Apple Watch - dostupnost, reakce, zkušenosti

Odpovědět
krwell
Host
Host

Re: Apple Watch - dostupnost, reakce, zkušenosti

Příspěvek od krwell »

Ale vždyť taky nikdo nic špatnýho neřikal, jenom jsem se ptal na zkušenosti z tenisu :) Jelikož jsem si koupil kryt od Spigenu, tak vypouklé sklo neřešim.
Ani nikdo neříkal nic o tom, že by měli být nezničitelné pokud vím

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

okej :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

trminek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od trminek »

Tak zrovna od sport provedení očekávám, že si je na sport vezmu. Jsou lehké na ruce a nijak při sportu neobtěžují. A kdo životnosti hodinek nevěří, nechť si za cenu jednoho plastového pásku dokoupí apple care plus a dvakrát je může zcela roztřískat...
Chápu, že si někdo nevezme svoje luxusní a hlavně těžké omegy na sport, ale to je přeci jen provedením (hlavně hmotností) trochu jiná liga...

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

iste, sport verzia je pre mnohych draha ale patri najlacnejsie hodinky, takze nejaky ten sram znesu a otlkacie hodinky nikomu nevydrzoa vcelku cele roky :)) len by som naozaj necakal, ze su superextra odolne.
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

kotelník
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od kotelník »

Apple care pro ceskeho obcana nelze aktivovat
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB

krwell
Host
Host

Příspěvek od krwell »

přesně tak, chtěl jsem si taky Apple care + koupit když jsem si byl v Drážďanech, a aby jsi mohl mít apple care, tak musíš být rezidentem v Německu

trminek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od trminek »

Nesmysl, řešil jsem to zrovna včera s podporou apple.cz
1. Když je zakoupená apple care jde ji na české online podpoře zaregistrovat. Jediné co je třeba mít je něměcká adresa a tu většina stejně má, protože takto museli hodinky zakoupit.
2. jde dokonce přes českou podporu apple care zakoupit s tím, že český operátor přepojí hovor na zahraničního. Pro lidi, kteří neumí něměcky nebo anglicky dokonce zprostředkuje překlad po telefonu.
Takže shrnuto, z Čech jde apple care zaregistrovat a dokonce po přepojení na zahraničního operátora i zakoupit.

krwell
Host
Host

Příspěvek od krwell »

Tak já jsem byl v sobotu v Apple Store v Drážďanech a 2 různí prodavači mi řekli, že Apple Care pro AW v ČR prostě nejde, jelikož nejsou ještě určeny pro českej trh. Maximálně co jde, tak mít německou adresu, na tu si zařídit Apple Care+ a kdyby něco tak bys musel do německa pro uznání záruky. A nevím, proč bych měl mít německou adresu pro nákup hodinek. Normálně jsem šel do obchodu, vybral si ty co chci a zaplatil, nikdo po mě žádnou adresu nechtěl.

trminek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od trminek »

Ano uplatnění apple care na hodiny v ČR samozřejmě předpokládá, že se musí na našem trhu začít prodávat. Podle mě je to ale otázka měsíců kdy zde v prodeji budou. Já zde mluvil o tom, že se dá zakoupit a zaregistrovat z ČR.
Ano s tou adresou máš pravdu, kdy cca měsíc si je můžeš koupit přímo v krámu a nemusíš je objednávat přímo on-line.
A kdybych je náhdou rozbil dříve než se tu začnou prodávat, tak si holt do těch Drážďan dojedu.. Určitě tato jedna výměna vyjde v benzínu levněji než dávat 750 korun za nějaké nevzhledné pouzdro..

Respert
Host
Host

Příspěvek od Respert »

Zdravim, chtel bych se zeptat, za jak dlouho se Vam skutecne nabiji AW z 0-100%? Prosim o odpoved majitele AW 42mm (kovove). Dekuji

krwell
Host
Host

Příspěvek od krwell »

takže jestli dobře chápu to, co říkáš, tak si člověk může koupit hodinky v německu a posléze si tady koupit jenom Apple Care + jako samostatný produkt ?

trminek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od trminek »

Ano, dá se zavolat na českou podporu, kde to vyřídí tak, že tě přepojí na zahraniční kolegy, kteří to s Tebou vyřídí. Na zahraniční adresu Ti následně přijde certifikát, který si přepošleš do Čech a na CZ podpoře již std. Zaregistruješ.

krwell
Host
Host

Příspěvek od krwell »

aha, tak u mě to pořád vázne na tý zahraniční adrese

rpodhr
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od rpodhr »

o Apple Care u AW taky uvažuji. Určitě pak budu mít o Watch menší strach, teď pořád dávám bacha, abych se náhodou někde neotřel o zeď/dveře... Myslíte tedy, že když mám teď AW z Berlína, tak po jejich uvedení na CZ trh budu moci Apple Care zakoupit u nás? Třeba přímo na webu Apple.cz? Když si je náhodou rozbiju, tak potom platím za výměnu nějakou menší částku?
iPhone 6 128gb, iPad Mini Retina 32gb, Apple Watch Sport (7/2015)<---iPhone 5 64gb<---iPad Mini<--- iPhone 4, 8 GB <--- iPhone 5 White (12/2012-ukradený)<---iPhone 4 (12/2010) <--- iPhone 3g (2008) <--- MDA Vario <--- xxx hloupých

trminek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od trminek »

Podle mě nebude možné ani po uvedení watch na český trh apple care u nás zakoupit. Jde o to, že u nás se na žádný produkt apple care neprodává. Ale třeba na notebooky šlo zakoupit Apple care u DTP studia, případně se to dalo koupit například na ebay. V každém případě jde poté apple care zaregistrovat a následně uplatnit. Uplatnění ale předpokládá prodej toho daného výrobku v ČR. Pán na podpoře Apple mi taky říkal, že pokud to nějaký servis nechce uznat, umí s tím na podpoře pomoci a domluvit individuální servisní podmínky.

kotelník
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od kotelník »

Apple care nejde na preposilaci sluzby jako mailbox. Netrep blbosti trminek.

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Tak se hlásím taky, nevydržel jsem, hodinky jsou ve windru a na ruce mám AW 42 Sport :)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

trminek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od trminek »

Kotelníku, prosím nevyjadřuj se k něčemu o čem nic nevíš a jen si něco myslíš, navíc mylně.

Pro ostatní kdo by rádi dokoupili Apple care a ještě to stíhají (60 dnů).
Probíhalo to celé tak, že jsem zavolal na českou podporu, kde jsem jim sdělil co potřebuji. Následně mi pracovník řekl, že přesně vím kam zavolat a jak to vyřídit, ale že hovor budu muset vyřídit v němčině nebo angličtině (taky mi nabídl možnost tlumočení).
Následně mi řekl, jestli mohu chvíli počkat, zavolá na zahraniční oddělení a vyřídí s nimi co potřebuju, abych to nemusel tlumočit znovu. Po cca 15 minutách se ozval zahradniční operátor, který vše věděl.
Dotázal se na jméno, příjmení, email, telefon (neměl žádný problém s CZ předvolbou a pod.) a SN hodinek. Následně musel přečíst podmínky apple care (to trvalo asi nejdéle). Poté se dotázal na adresu, kam zaslat certifikát (a opravdu neměl žádný problém s mobileboxde.com). Nakonec nabídl možnosti jestli si to chci dořešit sám ve smyslu platby, nebo jestli mu mohu sdělit číslo platební karty. To jsem mu nadiktoval. Aktuální stav je ten, že apple care je platné a také na hodinky zaregistrované. Ten certifikát tak není ani třeba.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Julek uz ma Watch tak bacha :)))

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Tak se s Vámi podělím o zkušenost, AW a jejich vibrace jsou na motocyklu Harley Davidson k hovnu 8)

Obrázek

cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od cuting »

Julek píše:Tak se hlásím taky, nevydržel jsem, hodinky jsou ve windru a na ruce mám AW 42 Sport :)

I ty Brute ? :)
 Apple hračky 

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

dokonca ma recenziu Harley Davidson is using Apple Watch :)))

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Takže, pojedno dnu normálního užívání, notifikace, pouzena emaily, sms, messenger. 4 telefony z AW + cca 5 sms, jinak pouze jako odečíteč času.

Ráno od 8:00 93% Večer v 18:00 43% baterka

což je super výsledek, ani jsem to nečekal, je fakt že jsem využil rady a nedal notofikace na úplně všechny blbosti, pouze messenger a emaily.

Obrázek

kotelník
iPhonefil
iPhonefil

Apple Watch - dostupnost, reakce, zkušenosti

Příspěvek od kotelník »

trminek píše:Kotelníku, prosím nevyjadřuj se k něčemu o čem nic nevíš a jen si něco myslíš, navíc mylně.

Pro ostatní kdo by rádi dokoupili Apple care a ještě to stíhají (60 dnů).
Probíhalo to celé tak, že jsem zavolal na českou podporu, kde jsem jim sdělil co potřebuji. Následně mi pracovník řekl, že přesně vím kam zavolat a jak to vyřídit, ale že hovor budu muset vyřídit v němčině nebo angličtině (taky mi nabídl možnost tlumočení).
Následně mi řekl, jestli mohu chvíli počkat, zavolá na zahraniční oddělení a vyřídí s nimi co potřebuju, abych to nemusel tlumočit znovu. Po cca 15 minutách se ozval zahradniční operátor, který vše věděl.
Dotázal se na jméno, příjmení, email, telefon (neměl žádný problém s CZ předvolbou a pod.) a SN hodinek. Následně musel přečíst podmínky apple care (to trvalo asi nejdéle). Poté se dotázal na adresu, kam zaslat certifikát (a opravdu neměl žádný problém s mobileboxde.com). Nakonec nabídl možnosti jestli si to chci dořešit sám ve smyslu platby, nebo jestli mu mohu sdělit číslo platební karty. To jsem mu nadiktoval. Aktuální stav je ten, že apple care je platné a také na hodinky zaregistrované. Ten certifikát tak není ani třeba.

V poradku. Jsem zvedavy jestli ti to uznaji v pripade uplatneni ;) taky umim telefonovat. S Filipem a jeste jednim z ceskeho applu. A ani jeden nemel jistotu, proverovali, hodinovy a pulhodinovy telefonat ohledne tohoto. Uvedom si, ze jistotu vubec nemas!

Palev
Host
Host

Příspěvek od Palev »

Tak jsem vcera jel do Drazdan a privezl jsem si AW 42 sport SG, bez objednani. Meli vse skladem, krome 38 mm cerne sport.
Obrázek

krwell
Host
Host

Příspěvek od krwell »

gratuluju. musim uznat, že Apple Store v drážďanech je trochu jiná liga, než naše obchody :)
Hlavně mě pobavil ten chlápek, co mi pomáhal nastavit hodinky. Uměl trochu česky a každou chvilku se ptal, jak se něco řekne správně :)

gulii
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gulii »

Chtěl bych se zeptat, na co se Apple Care+ vůbec vztahuje u hodinek. Že pokud si je například poškrábu, nebo nějak lehce(těžce) poničím, tak zda-li bych dostal zcela nové. Případně ujištění, zda-li při uplatnění této záruky musím do zahraničí nebo mohu uplatnit zde v ČR. Děkuji.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

krwell
Host
Host

Příspěvek od krwell »

gulii píše:Chtěl bych se zeptat, na co se Apple Care+ vůbec vztahuje u hodinek. Že pokud si je například poškrábu, nebo nějak lehce(těžce) poničím, tak zda-li bych dostal zcela nové. Případně ujištění, zda-li při uplatnění této záruky musím do zahraničí nebo mohu uplatnit zde v ČR. Děkuji.

Dokud se nebudou AW prodávat u nás, tak by jsi musel je jet reklamovat do nějaký země, kde už je mají oficiálně. Takhle mi to řekli v Apple Store v Drážďanech

Respert
Host
Host

Příspěvek od Respert »

Nevite jak aktualizovat hudebni knihovnu na AW? Stahnul jsem si nove pisnicky pres apple music do iphonu a na AW se mi v aplikaci hudba nezobrazily. Dekuji za odpoved

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

v aplikacii AW v iphone si to musis nastavit. idealne mat nejaky playlist a ten syncovat do AW. a chvilu to trva, kym sa to prenesie, preto si naitunes v pocitaci sprav radsej smartlist, ten syncuj do iphonu a z neho sync do AW :)

tym padom si pohodlne navyberaj skladby na pocitaci a uz iba pockas kym sa to samo poprenasa

lubo188
Host
Host

Příspěvek od lubo188 »

Zdravim ma uz niekto skusennosti s aw pri kupani? znesu to v pohode? znesu aj skakanie do vody ?

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

po tréninku je na hulváta umej v jarové vodě a tak, do vody s nima skákat nehodlám, protože do vody normálně neskáču :)

jinak mi natekla jednou voda do repráčku, trochu mě to vylekalo :), ale jinak v pohodě

Obrázek

Carabei
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Carabei »

Já se s AW běžně sprchuju po tréninku, nemají s tím žádný problém.
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2

rpodhr
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od rpodhr »

Ahoj majitelé AW! Chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s digitální korunkou? Já ji musím skoro každé ráno, někdy i přes den, dle rady Applu - proplachovat pod tekoucí vodou, aby byla zase plynulá a šlo s ní lehce otáčet. Co vy?
iPhone 6 128gb, iPad Mini Retina 32gb, Apple Watch Sport (7/2015)<---iPhone 5 64gb<---iPad Mini<--- iPhone 4, 8 GB <--- iPhone 5 White (12/2012-ukradený)<---iPhone 4 (12/2010) <--- iPhone 3g (2008) <--- MDA Vario <--- xxx hloupých

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

este nikdy som to nerobil. neciti v nej vobec ziadne problemy.

moje prevadzkove podmienky: exterier je vyslovene cisty, mestsky, ak by som mal ist na spinavsie miesta, neberiem hodinky. interiery kancelarske, hodne ciste :-)

kupem sa ako kazdy, pred velkou nocou a po vianociach.

ssslnieckooo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ssslnieckooo »

Mám ten istý problém. Posledné dni sledujem, že korunka je nejaká tuhá :( Ťažko sa mi s ňou pracuje, nie je to už vôbec také ľahké, ako to bolo. Paradoxne občas ide krásne plynule, ale ako píšem posledné dni to ide ťažko.
Apple MBP with TouchBar 15" 2016  Apple iMac 27" 2013  iPhone X 64 GB Silver  iPad Pro 12,9 Gold Wi-Fi  iPad mini 4 16 GB Gold  Apple Pencil  Apple Watch Nike + 42 mm

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

obaja mate Sporty, cize voac ich tahate na namahavejsie aktivity

kamsal
Host
Host

Příspěvek od kamsal »

Taky mi to dělalo. Až když jsem to propláchl pod tekoucí vodou a HLAVNĚ pusou vyfouknul zbylou vodu mezi korunkou a pouzdrem hodinek, přestalo to dělat.

krwell
Host
Host

Příspěvek od krwell »

já mám taky sporty 42mm a s korunkou problémy nemám. je pravda, že jí moc nepoužívám, ale nestalo se mi, že bych zpozoroval, že by šla ztuha

Odpovědět