Problem s registraci v AppStore

Fiko
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Problem s registraci v AppStore

Příspěvek od Fiko »

Lumir píše:apple podporuje len embosovane karty
No neviem, ci je to celkom tak pravda. Priatelka ma embosovanu debetnu kartu, snazila sa zaregistrovat, ale mala smolu...

P.S.: Viem, ze necitujem pri reakcii na predchadzajuci prispevok, ale potreboval som vypichnut urcitu cast.
iPhone 6s 64GB SG
MacBook Pro 13-inch 2.26GHz | 8GB RAM | 620GB Fusion Drive

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

Sice nemám ponětí co mám za kartu. Ale všude jinde funguje.
Dokonce mi ji to už jednou vzalo, ale pak odsud zas zmizela. Prostě v tom maji jen hokej. Nikdy jsme s platbou neměl jediný problém. Jen iTunes má něco extra.

Naštěstí mám US účet...

přes tu chybovou hlášku o debit cards sem se nedostal.
Mám registraci na US store. A když tam regnu svojí kartu, tak ji to vezme. Když se ale pak pokusím převést účet do ČR, vyhodí to tamtu chybovou hlášku a karta zase z účtu zmizí.
Nechápu to. Vypadá to, že to karty nebere jen, když zvolíte jako vaši zemi Českou republiku.

Monix
Host
Host

Příspěvek od Monix »

Pridam moji dnesni zkusenost s iTunes Store:
jelikoz pouzivam (zatim 60 denni trial) sluzbu mobile.me http://www.apple.com/mobileme/ prihlasila jsem se do iTunes Store pod mym prihlasovacim ID pro mobile.me (coz znamena, ze jsem nevytvarela novy account, mobile.me account je defacto Apple ID) a pouze jsem musela zkontrolovat sve udaje a bylo to. iTunes Store na me zcasti ,,mluvil,, cesky, cela procedura byla rychla.

Mam embosovanou MasterCard od sporky povolenou pro internetove nakupovani.

(Pokud nastane problem se zip codem (cesky PSC) (zipp.error), zkuste jej proste nezadat vubec.)

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Lumir: Mám embosovanou Visa kartu od ČSOB. NIKOLIV Visa electron !!!

Je to jedno, prostě registrace se stále nedaří..

Problém se zip jsem vyřešil zadáním mezery :arrow: 123 45
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

stZ
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od stZ »

mam embosovanou VISU od CS kterou jsem platil ruzne po netu i v zahranici a vzdy bez problemu..... tady vsak ne :D to je klasika USA nas maji za bananovou republiku
12 Max

zuNNy

Příspěvek od zuNNy »

taky mi to nejde,nemam creditku ale normal paltebni akrtu od visa electron , cs . To jako ted nemuzu vubec nic stahnout z appstore?

ronny

Příspěvek od ronny »

kdyz se registrujes jako na Slovensku popr. jako v USA tak by to jit melo co jsem tu pochopil :)

zuNNy

Příspěvek od zuNNy »

nejde to,protoze to neber ty debitni karty :(

bazztard

Příspěvek od bazztard »

Neprisel uz nekdo na to, jak se normalne regnout? Porad to nejde :x

marseli
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od marseli »

taky me to neslo tak jsem to hodil na US a stahuju aspon Free a pozdeji koupim kartu s kreditem.

Trodis

Příspěvek od Trodis »

Almi: používaj tlačítko "upravit",ak potrebuješ niečo doplniť do svojho príspevku,a nepostuj viac krát za sebou.tentokrát som ešte príspevky upravil za teba.

Nejspíš mám stejný problém...mám na iTunes US účet (dobíjel jsem ho jen z kuponu koupených v USA) a teď když chci použít k placení Mastercard, tak mi to píše, že můžu použít jen americkou platební kartu :-(( takže můžu stahovat jen free aplikace... :-( nevíte jak na to?

EDIT: Tak teď jsem zjistil, že bych mohl změnit "country" mého účtu na ČR, ale nepustí mě to, protože musím mít 0,- na itunes účtě a mně tam zbylo 73 centů.. tak malá suma bohužel nejde za nic utratit, takže se s tím nedá hnout ) no to je fakt vtipný.....

bazztard

Příspěvek od bazztard »

Trodis:
A jak jsi to hodil na US? Ja mam automaticky uz napsano Czech Republic a zmenu zeme nemam.

Trodis

Příspěvek od Trodis »

Tenkrát jsem tam opsal adresu jednoho hotelu v new yorku a dolary dobíjel pomocí stíracích kuponů... tím jsem mohl stahovat videa a mp3.. je to prostě US account.... :-(( a nejde mi vytvořit nový account pro ČR :(

bazztard

Příspěvek od bazztard »

Aha, tak to je pro me o nicem. Ceskej ucet mi taky nejde vytvorit, nechapu k cmeu to pak je...zatim nechci delat jail...takze chvilku pockam jestli s tim neco neudelaji.

Sven
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sven »

Tiez mam problem s vytvorenim uctu. Vyhlasuje mi to uz spominanu hlasku "Your payment method was declined. Please enter valid payment method information."
Bol som po radu u T-Mobile aj u Orange, nikto nic nevie. Na technickej podpore vraveli, ze obchod udajne este nefunguje.
Mam embosovanu kreditku od VUB. Banka vravi, ze kreditka je v poriadku a problem moze byt ten, ze Apple nema s danou bankou zmluvu, cize neprijma jej karty.
Je to patova situacia. Najlepsi asi boli v T-Mobile : odporucili mi, aby som kontaktoval Apple o tomto probleme. Hlavne, ze predaju a o ostatne sa nestaraju.
iPad 2 32GB 3G white

krypto

Příspěvek od krypto »

Zdravim, při registraci platebni karty jsem zadal VISA kartu od česky spořitelny ta nešla. Psalo to - " debit cars pro čr nejsou povoleny " pak jsem zkusil VISA kartu od KB a taky nešla. Normálně s těma kartama platim přes paypal a všechno ok. Ale tady to nešlo. Tak jsem změnil lokaci na Polsko a šlo to. Ale zase mi nejde iTunes, že to neni podporovane pro tuto zemi. Tak nevim co je lepší.

styxx
Host
Host

Příspěvek od styxx »

Tak jsem si s tím trochu pohrál, změnil zemi, označil Polsko a free aplikace mi jdou všechny :D
Obrázek iPhone 4
Obrázek iPad 3rd generation

Supermac.cz - Tipy a návody pro iPhone, iPad a Mac OS X
Twitter - Informační kanál SuperMac.cz

NemoCZ

Příspěvek od NemoCZ »

Já mám zemi Slovensko, Česko pořád nejde.Už jsem koupil pár aplikací asi za 22 euro.Z účtu se mi odečetlo zhruba 550Kč. Mám kartu Visa Classic od ČSOB. Takže vše funguje jak má až na tu zemi :-)

Trodis

Příspěvek od Trodis »

Tak jsem dnes zkušebně stáhnul 2 placené aplikace za 0,79 euro a na účtě se mi strhly 3!!! částky: 16,45 Kč, 16,49 Kč a 48,20 Kč... co to proboha je???

bazztard

Příspěvek od bazztard »

Tak jsem se zkousel registrovat pres Polsko, Slovensko a USA (paypal) a nejde vubec nic. Planuje se u nas vubec AppStore?

ronny

Příspěvek od ronny »

no koukal jsem ze v USA maji paypal .. nechapu proc to neudelaji i proc CR a SR kdyz to pouziva vetsina lidi k placeni po internetu :)

ares

Příspěvek od ares »

mam stejnej problem s embosovanou visa classic CS, platby pres net aktivovany mam, na paypal i bezne placeni funguje normalne. Nekde tady na foru byl navod, jak si nechat vytvorit ucet pres sluzbu v USA, takze jsem to udelal zaplatil 100 babek, pac mensi castky nebyly a po cca hodine jsem uz vesele stahoval aplikace-to bylo vcera. Dnes po prihlaseni do itunes a pokusu o stazeni mi to napsalo, ze muj ucet je "disabled" a musi byt aktivovan primo podporou applu. Jestli mi to ty kkti nezapnou tak odnasim zpatky operatorovi, protoze nemam chut se s tim zlobit.

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

Vim jak se oficiálně regnout na českým AppStore!!

Jděte na AppStore, dole přepněte na CzechRepublic.
Zvolte "All Free Apps", vyberte si libovolnou aplikaci, a klikněte na "Get App".
Teď zvolte "Create new Account", a všechno vyplňte. Na druhé stránce zvolte metodu platby "None".

Konečně tedy můžete mít oficiální CZ účet. Ovšem karty stále nebere, takže na komerční aplikace zapomeňte :-(
Naposledy upravil(a) N3o21 dne ned zář 07, 2008 11:01 am, celkem upraveno 1 x.

sad69

Příspěvek od sad69 »

HEURÉKA :!: :!: :!: No konečně se to někomu podařilo nenáhodně... Hned jak příjdu z práce jdu to vyzkoušet :D

ares

Příspěvek od ares »

Almi: citát zmazaný. prečítaj si FAQ, ako správne citovať príspevky.

funguje, prave vyzkouseno. Ted jeste vydolovat z toho druhyho uctu tech mejch 100 babek :). Myslel sem, ze bych si to preposlal jako dar, ale ono se to musi utratit jen na us itunes :(.

sad69

Příspěvek od sad69 »

Souhlasím, funguje výborně právě vyzkoušeno. (Nejde pomocí review account information. Musí se vytvořit nový účet...) :D Teď už jsem spokojený... 8)

honzanun
Host
Host

Příspěvek od honzanun »

Tak jsem si to taky regnul přes CZ. Jen by mě zajímalo - je možný nějakým způsobem zrušit (a to úplně) moji registraci přes Polsko, abych mohl použít ten mail a třeba, až to v budoucnu půjde, i platební kartu co jsem tam zadal? Taky by mě zajímalo, proč ani v ČR nelze stahovat hudbu z iTunes a jestli někdo neví, zda se to plánuje...

sad69

Příspěvek od sad69 »

Pokud vím tak se zatím nic takového neplánuje. A pokud chceš zrušit účet, udělej to jednoduše prostě ty údaje přepiš na nějáký blbosti a je to :D
Snad to půjde...

ls8
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ls8 »

Muzes ten polsky ucet prevest na cesky - v nastaveni uctu mas tlacitko "Change country".
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

Jde to... Vyplní tam prostě jinou adresu, nebo nějakej alias té co používá :)

Btw... všimli jste si, že v českém AppStore chybí lokální US aplikace? U free máme 26 stránek. Na US STore je jich 29... Ale zase pokud máte učet na CZ tak jsou vám k dispozici lokální aplikace, jako Česko-Anglický slovník.

Rozhodně bych to nehonil přes polsko...
Zřejmě je skladba aplikací zem od země ušita na míru pro obyvatele země. Například pokud máte UK Store, tak máte k dispozici aplikaci která zobrazuje stav londýnského "Tube" (metra).

ls8: Jenže to mu neprojde :-/ Pokud tam má regnutou kartu. Do česka to prostě karty nepustí :(

marseli
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od marseli »

a pokud to dobre chapu nelze soucasne vyuzivat US a CZ storu ?

Bodl99

Příspěvek od Bodl99 »

já používám us i české dokonce i slovenské a vše funguje na jednom pc i na jednom iphonu

marseli
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od marseli »

takze se ti aplikace z US nesmazou kdyz je synchronis na CZ uctu ? to jedine me zajima. dik

Bodl99

Příspěvek od Bodl99 »

ne mam spoustu aplikací z každého účtu a nic se mi zatim nemaže, a doufam že to vydrží :lol:

Lumir

Příspěvek od Lumir »

podla slovenskeho Orange by mal byt komplet iTunes store aj s hudbou dostupny u nas do konca tohto roka, tak uvidime;)

ls8

Příspěvek od ls8 »

Lumir píše:podla slovenskeho Orange by mal byt komplet iTunes store aj s hudbou dostupny u nas do konca tohto roka, tak uvidime;)

Jo, to nekde oficialne oznamili?
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Enties

Příspěvek od Enties »

Já nevim jestli už to tady padlo, ale pokud přeci nechcete zadávat platební metodu tak se stačí zaregistrovat i bez ní viz obr. je to teda pro USA no

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

N3o21 píše:Jde to... Vyplní tam prostě jinou adresu, nebo nějakej alias té co používá :)

Sice to funguje, ale aktivacni mail mi neprisel, vam ano?
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

marseli
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od marseli »

Take uz delsi dobu cekam a porad nic, zkosel jsem ho i nekolikrat vynucene poslat a zatim neprisel.

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

Mě přišel bez problémů... Mám 2 účty - US - na alias mojí mailové adresy, CZ - přímo na mojí mailovou adresu.

Odpovědět