Pár problémů s iTunes...
Pár problémů s iTunes...
1. nedávno jsem se registroval na iTunes (USA bez kreditky podle vašeho návodu... ) a pokoušel jsem si stahovat free věci (Artworky, Podcasty, Free Movies...) a z toho vychází můj problém. Když jsem chtěl Ty filmy Synchronizovat do iPodu tak se jakoby zkopirovaly ale neobjevili se tam a nejdou mi tam ani přehrát... Podcasty jdou v pohodě i Artwoky jdou..
2.Když přehrávám v iTunes CD a vytáhnu ho tak mi iTunes zamrzne(neříkám že vždy, ale občas ho)
PS. používam iTunes 8 (problemy poslední sedmičky radši neuvádím... )
2.Když přehrávám v iTunes CD a vytáhnu ho tak mi iTunes zamrzne(neříkám že vždy, ale občas ho)
PS. používam iTunes 8 (problemy poslední sedmičky radši neuvádím... )
-
- Starý pes fóra :)
Re: Pár problémů s iTunes...
1/ Registrace na iTunes Store (AppStore) nema nic spolecneho s nahravanim tvych filmu do iPhonu. Mas nastavene rucni nebo automaticke nahravani filmu? Na hlavni karte nastaveni iPHonu v iTunes si muzes zapnout nebo vypnout manualni synchronizaci multimedii (Manually manage music a video), v pripade automaticke synchronizace si pak na karte Video muzes nastavit, ktera videa se ti maji synchronizovat (zakrtnuta, dosud neshlednuta, vybrana nebo vsechna). Jak to mas nastavene? Mas videa ve formatu, ktery podporuje iPhone?
2/ Tezko rict, takovy problem jsem nikdy nepozoroval.
2/ Tezko rict, takovy problem jsem nikdy nepozoroval.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
Mam to nastaveny manualne ale vzdy to video zaskrtnu nez dam synchronizovat... videa ktery sem si sam dal do iTunes(a konvertoval do mp4) jdou v pohode ale zde mluvim o videech stahlych iTunes storu(ci Appstoru nevim jakej je rozdil) ty videa mi nejdou prehrat ani v iTunes a kdyz sem se je pokusil otevrit v Quicktime tak mi to napise "This computer is not authorized to play "xy.mv4"."
-
Tak jsme doma
Multimedia zakoupena na iTunes Store jsou chranena DRM, po zakoupeni a stazeni muzes tyto filmy a hudbu prehravat az na peti pocitacich prirazenych (autorizovanych) k tvemu uctu na iTunes Store. V iTunes klikni na Store -> Authorize Computer (takhle je to na Macu, predpokladam ze na Windows to bude podobne).
Pokud mas zapnutou manualni spravu multimedii, musis si zvolena videa a alba rucne pretahnout (mysi - drag & drop) do iPhonu.
Multimedia zakoupena na iTunes Store jsou chranena DRM, po zakoupeni a stazeni muzes tyto filmy a hudbu prehravat az na peti pocitacich prirazenych (autorizovanych) k tvemu uctu na iTunes Store. V iTunes klikni na Store -> Authorize Computer (takhle je to na Macu, predpokladam ze na Windows to bude podobne).
Pokud mas zapnutou manualni spravu multimedii, musis si zvolena videa a alba rucne pretahnout (mysi - drag & drop) do iPhonu.
Tak jsem si registoval ten počítač ale pořád nic nemusím nějak odemknout ty videa?? Cetl jsem ze treba na hry se ma dvakrat poklikat(coz mi zde nefunguje)...
-
V iTunes uz ty videa jde prehrat?
prave ze ne i kdyz se uklikam k smrti nebo dam tu sipku play nebo dam play tv show... pokazde to vypada ze to chvili pracuje ale nic se nestane...
-
Uz to tedy nevraci tu chybu ze nejsi opravnen soubor prehrat? Kdyz se podivas do sveho profilu na iTunes Store, je tam potvrzene ze mas nejmene jeden autorizovany pocitac?
http://support.apple.com/kb/TS1389?viewlocale=en_US
http://support.apple.com/kb/TS1389?viewlocale=en_US
Jo v iTunes je napsany ze One machine is authorized to play music purchased with this accout. Coz je ocividne pravda protoze sem zkusil stahnout pisne a ty sly, ale videa ne a ten quicktime ukazuje stejnou chybu porad a jeste potom se me pta jestli se chci spojit s iTunes a kdyz dam "Yes" tak rekne ze bud nemam nainstalovany iTunes nebo se to s nim nemuze jenom kontaktovat...
kdyz sem se to pokousel spravit podle toho navodu z tech stranek applu tak jsem narazil na problem, ze ty videa nejsou vubec registovany na moje jmeno neni totiz u nich vubec napsan majitel.
Ukazka na levo video a na pravo pisen(u ktere je me jmeno uvedeno) oboje je stahle z iTunes storu: http://i122.photobucket.com/albums/o273/Fuego2K/Untitled-12.jpg
Ukazka na levo video a na pravo pisen(u ktere je me jmeno uvedeno) oboje je stahle z iTunes storu: http://i122.photobucket.com/albums/o273/Fuego2K/Untitled-12.jpg
-
Takze "Purchased by" a "Account name" jsou cizi a tobe nepatri? A stazeni nauctovali tobe na tvuj iTunes Store ucet? Pak to musis nejak reklamovat u Applu.
oni sou free takze sem za ne neplatil ale proste mi nepatri... ale dik za pomoc..
-
V tom pripade to zkus stahnout znovu prihlaseny pod tvym uctem. Co to udela? Stejny problem?
-
- Mírně pokročilý
aktuálně řešim taky problém s přehráním videa, který jsem si koupil... stáhnul jsem ho do itunes v práci, tam samozřejmě bez problému hraje... doma ho už ale nemůžu přehrát, zkusil jsem už všechny tipy, co jsem našel nejen tady, a už jsem zoufalej, při pokusu o přehrání neustále dokola požadavek na autorizaci a chyba 42032
itunes 9.1.1, win xp, počítač autorizovanej, v itunes přihlášenej stejnym účtem
nemáte někdo nějakej tip nebo novej poznatek? nebo mám začít shánět soft na odstranění drm?
itunes 9.1.1, win xp, počítač autorizovanej, v itunes přihlášenej stejnym účtem
nemáte někdo nějakej tip nebo novej poznatek? nebo mám začít shánět soft na odstranění drm?