Firmware 2.2 (aktualizace 21.11.2008)
-
- Senior uživatel
Re: Firmware 2.2
Tak nikdo neví co v ně bude nového... Já už se taky moc těším, ale klidně si ještě měsíc počkám
tak proc bych dalsi firmware hned nechtel? mne to prijde normalni, kdo by nechtel tel vylepsit? tech nedostatku je tam tolik, ze se na novy fw taky tresu. nerikam, ze Applu nenecham jeste nejaky cas, ale kdyz uniknou informace o priprave 2.2, tak me to zacne samo zajimat..navic tech zmen ve 2.1 je tak malo, ze mohli mezitim zapracovat na necem poradnym..
-
- Senior uživatel
Spise by me zajimalo jestli operatori vyvijeji nejaky tlak na Apple co se tyce lokalizace, takhle je to uz trapny jak na nas vsici prdej. Jo a novy FW klido uvitam, nikdy neni dost oprav, tak jen smele do toho.
-
- Senior uživatel
no myslim, že moc velký nátlak nevyvyjejí... Kdo chce iP koupí si ho... Kdo chce ČJ, upraví si ho a nainstaluje..
-
- Starý pes fóra :)
@hannawald: To ale nejsou uniklé informace. Apple pouze tak, jako vždy dává vývojářům první verze nového firmwaru k testování. Zdaleka to není končná verze.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
-
myslim si ze najlepsie by bolo spojazdnit nejako bluetooth aspon aby mne niekto mohol nieco poslat
-
Domy007 píše:no myslim, že moc velký nátlak nevyvyjejí... Kdo chce iP koupí si ho... Kdo chce ČJ, upraví si ho a nainstaluje..
no ja naopak viem, ze operatori vyvijaju celkom slusni tlak, ale v zozname priorit su pre apple tak na 27. mieste (aj vdaka objemom predaja, ktory sa v tychto koncinach realizuje ... vsak si to len porovnajte s inymi trhmi)
No co jsem naposledy četl, tak hackeři nalezli v firmware 2.2 ukončení platnosti právě tohoto firmware, na někdy poslední den v listopadu.. A to je teprve alfa.. 2. nebo kolikátá..
Takže bych to odhadoval tak na minimálně prosinec -> nový rok.. Ale zcela jistě můžeme v průbehu čekat firmware 2.1.x
Takže bych to odhadoval tak na minimálně prosinec -> nový rok.. Ale zcela jistě můžeme v průbehu čekat firmware 2.1.x
-
- iPhoneHolik
O listopadu se mluví o oficiální češtině,snad bude,jinak půjdu do JB a tý zde z fóra...fakt mě S!!!
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
nj ale to se mluví ovšem. Pokud to bude prosinec tak bych si to přál aby to vyšlo k ježíškovi
Apple určite vie čo majitelia v iPhone chcú. Vedia to odkedy vyšiel prý FW. Žiadna top podstatná vec nepribudla. Chýba všetko čo chýbalo aj vtedy. Možno je to trochu rýchlejšie ale inak len kozmetické zmeny. Ja čakám na toto: Bluetooth (normálny) ,Video ,Copy/paste...Netuším či v blízkom období niečo uvidím a úprimne tomu ani neverím.
-
- patron iPhone.cz
ano! lepší je nevěřit a nechat se pak příjemně překvapit! Tak to dělám já i když očekáváním se neubráním nikdy, ale snažím se. Od chvíle, co jsem zahodil nokyji jsem volný a klidný, mnoho už neočekávám
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
Ackoliv bych nikdy neveril ze to reknu ale bohuzel , doufam ze Apple trochu zpomaly tempo , ne ze by se mi nelibily ty upravy ktere kazdy Firmware prinasi ale radsi bych byl aby to bylo mene casto a bylo tech uprav vic at s tim clovek pak nema tolik prace ono vyplnovat vsechny informace ke vsem tem aplikacim ze Cydie a znova nastavovat vsechny nastaveni apod. cloveka celkem omrzi kdyz to dela nekolikrat do mesice ( ja vim ze bych se mohl spokojit se starsimi verzemi Frimwaru ale mam klidnejsi svedomi kdyz mam tu nejnovejsi )
-
- Moderator fóra
Diablo: Tak to třeba upgradovat na 2.1 - aby jsi mohl být zase klidný
A nebo upgradovat podpis
A nebo upgradovat podpis
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
-
- Senior uživatel
Diablo má pravdu.... Já teda na starém iPhonu byl jen na 2.0, ale jakmile jsem se chystal na 2.0.1 byla už 2.0.2 a potom to bylo podobné i s 2.1... Takže Apple by měl fakt být pomalejší
Pomalšie možno ani nie ale novinky ,ktoré boli vo FW 2.0.1 ,2.0.2 a 2.1 mohli dať do jedného. Bola by to väčšia zmena a aj ľudia by si sami všimli čo je nové a bola by ak väčšia spokojnosť.
-
- Mírně pokročilý
já přešel z 2.0 rovnou na 2.1
uvidíme co nový fw přinese, ale snad se konečně dočkáme nějaké větší změny nebo vylepšení a ne je té lišty v Safari...
uvidíme co nový fw přinese, ale snad se konečně dočkáme nějaké větší změny nebo vylepšení a ne je té lišty v Safari...
-
- Senior uživatel
V to musíme doufat, ale když ho má apple vypustit až v listopadu, tak by jsme se větší změny měli dočkat
-
- iPhoneHolik
Já chci hůavně lokalizaci,abych nemuse dělat JB resp nahrávat FW 2.1 CZ+SK zde z fóra.
Začíná to připomínat situaci s firmwary u SE UIQ a to mě děsí - nejdřív se vypustil mobil s jakýmsi prototypem operačního systému, když začali uživatelé fňukat až ječet, tak šla jedna verze firmware za druhou, vždycky se něco vychytalo a něco zmršilo... Ještě tak zlatá a nejlepší P800 - ta byla taky přelomová, P900 a 910 už měly horší displej na slunci ...a postupně to dopadlo tak, že jsem dva roky neměla za P800 pořádnou náhradu - až teď
Doufám že to u Apple nesklouzne do obdobného procesu.
Doufám že to u Apple nesklouzne do obdobného procesu.
-
- Senior uživatel
Nevim proč by měl Apple sklouzávat....
Protože to tak začíná vypadat - Apple spěchá s inovacemi a nemá v podstatě nic moc co inovovat - iP první generace byl vyladěný a nebylo v něm nic, co by ho činilo nestabilním. Ale konkurence ho tlačí - a kdo chce víc, nemusí taky mít nic.
-
- Senior uživatel
Jo tak v tomhle máš pravdu...
-
Re: Firmware 2.2 (aktualizace 6.10.2008)
Zverejneny dalsi novinky, viz. prvni prispevek.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
wow konecne umoznili vypnut autokorekciu.. ze ich to vobec napadlo o_O
ale je to len dobre, vzdy lepsie oficialne riesenie ako to vypinat inak, a pre tych co nemaju JB duplom
ale je to len dobre, vzdy lepsie oficialne riesenie ako to vypinat inak, a pre tych co nemaju JB duplom
-
- Host
Presne tak
JB nemam a ani ho neplanujem robit.
Vsetko alebo skoro vsetko co potrebujem ma iPhone "by default" a tych par aplikacii pre vylepsenie si najdem na AppStore.
Mam pocit, ze po JB uz iPhone straca svoju krasu, ktora je v jeho jednoduchosti a "nepřeplácanosti"
A s dalsimi verziami FW sa postupne odstrania niektore nedostatky.
JB nemam a ani ho neplanujem robit.
Vsetko alebo skoro vsetko co potrebujem ma iPhone "by default" a tych par aplikacii pre vylepsenie si najdem na AppStore.
Mam pocit, ze po JB uz iPhone straca svoju krasu, ktora je v jeho jednoduchosti a "nepřeplácanosti"
A s dalsimi verziami FW sa postupne odstrania niektore nedostatky.
iPhone 3G 16GB White (FW 2.1) O2 SIM without JB
-
- Mírně pokročilý
no konečně...přece už je úleva a tohle mi fakt nedaji pokoj a díky Apple tohle jsem potřeboval vypnout. Chtělo bych ještu tu Copy&Paste.
[size=85][size=85]omlouvam se za mou cestinu lepe psat neumim [/size][/size]
-
- iPhoneHolik
Kdy FW2.2 apple uvolní....má někdo nějaké info?
Uvítal bych kdyby to bylo alespoň v listopadu a byla součástí tak slibovaná čeština...klávesnici už máme,těd tu lokalizaci,o listopadu se v této souvislosti dost často hovoří.
Uvítal bych kdyby to bylo alespoň v listopadu a byla součástí tak slibovaná čeština...klávesnici už máme,těd tu lokalizaci,o listopadu se v této souvislosti dost často hovoří.
-
Zadne datum vydani se nikde neuvadi. Stejne tak jako jsem nikde necetl, ze by se chystala lokalizace.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- iPhoneHolik
Dík i kdysž jsi mě tedy zrovna nepotěšil....o tom listopadu se ale v souvislosti s češtinou hovoří,i když jen zde na fóru....no snad to bude do konce roku,když ne kašlu na všechno a udělám fakt ten JB,resp nahraji upravený RELEASE CZ-SK FW2.1 zde z fóra: viewtopic.php?f=82&t=8619
Ne že bych bez češtiny iPhone nezvládal ale prostě ji tam chci.
Ne že bych bez češtiny iPhone nezvládal ale prostě ji tam chci.
-
- Mírně pokročilý
@ iManiak2008 stejně ještě není hotovo a třeba přidají další feature nebo lokalizaci...
[size=85][size=85]omlouvam se za mou cestinu lepe psat neumim [/size][/size]
-
- iPhoneHolik
Já vím,o změnách v tomto FW až na safari se prakticky nic moc neví.
-
- Senior uživatel
No tak jasně... Copak se někdy vědělo o fw dřív než nákej ten den před uvedením? Jako když má bejt až v listopadu.... Tak to je ještě pár dní.. A jenom tak mezi řečí mě napadá datum, kdy se máj vydat nový Pročka a možná eště něco, tak proč by Apple fw 2.2 nezeřadil zrovna do tohoto data? Nevím to přesně, ale má to bejt nák v půlce Října
-
- Host
Tak co este bude vo FW 2.2
-podpora Japonskych emoji ikon
-podpora Google street View
-a tolko diskutovane vypnutie autokorekcie
A mozno aj nieco dalsie
-podpora Japonskych emoji ikon
-podpora Google street View
-a tolko diskutovane vypnutie autokorekcie
A mozno aj nieco dalsie
-
- Senior uživatel
Kde si na to přišel? O tom se spekuluje a nebo to jsou potvrzené informace?
-
- patron iPhone.cz
ls8 píše:Prvni ohlasena zmena se tyka Safari, policko pro vyhledavani Google bude stale viditelne spolu s polickem pro prime zadavani adresy.
Víte co by tam ještě mohli udělat? Políčko pro vyhledávání v kontaktech by taky mohlo bejt pořád viditelný - kdo furt má rolovat nahoru, když chce hledat normálním způsobem v kontaktech??? Na applí skrolování zbude místa snad dost...
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
-
- Senior uživatel
máš pravdu, ale ono stačí si dát palec někam cca k tý lupě a pak tam vyject a máš to... je to pomalejší, ale nemusíš zbytečně vyjíždet až nahoru
StreetView je parádna inovácia. Ešte niekolko nových firmwarov a máme v iPhone kompletný Google Earth
-
- Host
Vypnutí autokorekce je kosmetická úprava, já ji naopak používám, protože jsem ji naučil vlastní slova a odnaučil ta "hloupá"
iPhone 4S 16GB Vodafone, FW 7.1 NO JB
-
- Host
A ako si to urobil?