Problem s pripojenim apple TV
-
- Host
Zdravim vsechny Applaky mam na Vas jeden dotaz. Poridil jsem si apple tv 3. generace a nedovedu ji pripojit k internetu, nejde jak wifi, tak ani kabel. Problem bude nejspis v tom, ze jsem v zahranici a pristup k internetu mam takovy, ze se musim vzdy prihlasit. Postup tedy je takovy, zarizeni pripojim k wifi, napisu heslo a pote mi jeste vyjede v exploreru okno, kde musim zadat sve jmeno a potvrdit souhlas s podminkami. Jelikoz samozrejme apple tv toto neresi a jednoduse se nepripoji vidim to jako duvod tohoto problemu. Moje otazka je, zda ma tato situace nejake reseni, ci mam apple tv vyhodit z okna.....??? dekuji za odpoved
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Problem s pripojenim apple TV
ano, bude to tym hotelovym modom wifiroutra, nad ktorym nemas plnu moc.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Host
Presne tak. A nejaky zpusob reseni? Znamena to tedy, ze nemohu vubec vyuzit appleTV?
-
- Mírně pokročilý
Ne, na hotspotu ji nevyužiješ
iPhone 14 Pro
Watch Ultra
iPad Pro
MacBook Air M2
AirPods
TV
Time Capsule 4 TB
Watch Ultra
iPad Pro
MacBook Air M2
AirPods
TV
Time Capsule 4 TB
-
- Host
A ma tato situace nejake reseni? jak by jste postupovali na mem miste vy? :/
EDIT:
Problem castecne vyresen. Vytvoren vlastni hotspot pomoci meho notase. Nicmene ne zcela pohodlne reseni, ale zatim me zadne jine nenapada.
EDIT:
Problem castecne vyresen. Vytvoren vlastni hotspot pomoci meho notase. Nicmene ne zcela pohodlne reseni, ale zatim me zadne jine nenapada.
Naposledy upravil(a) iTukan dne stř zář 23, 2015 8:40 am, celkem upraveno 1 x.
Důvod: nedělej doubleposty, pokud na tvůj příspěvek nikdo nereagoval, edituj... sloučeno
Důvod: nedělej doubleposty, pokud na tvůj příspěvek nikdo nereagoval, edituj... sloučeno
-
- Suspect
Co řešíš.....buď máš přístup před router, jinými slovy můžeš vytáhnout kabel s netem přímo do ATV (s povolením pana domácího ) nebo si dojednej nastavení routeru (pokud to jde) a v něm nastav přístup ATV bez hesla (pokud to typ routeru podporuje), nebo si sám sjednej smlouvu s operátorem v daném místě na svůj net.
Všechno ostatní je buď nefunkční nebo nepohodlné (viz tvoje řešení s ntb). ATV je device určený primárně do trvalého bydlení, není to přenosný zařízení.
Všechno ostatní je buď nefunkční nebo nepohodlné (viz tvoje řešení s ntb). ATV je device určený primárně do trvalého bydlení, není to přenosný zařízení.