iPhone 6S a 6S Plus - reakcie a skúsenosti
-
- iPhoneHolik
Re: iPhone 6S a 6S Plus - dostupnost, reakcie a skúsenosti
Od porizeni jsem mel zapnuto. Ted jsem to vypnul a rozdil je dost znatelny. Pri stejnem vyuziti mam vecer o 20-30% vic baterky.
-
- patron iPhone.cz
A pletu se, nebo na to "hey siri" mělo bejt v telefonu něco speciálního? Nějakej hw?
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
-
- Mírně pokročilý
@Jadro a to je kolik? Ja jedu od rana hodne na telefonu a ted mam 62%, pouzivam Hey Siri a mam udajne zroutskej Samsung procesor. Pred spanim mivam 40-50%, vcera jsem ten telefon vyuzival asi nejvice dosud od porizeni a mel jsem pred pulnoci 32%. 5Sko jsem v takovem zaprahu mival okolo 16h na 11%..
-
- iPhoneHolik
iPhone 6S a 6S Plus - dostupnost, reakcie a skúsenosti
S Hey Siri ho dokazu do vecera vytlouct uplne. Bez Hey Siri mam vecer rezervu kolem tech 30 %
Edit: Pantani pokud vim tak je tam nejaky specialni chip, ktery se o to stara
Edit: Pantani pokud vim tak je tam nejaky specialni chip, ktery se o to stara
-
- Mírně pokročilý
Zaujimalo by ma co je natom pravda:
http://mobilmania.azet.sk/clanok/109150 ... n=HP-new2#
http://mobilmania.azet.sk/clanok/109150 ... n=HP-new2#
iPhone X black - 64GB
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz
-
- Mírně pokročilý
@Jadro ty mas 6 Plus nebo nemas aktualizovane info ? Me teda baterie drzi paradne, doufam, ze v tomhle jedinym nemam mega luck na kus .. teda pokud mas taky 6S+
@shimie tyjo co to je za srovnani ? zaujata porota mohla dat o 1-2 body vic a razem by byl v top 3 Na youtube jsem videl srovnani s Tamtungem a LG, kazdy z kusu mel vyhody v jinem svetle, o zadnem se nedalo rici, ze by byl univerzalne nejlepsi.. I kdyz na bezne fotky prostredi v normalnim svetle byl iP nej.. na urcite detaily zas Tamtung apod.. Ten rozdil dle nejakych testeru 1-3 body mi prijde k smichu Mi to prijde jakoby srovnavali zrychleni auta z 0-100 a rekli, ze AUDI RS4 je zahanbeno az na 10. miste, protoze ztraci na BMW M4 0,2s
@shimie tyjo co to je za srovnani ? zaujata porota mohla dat o 1-2 body vic a razem by byl v top 3 Na youtube jsem videl srovnani s Tamtungem a LG, kazdy z kusu mel vyhody v jinem svetle, o zadnem se nedalo rici, ze by byl univerzalne nejlepsi.. I kdyz na bezne fotky prostredi v normalnim svetle byl iP nej.. na urcite detaily zas Tamtung apod.. Ten rozdil dle nejakych testeru 1-3 body mi prijde k smichu Mi to prijde jakoby srovnavali zrychleni auta z 0-100 a rekli, ze AUDI RS4 je zahanbeno az na 10. miste, protoze ztraci na BMW M4 0,2s
Naposledy upravil(a) BiGFiSh dne čtv říj 15, 2015 5:25 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhoneHolik
Jj mam 6S+. Musim si to aktualizovat. Chodim sem pres Tapatalk, tak na to vzdy zapomenu
-
- Klub čistého iOS
Siri asi odložím, počkám si až na "Ahoj Siri", což bude nejspíš až s iP 7S
To Shimi: no on mohl být klidně na 7. místě od 7 do 10 mají všechny stejně bodů. Navíc se v diskuzi spekuluje o "nezávislosti" testerů...
To Shimi: no on mohl být klidně na 7. místě od 7 do 10 mají všechny stejně bodů. Navíc se v diskuzi spekuluje o "nezávislosti" testerů...
Naposledy upravil(a) jeenik dne čtv říj 15, 2015 5:30 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
Jadro píše:Jj mam 6S+. Musim si to aktualizovat. Chodim sem pres Tapatalk, tak na to vzdy zapomenu
Jaky procak ?
Tyjo to nechapu.. ale asi mas vetsi vyuziti jak ja, me prave prijde, ze telefon drzi brutalne a mam zaple vse.. polohove sluzby, heysiri atd.. Nicmene je mozne, ze moje "brutalne" je u tebe kdyz zapomenes mobil na pul dne doma na stole
@Jeenik no a to bude jeste v podobe .. Hej Siri" .. "Hej Siri" "napis me pritelkyni, ze se sejdeme na karlove namesti ve 3 hodiny" .. "Mam odeslat tve mame, ze se sejdete na andelu v 8 hodin?"
Ja pouzivam Siri v anglictine, ale je fakt, ze asi jenom v aute nebo kdyz se prevlikam do/z prace doma.. na ulici mi to prijde trapny
-
- Klub čistého iOS
a nebo: mam odeslat tve manzelce, ze se sejdeme...
-
- Starý pes fóra :)
shimie:všichni to přebrali z jedinýho webu a všichni to berou jako hotovou věc..podle mě je to nesmysl a každej z nich je lepší na něco jinýho,viz. např.: https://www.youtube.com/watch?v=4CeTMre ... e=youtu.be
EDIT:mmch pokud by měl někdo zájem,tak v Alze bych měl mít zítra k převzetí 6s Plus 64GB Silver.jelikož už ho mám,tak klidně přenechám.kdyžtak sz
EDIT:mmch pokud by měl někdo zájem,tak v Alze bych měl mít zítra k převzetí 6s Plus 64GB Silver.jelikož už ho mám,tak klidně přenechám.kdyžtak sz
Metal/HC/Punk
iPhone 6s Plus 64GB+Westone 4R
MacBook Pro Retina late 2013
-
- Mírně pokročilý
Čo sa fotoaparátu týka tak podľa mna nefotí vôbec zle keď mi v izbe pri lampe stihne odfotiť malú dcéru čo neposedí ani sekundu . Čo som mal zatiaľ Androidy tak som mal použiteľnú tak 1/6 fotiek. A počítam že nejaké drobnosti opraví aj update.
iPhone X
-
- Mírně pokročilý
jeenik píše: a nebo: mam odeslat tve manzelce, ze se sejdeme...
:D
-
- iPhoneHolik
BiGFiSh: mam TSMC Takze ten min nenazrany Ale mam to jako pracovni nastroj. Telefony, telekonference, maily, sms, Viber. Odpoledne si obcas neco zahraju. A to mam polohove sluzby vesmes povypinane az na par vyjimek
-
- Mírně pokročilý
To jsi v dobach 5S mel telefony 3 ne ? Nebo nabijecku s sebou.
Edit : @Julek pardon
Edit : @Julek pardon
Naposledy upravil(a) Julek dne čtv říj 15, 2015 8:24 pm, celkem upraveno 2 x.
Důvod: nejsi tu tyden, není potřeba citace, když odpovídáš hned na příspěvek nad tebou.
Důvod: nejsi tu tyden, není potřeba citace, když odpovídáš hned na příspěvek nad tebou.
-
- Host
Můžete pls vy, co už 6S/6S+ máte z doma nebo k vyzvednutí napsat kdy jste objednávali? My máme na firmu předobjednáno z alzy několik ks a pořád prd
-
- Host
Ako je to s 3D touch? Majú vývojári voľnú ruku pri implementovaní do aplikácie a môžu vymyslieť svoj spôsob vyžitia, alebo sa dá použiť iba obmedzene ? (menu a na čítanie mailov)
Pretože potenciál to má, ale zatiaľ je dosť nevyužitý.
Pretože potenciál to má, ale zatiaľ je dosť nevyužitý.
-
- Mírně pokročilý
maji to vyvojari, nejake apply uz na to bezi
-
- Klub čistého iOS
hutch: ja z iSetosu objednaval 6s 64gb SG v predobjednavce 12. nekdy okolo poledne (tj. 12h po spusteni predobjednavek) a z toho co aktualne pisou mi prijde, ze se na me dostane tak za mesic (poptavka po modelu je obri a dostavaji jen par kusu); takze jsem ve stredu objednal z apple.cz a ve stredu by mel dorazit:) Tam bude pro tebe asi ale problem, ze max je mozne koupit 2 iPhony :/
iPhone X, iPad Pro, MacBook Pro, Apple Watch Series 2
-
Jestli by ti nevadil silver,tak ti ho prenecham v Alze..ceka tam na vyzvednuti
Metal/HC/Punk
-
- iPhone expert
Už jen kvůli servisu se mi vyplatí počkat na dodávku z Apple.cz. Nedokáži si představit řešit loňské peripetie s iP6 u českého prodejce. Navíc se 100% vyhnu Britexu .
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K
-
- Senior uživatel
Tak už i já si jedu zítra pro iPhone 6S 128GB Gold sice jsem Gold nechtěj, ale 3 dny starej neaktivovanej a za 18tis - neber to
-
- Klub čistého iOS
Petrt: na webu ITS jsem cetl, ze je mozne si nechat servisovat i iPhony od operatoru. Tj. tahle vyhoda uz pada, nebo mate nekdo jine informace?
flatliners: diky, ale uz pockam tech par dni na SG. Bilym iPhonum se zatim uspesne vyhybam
flatliners: diky, ale uz pockam tech par dni na SG. Bilym iPhonum se zatim uspesne vyhybam
iPhone X, iPad Pro, MacBook Pro, Apple Watch Series 2
-
- iPhonefil
Razr: jo ale ne druhy rok
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhone 6S space gray, 64GB
-
- iPhone expert
Unown: ta cena smrdí. Kdo normální sníží cenu tři dny starého, navíc nedostatkového, zboží o 9k?
-
- Senior uživatel
Tu v Sydney se prodává pár dní starý, či úplně nový 128gb kolem 20tis v přepočtu. Nový v Apple store stojí +-24tis. Delivery tady máme u všech modelů 4 dny, týden max.
I kdyby to smrdělo - je to originál krabice, příslušenství a když bude odhlášeny z iCloud a find my phone, tak by to mělo být všechno ok. Samozřejmostí je u mě osobní předání, kontrola a mnou provedena aktivace (telefon nebyl aktivovaný tuším)
I kdyby to smrdělo - je to originál krabice, příslušenství a když bude odhlášeny z iCloud a find my phone, tak by to mělo být všechno ok. Samozřejmostí je u mě osobní předání, kontrola a mnou provedena aktivace (telefon nebyl aktivovaný tuším)
-
Výdrž na plusku je opravdu parádní!V pátek v sedm ráno odpojen z nabíječky a teď mam 7% Pár hovorů,asi dvě hodiny hry,přes den nonstop na wifi,z toho cca čtyři hodiny net,dvě facebook,pár fotek a asi tři hoďky hudby..šestku už bych nabíjel mezitim tak dvakrát..
Metal/HC/Punk
-
- iPhone expert
OT: aha, to že žiješ na druhém konci světa jsem z původního příspěvku nepoznal .
-
- Administrator
Tadáááá 6S+ 128 GB, zatím se seznamujeme
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Host
Mám 6S+ 64GB SG, nevím jaký procesor, každopádně se mi stává tak každý druhý den, že chci telefon odemknout, ale černá obrazovka. Musím restartit pres Home+Power. Zatím počkám jestli to nevyřeší další update. Reklamovat se mi nechce, jelikož nechci být měsíc bez telefonu. Případně s tím hold budu žít a vyreklamuji před vydáním 7čky. Máte někdo stejný problém?
iPhone 7+ matně černý 128GB; Apple Watch Nike+ - předobjednáno
iPad Pro 32GB Wifi + Apple Pencil; Retina MacBook Pro 15,4" 2.6Ghz/16GB RAM/512GB SSD; Time Capsule 3TB; Apple TV 3. gen
Dříve: MacBook Pro (2010), MacBook Pro (2013), iPhone 3G, 4, 4S, 5, 5S, 6+, 6S+; iPad 2, 3
iPad Pro 32GB Wifi + Apple Pencil; Retina MacBook Pro 15,4" 2.6Ghz/16GB RAM/512GB SSD; Time Capsule 3TB; Apple TV 3. gen
Dříve: MacBook Pro (2010), MacBook Pro (2013), iPhone 3G, 4, 4S, 5, 5S, 6+, 6S+; iPad 2, 3
-
- Host
hutch píše:Můžete pls vy, co už 6S/6S+ máte z doma nebo k vyzvednutí napsat kdy jste objednávali? My máme na firmu předobjednáno z alzy několik ks a pořád prd
Já z Alzy predobjednano neměl a už ho mám od nich doma.
- rony
- Klub čistého iOS
Julek píše:Tadáááá 6S+ 128 GB, zatím se seznamujeme :)
Takze Julek si kupil malu knizku :-) dozadu nalepku West Coast a mas slusny billboard :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Klub čistého iOS
Jak vám funguje GPS příjem, dnes jsem se nechal navigovat v autě a každou chvíli byl výpadek, začlo to v lese, ale pak i v otevřeném terénu na kopci... Je fakt, že bylo mlhavo. Tak snad to není vlastnost iP6S...
-
- Host
Tonda512 píše:hutch píše:Můžete pls vy, co už 6S/6S+ máte z doma nebo k vyzvednutí napsat kdy jste objednávali? My máme na firmu předobjednáno z alzy několik ks a pořád prd
Já z Alzy predobjednano neměl a už ho mám od nich doma.
A to máš 16 GB verzi? To bych se totiž nedivil. My máme předobjednané 64 a 128 GB verze.
Jinak z apple.cz i 128 GB verze chodí opravdu do týdne, jak deklarují - doporučuji.
Alza = nedoporučuji nikomu.
-
- Host
Re: jeenik - mám to samé dneska a včera každou chvíli výpadek GPS...mám IP6S 128, zkoušel sem reinst tomtoma ale blbne to i v jiných aplikacích, tedka sem provedl obnovení nastavení polohy a soukromí tak uvidím co bude až pojedu z práce....jinak někde ještě doporučovali nastavit telefon jako nový, a někdo taky říkal že to reklamoval a vyměnili za nový....někdo máte také podobný problém??
-
- Host
hutch: Mám 64GB Silver Plus. A těch je snad nejméně a jak říkám, předobjednáno jsem neměl a již je od pátku doma.
Pak tedy fakt nechápu tu šaškárnu s předobjednáváním...
Pak tedy fakt nechápu tu šaškárnu s předobjednáváním...
-
- Klub čistého iOS
Jeste nekdo problemy s GPS? A taky obcas pozoruju vypadky telefonniho signalu, musim telefon restartovat, pak se to chyti... Uz jsem to nekde psal, tak sorry za doublepost. Je to problem iOS 9.xx nebo problem iP6S?
-
- Host
Ahoj,
mam ten stejny problem. 5S v pohode, 6S vecne bez gps signalu.
Navigace jsem zkousel ruzne - TT, Sygic, Navigon.
T
mam ten stejny problem. 5S v pohode, 6S vecne bez gps signalu.
Navigace jsem zkousel ruzne - TT, Sygic, Navigon.
T
-
- iPhone guru
Teraz som testoval v autobuse cca 15 minut google maps a aj apple navigaciu a vsetko v poriadku... Google sekali viac oproti apple mapam. Ale vypadok nebol ziaden. iP 6s plus
-
- Klub čistého iOS
No on to neni uplne vypadek GPS (tedy pokud se nebavime o zminovanem vypadku telefonniho signalu), ale nepresnost je tak velka, ze napr Waze nebo Navigon prestanou ukazovat, skace to treba plusminus 200 metru.... Nezkousel nekdo kontaktovat apple poradenskou linku?