App Store nefungující Updates
App Store nefungující Updates
V telefonu v aplikaci App Strore se mi asi před týdnem objevila mezi Updates aplikace MobileStudio. Zvláštní na tom je, že tuto aplikaci nemám nainstalovanou, a tedy nepotřebuji ani updatovat. V iphone mám aplikaci Mobile Finder od stejného autora.
Při pokusu o nainstalování mi to napíše:
"Unable to Download Application"
Nevím co s tím, stále mi tam svítí červená jednička (jako upozornění na updates) ale nainstalovat to nejde a nejde. Zkoušel jsem Mobile Finder smazat a instalovat Mobile Studio a taky nic...
Při pokusu o nainstalování mi to napíše:
"Unable to Download Application"
Nevím co s tím, stále mi tam svítí červená jednička (jako upozornění na updates) ale nainstalovat to nejde a nejde. Zkoušel jsem Mobile Finder smazat a instalovat Mobile Studio a taky nic...
-
- iPhone expert
Re: App Store nefungující Updates
Mne sa updateol MobileFinder normalne na to MobileStudio.... Je to presne to iste len autor zmenil nazov programu...
To ze ti vypisuje chybu podla mna nesuvisi s tym ze sa zmenil nazov aplikacie...
To ze ti vypisuje chybu podla mna nesuvisi s tym ze sa zmenil nazov aplikacie...
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
To mě taky napadlo, že se updatem změní název, ale bohužel nezmění, protože update nemohu nainstalovat...
toto mi napíše iTunes při synchronizaci (kdy se taky pokouší o updates aplikace)
![Obrázek](http://www.skvorracing.com/temp/iphone1.jpg)
![Obrázek](http://www.skvorracing.com/temp/iphone1.jpg)
-
- iPhone expert
tak toto sa mi nastastie este nestalo.... Nejde ti to po odinstalovani nainstalovat ani priamo cez iPhone?
Len kontrolna otazka, mas MobileFinder legalne kupeny?
Len kontrolna otazka, mas MobileFinder legalne kupeny?
aplikaci mám legálně koupenou. Smazat a znovu instalovat jsem to zkoušel, ale bez výsledku...
-
- iPhone expert
1.tak potom uz len skusit vymazat manualne, po jej odinstalovani, vsetky zmienky po tejto aplikacii v systemovych suboroch + nejaky ten restart.... (pochybujem ze pomoze)
2. proste na tu aplikaciu zabudnut![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
3. restore![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
2. proste na tu aplikaciu zabudnut
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
3. restore
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)