spadnutý iPhone
spadnutý iPhone
Ahoj borci,
stala sa mi jedna velmi neprijemna vec s mojim iPhonom, spadol z balkona a je rozbity.
Skusal som pozerat nejake topicy ale nic, co by pasovalo na moj popis:
Co myslite, ze sa s tym da robit???
Da sa to opravit, alebo mam to predat na nahradne diely???
Skuste poradit, lebo u nas v predajni Apple mi s tym nechceli nijako pomoct.. vdaka
stala sa mi jedna velmi neprijemna vec s mojim iPhonom, spadol z balkona a je rozbity.
Skusal som pozerat nejake topicy ale nic, co by pasovalo na moj popis:
Co myslite, ze sa s tym da robit???
Da sa to opravit, alebo mam to predat na nahradne diely???
Skuste poradit, lebo u nas v predajni Apple mi s tym nechceli nijako pomoct.. vdaka
-
- Senior uživatel
Re: spadnutý iPhone
Čau, skus opravit obrázek.... Zkoušel jsem se na to koukat ve 3 počítačích a nechce se mi zobrazit... Oprav ho
EDIT: už je to dobrý... No tak já bych se zeptal ve servisu na kolik by to vyšlo a podle toho jak by se ti nabídka líbila nebo ne bych se rozhodl
EDIT: už je to dobrý... No tak já bych se zeptal ve servisu na kolik by to vyšlo a podle toho jak by se ti nabídka líbila nebo ne bych se rozhodl
hej, bol som v apple predajni, tam sa so mnou o tom ani nebavili. Skusim este zajst do nejakeho servisu, kde by mi to mohli urobit... uvidim, co potom, dam vediet...
-
- Senior uživatel
Já osobně o cenách nemám páru, ale myslim, že by byl nesmysl to prodávat, i když by se s tím dalo něco dělat a eště za nějaké rozumné peníze
To urcite, fakt mi je luto toho telefonu, lebo mal som ho rad...
Uz som si na neho zvykol , musim to vyriesit.
Dnes opat nic, bol som v nejakych servisoch, no nikde mi nevedli pomoct
Uz som si na neho zvykol , musim to vyriesit.
Dnes opat nic, bol som v nejakych servisoch, no nikde mi nevedli pomoct
Mno, co jsem zjitil tak servis dela taky spolecnost GSMobile (rekl mi to prodejce od O2, kdyz jsem daval iPhone na reklamaci kuli praskani krytu)...Jinak je to v Letnanech (Praha), hned vedle Avie Letnany...
dnes som obehal kazdy servis, ktory mi odporucili v predajni apple u nas v Košiciach, ale nic. Nikto mi to nechcel urobit.
Nevie mi niekto poradit, kde by to vedeli urobit? Najlepsie na Slovensku, ale mozu byt aj Cechy...
Nevie mi niekto poradit, kde by to vedeli urobit? Najlepsie na Slovensku, ale mozu byt aj Cechy...
ja ten obrazok nevidim
a za druhe, myslim ze u nas nie je poriadny iphone servis
a za druhe, myslim ze u nas nie je poriadny iphone servis
neviem, co je s tym obrazkom, lebo to uz ani ja nevidim...
ale to je jedno,
dnes som bol opat v Apple a tam mi povedali, ze ak chcem, tak mi to poslu do Londyna, takze to asi vyskusam... Budem Vas informovat, ako to dopadlo...
ale to je jedno,
dnes som bol opat v Apple a tam mi povedali, ze ak chcem, tak mi to poslu do Londyna, takze to asi vyskusam... Budem Vas informovat, ako to dopadlo...