Apple Watch - dostupnost, reakce, zkušenosti
-
- Mírně pokročilý
Re: Apple Watch - dostupnost, reakce, zkušenosti
ÁÁÁÁno, přesně tak jsem to myslel. Možná by stačilo jako první krok do aktivit
-
- Klub čistého iOS
Alesk píše:Anndy píše:Ja som niekde čítal, že čierna varianta šport má problém s výrobou, takže preto môže byt čakacia doba dlhšia.
Co se týká termínu dodání, tak uvádí 1-2 týdny a navíc když se podívám na dostupnost na prodejnách, tak na všech jsou k dispozici.
Takže problémy s výrobou to asi nebude. Možná začaly prázdniny a je málo lidí, nebo fakt nevím...
Alesk: Už ti AW dorazily ?
-
- Host
Zatím pořád netrpělivě čekám, kdy se mi alespoň změní stav objednávky. Čekuju to několikrát denně. Zatím pořád - zpracovává se.
A co ty?
A co ty?
- rony
- Klub čistého iOS
jeden pekny den sa to zmeni a potom to pojde velmi rychlo. Vsetci sme mali prsty na F5 cele dni :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Host
Už aby to bylo. Když už jsme u toho, předpokládám, že dostanu do e-mailu upozornění o změně stavu. Nebo je lepší to radši pořák kontrolovat?
-
- Mírně pokročilý
Já ne, já si pro ně došel do Store
-
- Klub čistého iOS
Alesk píše:Zatím pořád netrpělivě čekám, kdy se mi alespoň změní stav objednávky. Čekuju to několikrát denně. Zatím pořád - zpracovává se.
A co ty?
Stále nic, počítám, že to bude až příští týden. Psal jsem do DE store a prý hodinky posílají přímo z výroby, skladem nic nemají...
Dnes změna doručení na 8 - 14. červenec, platba zatím nestržena.
EDIT: Tak uz mi strhli platbu. Teď už jen čekat na dodání.
Naposledy upravil(a) Aparat dne stř črc 08, 2015 9:23 am, celkem upraveno 2 x.
- rony
- Klub čistého iOS
po mesiaci mi uz Activity sam od seba detekuje workouts, obcas som aj pre chodzu workout zapol ale teraz uz si to zapisuje sam.
-
- Host
Tak ja uz mam konecne AW na ruce(42mm sport SG)..zatim sem nadsen.
Kdyby nekdo chtel kreslit a tapat moje id Fajfaa@seznam.cz
Za kazdej obrazek budu rad:)
Kdyby nekdo chtel kreslit a tapat moje id Fajfaa@seznam.cz
Za kazdej obrazek budu rad:)
-
- Host
Tak hurá změna - stav - příprava na odeslání.
Termín doručení změněn na 3.-10.7. Peníze blokovány na účtě.
Tak doufám, že teď už to pojede.
Tak balíček je už na cestě.
Termín doručení změněn na 3.-10.7. Peníze blokovány na účtě.
Tak doufám, že teď už to pojede.
Tak balíček je už na cestě.
-
- Klub čistého iOS
Kamarád ze států si je minulý týden koupil, je spokojený, používáje se SIRI hlavně k telefonování z auta a při sportování. Byl překvapený, že funguje diktování zpráv v češtině, což my zde už víme a známe. Ale jsem člověk zvídavý a tak se zeptám : diktovat zprávu v čestině i bez české SIRI - OK. Ale jak opravíte chybu v textu, které se vyskytnou a nevyhnete se jim, když watch nemají klávesnici ? To jako diktujete do hodinek zprávu a kontrolujete na telefonu, jestli to píše tu zprávu správně ?
Apple hračky
-
- Klub čistého iOS
Zajimavy. AW jsou do DE odesilany z CZ....
-
- Mírně pokročilý
Áno sú, už sa to tu pár strán dozadu spomínalo
Apple MBP with TouchBar 15" 2016 Apple iMac 27" 2013 iPhone X 64 GB Silver iPad Pro 12,9 Gold Wi-Fi iPad mini 4 16 GB Gold Apple Pencil Apple Watch Nike + 42 mm
- rony
- Klub čistého iOS
cuting píše:Ale jsem člověk zvídavý a tak se zeptám : diktovat zprávu v čestině i bez české SIRI - OK. Ale jak opravíte chybu v textu, které se vyskytnou a nevyhnete se jim, když watch nemají klávesnici ? To jako diktujete do hodinek zprávu a kontrolujete na telefonu, jestli to píše tu zprávu správně ? :shock:
Siri je skor ten stroj, ktory uz rozpoznany text analyzuje a vytvara odpoved. Dictation je ta cast stroja, ktora prijima to, co hovoris a premiena to na text.
iOS ma diktovanie v cestine, slovencine. Jedine, co nema je ta cast sluzieb, ktore su cez Siri napojene na CZ/SK texty - 1. nema analyzator textu 2. nema ziadne sluzby, ktore by mohli poskytovat zdroje k odpovediam :)
Ako diktujeme:
1. zapnem na hodinkach posielanie spravy, je tam mikrofon - zalezi, ci si v nastaveni AW nastavim, ze ci ma nahovoreny zaznam rovno prevadzat na text alebo ako zvukovu nahravku alebo nechat obe moznosti.
2. Po nahrani hlasu teda moze ponuknut obe varianty a ty si vyberies. Ak si vyberas, na hodinkach vidim ako sa im podarilo previest zaznam na text. Ak je to zle, prstom dam cancel alebo ak nemam chut sa hrat, poslem to ako zvukovy zaznam (ten si vie prehrat ktokolvek - kedze je to iMessage).
3. nic neopravujes, asi to o tom celom je, nesnazit sa prekombinovat to -> ak nemumles, rozpoznava to extremne dobre.
4. u mna ak sa trebars trosku pomyli (prida na koniec nieco, co uz tam nemalo byt) tak sa nestresujem, pisem si s chapavymi ludmi.
5. na ziadnom iphone to nekontrolujes (ani to nejde, takto nie su AW postavene, nefunguju ako terminal k iPhone, cize ak pouzivas AW, iPhone je co sa tyka rozhrania v klude. :)
6. nediktujem dlhe state, je to konverzacia, uplne najcastejsie kratka veta, este castejsie dve tri slova.
-
- Klub čistého iOS
Toto vše samozřejmě vím. Jasně, když nadiktuji zprávu v češtině a jsou v ní chyby, mám možnost ji zaslat, jako zvukovou zprávu. Ale ne každý může zvukové zprávy přijímat. Takže má otázka směřuje právě na ty textové - když ta zpráva obsahuje chyby, a je jedno, jestli díky mumlání a nebo kvůli něčemu jinému, jak ty chyby opravím, když EW nemají žádnou klávesnici a kdyžm jak tvrdíš, to nejde ani sledovat na iPhonu ? (myslel jsem si, že na iPhonu to sledovat jde, protože AW jsou defaco jen microfon přes BT, ale asi to tak není). Takže když nechci posílat zvukovou zprávu, jak pošlu tu textovou bez chyb ?
Apple hračky
-
- Klub čistého iOS
Ak som ronyho text pochopil spravne, tak len tak, ze to spravne nadiktujes, resp. artikulujes. Ak je tam chyba, mozes to neposlat alebo poslat s chybou. Alebo zrusit a nadiktovat znova a dufat, ze to bude 100% rozpoznane.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
-
- Klub čistého iOS
Tak pokud to funguje takto, tak je to pěkně na h***o a Apple opět, jako poslední dobou je zvykem, zůstal na půl cesty ...
-
- Mírně pokročilý
Ja som si všimla, že keď chcem na hodinkách odpovedať na sms čo mi prišla, tak nie vždy sa podarí. Rsp podarí sa len vtedy, keď mi príde ako imessage. Keď mi napíše niekto čo nemá iphone, jednoducho mu po odoslaní príde odpoveď, že to nebolo doručené a tak odpovedať musím jedine z iphone. Toto je taká drobnosť, čo ma zarazila a aj nepríjemne prekvapila, musím uznať.Inak po dvojtýždňovom dennodennom testovaní som stále spokojná.
Apple MBP with TouchBar 15" 2016 Apple iMac 27" 2013 iPhone X 64 GB Silver iPad Pro 12,9 Gold Wi-Fi iPad mini 4 16 GB Gold Apple Pencil Apple Watch Nike + 42 mm
-
- Klub čistého iOS
Pegas:
Netvrdim, ze vsetky kroky applu sa mi pacia. Ale ako by si to chcel riesit konkretne lepsie? Ked proste pisat na AW nejde?
Ked raz vytiahnem iphone, mozem to uz nadiktovat tam, cize uprava na ip neprichaza do uvahy. Podla mna apple rata s tym, ze min. anglictinu to rozpoznava skvelo, takze kvoli nizkej chybovosti nema zmysle veci komplikovat.
Moja skusenost s SK diktovanim (len cez iP) je tiez pozitivna. Ak si davam trocha viac pozor na artikulaciu je to vzdy 100%.
Netvrdim, ze vsetky kroky applu sa mi pacia. Ale ako by si to chcel riesit konkretne lepsie? Ked proste pisat na AW nejde?
Ked raz vytiahnem iphone, mozem to uz nadiktovat tam, cize uprava na ip neprichaza do uvahy. Podla mna apple rata s tym, ze min. anglictinu to rozpoznava skvelo, takze kvoli nizkej chybovosti nema zmysle veci komplikovat.
Moja skusenost s SK diktovanim (len cez iP) je tiez pozitivna. Ak si davam trocha viac pozor na artikulaciu je to vzdy 100%.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
-
- Klub čistého iOS
Ta možnost, opravit text v iPhone by tam měla být.
-
- Klub čistého iOS
Možnost opravy v textu v iPhoně je. Vypnu diktování a kursorem se vrátím , kam potřebuji a opravím. Ale jak opravit textovou zprávu "napsanou" v AW diktováním ? Kdyby byla tato zpráva provázaná s iPhonem, tak to pujde, ale provázaná není. Takže buď ji poslat, jako hlasovou, ale ne každý telefon na straně příjemce to podporuje, a nebo zrušit, a nakecat ji pořádně a pomalu znovu.....a znovu......a znovu...... Také , jak zmiňuje ssslnieckooo , to, že nechodí na AW zprávy jiné, než iMessage není zrovna příjemné. Ale to jsou jen mé dojmy, hodinky nemám a ani o nich neuvažuji, jen nahlas přemýšlím..
Apple hračky
-
- Mírně pokročilý
Ja som sa možno nepresne vyjadrila, mne príde upozornenie aj na obyč sms do AW, ale ja síce odošlem nejakú preddefinovanú odpoveď, alebo diktovanú, alebo emoji - nie animovaného, ale obyč - niekomu kto píše obyč sms, no nikdy mu nepríde a mne vždy príde do AW upozornenie, že správa nebola odoslaná Tak musím ísť pekne do mobilu a odpovedať tam. Hodinky mi ju odošlú jedine ako imessage..Čiže ja aj keby som chcela diktovanie využijem len v malom počte mojich kontaktov, z dôvodu, že väčšina ľudí má android...
- rony
- Klub čistého iOS
moc to komplikujete teoretizovanim. ako pose slniecko ten pripad, ten je nedomysleny, resp. textovanie je s AW vyborne ak je to iMessage, akonahle ide o maily a sms uz je to fakt blbsie. tak ci tak, aktualne je problem s cz/end v diktovani - viete vsetci aky, takze kym sa nezmeni toto, tak nema cenu spekulovat preco sa blbo odpoveda na smsky.
ale aby som si diktoval spravu v AW a potom vyberal mobil a tam korigoval text? naco to. diktujem kratke veci. ak pridem na to, ze musim uz fakt vazne viac napisat a prilis komplikovany text, tak to odlozim na neskor, ked mam v ruke cosi, cim sa da pisat.
este asi nie sme v Startreku :)
ale aby som si diktoval spravu v AW a potom vyberal mobil a tam korigoval text? naco to. diktujem kratke veci. ak pridem na to, ze musim uz fakt vazne viac napisat a prilis komplikovany text, tak to odlozim na neskor, ked mam v ruke cosi, cim sa da pisat.
este asi nie sme v Startreku :)
-
- Host
pegas píše:Tak pokud to funguje takto, tak je to pěkně na h***o a Apple opět, jako poslední dobou je zvykem, zůstal na půl cesty ...
Nevím, jestli je to na půl cesty, ale na mých Android Wear je možnost jen nadiktovat text. Pokud je hlas na text převeden špatně, musím znovu a znovu, jinak mám smolíka. U AW je aspoň výběr převod na text nebo rovnou poslat jako nahrávku na iMessage, což je o level výš oproti Android Wear.
- rony
- Klub čistého iOS
ja by som trosku viac uvital, ze ked som v aplikaciach na AW, tak aby ma to pocuvalo, napr. niekedy sa mi nechce prstom posivat obrazovky :)
ale ak naozaj nieco chcem, tak aby aw vedeli, ze diktujem slovensky bez toho blbeho prepinania v iMessage na iphone.
teraz nieco podstatnejsie ako sny o vodotryskoch :)
dnes mi AW zblbli. prejavilo sa to tak, ze obrazovka reagovala nespravne na dotyky. uz som sa zlakol vady. neslo mi poriadne ani na pbrazovle nahmatat power off - takze dve tlacitka, vypnute, zapnut a uff, all ok.
pisem to pre majitelov AW ako informaciu. ps: od 12. juna som ich nerebootol.
ale ak naozaj nieco chcem, tak aby aw vedeli, ze diktujem slovensky bez toho blbeho prepinania v iMessage na iphone.
teraz nieco podstatnejsie ako sny o vodotryskoch :)
dnes mi AW zblbli. prejavilo sa to tak, ze obrazovka reagovala nespravne na dotyky. uz som sa zlakol vady. neslo mi poriadne ani na pbrazovle nahmatat power off - takze dve tlacitka, vypnute, zapnut a uff, all ok.
pisem to pre majitelov AW ako informaciu. ps: od 12. juna som ich nerebootol.
-
- Host
runner111 píše:Alesk píše:
Díky za reakci. Aspoň jsem trochu klidnější. Doufám že příští týden je budu mít na ruce.
Mám jeden dotaz na majitele hodinek. Sprchujete se s hodinkami, nebo je poctivě sundáváte? Já hodinky už hodně let prakticky nesundávám. Budu si muset zvyknout každý večer je sundat, s tím počítám. Ale chci to sundávání co nejvíc omezit.
Díky za odpovědi.
Normálně se s nimi sprchuju, včera jsem s nimi byl i v bazénu. Zatím v pohodě fungujou.
Ještě někdo, kdo se sprchuje?
Dnes mi odchází z Mailboxu, tak snad zítra nebo v pondělí je budu mít a plánuji se s nimi i sprchovat. Tak mne zajímá, jestli je to ověřené u lidí, co už je mají.
Díky za odpověď.
-
- Mírně pokročilý
Ahoj všem, tak je mám doma Objednával jsem 22.6. Přišli 8.7. mailboxde zafungoval skvěle 7.7. se naskladnili a 8.7. byli doma Bohužel hodinky nemůžu teď testovat každý den Vážně jsou v pohodě Tak budu pár dni zkoušet a uvidíme Viděl jsem tu mail na kreslení tak to pak zkusím někomu poslat Nato se těším
Moje pracovní vs AW /musím počkat na násuvný kryt a ochranné sklo, jelikož mám práci kde se furt něco tahá a tak by byli hned poškrábné/
Jinak zkoušel jsem posílat toho kreslicího, ale bohužel, se mi neukazuje u lidí ten prst na možnost poslat to na AW tak zkusím k večeru. Moje ID: miroslavpriesol@email.cz
Moje pracovní vs AW /musím počkat na násuvný kryt a ochranné sklo, jelikož mám práci kde se furt něco tahá a tak by byli hned poškrábné/
Jinak zkoušel jsem posílat toho kreslicího, ale bohužel, se mi neukazuje u lidí ten prst na možnost poslat to na AW tak zkusím k večeru. Moje ID: miroslavpriesol@email.cz
Iphone 7 silver 256
-
- Host
Ahoj, tak jsem se taky rozhodl pro AW a objednal AW Sport. Dlouho jsem váhal, zda nekoupit Garmin Vivoactive kvůli kompatibilitě s Adnroidem (měním s iPhonem podle nálady), ale Vivoactive se mi nijak zvlášť nelíbí, takže vzhled a prostředí SW by byl pro mě velký kompromis. Dlouho jsem taky rozmýšlel, jestli jít do verze steel s koženým řemínkem (stejně jako má Kotelnik), ale nenašel jsem odvahu jít do dražší verze, co kdyby se mi AW nakonec nelíbily.
Jsou to už mé třetí smartwatch, není to tedy vstup do neznáma, ale těším se na kreslení a ostatní blbůstky, co umí jen AW. Tak snad se tady najde nějaká dobrá duše, se kterou to budu moct vyzkoušet.
Objednával jsem přes DE store a odeslání přes MailboxDE s pomocí zdejších komentářů. Jen mě zmátla fakturační adresa, sice jsem zadal svou adresu bydliště, ale možnost státu Czech republic tam není, zadal jsem tedy Německo, s českou ulicí a městem. Tak snad s tím nebude problém.
Jsou to už mé třetí smartwatch, není to tedy vstup do neznáma, ale těším se na kreslení a ostatní blbůstky, co umí jen AW. Tak snad se tady najde nějaká dobrá duše, se kterou to budu moct vyzkoušet.
Objednával jsem přes DE store a odeslání přes MailboxDE s pomocí zdejších komentářů. Jen mě zmátla fakturační adresa, sice jsem zadal svou adresu bydliště, ale možnost státu Czech republic tam není, zadal jsem tedy Německo, s českou ulicí a městem. Tak snad s tím nebude problém.
Naposledy upravil(a) kamsal dne pát črc 10, 2015 11:44 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Klub čistého iOS
Tak už je taky zkouším...
- rony
- Klub čistého iOS
Rada pre tych, co chcu skusat spravy z AW.
1. nastavte si iMessages v iPhone: Settings, Messages, Send&Receive, pridajte si tam vsetky vase e-mail adresy - je to potom pre ludi lahsie, ked vidia vo svojich iPhonoch, ze mozu vam poslat iMessage (nielen na t.c. ale aj na mail -> zaroven im nemusite davat svoje AppleID alebo t.c.)
2. ked posielate vy, chapte, ze to ide pod kontaktom, ktory mate nizsie START NEW CONVERSATION FROM - ak pridate viacej adries, mozete si vybrat vas primarny kontakt -> ja mam mailovu adresu, nie t.c., co moze byt vyhoda.
Ak kontaktujete niekoho z nas, nemusime tusit, kto ste -> staci napisat nick a ze ste z iphone.cz -> chapte, ze ten clovek si vas musi dat do kontaktov, aby sa dala normalne viest konverzacia.
3. aby sa dalo z AW diktovat texty, treba vojst v iPhone do iMessages, vytvorte akoby novu spravu na dany kontakt -> prepnite na slovensku/cesku klavesnicu a pravdepodobne je treba odoslat aspon uvodnu spravu. Potom AW budu pre dany kontakt prepnute na diktovanie v sk/cz jazyku. Preto nejde rovno posielat neznamym.
4. nastavte si v profile na fore taku mailovu adresu, ktora prijima iMessage a nemusite patrat, kto ma aku -> vpravo v miniprofile je ikonka MAILOVEJ OBALKY a to je ono... obvykle teda v tomto vlakne su ludia, ktori sa asi nenastvu, ak im poslete carbanicu :)
Typy sprav z AW:
- kreslenie -> prenasa sa len medzi majitelmi AW
- kreslenie su: tukanie po obrazoke -> takze kruhy
- kreslenie su: drzanie dvoch prstov a prenasa to srdce s vasim pulzom
- kreslenie su: carbanie prstom po obrazovke
- ikonky, aj tie animovane, texty ale aj zvukove nahravky sa prenasaju aj prijemcom -> obomi smermi
- nahravky sa prenasaju obomi smermi
Pri kresleni si dajte pozor na pocet sprav za sebou -> prijemca to nemusi stihat spracuvat :) poslite jednu/dve kresby a ked reaguje, pokracujte :-) Pripadne partuknutiami overte, ci pocuva a je ochotny vam posielat kresby :)
Ak uz mate kontakty ludi, spravajte sa zodpovedne -> nikto sem nedava svoj kontakt kvoli tomu, aby ste ho posuvali dalej :-) a to plati aj pre pripady, ze vasu zbierku kontaktov nechranite pred spamermi :) v ziadnom pripade kontakty nevkladajte do hromadnych sprav a pod. :-)
ps: to iste robim aj ja, mam vase telefonne cisla a pod. :-)
na FB.com je tiez zalozena skupina majitelov Apple Watch
https://www.facebook.com/groups/1648809478687749/
pripojte si samozrejme aj nasu FB page:
https://www.facebook.com/forum.iphone.cz
1. nastavte si iMessages v iPhone: Settings, Messages, Send&Receive, pridajte si tam vsetky vase e-mail adresy - je to potom pre ludi lahsie, ked vidia vo svojich iPhonoch, ze mozu vam poslat iMessage (nielen na t.c. ale aj na mail -> zaroven im nemusite davat svoje AppleID alebo t.c.)
2. ked posielate vy, chapte, ze to ide pod kontaktom, ktory mate nizsie START NEW CONVERSATION FROM - ak pridate viacej adries, mozete si vybrat vas primarny kontakt -> ja mam mailovu adresu, nie t.c., co moze byt vyhoda.
Ak kontaktujete niekoho z nas, nemusime tusit, kto ste -> staci napisat nick a ze ste z iphone.cz -> chapte, ze ten clovek si vas musi dat do kontaktov, aby sa dala normalne viest konverzacia.
3. aby sa dalo z AW diktovat texty, treba vojst v iPhone do iMessages, vytvorte akoby novu spravu na dany kontakt -> prepnite na slovensku/cesku klavesnicu a pravdepodobne je treba odoslat aspon uvodnu spravu. Potom AW budu pre dany kontakt prepnute na diktovanie v sk/cz jazyku. Preto nejde rovno posielat neznamym.
4. nastavte si v profile na fore taku mailovu adresu, ktora prijima iMessage a nemusite patrat, kto ma aku -> vpravo v miniprofile je ikonka MAILOVEJ OBALKY a to je ono... obvykle teda v tomto vlakne su ludia, ktori sa asi nenastvu, ak im poslete carbanicu :)
Typy sprav z AW:
- kreslenie -> prenasa sa len medzi majitelmi AW
- kreslenie su: tukanie po obrazoke -> takze kruhy
- kreslenie su: drzanie dvoch prstov a prenasa to srdce s vasim pulzom
- kreslenie su: carbanie prstom po obrazovke
- ikonky, aj tie animovane, texty ale aj zvukove nahravky sa prenasaju aj prijemcom -> obomi smermi
- nahravky sa prenasaju obomi smermi
Pri kresleni si dajte pozor na pocet sprav za sebou -> prijemca to nemusi stihat spracuvat :) poslite jednu/dve kresby a ked reaguje, pokracujte :-) Pripadne partuknutiami overte, ci pocuva a je ochotny vam posielat kresby :)
Ak uz mate kontakty ludi, spravajte sa zodpovedne -> nikto sem nedava svoj kontakt kvoli tomu, aby ste ho posuvali dalej :-) a to plati aj pre pripady, ze vasu zbierku kontaktov nechranite pred spamermi :) v ziadnom pripade kontakty nevkladajte do hromadnych sprav a pod. :-)
ps: to iste robim aj ja, mam vase telefonne cisla a pod. :-)
na FB.com je tiez zalozena skupina majitelov Apple Watch
https://www.facebook.com/groups/1648809478687749/
pripojte si samozrejme aj nasu FB page:
https://www.facebook.com/forum.iphone.cz
-
- iPhonefil
ano, do skupiny na fb vás srdečně zveme...
Zítra to bude měsíc a týden co apple watch používám a mohu potvrdit to, co jsem psal po pár dnech.
Ten, kdo čeká, že mu změní život, tak je nejspíš hodí brzy na aukro, nebo je vrátí. Ten, kdo čeká gadget, notifikátor, fitness náramek a celkem i šperk, tak bude spokojený (šperk jsou podle mě spíše steel verze, ideálně s link bracelet).
Kdo si dá práci s nastavením notifikací a udělá z hodinek dobrý filtr důležitých oznámení, bude příjemně překvapený.
Pokud by ale na hodinkách vibrovala každá konina, fb, twt, swarm, mejlové spamy,... tak po chvilce to člověk přestane brát jako důležité...
Spojení AW s iPhonem mi nikdy nevypadlo.
U řemínku link bracelet pozoruji, že když jej mám volněji, tak se občas AW zablokují, ale fakt jen občas.
Zítra to bude měsíc a týden co apple watch používám a mohu potvrdit to, co jsem psal po pár dnech.
Ten, kdo čeká, že mu změní život, tak je nejspíš hodí brzy na aukro, nebo je vrátí. Ten, kdo čeká gadget, notifikátor, fitness náramek a celkem i šperk, tak bude spokojený (šperk jsou podle mě spíše steel verze, ideálně s link bracelet).
Kdo si dá práci s nastavením notifikací a udělá z hodinek dobrý filtr důležitých oznámení, bude příjemně překvapený.
Pokud by ale na hodinkách vibrovala každá konina, fb, twt, swarm, mejlové spamy,... tak po chvilce to člověk přestane brát jako důležité...
Spojení AW s iPhonem mi nikdy nevypadlo.
U řemínku link bracelet pozoruji, že když jej mám volněji, tak se občas AW zablokují, ale fakt jen občas.
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
-
- Mírně pokročilý
Nevím jak to udělat, ale když dám kontak na kreslení zpráv tak se mi to furt načítá a stejně mi to dá jen na výběr z volání a zpráv,ale tu ručičku ne, tak nevím
Iphone 7 silver 256
-
- iPhonefil
přidej si ten kontakt normálně do kontaktů, přidej do oblíbených v aplikaci watch a pak už kresli...
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
-
- Klub čistého iOS
Taky mi to nefunguje, kontakt mam v iP i v AW a nic..
- rony
- Klub čistého iOS
nech ti niekto s AW posle kreslenu spravu a chod cez reply.
-
- Klub čistého iOS
Asi jsem blbej, ale pokud se mi zamkne iP, tak mi na AW nechodi email..
- rony
- Klub čistého iOS
fakt sa mrknite do mojho posledneho dlhsieho prispevku :) a potom sa rychlo mrknite do setting iphonov :)
-
- Host
Neměl by prosím někdo na ukázání AW v Praze Dejvicích nebo centru? Je jedno jakou verzi. Váhám nad velikostí, tak bych je rád viděl naživo. Díky stanislavrehacek@gmail.com
-
- Mírně pokročilý
Tak díky ronyho trpělivosti mi konečně fungujou Ty kreslicí smajlíka a je to pecka Jen u fajaa mi to nejde. Vlastně je to jediná věc, která mi momentálně funguje na wočkách Nic víc jsem nestačít nastavit
Iphone 7 silver 256
-
- Host
Tatranka: Dnes jsem je viděl poprvé naživo (42 mm), takže mohu sdělit můj absolutně první dojem: Překvapilo mě, jak jsou malé. Moje Sony Smartwatch 3 působí proti nim jako obry. Snese je úplně bez problémů i dámská ručka. 38 mm bych viděl jen u opravdu tenké ženské ruky, případně bych je doporučil jen těm, kteří bazírují na minimalistickém rozměru.
Apple Watch patří rozměrově mezi ty menší chytré hodinky: http://applenovinky.cz/2015/03/porovnan ... roid-wear/
EDIT: Vystavený kousek by měli mít v Mironetu na Praze 7.
Apple Watch patří rozměrově mezi ty menší chytré hodinky: http://applenovinky.cz/2015/03/porovnan ... roid-wear/
EDIT: Vystavený kousek by měli mít v Mironetu na Praze 7.
Naposledy upravil(a) kamsal dne sob črc 11, 2015 9:17 am, celkem upraveno 1 x.