam TuneShell, som z neho nadseny! Shuffle hned v ponuke, tmava tema, mozna uprava tagov priamo v aplikacii, pre mna genialne!

Unown
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Unown »

Me tedy ten nový přehrávač přijde úžasný. Je to promyšlené a nikde nic nemusím hledat a nic...je to intuitivní krásně...

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

mozno by to vase skumanie prehravacov stalo za samostatne vlakno, ja uz niekolko rokov hladam ale AppStore pri hladani je plny nezmyslov s downloadovanim mp3ek a neda sa to rozumne skumat, ked vsetci riesia hlavne to downloadovanie v ich prehravacoch. A ja by som viacmenej chcel iPod.app z iOS 6 a nizsie :)
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Clon
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od Clon »

No, rony, na jednu stranu máš pravdu. Ale na druhou stranu - iOS 8.4 proti 8.3 defacto nic podstatnějšího nepřináší (nebo se mýlím?), tak zase jestli by to mělo smysl (zakládat to samostatné vlákno). Nehledě k tomu, že ve své podstatě tu samostatné vlákno vlastně je Apple Music bude u nás stát 5,99 € ! - názory, zkušenosti
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

myslel som na appky tretich stran na prehravanie hudby. Nie streamovacie, nie downloadovacie, proste len prehravace. :) bol to navrh, lebo ste zacali uvadzat taketo appky a viem, ze sa tazko hladaju.

Peterys
Host
Host

prosba o radu

Příspěvek od Peterys »

Ahoj všem. Po updatu fw na 8.4 mám následující problém. Používání Apple Music je jistě dobrý benefit, nicméně mi udělal trošku bordel v knihovně.

Po včerejším updatu na nejnovější Max OS a s tím spojenám iTunes, jsem někde asi omylem odklepl, aby se mi hudební knihovna propárovala přes iCloud, což jsem následně ihned vypl, ale tak i tak se mi v iPhone načetly snad všechny položky (prošedivělý) a mají tendence se stahovat. Nevím, jak k tomu mohlo dojít, když před touto změnou jsme měl na iCloud volných tak 10MB a přesto se stačilo do oblaku natáhnout velké množství souborů. Můj dotaz je, jak tyto položky z iPhone odstranit.

Díky moc za každou radu

mirmo80
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od mirmo80 »

Ja som z tej novej appky hudba uplne mimo. Kde su tlacidla spat a dopredu, ako dam repeat skladby/albumu?
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.

mart.dvorak
Host
Host

Příspěvek od mart.dvorak »

Po updatu na iOS 8,4 mi pořad svítí vedle procent baterie ikona zapnutych polohovych služeb. Nemám zapnutou navigaci ani nic. Na iOS 8.1.2 se mi služba automaticky vypinala, když nebyla používána. Teď běží pořad. Mate někdo stejný problém?

iTukan
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od iTukan »

Podívej se do Nastavení - Soukromí - Polohové služby, která aplikace tuto službu používá.
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  Withings SmarScan

mart.dvorak
Host
Host

Aha, mas pravdu, bere mi to mapmyride ale ikdyz ji nepoužívám a nejde to tam nastavit. :( dříve se lokacni služby zapinali jen když jsem měl spuštěnou aplikaci. :( asi nějaká novota..

Jadro
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Jadro »

Bez do stejneho menu znovu a tapni na tu Aplikaci. Mely by tam byt moznosti: Vzdy, Pri pouzivani aplikace a Nikdy

mart.dvorak
Host
Host

Je tam právě možnost jen, "vždy" nebo "nikdy". :( Jedno i druhé je víceméně naprd. Vždy bere údaje pořád, tudíž i baterii a nikdy, že nefunguje aplikace. Dost divný bug. :(

Anndy
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Anndy »

To nie je bug. To je to, ze autori neprisposobili apky ios8. Odvtedy sa na nastavit, ak to programator tak urobi, ze apka moze vyuzivat gps bud vzdy, alebo len pri pouziti alebo vobec. Starsie apky to mali tak, ze bud ano alebo nie, co pred ios7 stacilo.

Teraz je len jedno riesenie. Apke, ktora ma bud ano alebo nie - treba uplne zakazat, alebo uplne povolit, ale po pouziti apku vzdy rucne "vypnut".

Clon
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od Clon »

Tak tak . A bohužel je takovýchto appek pořád víc než dost. Taky mě to sejří.
Na jasnou otázku při prvním spuštění - Chcete povolit použití polohových služeb v čase KDY JI NEPOUŽÍVÁTE odpovíte logicky NE - a můžete jít do nastavení ji povolit, protože appka jinak prostě nemaká. :-(
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)

Odpovědět