bohužel se zkouším několikrát zaregistrovat a vždy mi příjde e-mail o ověření, ale jakmile ho potvrdím, tak se ukáže chyba 11111.
Četl jsem, že tenhle problém je u více lidí. Našla by se dobrá duše, která by mi půjčila svůj account? Po opravení chyby ze strany itunes si budu moci opět vyrvořil svůj vlastní.
Díky všem za pomoc.
Účet na půjčení na itunes?
-
- Starý pes fóra :)
Re: Účet na půjčení na itunes?
Pujcit svuj ucet abys mi vyluxoval kreditku?
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
Loleq
Poradim ti, chceš? Vytvoř si novej E-Mail, pošli mi ho na PM i s heslem na něj, pak mi pošli registrační údaje potřebné k vytvoření účtu, ja ti vytvořím účet (samozřejmě že bez kreditni karty, to si pokud budeš chtit pak sám tu kartu k tomu účtu mužeš přiřadit), potvrdím ho skrze tvůj nově vytvořenej E-mail do kterého budu mít přístup a ty se budeš moct vesele přihlásit a popř. si změnit heslo, ...atd
Poradim ti, chceš? Vytvoř si novej E-Mail, pošli mi ho na PM i s heslem na něj, pak mi pošli registrační údaje potřebné k vytvoření účtu, ja ti vytvořím účet (samozřejmě že bez kreditni karty, to si pokud budeš chtit pak sám tu kartu k tomu účtu mužeš přiřadit), potvrdím ho skrze tvůj nově vytvořenej E-mail do kterého budu mít přístup a ty se budeš moct vesele přihlásit a popř. si změnit heslo, ...atd
Ahoj
nedá se taky náhodou udělat registrace pro store v USA. Nebo kde stahujete muziku kterou tam mají a u nás nic takovýho neni?
Dík za radu
H.
nedá se taky náhodou udělat registrace pro store v USA. Nebo kde stahujete muziku kterou tam mají a u nás nic takovýho neni?
Dík za radu
H.
-
- iPhone expert
Existuje aj taka moznost, ze ked mam ucet na itunes, tak sa da aj zmazat, resp. zrusit u nich ucet?
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Moderator fóra
kuchtik:
Registraci na US store udělat jde. Návodů je na netu dost. A pokud chceš nakupovat hudbu přes US store, tak můžeš využít iTunes gift card.
O co jde a jak to použít najdeš i tady na foru
Registraci na US store udělat jde. Návodů je na netu dost. A pokud chceš nakupovat hudbu přes US store, tak můžeš využít iTunes gift card.
O co jde a jak to použít najdeš i tady na foru
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)