Chyby a nespokojenost, pochlubte se :)
-
- patron iPhone.cz
Chyby a nespokojenost, pochlubte se :)
Tak, hadam ze tohle tema tady jeste nebylo .. Hadam ze pro pripadne zajemce by bylo uzitecne si take precist o tom, co se vam na iphone nelibi, hlavne od lidi, kteri iphone maji ..
Vseobecne zname:
* chybejici podpoda pro jina bluetooth zarizeni nez handsfree (v navaznosti chybejici navigace, prenos dat ap.)
* dorucenky pro SMS zpravy
* podpora '3G' siti
* neni mozne pouzit iphone jako gprs/edge modem
No a ted se pochlubte vy, zajima me treba zkusenost s pouzivanim virtualni klavesnice a podobne postrehy. Ja vim, ze je trochu proti srsti pomlouvat drahej 'gadget' :P, ale potlacte ego a vzhuru do pomlouvani :)) ..
Vseobecne zname:
* chybejici podpoda pro jina bluetooth zarizeni nez handsfree (v navaznosti chybejici navigace, prenos dat ap.)
* dorucenky pro SMS zpravy
* podpora '3G' siti
* neni mozne pouzit iphone jako gprs/edge modem
No a ted se pochlubte vy, zajima me treba zkusenost s pouzivanim virtualni klavesnice a podobne postrehy. Ja vim, ze je trochu proti srsti pomlouvat drahej 'gadget' :P, ale potlacte ego a vzhuru do pomlouvani :)) ..
No já ho mám docela dlouho takže tady jsou největší úskalí a problémy:
zápory:
- Nemá MMS
- Nelze psat sms za jizdy v autě : pro někoho blbost ale pro mě ne.
- Nemá pořádný diář pro poznámky s upozorňováním, které by za něco stálo
- MP3 vyzvánení lze použít přes zvláštní aplikaci, ale při každém připojení k PC se ty MP3 zase sami odstraní, což znamená po každém připojení znovu jednotlivě importovat mp3 jako vyzvánění.
- Nemá nahrávání videa
- Nemá diktafon
- Telefon se mi za sebou tři dny podařilo vycucat za 3/4 dne a to jsem ho používal na maily a telefonování, žádné video a přehrávání MP3, prostě jako manažerský telefon, na druhou stranu přítelkyni vydrží i týden, asi je to fakt podle toho co se používá, v případě wifi to sežere baterii za 4 hodiny.
klady mimo známých :
- skvělé YouTube
- perfektně fungující wifi
- skvělý emailový klient
- velmi rychlé psaní na virtuální klávesnici bez chybovosti i o proti E90 s hardwarovou qwetz klávesnicí vynikající výsledek.
Je toho spousta ale to by pak už nikdo nečetl
zápory:
- Nemá MMS
- Nelze psat sms za jizdy v autě : pro někoho blbost ale pro mě ne.
- Nemá pořádný diář pro poznámky s upozorňováním, které by za něco stálo
- MP3 vyzvánení lze použít přes zvláštní aplikaci, ale při každém připojení k PC se ty MP3 zase sami odstraní, což znamená po každém připojení znovu jednotlivě importovat mp3 jako vyzvánění.
- Nemá nahrávání videa
- Nemá diktafon
- Telefon se mi za sebou tři dny podařilo vycucat za 3/4 dne a to jsem ho používal na maily a telefonování, žádné video a přehrávání MP3, prostě jako manažerský telefon, na druhou stranu přítelkyni vydrží i týden, asi je to fakt podle toho co se používá, v případě wifi to sežere baterii za 4 hodiny.
klady mimo známých :
- skvělé YouTube
- perfektně fungující wifi
- skvělý emailový klient
- velmi rychlé psaní na virtuální klávesnici bez chybovosti i o proti E90 s hardwarovou qwetz klávesnicí vynikající výsledek.
Je toho spousta ale to by pak už nikdo nečetl
-
- Mírně pokročilý
Re: Chyby a nespokojenost, pochlubte se :)
spachal píše:Tak, hadam ze tohle tema tady jeste nebylo
No v podstatě tu je už takové téma kam by se příspěvky dali psát http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?t=60
-
- patron iPhone.cz
víte co mě nejvíc štve... absence třeba obálečky když dojde smska... Je to vidět jen na ikoně sms v menu. Ach jo.
-
- Mírně pokročilý
Mě nejvíc štve že když mám zmrzlý ruce tak nejde ovládat... A hlavně že nejde ovládat přes rukavice.
1.1.1 OOB> 1.0.2>1.1.1>1.1.2>1.1.3>1.1.4>1.1.2 modem 04.04.05_G a bootloader 3.9
iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...
iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...
-
- Starý pes fóra :)
pechino píše:víte co mě nejvíc štve... absence třeba obálečky když dojde smska... Je to vidět jen na ikoně sms v menu. Ach jo.
nainstaluj si taskbar notifier a budes mit pri prichodu mailu nebo sms ikonky nahore ve stavove liste
-
- patron iPhone.cz
pecka, děkuju moc
Naposledy upravil(a) pechino dne úte led 08, 2008 12:52 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- rony
- Klub čistého iOS
skor ako Blacklist inteligentnejsi Call Filter
ktory sa dokaze sam rozhodovat aj podla vonkajsich podnetov napr. ak mam schodzku, prepne sa do ineho rezimu atd atd
ktory sa dokaze sam rozhodovat aj podla vonkajsich podnetov napr. ak mam schodzku, prepne sa do ineho rezimu atd atd
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
Nemal som lepsi mobil ako je iPhone zatial spokojnost na 100%
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3