zvuk
zvuk
Zdravim, dneska sem si domu prinez Iphona 3G a kdyz sem pustil pisnicku pres reprak tak ty basy dost chrcej a je to hrozny :X to je takle u iphona normalni,nebo to je vada na reklamaci ??
p.s. sorry , omylem sem zalozil novy ( jen jsem chtel odpovedet v jinym tematu )
p.s. sorry , omylem sem zalozil novy ( jen jsem chtel odpovedet v jinym tematu )
Naposledy upravil(a) martz dne úte srp 26, 2008 7:21 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Starý pes fóra :)
Re: zvuk
ja si tak zjistuju radsi, abych nebyl zklamanej vzhledem k tomu na cem posloucham ted, Cowon D2 + JAYS q-JAYS. docela jsem zvedavej, Porta Pro a zminene spunty, mno mam doma neco podobneho(spunty CX300), mi projevem uz moc nestaci, tak uvidime jak 3G zahraje na jays. ty pioneery uz jsou jina vaha
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
-
- Moderator fóra
Re: zvuk
Ta AKGčka jsou špičková lehounká sluchátka a kdo tady na fóru tvrdí, že iPhone má špatný zvuk, tak ať si tam píchne něco jiného než původní pecky, které ani pořádně nedrží v uších. AKG ať zasunu, jak chci, hrají stále stejně a drží. Mají plné basy i s vyššími harmonickými a zvonivé výšky. Na tak malá sluchátka obdivuhodný výkon. U nás se před lety zavedl kult sluchátek Koss, ale kdo měl možnost je porovnat s např. s výrobky značek Sennheiser, Bayerdynamik nebo AKG, nemluvě o kategorii DJ sluchátek jako jsou např. Pioneer HDJ-1000, která mám, a která zvuk posouvají ještě někam dál, vzal by ty zprofanované Kossy a dal je dětem na hraní. Od nich jsem měl dvoje a uchvacovaly mě svým podáním basů. Bylo to do chvíle, nežli jsem slyšel výše jmenované výrobky. Ano, Koss má dobré basy díky použitým neodymiovým magnetům - ovšem jejich zpracování je žalostné. U jedněch se mi dokonce magnety rozdrobily na prášek a s KOSSem nechci mít od té doby nic společného. Pro monitoring jsem si kdysi pořídil jediná jejich sluchátka - Sporta Pro a ta zatím drží. Zvukově nesahají ani těm špuntům od AKG po kotníky. Omlouvám se za poněkud dlouhý výklad, s jehož obsahem se nemusí každý ztotožňovat.