Prosim ta, bol by si konkretnejsi k iPhonu 5? Ako je na tom sviznost, ovladanie, animacie...kesounam píše:Aktualizoval jsem včera v 19 h na ip5 a iPad mini2 a vše jede dobře.
Dik
Prosim ta, bol by si konkretnejsi k iPhonu 5? Ako je na tom sviznost, ovladanie, animacie...kesounam píše:Aktualizoval jsem včera v 19 h na ip5 a iPad mini2 a vše jede dobře.
malex píše:tak uz vim kde je chyba nejspis a funguje mi to uz. mel jsem zapnute v OBECNE-ZPRISTUPNENI-OMEZIT POHYB. je nutne to mit vypnute. ted to funguje, zkuste, verim ze to bude ono.
malex píše:pegas: ok tak to je vystvetlene. predpokladam tedy, ze vsechny ostatni veci na 6s funguji. Rano jsem jeste jednou prehraval desitku a porad mi nevyskakuje ta nabidka pri podrzeni te odesilaci sipky. kdyby nahodou mel nekdo tip, nejak si sam pomohl ci cokoliv, dejte vedet. DIKY vsem!
a jeste vidim, ze tam asi fakt bude nekde chyba, protoze kdyz mi nekdo posle treba ty balonky, nebo cokoliv z tehle nabidky, tak se mi je zobrazi veta "odeslano s efektem např. hlasitě"...
DD_ píše:Hm ja mam 5S a podrzeni sipky v iMessage a zobrazeni ruznych stylu odeslani (bubliny a pak ty efekty) mi normalne funguje.
vlastamb píše:V iOs 10 airplay vazne jen se zrcadlenim? To je celkem krok zpet. Pouzivam O2 TV a nejde jen o to, ze je obraz v tv mensi, ale nemuzu tak appku nechat bezet na pozadi a delat jine veci na ipadu...
doctorf píše:Zdravím, nevím jestli to takhle funguje jenom mně na iP5: po aktualizaci na iOS10 je u kalkulačky stále zapnutý zvuk klapání klávesnice i když je v nastavení vypnutý. Dělá vám to také? Nevíte jak to vypnout? Díky.