LCD - skvrna -
LCD - skvrna -
Ahoj,
prosím nesetkal se někdo, že u iPhone3G se v určitém místě "lepí" k sobě vrstva ochraného skla a LCD. Někdy je to vidět pouze při silnějším zmáčkutí v určitém místě, někdy pouze při vyndání iphona z kapsy. ve výsledku to znamé rozmazání v místě spoje. není to moc pěkně. Iphone mám cca 3 týdny. Díky
Co byste poradili? Na reklamaci se špatně bude popisovat závada.
Díky za rady
prosím nesetkal se někdo, že u iPhone3G se v určitém místě "lepí" k sobě vrstva ochraného skla a LCD. Někdy je to vidět pouze při silnějším zmáčkutí v určitém místě, někdy pouze při vyndání iphona z kapsy. ve výsledku to znamé rozmazání v místě spoje. není to moc pěkně. Iphone mám cca 3 týdny. Díky
Díky za rady
-
- iPhoneHolik
Re: LCD - skvrna -
Nejlepší bude když jim to na prodejně v reálu ukážeš...vrstvy displeje jsou patrně špatně slepené,takže by jej "měli" vyměnit.
Není jisté (proto ty uvozovky) že si toho technik všimne,proto si zjisti kam to operátor posílá a jeď ta ms tím osobně.V servisu si nech zavolat technika a ukaž to přímo jemu.Pracovník v příjmu oprav (pravděpodobně nějaká inteligentní nafrněná slečna) to bude odmítat ale trvej si na svém
Není jisté (proto ty uvozovky) že si toho technik všimne,proto si zjisti kam to operátor posílá a jeď ta ms tím osobně.V servisu si nech zavolat technika a ukaž to přímo jemu.Pracovník v příjmu oprav (pravděpodobně nějaká inteligentní nafrněná slečna) to bude odmítat ale trvej si na svém
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
Citacia zmazana. Pozei si FAQ ako sa postuju prispevky. Paly
ok zitra zkusim budu informvat co a jak ... docela me to stve... telefon je moc fajn ale za ty penize by clovek cekal trochu dobre dilenske zpracovani.
ok zitra zkusim budu informvat co a jak ... docela me to stve... telefon je moc fajn ale za ty penize by clovek cekal trochu dobre dilenske zpracovani.
Mam presne ten stejny problem. Hodne by me zajimalo jestli to pujde opravit v ramci reklamace
-
- iPhone expert
No jestli nepujde tak jim to musis vnucovat tak dlouho, az to pujde
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
xxlop píše:Ahoj,
Díky za rady
Jak to vypada ta skvrna?rad bych se podival,protoze mam taky problem s displejem ..a zajimalo by me,jak dopadne reklamace,jestli vymena ks za ks nebo vymena displeje+vrstvy ..
-
- iPhone expert
ja som bol s tymto problemom ajfon reklamovat a pol hodinu som tam bol za blazna ktory si tu skvrnu vymyslel, az potom sa typkovi v tmobile uracilo poradne sa na to kuknut
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2