Pomozte vyresit problem s iPhone 3g
Pomozte vyresit problem s iPhone 3g
Zdravim vsecnhy na tomto foru. Vcera jsem si koupiu u operatora iPhone 3g. Vyborna vecicka na internet a multimedii. Ale uz se vyskytnul problem ktery se mi nedari vyresit.
Stahnul jsem z http://www.itunes.com/download posledni iTunes pro pripojeni noveho milacka k pocitaci. Nainstaloval jsem to do pocitace, vse probehlo bez sebemensiho problemu. pripojil iPhone k pocitaci pres usb rozhrani (vse dle instrukce v navodu), pocitac hned napsal ze nasel iPhone a nainstaloval pravdepodobne ovladac. Na konci instalace vse vypadlo a objevilo se varovani: Program iTunes prestal pracovat. Problem zposobil ze program prestal spravne fungovat. System windows program ukonci a oznami vam zda je k dispozici reseni.
Jako reseni se nabizi tohle:
Co je funkce Zabránění spuštění dat?
Zabránění spuštění dat (DEP) je funkce zabezpečení, která napomáhá zabránit poškození počítače viry a jinými bezpečnostními hrozbami. Škodlivé programy mohou zaútočit na systém Windows pokusem o spuštění kódu ze systémových paměťových míst vyhrazených pro systém Windows a další autorizované programy. Tyto typy útoků mohou poškodit programy a soubory.
Funkce Zabránění spuštění dat chrání počítač tak, že monitoruje programy a zjišťuje, zda využívají paměť počítače bezpečně. Zjistí-li funkce Zabránění spuštění dat, že některý program v počítači používá paměť nesprávně, ukončí jej a upozorní uživatele.
Zkousel jsem zadat iTunes jako vyjimku ale windows pise ze ten program nemuze byt vyjimkou, ze muze poskodit pocitac apod...
Ted pri kazdem spusteni iTunes vyskakuje upozorneni (co je nahore) a windows ukoncuje program. Instaloval jsem posledni iTunes a zadne dalsi aktualizace jsem nenasel.
Otazka co s tim??? Jsem si jisty ze nejsem jediny kdo se s tim problemem setkal nebo setka.
Pouzivam Windows Vista Home premium SP1. Vykon pocitace je vic nez dostacujici.
Stahnul jsem z http://www.itunes.com/download posledni iTunes pro pripojeni noveho milacka k pocitaci. Nainstaloval jsem to do pocitace, vse probehlo bez sebemensiho problemu. pripojil iPhone k pocitaci pres usb rozhrani (vse dle instrukce v navodu), pocitac hned napsal ze nasel iPhone a nainstaloval pravdepodobne ovladac. Na konci instalace vse vypadlo a objevilo se varovani: Program iTunes prestal pracovat. Problem zposobil ze program prestal spravne fungovat. System windows program ukonci a oznami vam zda je k dispozici reseni.
Jako reseni se nabizi tohle:
Co je funkce Zabránění spuštění dat?
Zabránění spuštění dat (DEP) je funkce zabezpečení, která napomáhá zabránit poškození počítače viry a jinými bezpečnostními hrozbami. Škodlivé programy mohou zaútočit na systém Windows pokusem o spuštění kódu ze systémových paměťových míst vyhrazených pro systém Windows a další autorizované programy. Tyto typy útoků mohou poškodit programy a soubory.
Funkce Zabránění spuštění dat chrání počítač tak, že monitoruje programy a zjišťuje, zda využívají paměť počítače bezpečně. Zjistí-li funkce Zabránění spuštění dat, že některý program v počítači používá paměť nesprávně, ukončí jej a upozorní uživatele.
Zkousel jsem zadat iTunes jako vyjimku ale windows pise ze ten program nemuze byt vyjimkou, ze muze poskodit pocitac apod...
Ted pri kazdem spusteni iTunes vyskakuje upozorneni (co je nahore) a windows ukoncuje program. Instaloval jsem posledni iTunes a zadne dalsi aktualizace jsem nenasel.
Otazka co s tim??? Jsem si jisty ze nejsem jediny kdo se s tim problemem setkal nebo setka.
Pouzivam Windows Vista Home premium SP1. Vykon pocitace je vic nez dostacujici.
-
- Senior uživatel
Re: Pomozte vyresit problem s iPhone 3g
Nestáhl jsi náhodou verzi 64-bit na 32-bit nebo naopak?
-
- Starý pes fóra :)
preinstalovat itunes nepomuze?
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
Alex-alex píše:Nestáhl jsi náhodou verzi 64-bit na 32-bit nebo naopak?
Ona existuje nejaka 64bitova verze iTunes? A kde?
-
- Senior uživatel
samozrejmne ze jsem stahnul 32 bitovou verzi. U pritelkyni to bezi bez problemu! Ale Na win xp sp2. Tohle je problem pouze visty. Reinstal nepomohl.
Ma vubec nekdo nainstalovany americky iTune (z com stranek) na cesky windows vista? nemuze byt nahodou problem v tom? Mam windows v cestine, kdyz jsem stahnul SP1 pro vistu z com nepodarilo se mi ho nainstalovat. win psal ze potrebuje cz verzi.
-
alex: me to zadne 32/64 bit verze nenabizi
opravdu to pri zaskrtnuti 32/64 stahuje ruzne verze? Ani zde se nerozlisuje na 32/64 bit verze...
opravdu to pri zaskrtnuti 32/64 stahuje ruzne verze? Ani zde se nerozlisuje na 32/64 bit verze...
pokud mas XP tak ono to pozna a nabidne pouze tu verzi ktera by se hodila k tvemu pocitaci. Vistu to nerozpoznavajestli je to 32 nebo 64.
-
Jenze ja mam Mac OS X, tak bych predpokladal ze mi to nabidne vsechny dostupne moznosti.
Na tvém místě bych ještě zkusil vypnout antivir a pustit iTunes jako administrátor.
iPhone nemám, ale na české Vistě iTunes normálně používám a nemám problém.
iPhone nemám, ale na české Vistě iTunes normálně používám a nemám problém.
-
- Host
Ja iphone mam itunes na WIN vista business 32 a vse jede jak ma.
64 bit iTunes
http://support.apple.com/downloads/iTunes_8_1_1_for_Windows__64_bit_
+ mne vyvstal ten isty problem ako bolo hore spominane, ba co viac, este dovcera siel iTunes bezproblemov, veselo som pripajal iPhone. az dnes ked som chcel zapnut iTunes, vyplo mi ho hned, este podotknem pred vypnutim pc si vista netahala ziadne nove aktualizacie
operacny system mam 64 bit vista home premium a iTunes najnovsy (vid link hore).
vypisuje mi presne tie iste hlasky, samotny DEP sa neda pre .exe subor iTunes vypnut ... tak teraz vazne neviem ako dalej.
mate nieco nove k danej problematike?? vdaka
http://support.apple.com/downloads/iTunes_8_1_1_for_Windows__64_bit_
+ mne vyvstal ten isty problem ako bolo hore spominane, ba co viac, este dovcera siel iTunes bezproblemov, veselo som pripajal iPhone. az dnes ked som chcel zapnut iTunes, vyplo mi ho hned, este podotknem pred vypnutim pc si vista netahala ziadne nove aktualizacie
operacny system mam 64 bit vista home premium a iTunes najnovsy (vid link hore).
vypisuje mi presne tie iste hlasky, samotny DEP sa neda pre .exe subor iTunes vypnut ... tak teraz vazne neviem ako dalej.
mate nieco nove k danej problematike?? vdaka