Po rozebrání nejde iPhone zapnout

Odpovědět
ondraa_

Po rozebrání nejde iPhone zapnout

Příspěvek od ondraa_ »

Zdravim
Vcera jsem rozebral iphone a po slozeni bohuzel nejde zapnout. Nejaka rada prosim cim by to mohlo byt? Poripade nejaka dohoda na oprave. Nemam u sebe dobijeci kabel mozna se po pripojeni zapne sam nevim dekuji za radu Ondra

změněn název příspěvku, podle předchozího názvu patří topic jinam @ terry

masklin
Starý pes fóra :)

Re: Iphone nelze zapnout

Příspěvek od masklin »

Tak to nejdriv vyzkousej a uvidis, jinak teda bravo :lol:
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

terry

Re: Po rozebrání nejde iPhone zapnout

Příspěvek od terry »

Zkus ho připojit k PC, do zásuvky, jestli to není tím, že je vybitý, ale pochybuji. Radši zajdi do servisu > viewtopic.php?f=85&t=3211
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

ondraa_

Příspěvek od ondraa_ »

Jeste poradit kam do toho servisu s 1G dovezenym z USA a budu spokojen :D

Domy007
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Domy007 »

Když si pročteš ten topic, najdeš odpověd

poliop

Příspěvek od poliop »

odpoj a znovu zapoj baterii

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Lukáš Petr »

Docela odvaha rozebirat iPhone :lol: Ja bych se do toho teda urcite nepoustel. Ted uz ti zbejva jenom doufat, ze oprava nebude stat moc penez :? , a ze se to vubec povede :|
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com

michalvitek

Příspěvek od michalvitek »

no přeju ti palce...

Apophis.k

Příspěvek od Apophis.k »

nacpi do něj simku a zkus, jetsli se dovoláš... u iPhone je problem, že pokud ho nevypneš, nebo omylem při rozebrani zapneš, nepoznáš, jetsli jede nebo ne... koukni se, jetsli ti zprávně sedí hlavně ty 3 nacvakávací konektory... nevzdávej to, i když ti to ted nejede, zkus to nekolikrat zapojit znova, mě to vždycky chytlo taky na poněkolikátý, protože zapojíš jeden konektor, a jak se tam snažíš dostat další, tak ti ten první zase vypadne...

apple47
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od apple47 »

Já bych iphone hlavne nerozebíral

reewiden

Příspěvek od reewiden »

no preco ja by som sa do rozoberania iphonu pustil rozobral som a opravil kopu telefonov... dokonca aj tel. po vytopeni... hlavne je skontrolovat tie try konektory... ak su dobre zapojene treba skontrolovat ci sa ti nepretrhla alebo neprelomila ta vodiaca folia od tych konektorov...

zuNNy

Příspěvek od zuNNy »

Caffko , dnes sem rozebral iphone, menil jsem si displej podle videa na youtube , vsechno se zatim povedlo , ale proste nevim kam mam zapojit konektor cislo 3 , nemuze mi nekdo poradit? Iphone mam zapli dela zvuky vsechno ale displej nejede pochopitelne, nevi nekdo?

podle tohodle obrazku moc to nechapu,konektor cislo 3je fakt divny
Obrázek

modemo

Příspěvek od modemo »

Ja som ho mal tiez rozobrany. Pri cisteni sa mi vsak zapol, a ked som pripojil displej hned sa rozvietil. Lenze druhy krat ked som ho odpojil a po cisteni pripojil sa uz nechcel rozsvietit, uz som chcel ist lahnut na kolaj :lol:
A to ho stacilo len natvrdo restartovat podrzanim oboch tlacitok na 10s... :roll:

Inak na rozoberanie je dobra ta prisavka, pozor vsak nech nepotiahnete moc silno. Ja som potiahol, nastastie to povolilo na konektroch :roll:

to zuNNY:
Ak mas namysli ten ku ktoremu sa dostanes ako poslednemu, ten otvoris tak, ze tu cast dalej od okraja vyhnes smerom hore a potom ten pasik vytiahnes smerom k okraju.

zuNNy

Příspěvek od zuNNy »

Myslím tohle viz fotka moje. To jak sme dopsal ty cisla ktem konektorum si myslim ze to ma takhle cca byt ne? nebo se pletu?ale co je zaklad ze konektor cislo 3 tkaovej ten uzkej jako papirek nevim jak to zapojit

Obrázek

StormJ

Příspěvek od StormJ »

Ten slabej konektor kterej mas oznacenej jako cislo 3 se zapojuje do toho malyho slotu ,musis dat prvni tu biloiu papicku nahoru ,pak ten konektor tam strcit a pak to zacvaknes ,viz nahled v priloze.JE to docela piplacka :) Tak ta priloha mi nejak nejde ale urcite to tam vidis ,je presne mezi tema dvema

shiva_

Příspěvek od shiva_ »

ahoj po spadniti mi odesel display tak sem iphone rozebrala a display byl ok ale nastal druhý problem že mi nejde slichátko takže pri volaní nic neslyším nevite čim to muže být.... :(

Ghoster9
Host
Host

Příspěvek od Ghoster9 »

ahoj mam stejný problém po rozebráni nejde display ...píšete tady o restartu ale jak mam udělat restart když mi nejde home button ... nemá někdo nějaký nápad jak IP rozchodit ??? :)

capalm
Host
Host

Příspěvek od capalm »

Uff, já měl buď kliku nebo se ten vás iP rozhodl trucovat. Hoši přeju vám, aby se vám to povedlo rozchodit.

Já ten svůj rozebíral kvůli opravě mute tlačítka na flex kabelu. Dokonce mě to tak bavilo, že sem to rozebíral asi 3x po sobě :D Jestli sou v tom závody, du do toho :D

Ale stalo se mi to, že se mi zapnul ještě předtím, než jsem připojil display. A když jsem ho připojil, telefon svítil bíle. Nazývají to Bílou Smrtí(WSOD), teda pokud to bylo vůbec ono. A na to je trik, že se v nějaké kombinaci drží power a home button.

pod5uck

Příspěvek od pod5uck »

2modemo: miluju te chlape! cely den bezradny.. vubec mi to nejelo.. udelal sem restart a iphone jede :D dik moc za radu.. me by to teda nenapadlo :)

Odpovědět