Dneska jsem si chtěl změnit u některých kontaktů přiřazenou fotografii. Tedy dám normálně editovat kontakt, vyberu příslušnou fotografii, uložím změny a vše je ok.
Problém nastává v momentě, kdy se jakoby vrátím zpět na seznam všech kontaktů a znovu vyberu příslušný kontakt, tak tam je opět stará fotografie. Zkoušel jsem to u více kontaktů se stejným výsledkem.
Nevíte kde by mohl být zakopaný pes?
Nemožnost změnit foto u kontaktu
-
- Moderator fóra
Nemožnost změnit foto u kontaktu
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
-
- Moderator fóra
Re: Nemožnost změnit foto u kontaktu
Zkus to obráceně. Vyber si fotku z alba, ve volbách stiskni Přiřadit ke kontaktu a najdi příslušný kontakt. Tak to dělám já a funguje to.
-
- Moderator fóra
Tak bohužel stejný výsledek.
Jen mě napadlo, jestli to nemá něco společného s přechodem na novější firmware.
Když jsem dělal update, tak jsem si ručně zálohoval všechny věci - sms konverzace, poznámky, kontakty atd. Po updatu jsem je nahrál zpět, ke kontaktům se mi přiřadili i příslušné fotografie i když některé jsem už do telefonu znovu nenahrál. Prostě jakoby tu fotku nemohl někde přepsat nebo co
Jen mě napadlo, jestli to nemá něco společného s přechodem na novější firmware.
Když jsem dělal update, tak jsem si ručně zálohoval všechny věci - sms konverzace, poznámky, kontakty atd. Po updatu jsem je nahrál zpět, ke kontaktům se mi přiřadili i příslušné fotografie i když některé jsem už do telefonu znovu nenahrál. Prostě jakoby tu fotku nemohl někde přepsat nebo co
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
-
- Moderator fóra
Mně to udělalo totéž po restoru na stejný FW (1.1.4), co jsem tam měl - myšleno to, že mi ke kontaktům byly vráceny i fotky. Ale já jsem je ještě dávno před restore z alba fotek vymazal. Proto vím, že ty podobizny ke kontaktům musí být uloženy natvrdo u nich. Možná pomůže (pokud jich nemáš moc) ty kritické kontakty smazat, znovu je založit a přiřadit k nim fotku.
-
- Moderator fóra
No to mě nenapadlo.. Těch kontaktů je cca 10, takže to zas není až taková práce
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
-
- Moderator fóra
Dej vědět, jak jsi dopadl.