Dobrý den,
uvažuji o tom mít iCloud mail jako primární...má s tím někdo zkušenosti? Mám teď seznam a přemýšlím buď g-mail nebo icloud...ale prakticky mi přijde icloud lepší tím, že používám jenom iphone, nemám notebook ani nic jiného...a mám na tom účtu apple id vše co potřebuju - kalendář, email, kontakty vše pod jednim účtem a přijde mi zbytečné si tam navádět gmail a stahovat gmail kalendář, mail a podobné aplikace..které jsou od applu už "vestavěné" jen nevím, jaký icloud mail je...jestli je 5 gb dostačující (chodí mi fakt minimum emailu..jen nějaké to vyučtování operátora a podobně...) na spamy typu newsletter atd. mám zvlášť email
icloud mail jako primární?
-
- Host
-
- Moderator fóra
Re: icloud mail jako primární?
APPLE mail mám asi 5 let a absolutní spokojenost. Pokud nepotřebuješ extrémně sofistikované rozhraní, tak to je dobrá volba pro 99% lidí.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
- rony
- Klub čistého iOS
google sluzby ako mail, kalendar, kontakty, mozno pouzivat v nativnych aplikaciach iOS pre mail, kalendar, kontakty. Mam to takto, dokonca to mam oboje, aj sluzby Apple ako mail, kontakty, kalendar, pripomienky a ZAROVEN aj tie googlie. Neverim, ze nad tym tolko treba spekulovat. Maj kludne oboje.
Ak chces prakticku poznamkku: z googlovskych veci je snad praktickejsi jeho mail a aj to len kvoli fakt vybornej funkcii filtracie spamu.
takze result: nepotrebujes ZIADNU separatnu app od Google pchat do iPhone. No ak mas iba iphone, tak vlastne tie Applie veci tam uz aj tak mas, len si ich staci pozapinat.
Ak chces prakticku poznamkku: z googlovskych veci je snad praktickejsi jeho mail a aj to len kvoli fakt vybornej funkcii filtracie spamu.
takze result: nepotrebujes ZIADNU separatnu app od Google pchat do iPhone. No ak mas iba iphone, tak vlastne tie Applie veci tam uz aj tak mas, len si ich staci pozapinat.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Mírně pokročilý
Drobná nevýhoda Apple aplikace Mail je nemožnost odeslat přílohu jako skutečnou přílohu, aby se příjemci okamžitě nezobrazila jako součást e-mailu, když chci tohle provést z Apple mailu, použiju Spark. Moc často to ale není, pročež nemohu hovořit o nějakém velkém opruzu.
-
- iPhonefil
Jj, to strašne s***e aj mňa. Ale deje sa to "len" v prípade, že príloha je jedna. Ak sú dve a viac, tak už sú ako príloha.
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.