Dobrý den,
Koupil jsem si telefon s nefunkčním displejem na opravu. Jedná se o 6s. Bohužel je po opravě na něm zámek obrazovky a stále přihlášený iCloud účet. Je nějaká možnost jak jej odstranit? Původní majitel si PIN nepamatuje, leda odemcit prstem a heslo k iCloud účtu i přes sliby zaslání navečer, jsem stále nedostal. Bohužel se nakonec nejednalo pouze o výměnu displeje a tak vzhledem k ceně opravy, bych jej rád zprovoznil. Je tu i jiná možnost? IOS 12, iPhone 6s 64GB.
Odhlášení icloud účtu bez hesla a pass kodu
-
- Host
-
- Mírně pokročilý
Odhlášení icloud účtu bez hesla a pass kodu
Obávám se, že pokud si původní majitel nevzpomene, budete mít hezké, leč poněkud nezvyklé těžítko.
edit: nemohu si odpustit trochu sarkasmu - je to jako si koupit starší vůz, ale původní majitel není schopen poskytnout nejen klíče, ale ani velký techničák. Smysl takové (a podobné) koupě mi zůstává neznámý.
edit: nemohu si odpustit trochu sarkasmu - je to jako si koupit starší vůz, ale původní majitel není schopen poskytnout nejen klíče, ale ani velký techničák. Smysl takové (a podobné) koupě mi zůstává neznámý.
-
- Starý pes fóra :)
Re: Odhlášení icloud účtu bez hesla a pass kodu
Ano toto je dost častý scénář kdy kupující koupí nefunkční zařízení pod dojmem lehkosti opravy (většinou Lcd) a po vpodstatě lehké opravě zjišťuji zamčení iCloudu iP. Od prodejce to má většinou průběh že iP fungoval a teď už nefunguje a prodává ho na opravu nebo náhradní díly, to zda prodejce ví že je iCloud uzamčení už je jen odhad a férovost samotného prodejce.
Máš možnosti prověření IMEI, pokud po prověření je iCloud Cleare tak zde je šance iCloud zrušit na netu je několik prodejců této služby, většinou zahraničních a v ceně 1200-2400,- s úspěšností 50-90% dokonce i na Aukro jsem tuto nabídku zahlédnout ale v ceně 3400,-.
Horší situace je pokud po prověření je iCloud Lost/Stolen, zde je toto zařízení vážně už jen těžítko. Zahlédl a zkusil jsem osobně službu u zařízení se statusem Lost a jediné co zde následovalo bylo postupné navyšování částky za zrušení, kdy v ceně 1200,- jsem to ukončil (500,- získání tel clísla a Apple id majitele, 800,- pokus o zrušení, neůspěšný, dál požadavek 290USD za pokus o zrušení přes GSX přístup. Zde jsem dál nepokračoval ).
Máš možnosti prověření IMEI, pokud po prověření je iCloud Cleare tak zde je šance iCloud zrušit na netu je několik prodejců této služby, většinou zahraničních a v ceně 1200-2400,- s úspěšností 50-90% dokonce i na Aukro jsem tuto nabídku zahlédnout ale v ceně 3400,-.
Horší situace je pokud po prověření je iCloud Lost/Stolen, zde je toto zařízení vážně už jen těžítko. Zahlédl a zkusil jsem osobně službu u zařízení se statusem Lost a jediné co zde následovalo bylo postupné navyšování částky za zrušení, kdy v ceně 1200,- jsem to ukončil (500,- získání tel clísla a Apple id majitele, 800,- pokus o zrušení, neůspěšný, dál požadavek 290USD za pokus o zrušení přes GSX přístup. Zde jsem dál nepokračoval ).
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
- Host
Re: Odhlášení icloud účtu bez hesla a pass kodu
Děkuji za odpovědi. Nakonec jsem se s původní majitelkou dohodl a údaje jsem získal. Přičemž teď ta kuriózní věc co se mi stala. Zkusil jsem zadat PIN k odemčení obrazovky asi už po 6té a na telefonu naskočilo logo jablíčka. Podržel jsem tlačítko vypínání s home buttonem a naskočil mi teploměr s jablíčkem. Tak jsem připojil k itunes přes kabel a telefon se asi dvakrát restartoval, byl kompletně vymazaný a spustil se jako nové zařízení. Ani po mě nechtěl minulý iCloud účet, i přesto že jsem jej neodhlasil. Nevím jak je to možné nebo co se stalo, ale nikam sem nic nezadával i přestože jsem údaje již měl.