První Apple iPhone FAN sraz

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Dorazím na iPhone FAN sraz

Anketa končí za ned led 13, 2008 3:17 pm

ano
36
71%
ne
15
29%

Celkem hlasů: 51

j.v.
Starý pes fóra :)

Příspěvek od j.v. »

...ahem... bez komentáře :D

( Možná příště, tamty lidi už jsem neviděl zatraceně dlouho ;) )
...gone with the wind...

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

:D .. jasný no zvyk je železná košile :wink:

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

M29

Příspěvek od M29 »

Julek píše::D .. jasný no zvyk je železná košile :wink:

Tak já se také objevím a vezmu nějaké věci pro iPhone s sebou.

PS: Pokud to nemá být vtip, ta douška dole, tak jsem schopen sehnat i ten náhradní displej pro iPhone. Bohužel to není levná záležitost, ale vyjde to na cca 2000 kč (displej+digitizér).

M29

Re: sraz iPhone FAN

Příspěvek od M29 »

cajik píše:Prosim Vas nebude mit nekdo na srazu za prijatelny peniz jakoukoliv kartu pro odemceni iPhone verze 1.1.2

Jeden z mých dodavatelů nabízí jakousi destičku pro odemčení iPhonu (firmware v1.1.2 BL: 04.02.13_G), ale zkušenost s tím nemám a cenu bych mohl zjistit, pokud to někoho zajímá.

samo

Příspěvek od samo »

mna by to zaujimalo,kamarat by chcel iPhone ale uz 1.1.2 a niaku TurboSIM,tak sa hadam porozpravame :-)

iphonelover
Host
Host

Příspěvek od iphonelover »

Ja dorazim cca na 99%

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

to M29, OK probereme to. 2000 není žádný problém.

Obrázek

markor

budou experti na srazu pomahat zoufalym?

Příspěvek od markor »

dorazim urcite, v ramci hokuspokusu jsem asi jediny komu iphone hlasi NO SERVICE a vysmiva se zapnutim do site na 5min denne. nebo mate nekdo radu, ze bych na sraz prisel uz zase odblokovanej. dik

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

napiš svuj problém to správné sekce, navíc to co píšeš z toho nepoznáme o co se může jednat. popiš svůj problém přešně, co jsi udělal, jak a proč a doplň tam jak se iPhone chová.

Obrázek

Dag

PARKOVÁNÍ

Příspěvek od Dag »

Parkování v okolí BarBárky je zdarma. Praha 7 zatím nestihla připravit placené parkování a proto zatím je možné parkovat kde se dá. Pokud nebude ve Veletržním paláci nějaká výstava je to v sobotu celkem v pohodě. Jinak tragedie. Koukněte na mapu jak jsou jednosměrky. Nejlépe se najede k Bárce z ulice Dukelských hrdinů (jak jezdí tramvaj) do ulice Heřmanova a chce to hned koukat po volném místě vpravo a vlevo se parkuje kolmo k chodníku. Pokud nic, zahnu doprava do Veverkovy a objedu Veletržní palác, za palácem se taky parkuje kolmo k chodníku, když nic - najedu znova do Heřmanovy a tentokrát zahnu vlevo do Veverkovy, pak se držím furt vpravo a zase objedu blok, takhle se kruhy zvětšují. Pokud je Matějská a situace je tragická, zajedu před Technické muzeum (viz mapy.cz - nahoře na Letné) to je teď zavřené a dojdu pěšky. Kdo bude u T. muzea - skočte naproti do parku - je tam pěkný výhled na Prahu.

Sedy

Příspěvek od Sedy »

M29 píše:
cajik píše:Prosim Vas nebude mit nekdo na srazu za prijatelny peniz jakoukoliv kartu pro odemceni iPhone verze 1.1.2

Jeden z mých dodavatelů nabízí jakousi destičku pro odemčení iPhonu (firmware v1.1.2 BL: 04.02.13_G), ale zkušenost s tím nemám a cenu bych mohl zjistit, pokud to někoho zajímá.

Prosim tě dokázal bys sehnat nový vibrátor do iphonu a popř to opravit??
Nefungují mi vibrace a jsem bez toho trošku nahranej :(

5L4V

Příspěvek od 5L4V »

Prijdu se poucit od ip mistru a kdyz tam nekdo bude mit nejakou kartu na odemceni 1.1.2 tak ji urcite koupim

M29

Příspěvek od M29 »

Sedy píše:
M29 píše:

Prosim tě dokázal bys sehnat nový vibrátor do iphonu a popř to opravit??
Nefungují mi vibrace a jsem bez toho trošku nahranej :(

Zeptám se.

Apophis.k

Příspěvek od Apophis.k »

jeste sem se chtel zeptat na kdy planujete konec tyhle akce, abych vedel, na kdy si mam rezervovat autobus domu...

drsny

Příspěvek od drsny »

nekdy v nedeli vecer? :-p

Sedy

Příspěvek od Sedy »

Zeptám se.

Dobře děkuji, pros9m dejte mi vědět ještě před srazem jestli to půjde abych si vzal s sebou peníze.

markor

re: julek

Příspěvek od markor »

re: No service. Dik za vyzvu, pisu I tom v sekci odblokovani, ale uz mi naskocil
re program: bude tam dost zasuvek na vlastni notebooky?
z podobnych akci skromne navrhuju: ucastnici maji visacky se jmeny (jako meatloaf ve fightclubu), zacne se uvodni slovem svolavatele a napriklad pokracuje ukazka: iPhone OTB jailbreak aktivace, ukazka 1.1.2 fw ms iphony, ukazka cestiny, (pozval bych macwelly, aby to ukazali pripadne provedli par instalaci) ukazka sommerboard temat.
no a pak bych nad kazdy stul dal ceduli a tematem, ktere se u stolu bude probirat napr: hardware; software; prislusenstvi; odblok anysim; odblok IPSF (nabizim se jako moderator tohoto stolu, nebot to man zmakli); programovani; SSH WinSCP BSD, aplikace; rozebrani a opravy a nahradni dily, bricknute iphony; shop; itunes; apple, znalostni database a sdileni softu a kontakty. Tyhle tematicke stoly by mohly hodinku fungovat a pak se to stejne promicha.
dale pak to chce tam mit notebooky a moznost provadet unlocky a zkousky turbosim apodobne. Bude sranda az se tam vsichni sejdou se stejnym root@alpine ci dottie. Stoji za to vsechny prichozi upozornit na ssh pripojeni, ktere tam jiste bude funkcni, aby si to radsi zmenili (dalsi mozne
stul)
nekdo muze vystoupit a konkretnim prispevkem, ale radeji na universalni tema.Na konec volna diskuse a zaverecne slovo.
Rad prinesu notas, cradle, kabel do iphonu.
tak zatim a cus v sobotu

M29

Příspěvek od M29 »

Sedy píše:
Zeptám se.

Dobře děkuji, pros9m dejte mi vědět ještě před srazem jestli to půjde abych si vzal s sebou peníze.

Klidně dám, ale tak rychle to nebude :-) přeci jen zboží je až z druhého konce světa a za chvilku tam mají dvoutýdenní oslavy konce roku :-(

Sedy

Příspěvek od Sedy »

M29 píše:
Sedy píše:
Zeptám se.

Klidně dám, ale tak rychle to nebude :-) přeci jen zboží je až z druhého konce světa a za chvilku tam mají dvoutýdenní oslavy konce roku :-(

Aha takže s tím že bych to měl na srazu opravený nemám počítat?

Kozmimato

Příspěvek od Kozmimato »

To zni zajimave, mel bych byt v sobotu 19 v praze tak se stavim. Jinak WiFi routery v tombole jsou dobry napad i motivace :lol:

M29

Příspěvek od M29 »

Sedy píše:
M29 píše:
Sedy píše:
Zeptám se.

Aha takže s tím že bych to měl na srazu opravený nemám počítat?

Bohužel ne.

smolda

Příspěvek od smolda »

Bude někdo prodavat a nasledně i aplikovat TS ? Uz mam doma "touch" moc dlouho... Piste kdo a za kolik , a jestli vubec , thx

markor

co se bude dit na srazu

Příspěvek od markor »

ehm tak jsem taky moooc zvedavej co se bude na srazu dit. urcite patrim k tem, kteri se radi neco priuci okouknou a rad sveri svuj NO SERVICE nejakymu expertovi, kterej udela kouzlo a budu zase na signalu :) nebo naopak poradim s IPSF, prislusenstvim, downgradovanim, nabidnu soft.
Ted vazne, chysta se tam nekdo z expertu a lidi co odblokli desitky iphonu POMOCI tem co maji potize?
Nebo tam budeme vsichni "machrovat" s iPhonama nizko u pasu a ukazovat si jakej mame springboard, kolik videi a pisnicek a fajnovejch vychytavek, co jsme namalovali ve sketchi a jaky mame skore v iSnaku?

spachal_tmp

Příspěvek od spachal_tmp »

Pokud vim, zadna 'organizovanost' srazu se nechysta. Mozna ma neco Marek pripravene, ale o nicem nevim. Hadam ze mozna nejake presentace prodejcu ap., ale o necem jako prednasky ap. nic nevim.

Pochopitelne, kdo bude chtit s necim poradit, a budeme to vedet, poradime radi :), ale je to skutecne jen 'sraz lidi kolem iPhone', zadny workshop ap.

Pokud se to osvedci, treba uz priste bude neco zorganizovane a tohle bude 'nulty rocnik' :), ale to se fakt uvidi az na srazu.

Pokud mi prijde jedna zasilka z HK vcas (tj. nejpozdeji zitra), mozna nejake to prekvapeni z me strany bude, ale moc v to ted uz nedoufam, skoda ..

Ale hlavu vzhuru, skoda casu to na 101% nebude! :))

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Bude k dispozici PC ( XP ) a uvidíme zda se tam do něčeho budeme pouštět.
A pár věcí se dít bude. Jinak klasika.

.

Obrázek

Apophis.k

Příspěvek od Apophis.k »

Tak se zdá, že se tam asi neukážu, jelikož se o mě pokouší docela úspěšně chčipka... škoda...

Dag

Program???

Příspěvek od Dag »

Takže se pokusím shrnout zajištění. Vzádu u šipek je asi 10cm vysoký pódium na který dám na kraj stůl. Bude nasvětlen reflektorem a na stativu bude 3čipová kamera zapojená do projektoru a zesilovače. Budu mít dva čistý 1.1.2 OOB s turbosimkama (jednu turbosimku mám ještě volnou pro někoho z velký dálky, komu se špatně shání)
http://www.cables.cz/_produkt/ipower-tu ... 207010197/
(tímto děkuji p. Bártů za včasnou dodávku turbosimek)
Pokud někdo bude mít zájem něco ukázat, budou detaily prováděných kroků vidět na plátně, takže se nebudete muset mačkat někomu za zády abyste viděli jak se postupuje. Zvukový výstup z kamery bude zapojenej do zesilovače, takže bude i slyšet. Můžu vzít PowerBook, MacBook, MacBook Pro ale už nestihnu koupit DVD, kdyby chtěl někdo něco vypálit. (tak někdo něco vemte) U stolů budou asi jednotlivé diskutující skupinky podle zájmů. Pokusím se zajistit ještě nějaké psy (el. rozbočovače).

Apophis.k

Příspěvek od Apophis.k »

a myslíš, že by jsi z toho mohl udělat záznam?? koneckonců byl by z toho super videonávod..

Dag

Příspěvek od Dag »

jj stačí zapnout nahrávání, ale vzhledem k rychle se měnící situaci (v úterý 1.1.3) nebude asi moc dlouho návod aktuální. Nové iPhony budou asi už s 1.1.3.

Paly

Příspěvek od Paly »

A nejaky zivy web prenos bude :)?
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Apophis.k

Příspěvek od Apophis.k »

to je sice pravda, ale spousta lidí si koupila iPhone už s turbosim(já taky) a když budou potřebovat restore, tak si s tím stejně budou muset pohrát... proto by se ten videonávod mohl hodit...

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

4 Dag - začínám se těšit na sraz, to video není špatný nápad. Máme tu dost uživatelů včetně mě kam můžeme video uploadnout.

.

Obrázek

markor

4 Dag

Příspěvek od markor »

nabizim 1.0.2 OTB k demonstraci cehokoliv co ho zprovozni :D
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?t=1009

:D :D :D

bttf
Suspect
Suspect

Příspěvek od bttf »

ano, budu tam.

Dag

JIŽ ZÍTRA

Příspěvek od Dag »

Tak se těšte, právě jsem se vrátil z Cables a Simms a dorazila první zásilka Turbosimek a 3 mám. Volná je jenom jedna a na tu se už ptal Smolda. Majitel Fy pan Bártů přislíbil zítra krátkou účast, že se staví na pivko a rozhodl se přivézt na ukázku různá pouzdra, fólie apod. Co je však obzvlášť potěšující, že se rozhodl přispět do tomboly a hlavní výhra bude jedna Turbosimka. Navíc Fy bude provádět i léčení nemocných iPhonů včetně výměny končetin (displejů). Můžete se zítra dozvědět osobně více podrobností o připravovaném servisu.

Sedy

Re: JIŽ ZÍTRA

Příspěvek od Sedy »

Dag píše:Tak se těšte, právě jsem se vrátil z Cables a Simms a dorazila první zásilka Turbosimek a 3 mám. Volná je jenom jedna a na tu se už ptal Smolda. Majitel Fy pan Bártů přislíbil zítra krátkou účast, že se staví na pivko a rozhodl se přivézt na ukázku různá pouzdra, fólie apod. Co je však obzvlášť potěšující, že se rozhodl přispět do tomboly a hlavní výhra bude jedna Turbosimka. Navíc Fy bude provádět i léčení nemocných iPhonů včetně výměny končetin (displejů). Můžete se zítra dozvědět osobně více podrobností o připravovaném servisu.

Bylo by možný vyměnit vibrační strojek? IP mi už asi 2 měsíce nevibruje a docela mi to schází.

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Opravu displeje potřebuji... už se těším !

.

Obrázek

Dag

Příspěvek od Dag »

No bejt holkou a přístroj mi nevibrovat, tak jsem fakt nasranej.

promiň to byl blbej fťýpek
(mě štve že nefunguje spodní část displeje)

Dag

JAK BUDE OTEVŘÍNO

Příspěvek od Dag »

Tak teď vážně.
Poslední info. Po obědě budu v BarBárce připravovat projektor a zásuvky. Předpokládám, že se otevře tak od 14hod, kdo přijede dřív a bude chtít pomoct s instalací, ať zabouchá na dveře, nebo mi zavolá na 603438631. Vzhledem k tomu, že přijedou i hosti z dálky a budou se chtít nějak rozumě dostat domů, odhaduji ukončení na 20hod, v případě nadměrné výtoče a rozjeté zábavy je možné akci protáhnout. Dále bude záležet na útratě, aby se zaplatila obsluha. Přeju Vám šťastnou cestu.

MiBi-MacZone.CZ

sraz

Příspěvek od MiBi-MacZone.CZ »

takze se stavim na pivko, donesu na ukazky nejake ty obaly a nabijecky a potvrzuji, ze jedna X-SIM II bude venovana na zaklade slosovani dosud nefunkcnich iphonu 1.1.2 v klobouku .

Odpovědět