![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Mám účet u české spořitelny a chtěl bych si kupovat placené aplikace a hry z appstore ale nevím jak na registraci četl jsem že to karty z české spořitelny nebere
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Jestli se to tu už někde řeší tak sry za spam
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Kód: Vybrat vše
Your payment method was declined. PLease enter valid payment method information.
annaud píše:Tak dnes jsem zkusila zadat jinou kartu a pak znovu svoji internetovou a najednou to funguje
annaud píše:OK, oprava - fungovalo to, nakoupila jsem aplikace za 15 dolaru, stahla je a najednou mi to dnes hlasi, ze mam neplatne udaje a dluzim 15 dolaru - a nemuzu si aktualizovat ani free aplikace
ivane píše:Garik.k: Po prihlaseni do iTunes klikni na Account v sekci "QUICK LINKS" vpravo hore a nasledne "Edit Payment Information".annaud píše:OK, oprava - fungovalo to, nakoupila jsem aplikace za 15 dolaru, stahla je a najednou mi to dnes hlasi, ze mam neplatne udaje a dluzim 15 dolaru - a nemuzu si aktualizovat ani free aplikace
Napodobne. Dneska je priblizne 3den co som si zalozil iTunes acc, kde som uviedol svoju kartu (visa, tatrabanka) a po prihlaseni na mna vyskocilo:
"There is a billing problem with a previous purchase.
Please go to purchase history to correct the problem."
Vse co som nakupil za tu dobu (v hodnote cca. 14eur) mi vypisuje, ze im dlzim. Po stlaceni tlacidla Report a Problem tlacidlo zmizne a neviem ci mam cakat nejaku odozvu alebo nie. Platobne nastavenia ani nechcem znovu potvrdit aby mi to preistotu nestrhlo znovu tu istu sumu.
Ked uz si narazila na nejake riesenie za tu dobu (alebo niekto iny) tak mi ho prosimta prezrad. Ja sa este dnes pokusim skocit do banky zistit ci chyba nieje u mna, ale nemala by byt. Podobne platby som pouzival pred rokom a bez problemov. Dufam, ze ma neprekvapia tym, ze mi to ani nestrhlo.
EDIT: Problem bol nakoniec s bankou.
Rumsound píše:No zbejva ti spis zavolat nebo zajit do sve banky a nechat povolit internetove transakce na nektere ze tvych karet nebo nechat si vystavit internetovou platebni kartu (podle banky, jejiz sluzby vyuzivas, kazda to ma kapku jinak). Pak muzes nakupovat do aleluja
djha53k píše:Internetove bankovnictvi mam samozrejme povoleny, bo pres inet z tehle karet nakupuju bezne, takze tam chyba rozhodne neni![]()