Fotoreport z prodejen s iPhone 3G v Karlových Varech a test rychlosti připojení k internetu pomocí 3G u O2:
O2 - rychlost 3G internetu v Karlových Varech
- připojení 242.16 kbps
- stahování 30.3 kbps
- měřeno dsl.cz
Vodafone
T-mobile
Omlouvám se za kvalitu fotografií, chudinka EOS je v servisu
iPhone 3G v Karlových Varech (foto) a rychlost 3G u O2
-
- Starý pes fóra :)
Re: iPhone 3G v Karlových Varech (foto) a rychlost 3G u O2
I ten Powershot foti dobre, ale ac jsem sam z Varu, nedrazdil bych moc zbytek republiky tim, ze nam to zde 'jede rychle'. Preci jen, 3G sit od O2 ma velmi male pokryti, nase mesto je velka vyjimka vuci zbytku republiky :| ..
-
- Administrator
myslím že je to otázka času .. na 3G to fakt sviští
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Starý pes fóra :)
T-Mobile ale asi o 3G síti, bohužel, neuvažuje. A přecházet se mi moc nechce.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
spachal_tmp píše:I ten Powershot foti dobre, ale ac jsem sam z Varu, nedrazdil bych moc zbytek republiky tim, ze nam to zde 'jede rychle'. Preci jen, 3G sit od O2 ma velmi male pokryti, nase mesto je velka vyjimka vuci zbytku republiky ..
Poměrně dost šumí a ty fotky vypadají vcelku kvalitně, poněvadž jsou zmenšené a doostřené.. víc se toho s 3.2 megapixlem vykouzlit nedá
Tady pro ukazku rychlost 3G z Prahy:
btw: to by mohlo bejt zajimavy tema kam by vsichni s 3G pripojenim posilali screeny s rychlostmi...
EDIT: Jak mam udelat aby se obrazek objevil ihned a nemuselo se klikat odkaz? Myslel jsem, ze to staci dat do "Img" tagu ale to nefunguje...
stačí to dát do "img tag", ale na adrese musí být jen ten obrázek (direct link) > vyřešeno .. terry
btw: to by mohlo bejt zajimavy tema kam by vsichni s 3G pripojenim posilali screeny s rychlostmi...
EDIT: Jak mam udelat aby se obrazek objevil ihned a nemuselo se klikat odkaz? Myslel jsem, ze to staci dat do "Img" tagu ale to nefunguje...
stačí to dát do "img tag", ale na adrese musí být jen ten obrázek (direct link) > vyřešeno .. terry
-
- Host
Tady ukázka z Brna