NO SERVICE, Není signál - hledám řešení. EDIT2: ZASE V PRD**

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Měli jste taky delší dobu NO SERVICE? opravili jste to?

ANO opravil iPhone funguje 100%
17
36%
ANO opravil občas se objeví NO SERVICE
6
13%
NE jsem v P***LI
24
51%

Celkem hlasů: 47

markor

NO SERVICE, Není signál - hledám řešení. EDIT2: ZASE V PRD**

Příspěvek od markor »

máte nebo měl jste někdo tento problém a vyřešili jste ho? Iphone 1.0.2 mam od července, odbloknutej s IPSF, pak virginize, upgrade na 1.1.1. odblok s iUnlock, vse fungovalo NEŽ jsem si zacal hrat s instalaci aplikaci a srandicek, po dlouhem (5hodin) prohlizeni webu a Youtube najednou NO SERVICE. reset, reload firmware 1.1.1. AnySIM- stale NO SERVICE, reset, virginize, downgrade 1.0.2. AnySIM stale NO SERVICE. brutalni virginize pres terminal, SSH winSCP, reflashnuti basebandu, vymena souboru, restore na original 1.0.2. aktivace winstalerem, anySIM - stale NO SERVICE. a tak porad dokola asi desetkrat, posledni pokus reset, flash firm, reinstal 1.0.2. iBrickr 0.91, iUnlock (ten starej este pred anysim) a porad NO SERVICE akorat jednou denne 5min singal - plnej jde i volat.
iPhone proste nechce drzet na signalu. udelam cokoliv, poradite? dik

:D
telefon sem nechal dva dny v nabijecce viset hlavou dolu a uz asi 10hodin drzi signal VODAFONU. vola, posila SMS. ted se do nej bojim strcit svoji materskou T-Mobile kartu.
:lol: tak jsem tel vypnul vymenil simku voda za T-Mob a FUNGUJU
vubec nevim cim to je co to zpusobilo, a tak doufam, ze mi vydrzi.

EDIT2
:cry:

tak je to tady zase NO SERVICE symptomy viz nahore, tentokrat jsem mel telefon dve hodiny v kapse, asi zapnutej displej a kdyz jsem ho vyndal byl tak trochu horkej a naskocil NO SERVICE, pak este po 5minutach hodil signal na 1minuty a vratil se do NO SERVICE.
kdo mi poradi, kdo to zazil? umite nekdo rozebrat iphone?[/img]

markor

totální backup a přenesení kompletních souborů

Příspěvek od markor »

napadlo mě jestli je možné přenést kompletní iPhone z jednoho telefonu do druhého, to by mi třeba pomohlo.
když jsem přenášel veškerá data přes WinSCP tak mi to nedovolilo něco ze souborů přenést, umíte to někdo obejít, věnoval by mi někdo všechny soubory z čerstvé unlocklého iPhonu, abych si je přetáhnul?
hledám jakékoliv řešení. dik

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

To co tu popisuješ tak s tím jsem se ještě nikdy nesetkal, někde jsem četl že nějaké iPhony se brutálně přehřívali při nabíjení a apple je v rámci záruky měnil..

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

markor

kdo hlasoval, že opravil

Příspěvek od markor »

poděl se prosím se zkušenostma, jak se ti to povedlo a tak.
já třeba dnes zažívám pěkné psycho. Doma - Praha 7 NO SERVICE, cesta na letiště, přes smíchov a zpět 100% signál, návrat domů NO SERVICE.
že by to bylo závislé na BTS vysílači? na jinym telefonu mám samosebou 100%signál.
pak se mi občas povede, že mám ukazatel signálu na pěti čárkách a nezobrazuje se název operátora (kterej nemám vypnutej)
do toho se neukazuje žádnej CARRIER (operátor) ale signál ano.
prostě šaškárna.

szoustal
Host
Host

Příspěvek od szoustal »

Tak dnes se mi to stalo taky, Vymazal jsem veškerá nastavení a obsah iPhonu, abych to trochu vyčistil. Pak jsem dal obnovu v iTunes. Než to načetlo těch pár giga písniček a videí, tak se telefon docela zahrál a pak místo signálu jen hláška Služba není dostupná. Už jsem myslel, že je to v pr...i, naštěstí po restartu vše najelo.
iPhone 3GS 32G FW 3.1.2, Nokia 6303

paul.digi

Re: kdo hlasoval, že opravil

Příspěvek od paul.digi »

markor píše:poděl se prosím se zkušenostma, jak se ti to povedlo a tak.
já třeba dnes zažívám pěkné psycho. Doma - Praha 7 NO SERVICE, cesta na letiště, přes smíchov a zpět 100% signál, návrat domů NO SERVICE.
že by to bylo závislé na BTS vysílači? na jinym telefonu mám samosebou 100%signál.
pak se mi občas povede, že mám ukazatel signálu na pěti čárkách a nezobrazuje se název operátora (kterej nemám vypnutej)
do toho se neukazuje žádnej CARRIER (operátor) ale signál ano.
prostě šaškárna.

Nemuze to mit spojitost s tim, ze u nas operatori, pouzivaji dve frekvencni pasma a ze pro jedno pasmo ti telefon blbne?
Napr. doma mas v dosahu 900MHz a na Smichove je 1800MHz.
Je to jen domnenka, tak zkusit, jestli to nemuze byt ten problem.

markor

NO SERVICE, hledám řešení

Příspěvek od markor »

RE:paul digi: tim to nebude, dnes jsem jel stejnou trasu a iphone uz se nikde nechytil, 24hod NO SERVICE. zkoušel jsem VODAFONE (kterej ma spis 1800mhz, ale i T-Mob kterej naopak jede v 900mhz.) ani jeden sem nechyt.
BTW jako známka toho, že telefon je jakž tak funkční používám tísňové volání 112 nebo 911, které musí fungovat vždy i bez SIM karty i bez unlocku. A PROSTĚ SE TAM NEDOVOLÁM = NENÍ FUKNČNÍ TELEFONNÍ ČÁST IPHONU.

RE:szoustal: jakej máš FW? dělal jsi po restoru virginize? nebo novej unlock? čím jsi unlocknul? máš FW adekvátní k basebandu?

szoustal
Host
Host

Příspěvek od szoustal »

FW 1.1.2 04.02.13_G, virginize jsem udělal a unlocknul podle návodu zde na foru.
Stalo se mi to včera poprvé a teď už to vypadá o.k. Ale každopádně je fakt, že telefon byl předtím než naskočil tento problém mimořádně teplý. Dvakrát za sebou jsem do něj ládoval asi 4 GB dat a myslel jsem, že se zahřál z tohoto důvodu. Kde je však pravda nevím. Nešlo do něj pak ani instalovat software. Dnes ráno, i když byl celou noc na nabíječce, vše o.k. a programy jsem nainstaloval úplně vpohodě.
iPhone 3GS 32G FW 3.1.2, Nokia 6303

iRAQ

Příspěvek od iRAQ »

Ja mam podobny problem s Orange SK SIM, uz sa mi stalo asi 2 krat NO SERVICE, takztiez podobny problem s "vypadavanim" siete, na inom telefone mam signal plny a na iP ziadny. Nerozumiem tomu, ci je v problem strasej SIM alebo v BTS :roll:

markor

SIMkou ani BTskou to nebude

Příspěvek od markor »

bohuzel ani tim to nebude, mam nove simky ET, VODAFONE, T-Mobile. na testovani a hrani. chyba se projevuje na vsech sitich.
zkus vypozorovat symptomy: moje jsou nejvice po intenzivnim serfovani nebo Youtube nebo hrach s accelerometrem = zahrati = NO SERVICE.

tartarus
Host
Host

Příspěvek od tartarus »

no mne sa uz tiez niekolko krat stalo NO SERVICE ale nic som s telefonom nerobil... aj dnes ... zobudim sa okolo 21,30 a telefon mavam v posteli ( pre podpichovacov, koli praci nakolko musim byt neustale na prijme) zapnem display a signal na minime a hned sa prepol na no service... odomknem telefon a signal mi nabehol... najhorsie je ze neviem vysledovat pricinu preco to robi... akonahle zacnem manipulovat s telefonom tak signal nabehne... ale nestava sa to pravidelne, len raz za cas...
ex iPhone 3G 8GB 3.0 / no JB / O2-SK
ex iPhone 8GB 1.1.3 / ZiPhone / turboSIM spinká v obálke / O2 -SK
MacBook C2D 2 GHz / 3 Gb ram / 320 Gb HDD
iPod Photo 60GB/iPod Classic 160GB

kimi

Příspěvek od kimi »

Ahoj,

mel jsem stejny pocit, ze muj telefon je rozbity, ale ver mi, je to opravdu malo pravdepodobne. Jen se nechas na zacatku znervoznit a myslis si i to co neni pravda .-) Klidne si ho zkusim k sobe vzit na jeden vecer a jsem si skoro jisty, ze ho naucim telefonovat a chovat se slusne k siti .-) hardwarovy problem bych skoro vyloucil, ej to opravdu malo pravdepodobne .-)

KIMI

markor

22.1. pokus - budu to radit po datumech

Příspěvek od markor »

díky všem na srazu, kteří nabízeli pomoc a alespon chvilku se venovali memu problemu: kimi, Dag, Poly a spol, Drsny, Mibi, samo

nepovedlo se mi rozchodit reseni, 1.0.2 - 1.1.1 okto - 1.1.2 - jailbreak1.1.2 - telefon proste nenaskoci do springboardu ale zustane na emergency.
tak do toho laduju co kdo najdu a mam posledni UPDATE:
ted jsem treba delal: byl jsem v 1.0.2: basebanddowngrader a bootloaderdowngrader z installeru, pak update na 1.0.2, restore na 1.0.2, ibrickr aktivace (neprobehla zustal emergency), apptapp install, winstaller aktivace, uz zahlasil ze jailbreak probehl. restart do normal modu. spusteni installeru neslo, chyba velikosti souboru, nepovedl se upgrade, pres ibrick jsem smazal installer.app soubor po souboru, cili neodinstaloval. restart. installer zmizel.
telefon naskocil, aktivoval se pres gsm a funguje. volam li dele jak minutu zacne padat signal, ale ted drzi, ted uz hodinu slape.
nemam ale installera a tudiz appy. dam vedet co dal.

jen jedna zajimavost pribyla: error s iphoneinterface.exe, kterej mi pada pri instalaci PXL pres ibrickr. ze by windows??? ale proto jsem zkousel pomoc u kimiho na srazu na macu. a nic.

1.0.2 (1C28). 3.14.08_G, BOOTLOADER_VERSION:3.9_M3S2

EDIT
22.1.2008 20:41
po šesti hodinách jsem zase v noservicu, upozornuji ze predchozi restore, onesim, downgrady bootloaderu i basebandu NESMAZALY UNLOCK.
cili po novem nahozeni jsem neinstalovat anysim, IPSF ani iUnlock. ale telefon se proste chytil do site T-Mobile sam.
no service se objevil kdyz jsem do nej poustel pres iBrickr ringtony.
K**VA.
RE: KIMI. dik asi se opravdu brzo ozvu. jen abys vedel do ceho jdes :)
Naposledy upravil(a) markor dne úte led 22, 2008 8:45 pm, celkem upraveno 2 x.

kimi

Příspěvek od kimi »

Marcore, me se zda, ze si v tom trochu libujes :D tomu telefonu fakt nic neni, jen pouzivas spatne postupy, mam minimalne 2 varianty, jak ho rozchodit, ale pokud mi ho na chvili nepujcis, tezko to pujde. Na srazu jen nebyl cas, musel jsem do prace, jinak verim tomu, ze bych ho rozchodil 8) Tak kdyby jsi opravdu chtel uz konecne volat, vis kde me najdes :P KIMI

markor

tak se podivejte

Příspěvek od markor »

http://www.youtube.com/watch?v=xCBq1e3a4QQ

zachytil jsem vsechno co jsem popsal v predchozich prispevcich. nepouzil jsem zadne VFX :)
natoceno v miste 100%pokryti T-Mobilu, s novou SIMkou.

kimi, poly, dagu, mibi, vileme, jarmilo???

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Už jsme tu také měli jednoho podobného uživatele fóra... pořád do toho rejpal a furt až se chudák zbláznil a chtěl po nás smazat svůj účet zde atd atd...

Takže markore opatrně :wink:

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: zase jsem nasel cas si pohrat a je to cim dal tim vic v

Příspěvek od rony »

a co tam robi ten sialeny obrazok ipodu ked mas iphone?!?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

markor

ipod

Příspěvek od markor »

taky jsem na to koukal, a jelikoz nikde nikdy nevidel tak jsem to sem soupnul. dost hruza co? asi jsem tomu iphonu pekne zamotal hlavu.
restoruju, updatuju, nahoru dolu, nemuzu se dostat zpatky na 1.0.2 jsem na 1.1.1 nemuzu se hnout.

edit: sel jsem do 1.1.2, takto: 1.0.2 vsechny Basebandy a bbudpatry OK, restore na 1.1.1. instaler, OKTO, update 1.1.2. jailbreak 1.1.2- v jave. vse ok, restart 1x ja, 1x sam iphone. a skoncil v emergency. fcuk.
navod: http://www.sixth-ave.com/iturbo.htm jsem projel celej spravne az na to ze nejsem jailbreak.
kdyz vytocim 0 ukaze mi to springboard ale utece po 2vterinach do Emergency. vtipny je ze tam mam svuj walpaper. *#307* nefunguje a roztoci to vetrnik na kabelu s CD. pak to skonci a zase Emergency

aktivoval jsem pres SimFree (wInstaller)
Naposledy upravil(a) markor dne stř led 30, 2008 1:45 am, celkem upraveno 1 x.

dandal720

Příspěvek od dandal720 »

Tak mam taky NO SERVICE....:D a dost me to se.e..:D

markor

Re:dandal720

Příspěvek od markor »

jax k tomu dospel? cos delal za kroky? treba ti jeste pichnu. Napr: prvni NO SERVICE se objevil po intenzivnim pareni na iphonu, nechat ho lezet dva dny, nabit ho, vypnout edge i wifi a pak si hlidat prehrati. = nehrat si dele nez 10min, nenechat v kapse u kalhot a sedet na nem pri zapnutem displeji. = zacne fungovat klidne 6tejdnu.

dandal720

Příspěvek od dandal720 »

No takhle pravdepodobne je to spis tim ze sem bohzel v iTunes musel udelat restore takze sem tam dostal 1.1.3 ale bohuzel mam bootloader 4.6 takze nejde udelat downgrade basebandu....u 1.1.2 mi to psalo incorrect sim a u 1.1.3 mi to pise No Service...takze asi tak...jak rikam myslim si ze je to tim...

markor

1.1.3

Příspěvek od markor »

bootloader snad jde vratit zpatky, psal tady MiBi, že to nekomu opravoval, kdyz omylem zadal restore na 1.1.3 - hledej na forech hackintosch, modmyifone apod.
jde ti volat emergency? 112 (911)? to totiz musi jit vzdycky pokud je tel v poradku, i bez simkarty.
:( me to samosebou nejde ... :(

dandal720

Příspěvek od dandal720 »

No zkousel sem to...a slo to....tak nevim no reklo mi to tisnove volani emergency call...a vytacelo to...bez simky...(jde se dovolat na 911 z CR nebo to presmeruje na 112)?
Ale zkousel sem 2 T-mobile simky a jednu O2 a nic...tak nevim

markor

112 stejne jako 911

Příspěvek od markor »

volani na 112 i na 911 te posle na policiCR, ale vzdycky stacis zavesit, je to nejlepsi zpusob jak zjistit jestli neni poskozena (nebo vypnuta) telefonni cast pristroje. ve svych pokusech jsem se dopracoval i stavu, kdy to ukazuje plnej signal, zadne logo operatora, nebo treba jednu pidicarku a volani funguje nebo vubec, vrcholem je zmizeni cele horni listy :)

dandal720

Příspěvek od dandal720 »

No ja vubec nevim cim to je....sem zmatenej...vsude se pise neco jineho...mam 52 tyden coz je predpokladam bootloader 4.6 a koukal sem na hackin0sh a tak a vsude pisou o downgrade basebandu ze je to mozna pouze u verze 3.9 nebo je mozna HW cesta ale do toho se fakt poustet nebudu...kdyz sem tam u 1.1.2 dal simku tak mi to napsalo Incorrect sim...u ty 1.1.3 mi to pise ten No service...tak nevim co si o tom mam myslet...ted nosim v kapse dva telefony...jeden abych se dovolal a druhej jako poznamkovy blok...:D a mp3...:D..uspech nejvetsi...:D

Rudo1111

Neda sa volať ani sms.

Příspěvek od Rudo1111 »

Ahojte mam FW 1.1.2 04.02.13_G naskoci mi t-mobile signal 3 palicky a ked pride sms tak sa mi zobrazi na ikone v menu pocet sms ale ak otvorim ikonu tak ma vrati spät do menu to iste ak dam telefon zacnem vytacat dam prve cislo a vrati ma do menu, ale ak mi niekto vola tak jemu zvoni ale mne nic. Neviete mi poradit preco.? Nepomoho by new FW 1.1.3 nezablokuje mi telefon? dik

markor

re: Rudo111

Příspěvek od markor »

s 1.1.3 bych pockal, protoze ten vyuziva pri installer updatu ten puvodni modem 4.02.13 nebo 4.01.13, takze pokud ti nefunguje musis nejprve opravit 1.1.2fw. nebo chces zkusit restore na 1.1.3? to nedelej nebo dopadnes jako dandal720 = bootloader 4.6 = neni potvrzen downgrade.
otazka je jak si zacal s iphonem, s jakou verzi? podle vseho nejstabilnejsi je 1.1.1 s 4.01.13. pred restorem bych zkusil:
vypnout zapnout AIRPLANE
zkusit jinou simku
vzpomenout si po jakem instalu to zaclo blbnout a ten odinstalovat (iSMS)
nahrat UICTL a podivat se jestli bezi vsechny plist,
pripadne resetovat commcenter UNLOAD-W a pak LOAD-W.

dej vedet

markor

znovuzrozeni

Příspěvek od markor »

precetl jsem uz vsechno a znova se pustil do boje s iGoliášem. pisu anglicky protoze to dam i na dalsi fora o NO SERVICE

I started of 1.1.1
remove T-Mobile SIM
reinsert AT&T sim
iTunes restore na 1.0.2
iTunes error
iTunes cannot see iPhone (only restore to 1.1.1 possible)
DFU mod, 10sec HOME+POWER 10sec HOME
cable+iTunes logo on LCD
iBrickr - restore to 1.0.2
new 1.0.2 installed, LOCKED
iBrickr to jailbreak, 3 CLICKS
iTunes restore 1.0.2
fresh 1.0.2 from iTunes
wInstaller, jailbreak, activate
Installer cannot update, package size missmatch
wInstaller deactivate, return to jail
iTunes restore 1.0.2
iTunes restore 1.1.1
disconect from cable
*#307*
jailbreakme.com
settings/general/about = 1.1.1 (3A109a), 04.01.13_G
Auto-Lock - NEVER
Installer update
update community sources
install /System/BSD
install new sources: installer/sources/edit/add/http://i.unlock.no/OK/done/Refresh
install Anysim1.1
eject AT&T sim
insert T-Mobile(your) sim
be sure to be charged, auto-lock to never
launch Anysim
process: stopping commcenter, copying firmware, Sending begin secpack, erasing baseband, waiting for erase completion, flashing baseband, reseting baseband, starting commcenter.
after aprox 6minutes
UNLOCK SUCESSFUL - OK
BOOM YOUR PHONE ON YOUR NETWORK
in my case full signal bars show, but not the carrier logo, be patient.
You can find it in settings.
now reboot if You have the guts.
short circle on black screen when shutting down.
restart - apple logo on black LCD
spingboard comes, singnal bars + carrier logo.
happy iTouching and TELEPHONY

TAKZE ROZJIZDIM TESTOVANI TELEFONOVANIM. START 1.2.2008 - 14:10
drzte mi palce mile forum :)
26hodin naživu. vše funguje na 100%
Naposledy upravil(a) markor dne sob úno 02, 2008 4:15 pm, celkem upraveno 1 x.

dandal720

Příspěvek od dandal720 »

Tak to gratuluju...:) kez bych mel take takove stesti jako ty..:)

komat44
Host
Host

Re: Neda sa volať ani sms.

Příspěvek od komat44 »

Rudo1111 píše:Ahojte mam FW 1.1.2 04.02.13_G naskoci mi t-mobile signal 3 palicky a ked pride sms tak sa mi zobrazi na ikone v menu pocet sms ale ak otvorim ikonu tak ma vrati spät do menu to iste ak dam telefon zacnem vytacat dam prve cislo a vrati ma do menu, ale ak mi niekto vola tak jemu zvoni ale mne nic. Neviete mi poradit preco.? Nepomoho by new FW 1.1.3 nezablokuje mi telefon? dik

rudo, mas nainstalovany iworld? je v installeri, tweaks 1.1.2, vyber si krajinu a... ?

Rudo1111

iWorld

Příspěvek od Rudo1111 »

iWorld v tweax nemam resp.ani tweax 1.1.2 tam nemam tak neviem ako připadne skadial ho stiahnut. Verzia instaleru je 3. Dík za pomoc

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: iWorld

Příspěvek od rony »

zadaj na tomto fore Hledat, napis iWorld a studuj.

musis ho mat nainstalovany, spustit, vybrat krajinu v ktorej si kupil SIM kartu (predpokladam CZ).

potom to pojde.

klasicka chyba, tvoja samozrejme, necital si FAQ :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Rudo1111

FW na 1.1.3 pomhol

Příspěvek od Rudo1111 »

Fashol som to cez wifi podla navodu na FW 1.1.3(4A93( a ide vsetko dakujem za rady budem pouzivat viac search :P

markor

kdepak soudruzi z NDR udělali chybu. zase v iPrdeli

Příspěvek od markor »

mile forum, jsem zase tam kde jsem byl v iPrdeli. priznaky stejne jako ukazuji na Youtube. 3dny 100% a pak pred mýma ocima signal lehnul a obcas vstane z mrtvych usmeje se, prijme sms, zavolam si, stihnu locateme pro srandu a NO SERVICE.

dkral

Re: kdepak soudruzi z NDR udělali chybu. zase v iPrdeli

Příspěvek od dkral »

markor píše:mile forum, jsem zase tam kde jsem byl v iPrdeli. priznaky stejne jako ukazuji na Youtube. 3dny 100% a pak pred mýma ocima signal lehnul a obcas vstane z mrtvych usmeje se, prijme sms, zavolam si, stihnu locateme pro srandu a NO SERVICE.

No tak to je jasný..(možná :-D) Mně to dělalo LocateMe. Po restartu iPhonu to šlapalo vždy do doby než jsem zkusil LocateMe. Jakmile telefon usnul, signál byl v pr..i. Takž teď jsem LM odinstaloval a od tý doby v pohodě. Aspoň tak to bylo u mně na 1.1.2

markor

1.1.3. a uz to funguje

Příspěvek od markor »

iPhone opet na zivu, diky za pomoc Ivanovi M., mel tu treplivost iPhone restorovat do 1.0.2, pak na 1.1.1, pak na 1.1.2 a nakonec na 1.1.3
Vse funguje jak ma. Youtube viz http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?p=15764#15764

Wamer

Příspěvek od Wamer »

dnes jsem měl taky s T-Mobile na 1 min no service, jsem se lekl tak jsem vyndal a dal zpet sim a vse behalo zase normalne ... doufam ze se to nebude opakovat ..

Almi
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Almi »

Mne sa vždy na sekundu objaví No Servive keď vypínam alebo zapínam EDGE v BoosPrefs. Dúfam že je to len tým zap. a vypnutím a že sa mi to neobjaví v inom prípade :wink:
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz

Wamer

Příspěvek od Wamer »

No tak ja mam EDGE porad vyply pres BossPrefs a ikonka sviti porad ale doufam ze to nic nezname + mam pro jistotu nastaveny pristupovy udaje pro EDGE nejake nesmysly.

Odpovědět