Problem s registraci v AppStore
Re: Problem s registraci v AppStore
takze uz mam zpravu od applu:
I see that your iTunes Store account was disabled. I can certainly understand how eager you must be to have this issue resolved. My name is Derek and I am happy to help you today.
I have reenabled your account. Your account was disabled because the purchaser of an iTunes Gift Certificate redeemed to your account has refuted the charges with his or her credit card company.
When charges are reported as unauthorized, any remaining iTunes Store credit from the disputed purchase is considered unauthorized and is removed from the account.
If you purchased the iTunes Gift Certificate on an auction website, it may have been part of a fraud claim. You may want to address the issues with your purchase to the seller, or use any dispute resolution service provided by the auction website or other remedies that might otherwise be available to you.
If the iTunes Gift Certificate was purchased from Apple, the buyer will need to contact his or her credit card company to discuss the disputed purchase.
You can now resume purchasing from the iTunes Store, but the funds from the fraudulent iTunes Gift Certificate will not be made available to you.
I am very sorry Leos. If you have further questions regarding this issue, please reply and I will further investigate. Thank you for being a part of the iTunes family. Have a great day.
Takze pisu na itunesshop a jsem zvedav, jaxe k tomu vyjadri. Do te doby bych kazdemu doporucoval od nich nic nekupovat.
I see that your iTunes Store account was disabled. I can certainly understand how eager you must be to have this issue resolved. My name is Derek and I am happy to help you today.
I have reenabled your account. Your account was disabled because the purchaser of an iTunes Gift Certificate redeemed to your account has refuted the charges with his or her credit card company.
When charges are reported as unauthorized, any remaining iTunes Store credit from the disputed purchase is considered unauthorized and is removed from the account.
If you purchased the iTunes Gift Certificate on an auction website, it may have been part of a fraud claim. You may want to address the issues with your purchase to the seller, or use any dispute resolution service provided by the auction website or other remedies that might otherwise be available to you.
If the iTunes Gift Certificate was purchased from Apple, the buyer will need to contact his or her credit card company to discuss the disputed purchase.
You can now resume purchasing from the iTunes Store, but the funds from the fraudulent iTunes Gift Certificate will not be made available to you.
I am very sorry Leos. If you have further questions regarding this issue, please reply and I will further investigate. Thank you for being a part of the iTunes family. Have a great day.
Takze pisu na itunesshop a jsem zvedav, jaxe k tomu vyjadri. Do te doby bych kazdemu doporucoval od nich nic nekupovat.
-
- Mírně pokročilý
To moc nepotěší...
Ostatně - důvod proč chci mít oficiální CZ účet, a ne ilegální někde v polsku či USA
Ostatně - důvod proč chci mít oficiální CZ účet, a ne ilegální někde v polsku či USA
lehky pokrok, slibuji, ze prachy prehodi, jsem napjaty :
This sometimes happens when Apple discovers that the account is being
used by foreign person. We can replace the credits for you. Please let
me know how much was left in there.
regards
support
This sometimes happens when Apple discovers that the account is being
used by foreign person. We can replace the credits for you. Please let
me know how much was left in there.
regards
support
prosim,pomozte,zaregistroval jsem se v itunes,ale aby mi slo stahovat,musi mi prijit potvrzovaci email.Ale ten neprichazi,I kdyz to v I tunes pise,ze byl poslan.Co mam delat???
-
- Host
Zdravím, iTunes mi začali místo normálních písmen zobrazovat čtvrerečky - názvy písníček a alb se zobrazují OK. Nevíte někdo, čím to může bejt?
-
- Host
Ha, tak jsem na to přišel....Asi jsem si někde omylem změnil řeč na čínštinu Nevíte, jak to teď přepnu - mohl by mi někdo dát návod, jak to udělat "poslepu" Díky moc předem...
-
- Mírně pokročilý
[OT]
Klepni na druhou položku menu (zleva) a z nabídky vyber poslední položku.
Dole je rozbalovací nabídka, odtud vybereš pátou položku shora.
Klepněš na "OK" - levé tlačítko dole.
[/OT]
Klepni na druhou položku menu (zleva) a z nabídky vyber poslední položku.
Dole je rozbalovací nabídka, odtud vybereš pátou položku shora.
Klepněš na "OK" - levé tlačítko dole.
[/OT]
-
- Mírně pokročilý
Takže...
Konečně jsem našel způsob, jak si poztěžovat přímo Apple na nefunkčnost českého AppStore.
Poslal jsem jim dopis v tomto znění:
Drobné chybky asi budpu. Angličtina není to v čem byvh vynikal
Doporučuji aby si začalo ztěžovat víc lidí.
Ztěžovat si můžete zde.
Pokud si budeme dostatečně ztěžovat, snad se něco začne dít.
Konečně jsem našel způsob, jak si poztěžovat přímo Apple na nefunkčnost českého AppStore.
Poslal jsem jim dopis v tomto znění:
Dear Apple.
I bought your great phone - iPhone 3G. It's great device. But I have a big problem with AppStore.
I live in Czech Republic. But when I want to add my debit card to my account, the AppStore says "Debit cards are not supported in Czech Republic". So I can't buy any apps to my iPhone (and there are many great apps).
I have Visa Electron card, which is accepted in any other shop. Only AppStore don't accept it.
I'm not the only customer, who has these problems. There are many (I think some about hundred, who shared with this problem on our iPhone forum) other customers with same problem! So I think it's in the interests of Apple to allow Czech customers to spend their money in AppStore.
I hope, that debit cards will be soon supported in Czech AppStore.
Sorry for my poor English.
Best regards
Jiri Masek
Drobné chybky asi budpu. Angličtina není to v čem byvh vynikal
Doporučuji aby si začalo ztěžovat víc lidí.
Ztěžovat si můžete zde.
Pokud si budeme dostatečně ztěžovat, snad se něco začne dít.
Stalo s eněkomu tohle?
Od včerejška mam iPhone a nevím co s tím
Od včerejška mam iPhone a nevím co s tím
Naposledy upravil(a) lukas339 dne sob srp 24, 2013 8:05 am, celkem upraveno 2 x.
-
- Mírně pokročilý
Výpadek?
Nebo zablokovali ten způsob registrace přes Free Apps :-/
Zkus to teď. Mě AppStore šlape.
Nebo zablokovali ten způsob registrace přes Free Apps :-/
Zkus to teď. Mě AppStore šlape.
Kouknete se do SPAMu, ja to tam mel. A prisel mi hned asi za minutu... Mozna jen stesti, mozna je to fakt problem SPAM filtru v poste.
Jen se chci zeptat, pokud jsem se zaregistroval v itunes a platbu dal "none". Budu moci v budoucnu aktivovat platbu? A bude v eurech ci dolarech. Protoze, jestli Apple udela fintu typu euro=dolar, tak to bude u nekterych aplikaci poznat dost.
Diky a mejte se
Jen se chci zeptat, pokud jsem se zaregistroval v itunes a platbu dal "none". Budu moci v budoucnu aktivovat platbu? A bude v eurech ci dolarech. Protoze, jestli Apple udela fintu typu euro=dolar, tak to bude u nekterych aplikaci poznat dost.
Diky a mejte se
-
- Starý pes fóra :)
Budeš platit v eurech, ale co jsem zatim koukal, tak aplikace v eurech jsou levnější, ale i tak to v přepočtu je o trochu dražší, ale neni to naštěstí co dolar to euro.
Mne nejde pridat moju VISA kartu a tak si ani nemozem vytvorit account. Prosim neviete ako by som mohol riesit tento problem?
-
- Senior uživatel
za tyhle otazky by se uz melo strilet. HLEDEJ
Pomocou hladaj som sa dostal sem .
SUPER. Toto som potreboval. Funguje to. Dik.
N3o21 píše:Vim jak se oficiálně regnout na českým AppStore!!
Jděte na AppStore, dole přepněte na CzechRepublic.
Zvolte "All Free Apps", vyberte si libovolnou aplikaci, a klikněte na "Get App".
Teď zvolte "Create new Account", a všechno vyplňte. Na druhé stránce zvolte metodu platby "None".
Konečně tedy můžete mít oficiální CZ účet. Ovšem karty stále nebere, takže na komerční aplikace zapomeňte
SUPER. Toto som potreboval. Funguje to. Dik.
Tak jsem si taky postěžoval a přišlo mi tohle:
I understand you are trying to use your Visa debit card to purchase applications from the App Store. I'm sorry to hear you are receiving the error message "Debit cards are not supported in the Czech Store". I apologize for the inconvenience and the frustration this has caused you. My name is Miranda. I'll do everything I can to help.
Simon, countries that only have an App Store, and not the full iTunes Store only accept major credit cards. The App Stores do not accept other payment types such as debit cards, gift cards, store credit, PayPal, and so on.
Tak jsem jim napsal, že mi moje Visa jde používat v polském a slovenském App Store a přišlo tohle:
at this time we are not guaranteeing that debit cards work in all places, which is why the Terms of Sale and Service states that a valid credit card is needed.
Jenže v Terms of Sale and Service je napsáno, že jdou i debitní karty, tak jsem jim to napsal a odpověď:
I'm sorry, but the Terms are incorrect. Debit cards aren't accepted for payment on any App store that doesn't have an iTunes store.
Tak nevím...
I understand you are trying to use your Visa debit card to purchase applications from the App Store. I'm sorry to hear you are receiving the error message "Debit cards are not supported in the Czech Store". I apologize for the inconvenience and the frustration this has caused you. My name is Miranda. I'll do everything I can to help.
Simon, countries that only have an App Store, and not the full iTunes Store only accept major credit cards. The App Stores do not accept other payment types such as debit cards, gift cards, store credit, PayPal, and so on.
Tak jsem jim napsal, že mi moje Visa jde používat v polském a slovenském App Store a přišlo tohle:
at this time we are not guaranteeing that debit cards work in all places, which is why the Terms of Sale and Service states that a valid credit card is needed.
Jenže v Terms of Sale and Service je napsáno, že jdou i debitní karty, tak jsem jim to napsal a odpověď:
I'm sorry, but the Terms are incorrect. Debit cards aren't accepted for payment on any App store that doesn't have an iTunes store.
Tak nevím...
-
- Mírně pokročilý
Mě pro jistotu ještě neodepsali...
A to už jsem to posílal 2x.
A to už jsem to posílal 2x.
Mne odpisali:
Pisal som im aj staznost, ze ja a kopa dalsich by privitala sortovanie albumov v ramci skupiny podla roku - moznost nastavenia.
To je zatial bez reakcie.
PS: Ak by mi niekto vedel rady na niektore z mojich otazok, bol by som vdacny
viewtopic.php?f=9&t=7692
Thank you for your interest in Apple's App Store. My name is Matthew and I would be glad to assist you with your issue today. I'm happy to give you some information about what languages and currencies it uses.
In countries that have an iTunes Store, the App Store is available along with the music and other features of the iTunes Store, in the same language and using the same currency. The App Store in these countries accepts the same payment types as the iTunes Stores for those countries, such as credit cards, gift cards, store credit, PayPal, and so on.
Many other countries have an App Store that is currently the only item featured in the iTunes Store. For these countries, the App Store will appear in English and the currency will be either the US dollar, the Euro, or the Peso, depending on the country. These App Stores accept credit cards but only certain types. For instance, the App Store for Mexico accepts Visa and MasterCard, while the App Stores in the other countries accept Visa, MasterCard, and American Express. The App Stores in these countries do not accept other payment types such as gift cards, store credit, PayPal, and so on.
Thank you for taking the time to write in with your issue today. I hope this information I have provided you with has helped resolve your issue and that you continue to use the iTunes Store. Thank you and have a great day.
Sincerely,
Matthew
iTunes Store Customer Support
Pisal som im aj staznost, ze ja a kopa dalsich by privitala sortovanie albumov v ramci skupiny podla roku - moznost nastavenia.
To je zatial bez reakcie.
PS: Ak by mi niekto vedel rady na niektore z mojich otazok, bol by som vdacny
viewtopic.php?f=9&t=7692
Potřebuju poradit chci se registrovat na app store a nemužu přijit na to co je delivery office, nevíte co to znamená? děkuju
Almi: citát zmazaný. nepoužívaj citát ak odpovedáš na predošlý príspevok.
Já to pořád nevím, ale dal jsem tam město (obec), ve kterém bydlím a fungovalo to...
Já to pořád nevím, ale dal jsem tam město (obec), ve kterém bydlím a fungovalo to...
-
- Host
Taky jsem si postěžoval... Přišla mi podobná obecná odpověď jako tu již psal tuším ares. Když si nás ale bude stěžovat hodně, třeba si toho všimnou a začnou konečně jednat.
iPhone 5c 16GB
iPad (3rd gen.) 32GB
Apple TV (3rd gen.)
Mac mini 2009 2.26GHz 4GB RAM 64GB SSD
iPad (3rd gen.) 32GB
Apple TV (3rd gen.)
Mac mini 2009 2.26GHz 4GB RAM 64GB SSD
Zial Slovensko a Cesko (podobne aj ine okolite krajiny) trpia este koli komunizmu.
Avsak veci sa zlepsuju. Pred par rokmi nebolo na SR takmer vobec mozne pouzivat navigacne programy. A dnes? Nie je problem.
Takisto to plati v mnohych dalsich odvetviach. Vacsie spolocnosti si uz konecne zacinaju vsimat aj nas - dakujme aj Europskej Unii. (Podpora PayPal a podobne by bez nej len tak neprisla).
Co sa tyka ale Apple, tak je to silne americka spolocnost (koniec koncov sa to odraza aj na slabej konfigurovatelnosti iPodu ci iPhonu) a predsa len jej nejaky cas potrva, kym budeme podporovani. Podla mna tu bude do 3 rokov podpora urcite (snad sa nemylim ).
Avsak veci sa zlepsuju. Pred par rokmi nebolo na SR takmer vobec mozne pouzivat navigacne programy. A dnes? Nie je problem.
Takisto to plati v mnohych dalsich odvetviach. Vacsie spolocnosti si uz konecne zacinaju vsimat aj nas - dakujme aj Europskej Unii. (Podpora PayPal a podobne by bez nej len tak neprisla).
Co sa tyka ale Apple, tak je to silne americka spolocnost (koniec koncov sa to odraza aj na slabej konfigurovatelnosti iPodu ci iPhonu) a predsa len jej nejaky cas potrva, kym budeme podporovani. Podla mna tu bude do 3 rokov podpora urcite (snad sa nemylim ).
-
appstore u nas uz je, nevim jak si jinak vysvetlit ze jsem tam pres cz
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
tak ze k http://www.ituneshop.com: prachy mi prehodili na jinej ucet, hned ten den jsem je pro jistotu vycerpal a vic mi nezajima, jestli ten ucet bloknou, nebo ne. Ale vickrat to riskovat nebudu
je mozne se registrovat i bez platne platebni karty ?
-
- Mírně pokročilý
Hrozně složitej
Zkus si něco přečíst... Tady je konkrétní postup. Na titulní stránce iPhone.cz máš ilustrovanej, a můžeš si to naklikat podle obrázků. Ale vzhledem k tomu, že psát umíš...
Zkus si něco přečíst... Tady je konkrétní postup. Na titulní stránce iPhone.cz máš ilustrovanej, a můžeš si to naklikat podle obrázků. Ale vzhledem k tomu, že psát umíš...
N3o21 píše:Vim jak se oficiálně regnout na českým AppStore!!
Jděte na AppStore, dole přepněte na CzechRepublic.
Zvolte "All Free Apps", vyberte si libovolnou aplikaci, a klikněte na "Get App".
Teď zvolte "Create new Account", a všechno vyplňte. Na druhé stránce zvolte metodu platby "None".
Konečně tedy můžete mít oficiální CZ účet. Ovšem karty stále nebere, takže na komerční aplikace zapomeňte
vdaka!! Skusal som to aj cez Slovakia a vsetko ok... pokial viem daju sa udaje aj editovat, takze do buducna by nemusel byt problem pridat kreditku...
-
- Mírně pokročilý
Tak další negativní poznatky :-/
Karta z mBank nejde (a jinak taky jede všude)... totéž od Český. Prostě češi maji asi zákaz nakupovat.
Karta z mBank nejde (a jinak taky jede všude)... totéž od Český. Prostě češi maji asi zákaz nakupovat.
-
Toto téma se mi nechce pročítat, ale napíšu sem svojí zkušenost, takže se omlouvám, pokud to tady už je
Přestože nemám iPhone, rozhodl jsem se, že se na Apple Store zaregistruji, abych si mohl případně stáhnout nějakou tu app do budoucna (> důvod proč jsem tento topic nečetl, protože sem neměl důvod).. Věděl jsem, že můžu mít problém s registrací nebo něco podobného, ale vše nakonec proběhlo v pořádku a já můžu hravě nakupovat.
Mám virtuální e-card od KB pro nákupy na internetu a žádný problém.
Přestože nemám iPhone, rozhodl jsem se, že se na Apple Store zaregistruji, abych si mohl případně stáhnout nějakou tu app do budoucna (> důvod proč jsem tento topic nečetl, protože sem neměl důvod).. Věděl jsem, že můžu mít problém s registrací nebo něco podobného, ale vše nakonec proběhlo v pořádku a já můžu hravě nakupovat.
Mám virtuální e-card od KB pro nákupy na internetu a žádný problém.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
-
- Mírně pokročilý
S nákupy na internetu tu nemá problém nikdo. To právě funguje.
Jen s nákupy na AppStore. A pořizovat si kreditku kvůli nějakýmu AppStore, když VŠUDE jinde stačí platební karta?
Jen s nákupy na AppStore. A pořizovat si kreditku kvůli nějakýmu AppStore, když VŠUDE jinde stačí platební karta?
-
Ale tak já nemám problém ani s nákupy na Apple Store, samozřejmě s touhle kreditkou. Ale ona to ani není kreditka, jen dostaneš čísla, kódy na papíře, žádná "hmatatelná" kreditka.
-
- Moderator fóra
No já mám tu stejnou a nefunguje.Máš VISU nebo MASTERCARD?Já mám mastercard a nefunguje, tak jsem byl ted v bance požádat aby mě dali ještě VISU, třeba pojede.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
N3o21 píše:Hrozně složitej
Aha, tak to uz vidim trochu pokrocilo. Pred pul rokem, co sem se registroval jsem musel pres naky pisnicky zdarma atp.
-
- Mírně pokročilý
Mno, ono to je tím, že to nebylo dostupné v ČR. Takže to bylo jen pro obyvatele USA. Proto se to muselo složitěji.
Ohledně těch karet.. Problém je v tom, že AppStore nebere platební karty. Bere jen kreditky, což je starání navíc ("dobití" peněž v několikadenním limitu) a hlavně poplatky navíc. Ale specifikum je, že české AppStore nebere platební karty. Slovenské, polské, i všechny ostatní platební karty berou. A na samotném Apple Supportu tvrdí, že je ve všech zemích možno platit platebními kartami.
Ohledně těch karet.. Problém je v tom, že AppStore nebere platební karty. Bere jen kreditky, což je starání navíc ("dobití" peněž v několikadenním limitu) a hlavně poplatky navíc. Ale specifikum je, že české AppStore nebere platební karty. Slovenské, polské, i všechny ostatní platební karty berou. A na samotném Apple Supportu tvrdí, že je ve všech zemích možno platit platebními kartami.
-
- Host
Já mám běžnou platební kartu a App Store ji normálně přijal bez problémů, takže není pravda, že bere jenom kreditky.
iPhone 4S 16GB Vodafone, FW 7.1 NO JB
-
@xslide: já mám od KB normálně platební kartu MasterCard, takže e-card taky..