Problem s registraci v AppStore

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Problem s registraci v AppStore

Příspěvek od N3o21 »

Český AppStore bere jen kreditky.
Když uvedu jako zemi slovensko nebo cokoli jiného, tak bere jakoukoli kartu.

Josef01
Host
Host

Příspěvek od Josef01 »

No31: Nemáš pravdu, bere běžné platební karty.
iPhone 4S 16GB Vodafone, FW 7.1 NO JB

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

Dneska jsem zkoušel 3 různé - ČSOB, mBank, Česká Spořitelna. Pokaždé mi vypadla hláška, že debetní karty nejsou v ČR povoleny.
Kdyby to šlo, tak mi to asi nepíše. Tuplem ne u všech tří, přičemž každá všude v jinde v zahraničí funguje. Navíc... To že je nepodporuje řešíme už nějakou dobu.

Pokud jde o kreditku, kde se čerpá úvěr, jde bez problémů - taky odzkoušeno.

Josef01
Host
Host

Příspěvek od Josef01 »

Mám debetní kartu MasterCard od České spořitelny a vzalo ji to bezproblémů tak jako i jiným kolegům. Je pravda, že některé karty odmítá, ale z jakého důvodu, to nikdo neví.

Trošku zaspekuluju, možná musí být povolen nějaký větší limit na platby do zahraničí. Já mám limit 3000 USD.

Jelen

Příspěvek od Jelen »

Taky mi to nechce vzít platební kartu .... VISA od KB, ECMC od KB, AMEX od KB, VISA od mBank ... všude je povolen limit 10 000USD /den ... takže tím to nebude ... debet nikde povolený nemám ...

Sakra ... Du zkusit kreditku od Citibank ....

Tak prozměnu

Your payment method was declined. Please enter valied payment method information.

Fakt se z nich po ....

eCard VISA od KB taky nic :-(

Prostě ne a ne ... shit ...

Josef01
Host
Host

Příspěvek od Josef01 »

A kartu MC jsi zkoušel?

Jelen

Příspěvek od Jelen »

Pokud myslíš Mastercard tak ano ...

Josef01
Host
Host

Příspěvek od Josef01 »

No asi je něco mezi nebem a zemí... mě prošla registrace naprosto bez problému...

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

Tak jsem se nakonec regnul jako slovák...
Všechny jiné země prostě mojí kartu berou... Jen český AppStore ne.

Štve mě to. Ale chci alespoň jednu aplikaci - Mobile Finder.
Psal jsem už stížnost operátorovi jako prodejci, aby s tím něco udělal... Apple prostě pořád opakuje básničku, že v USA lze platit PayPalem a Gift cards, stejně jako kreditkou a debetní kartou. V ostatních zemích pak prý funguje vše, krokmě PayPal a Gift cards.

Záhada teda je, že jako občan ČR nemůžu platit debetní kartou, ale pokud zalžu, že jsem polák nebo slovák, tak můžu.

Jelen

Příspěvek od Jelen »

Tak jsem včera v noci nakonec vytvořil "none" účet a stahoval free věci. Dnes jsem neodolal a zkusil znovu zadat kartu ... v první chvíly stejný výsledek ... Nakonec to sežralo AMEX od KB :-) Takže Huráááááááááááááááááá

Pavelka

Příspěvek od Pavelka »

Já mám jiný problém :arrow: Registrace mi v pořádku proběhla,pak mi to napsalo,že pro dokončení registrace mám kliknout na odkaz,co mi poslali na e-mail,to jsem udělal,ale vždy se mi po tom kliknutí jen otevře iTunes a pak se objeví okno,že došlo k chybě(11111) ať to zkusím později,už to zkouším 4 dny a pořád stejný výsledek.Nevíte někdo,co s tím???

Jelen

Příspěvek od Jelen »

Udělalo mi to taky v kanclu, ale doma vše o.k. dnes jsem v jedné kavárně vůbec nenačet "store" ale když jsem vypl wifi a připojil CDMA modem tak to šlo ... Zkus jiné připojení, respektive jinou síť. Proč se to děje to netuším ...

marek12

Příspěvek od marek12 »

ted jsem si stahnul itunes 8 chtel bych se zeregistrovat v apple store pod ceskou republikou a vyzkouset jestli bude stale problem s kartou od Mbanky ale zazivyho boha nevidim kde zmenim pri registraci americky app store za cesky abych se reg jako za CR.Diky za rady.

UZ jsem to nasel ale mam spatnou zpravu ani ve verzi Itunes 8 karta Mbanky nejde tak uvidime jak to bude s jinejma kartama.

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

Taky nepůjdou.
Ale pokud zvolíš jako zemi Slovensko nebo Polsko (nebo i cokoli jiného), vezme ti to kartu jak od mBank, tak jakoukoli jinou. Prostě to tak je a mám to vyzkoušené.

Josef01
Host
Host

Příspěvek od Josef01 »

Holt někdo pro ČR App Store je nedůvěryhodná osoba :)

marek12

Příspěvek od marek12 »

ja vim ze se muzu registrovat jako Polak nebo Slovak,Ale ja doufal ze v 8 to uz bude osetreny a budu moci nakupovat v APP Store jako cech. :x

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

Mno... To není v iTunes, ale v Itunes Store. Verze aplikace na tom nic nemění.

Každopádně mám dotaz.
Když si iTunes Store osahává mojí kartu, strhne si 50Kč. Na PayPal to chodí tak, že si strhne 50Kč, a druhý den těch 50Kč vrátí :) Jak je to tady? Někdo jste se určitě registroval. A dneska se mi ještě nic nevrátilo...
Vzhledem k tomu, že jsme koupil jedinou aplikaci za 40Kč, a iTunes si jako test strhlo 50 mi to přijde trošku podivné... Ale na druhou stranu to není nijak velká částka... Takže je mi to jedno. Ale jde jen o princip, znáte to :mrgreen:

Pavelka

Příspěvek od Pavelka »

Jelen píše:Udělalo mi to taky v kanclu, ale doma vše o.k. dnes jsem v jedné kavárně vůbec nenačet "store" ale když jsem vypl wifi a připojil CDMA modem tak to šlo ... Zkus jiné připojení, respektive jinou síť. Proč se to děje to netuším ...

Jenže já se to pokouším dokončit registraci ze svého domácího PC,když to zkusím přímo z iPhone,(Vlézt do e-mailu a kliknout na ten registrační odkaz) tak mi to napíše,že z tohoto zařízení nelze,že musím z PC.No a doma připojení těžko změním... Jinak,pořád stejný problém iTunes píše - Registraci nelze dokončit,neznámá chyba,zkuste to později,updatoval jsem i na verzi 8 a beze změny,už fakt nevím :|

Doslova se tam píše :arrow:
We could not complete your iTunes Store request.An unknown error occurred(11111).There was an error in the iTunes Store.Please try again later.

Na tuhle hlášku koukám už několik dní,dělal jsem registraci bez platební karty,jen pro free aplikace.
Za každý konstruktivní nápad budu vděčný,díky :)

Armin

Příspěvek od Armin »

Lidi sim vas, na jakej vam prisla email ta registrace? ja zkousel na gmail i na seznam a porad nic :(

pacholek

Příspěvek od pacholek »

stejnej problem jsem resil vcera a dnes
( viewtopic.php?f=7&t=8669 )

vyresilo to jen zalozeni celkem 4 emailu, na 3 pocitacich sem se registroval...

na dvou pc itunes 8, na tretim itunes 7.7 a z nej se to nakonec asi pom 2 hodkach odeslalo....

zila23

Příspěvek od zila23 »

Tak jak tak koukam tak mám docela štěstí. Ja jsem se registroval na CZ appstore, zařídil jsem si internetovou kartu u GEmoney a všechno šlo hned v pohodě na poprvé :) :) Kdyby jste chtěl někdo poradit tak křičte?

brisano
Host
Host

Příspěvek od brisano »

Zdravim chlapi, je to tak, že musíte mít speciální internetovou kartu. Třeba u KB to není karta plastová, ale je to jen kus papíru s číslem karty atd. Takže bych ten problem hledal v tomhle. mě to jede v klidu. Musíš jen mít internetovou kartu.

terry
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od terry »

Částečně máš pravdu. Například KB má pro platby na internetu opravdu speciální virtuální kartu, s obyčejnou kreditní nepochodíš. Ale ne každá banka to tak má, takže jde o to, u koho jsi.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

setny

Příspěvek od setny »

zdravim mam problem s registraci na appstore registroval sem se na yahoo.com na gmail.com a na seznam vcera vecer vsechny tri a dnes jeste porad nemam potvrzovaci e-mail...co mam delat predem dekuji za odpovedi.

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Přečíst si tenhel topic :wink:

Je to omýlané pořád dokola, prostě někomu to přijde hned a někomu to nepřišlo ani na 5 nebo 6 adres, které zkoušel. Viděl bych to, že to je trošku o štěstí a taky lajdáctví applu..
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

pacholek

Příspěvek od pacholek »

setny píše: ...

me to vyslo(a dalsim lidem) zkusit jiny pocitac s itunes 7.7 a novy mail...

setny

Příspěvek od setny »

dekuji zkusim to...a myslite ze cekat uz nema smysl?

pacholek

Příspěvek od pacholek »

ze 4 meilu mi to prislo jen na jeden ktery jsem delal v itunes 7.7.. takze necekej

setny

Příspěvek od setny »

tak uz sem poslal registraci z itunes 7.7 z prace dal asi 20 preposlat a uz asi hodku cekam a zatim nic

Snowkill

Příspěvek od Snowkill »

a ja chci registrci na US a to nejeee lidi co mam dělat poradte :( myslim s kartou :(.

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

S kartou se na US Appstore neregneš. Musel by jsi mít US kartu
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB

setny

Příspěvek od setny »

ten mail snad neprijde uz vazne nevim jak se k tomu uctu dostat...

Snowkill

Příspěvek od Snowkill »

hele myslíte si že nekdy budem mít zorpovznený itunes ?? myslim hudbu, filmy serialy?? atd bo vsechny EU zeme to snad maji krome nas Slovaku a Polaku :/

pacholek

Příspěvek od pacholek »

hudbufilmy a serialy tam ma jen USA nebo ne ?

Snowkill

Příspěvek od Snowkill »

si dej treba francii , rakousko , nemecko anglii a uvidis:) prostee all krome nas.)

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

ot:

my máme Rapidshare :mrgreen:

proto nepotřebujem iTunes Store
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB

krystof007

Příspěvek od krystof007 »

zdravim. Tak registraci (nemohl jsem zaboha dostat potvrzovaci mail) jsem vyresil na cizim pocitaci pres itunes 7.7 verzi. Zalozil jsem si 3 mailove adresy, seznam, volny, gmail a po responde mi dorazilo potvrzeni na vsechny maily :) takze mam 3 prihlasovaci ucty

Snowkill

Příspěvek od Snowkill »

hele a ne¨pujcis mi jeden chci si stahnout shanzam jenoom prosimmm :)

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Asi se už budu opakovat, ale nevím co se pořád řeší s tím potvrzovacím e-mailem. Mám US účet a mail mi přišel asi druhý a bylo v něm pouze uvítání, žádná aktivace.

Kamarád dnes zřizoval účet na CZ appstore i s kartou. Registrace úspěšná, mail přišel asi do hodiny, a opět obsahoval pouze uvítání v appstore - žádná aktivace. Do doby než e-mail přišel stáhl cca 10 aplikací, z toho byly určitě 3 placené..
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

Já nevim... Mám 2 účty... a oba maily mi přišli normálně...
Holt.... Antispam je svině ;-)
Zkuste používat něco jinýho kromě seznamu... Mail na seznamu je dobrý tak na přesměrování jinam.
Zkuste prostě hledat chybu u vašeho poskytovatele. Maily odchází OK.

Odpovědět