prechod k o2
-
- Host
prechod k o2
Takze chci ze poptat nejakych zkusenych v oblasti prechodu cisla. Mam dva roky smlouvu u Vodafounu. Nyni chci prejit k o2 i s cislem lepsi nabidka k iphonu , takze se ptam jak dlouho trva vyrizeni, zruseni smlouvy nasledne preneseni cisla k o2. A jeste co vsechno k tomu potrebuji k zruseni smlouvy. Dekuji za odpovedi, tem co se vtom vyznali
Netyka se primo iPhonu, presun do "Vse ostatni".
ls8
Netyka se primo iPhonu, presun do "Vse ostatni".
ls8
iPhone 3G 16GB
iPhone 5 32GB
iPad 3th.
iPad mini
Lenost, je matka pokroku!
iPhone 5 32GB
iPad 3th.
iPad mini
-
- Senior uživatel
Re: prechod k o2
Hlavne pozor na tu "lepsi" nabidku, pokud budes prechazet tak budes muset vysolit vratnou zalohu(nejakou tu tisicovku).
-
- Host
ale uz je po smlouve dvou lety. Takze porad plati ta vratna zaloha?
iPhone 3G 16GB
iPhone 5 32GB
iPad 3th.
iPad mini
iPhone 5 32GB
iPad 3th.
iPad mini
-
- Senior uživatel
urcite jo, operator nezna tvou platovou moralku tak se chce pojistit, ti kteri prodluzovali smlouvu poplatek nemeli (jako ja), ale novy ...
-
- Host
smlouva byla podepsana pred dvoumi lety ted to je nejakej 750dni takze ted si myslim ze je smlouva na dobu neurcitou, ale podstatny je jak dlouho trva prevod cisla k jinymu operatorovi dik za odpovedi...
iPhone 3G 16GB
iPhone 5 32GB
iPad 3th.
iPad mini
iPhone 5 32GB
iPad 3th.
iPad mini
Co se doby týče tak ta je otázkou 10-14 dnů jak uvádí operátoři. Ale nikdy nevíš jestli to stihnou dřív nebo později Ale maximum by mělo být opravdu těch 14 dní.
S timhle mam absolutni zkusenost, jelikoz jsem taky prechazel. Vzal jsem si iPhone s tarifem za 800,-... Zaloha u O2 cinni 6000 kc + 3900 za iPhone 8g. To zaplatis primo na prodejne. Tech 6k ti vrati po trech splacenych fakturach. Prenos cisla zalezi na tom, jak se trefis do prenosoveho dne. Operator ma povinnost uvolnit tvoje cislo do peti dnu (nebo 7 dnu). Takze kdyz budes mit prenosovy den v 9tem dnu po podpisu smlouvy, je hodne realne, ze budes mit prenos po 9 dnech. Me to trvalo cca 12 dnu
-
- Host
Almi: citát zmazaný. nie je potrebné citovať celý príspevok.cituj iba časť na ktorú reaguješ.
takze tech 12dni si byl bez mobilu nebo uz jsi mohl pouzivat iphone a pak to pouze prepsalo operatora nebo jaK?
takze tech 12dni si byl bez mobilu nebo uz jsi mohl pouzivat iphone a pak to pouze prepsalo operatora nebo jaK?
iPhone 3G 16GB
iPhone 5 32GB
iPad 3th.
iPad mini
iPhone 5 32GB
iPad 3th.
iPad mini
SIM používáš pořád tu starou až do doby kdy je přenos čísla ukončen a tím pádem ti přestane fungovat ta stará SIM a začne fungovat SIM od nového operátora
-
- Host
ok diky vsem za info a jeste jakyho operatora doporucite pro iphone?
jestli neudelam nejakou chybu stim o2
jestli neudelam nejakou chybu stim o2
Naposledy upravil(a) holajs dne úte zář 30, 2008 3:37 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 3G 16GB
iPhone 5 32GB
iPad 3th.
iPad mini
iPhone 5 32GB
iPad 3th.
iPad mini
-
- Mírně pokročilý
tak běž, jdi ládovat prachy Telefónice do nenasytného chřtánu!
[size=85][size=85]omlouvam se za mou cestinu lepe psat neumim [/size][/size]
-
- Host
prave mne jde o to jestli ten chrtan nabizi to nejlepsi co je na trhu...
iPhone 3G 16GB
iPhone 5 32GB
iPad 3th.
iPad mini
iPhone 5 32GB
iPad 3th.
iPad mini
-
- Mírně pokročilý
Vodafone fakt nabízí lepší + Připojení na stálo 50%!!!!! Dovedeš představit do 3GB FUP který O2 nenabízel. Vodafone zatím spekuluje na 3G. Možná bude.
-
- Host
nj ale kdo my garanutje to na stalo za 50% treba na 2roky, to je jenom nejaky trimesicni akce a pak vyplazni 650Kc... za to je pak celej pausal u o2
iPhone 3G 16GB
iPhone 5 32GB
iPad 3th.
iPad mini
iPhone 5 32GB
iPad 3th.
iPad mini
-
- Mírně pokročilý
Ne, neni to tříměsíční akce
http://www.vodafone.cz/osobni/iphone/index.htm
Sleva na datový tarif Připojení na stálo vám bude poskytnuta po celou dobu užívání a řádného placení tohoto datového tarifu s výjimkou uvedenou pod bodem 3.
http://www.vodafone.cz/osobni/iphone/index.htm
Sleva na datový tarif Připojení na stálo vám bude poskytnuta po celou dobu užívání a řádného placení tohoto datového tarifu s výjimkou uvedenou pod bodem 3.
-
- Host
na stalo ale jede to jen v GPRS ne?
iPhone 3G 16GB
iPhone 5 32GB
iPad 3th.
iPad mini
iPhone 5 32GB
iPad 3th.
iPad mini
-
- Mírně pokročilý
Nejenom GPRS ale taky EDGE!!!
U O2 je 3G akorát v Praze a Brně a to jen někde, jinde je jen pomalý GPRS
U O2 je 3G akorát v Praze a Brně a to jen někde, jinde je jen pomalý GPRS
-
- Host
jak jedou stranky na tom EDGE?, sakra nejak si me mozna prekecal asi zustanu u Vodafonu delam dobre? prave ze bydlim v brne v centru tak bych to aji vyuzil, ale na druhou stranu jsem celkem s Vodafounem spokojenej
iPhone 3G 16GB
iPhone 5 32GB
iPad 3th.
iPad mini
iPhone 5 32GB
iPad 3th.
iPad mini
-
- Mírně pokročilý
Ani v tom Brně to není s 3G slavné, je tam jen pár základovek a je to nestabilní.
věř mi, říkám pravdu...já používám Vodafone a říct jsem spokojenej...udělal jsi správně že zůstaneš....stačí je pořiď Nabito 119Kč + Připojení na stálo = vyjde nějak asi 400kč...pokud využíváš tak dej třeba jiný nabito...Připojení na stálo dyť stejná cena
věř mi, říkám pravdu...já používám Vodafone a říct jsem spokojenej...udělal jsi správně že zůstaneš....stačí je pořiď Nabito 119Kč + Připojení na stálo = vyjde nějak asi 400kč...pokud využíváš tak dej třeba jiný nabito...Připojení na stálo dyť stejná cena
-
- Host
mohl by se jeste nekdo ktomu vyjadrit co si o tom mysli?
iPhone 3G 16GB
iPhone 5 32GB
iPad 3th.
iPad mini
iPhone 5 32GB
iPad 3th.
iPad mini
-
- Host
Vsehovsudy by to melo byt za tech 14(zalezi na vodafonu jak rychle se te vzda). Jinak O2 v Praze edge v podsate nema a rychlost gprs je opravdu bidna... na druhou stranu je to za 150 s dph mesicne a ted je snad i akce, ze prvni 3 mesice je ten net zadarmo...
Ja sem prechazel k O2 od t-mobilu cca pred rokem a zadnou zalohu sem neplatil...
Ja sem prechazel k O2 od t-mobilu cca pred rokem a zadnou zalohu sem neplatil...
-
- Senior uživatel
Jisteze jsi neplatil, pocita se to za posledni 3 mes. ( ta platebni moralka), takze logicky pokud tam jsi dele jak 3 mes. tak nic neplatis.
holajs píše:takze tech 12dni si byl bez mobilu nebo uz jsi mohl pouzivat iphone a pak to pouze prepsalo operatora nebo jaK?
na tu dobu dostanes zalozni cislo od O2, ktere normalne muzes pouzivat. stejne tak funguje i cislo, ktere jde na prechod. ten probiha o pulnoci, takze skoro nic nepoznas. proste se vzbudis s novym operatorem a starym cislem.
pouzivam iPhone s internetem docela casto. icq, web, stahovani apps z iTunes. I kdyz je pravda, ze si ji raci stahnu pres pc, ale kdyz jsem pryc, tak se neda nic delat Muzu ti rict, ze jsem se ani nepriblizil FUP co o2 ma. Mam vzdycky velkou rezervu.
Nechci hanit Vodafone, ale kdyz to tak vezmu, tak jako jediny nenabizi volani do site zdarma, coz u o2 mas (o vikendu a mimo spicku), sms zdarma o vikendu. A to neni jedine. Vodafon mam rad, ale O2 ma v tomhle imo lepsi nabidku.
Nepocitam to, ze chce o2 snad do roka pokryt 3G siti 70% uzemi