Maximální počet ikon spring board
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Maximální počet ikon spring board
Ahoj, nevite, zda je necim omezeny spring board? Jde mi o to, ze mam nainstalovano vic aplikaci, v boss tools sem presunul applikace na vetsi cast disku, v boss prefs mam videt vsechny ikony, a mam je i povolene k zobrazeni, ale spring board mi zobrazi jenom 9 listu, myslim tim maximalne devet tecek po kterych muzu listovat, nikde jsem tady nenasel topic ohledne tohodle problemu, da se to nejak rozsirit? nebo se budou muset spoustet aplikace jinak nez z menu. Diky vsem za odpoved.
Iphone 3G, FW 2.1 JB

Re: Maximální počet ikon spring board
odyžtak odpověď je zde http://www.everythingicafe.com/forum/ip ... 36598.html, nejde to 

-
- Moderator fóra
To je pro iPhone maximální počet stránek, víc jich tam nedostaneš.
Stahni si aplikaci Categories a rozdel si ty aplikace do slozek to by mohlo vyresit tvuj problem.
to mně lidi vysvětlite, co tam sakra máte?
já mám tři stránky a to ještě ne zcela zaplněný

-
- Host
Ja mam stranek 7 a uz me to rozciluje
Dneska nainstalnu categories at mam tak max 2 stranky pekne prehledne...

a kolik z těch aplikací co tam máte využijete aspoň 1x za měsíc?
nereju, jen se ptám, já mám navíc akorát units, slovoed eng, nj dál 1 password, pár her, fring, mx tube, baterku, drunktionary, ibeer, icoin air sharing....moc toho není
nereju, jen se ptám, já mám navíc akorát units, slovoed eng, nj dál 1 password, pár her, fring, mx tube, baterku, drunktionary, ibeer, icoin air sharing....moc toho není
-
- Host
Je taka aplikacia aj na nie JB telefon, na apple store nemozem take nic najst. Diky
iPhone 5S, FW. 7.1
iPad 2 16GB wifi white, FW. 7.1
ping: miomio
iPad 2 16GB wifi white, FW. 7.1
ping: miomio