iPhone - problem s aktualizací

vše co vás napadne
Zamčeno
Shantry

iPhone - problem s aktualizací

Příspěvek od Shantry »

Před nedávnem jsem zakoupil od společnosti O2 Iphone 3G 8GB. Uvažoval jsem chvíli o jailbrake, ale pak jsem si řekl, že raději počkám na oficiální aktualizace...od O2.
Dočkal jsem se, dnes mi přišla Smeska že jsou k dispozici nové aktualzace a ať prej připojím phouna k iTunes a dám update.
CHYBA!!! připojil jsem ke kompu, telefon se detekoval, dal jsem update, phone zhasnul a na displayi se ukázala ikona iTunes a k ní šipka od USB kabelu. Následně mi iTunes oznámil něco v tom smyslu, že nastala chyba a že iPhone je sice detekovaný, ale nemůže update a ať zkusím iPhone opětovně připojit. Toto jsem zkoušel asi 20x a když změna nenastala, rozhodl jsem se nejdříve upradovat iTunes.
Stáhla se mi nová verze, připojil jsem svůj Acount. Připojil jsem iPhona na drát a už se mi neukázal v iTunes vůbec! iPhone se rosvítil s mě již dobře známou obrazovkou ikony iTunes a k ní směřující šipky od USB kabelu.
Telefon nereaguje, reset nepomáhá.
Na lince O2 (placená linka) mi ten chytrý pán řekl, ať zkusím restartovat poč a jestli mám kabel v iPhone správně zapojený, tak jsem ho poslal.... a nevím co s tím...U to někdo řešil??? :oops:

PROSÍÍÍÍM!!!

Julek
Administrator
Administrator

Re: iPhone - problem s aktualizací

Příspěvek od Julek »

musíš restorovat, v iTunes zvol volbu restore ne update při připojeném iPhonu

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

ls8
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ls8 »

pise ze itunes telefon nevidi, takze navic bude muset delat restore z DFU rezimu
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Shantry

Příspěvek od Shantry »

ls8 píše:pise ze itunes telefon nevidi, takze navic bude muset delat restore z DFU rezimu

...a to je co :-) DFU režim?
...netýká se to jailu?....abych nepřišel o záruky...mám ho 14 dní.
Naposledy upravil(a) Shantry dne pát zář 19, 2008 10:45 pm, celkem upraveno 1 x.

ls8

Příspěvek od ls8 »

Omlouva te jedine to, ze jsi tu novy. Jinak bych te supem odkazal na funkci HLEDAT.

DFU je specialni "zachranny" rezim iPhonu, v nemz se da do telefonu nahrat novy firmware i v pripade, kdyz je telefon jinak totalne mrtvy. Uvedeni do DFU rezimu:

1/ Vypnete telefon, pripojte kabel, spustte iTunes
2/ Stisknete soucasne tlacitka POWER+HOME na vasem iPhonu.
3/ Presne po 10 vterinach pustte POWER a dale drzte HOME.
4/ Po dalsich asi 10-15 vterinach iTunes zahlasi iTunes has detected an iPhone in recovery mode. You must restore this iPhone before it can be used with iTunes. Displej telefonu musi byt stale zcela vypnuty. Pokud se zobrazi logo iTunes a USB kabel, logo Apple nebo pokud se telefon spusti beznym zpusobem, nenachazi se iPhone v DFU ale pouze v Restore modu. Opakujte cely postup.

iTunes by mely telefon detekovat a nabidnut moznost Restore (=instalace noveho firmwaru a reset telefonu do tovarniho nastaveni).

Shantry

Příspěvek od Shantry »

...jdu na to
Naposledy upravil(a) Shantry dne pát zář 19, 2008 10:50 pm, celkem upraveno 1 x.

pacholek

Příspěvek od pacholek »

jdi, ale necituj posledni prispevky.. tak si to prosim uprav nez ti nejaky moderator vyhubuje ;)

Shantry

Příspěvek od Shantry »

The iPhone could not be restored.An uknown error occurred (1601).

Během přípravy na update iPhonu napíše iTunes výše uvedenou hlášku a iPhone se chvá pořád stejně. Zagoogloval jsem error 1601, radí přeinstalovat iTunes, i to jsem zkusil,...stále nic...asi se na to a hodim to z okna..
Naposledy upravil(a) Shantry dne pát zář 19, 2008 11:52 pm, celkem upraveno 1 x.

ls8

Příspěvek od ls8 »

Tak telefon normalne zapni a dej Restore.

Pokud jsi ted v DFU podrz na 10 sekund POWER+HOME, tim se vypne DFU rezim a telefon by mel jit normalne zapnout.

Shantry

Příspěvek od Shantry »

Problem vyresen,...reinstaloval jsem i wokna...a nakonec se mi to pres DFU podarilo. Uf.
Jdu si nahrat Backup (doufam ze nic nezk....). Díky moc za pomoc. Cstávám za 2hodky do prace tak to snad stihnu...

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

jsem rád že se to povedlo... při odblokování 1.0.2 jsme taky vždy měli bezesné noci :)

lock

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Zamčeno