Problem s registraci v AppStore

nitro-oxidus

Re: Problem s registraci v AppStore

Příspěvek od nitro-oxidus »

krystof007 píše:zdravim. Tak registraci (nemohl jsem zaboha dostat potvrzovaci mail) jsem vyresil na cizim pocitaci pres itunes 7.7 verzi. Zalozil jsem si 3 mailove adresy, seznam, volny, gmail a po responde mi dorazilo potvrzeni na vsechny maily :) takze mam 3 prihlasovaci ucty

He he, tak to mi budes muset jeden pujcit...nechce mi to vzit kartu:) :) Pls

Kaora

Příspěvek od Kaora »

Tak to zkousim pod registraci US a nabizi mi to pouze Visa, Master Card, Amex, Discover a Paypal. Nevím teda kde je none. Poradí někdo?

malcum

Příspěvek od malcum »

For all co to hazi chybu (11111) kdyz vam prijde ten link pro potvrzeni, tak se zklada vlastne ze dvou https, tak tu druhou vymazte a pouzijte jen tu prvni pulku. Mne to pomohlo...

depechMan

Příspěvek od depechMan »

Cus , já jsem měl také problém a to takový, že si AppleStore nerozuměl s mojí kreditkou- porád špatné číslo kreditky . Pak jsem tam zadal národnost Poskou , do adresy jsem napsal Czech rep. a teď to funguje bez problému..

giger
Host
Host

Příspěvek od giger »

Nechcem zakladat novy topic tak sa spytam tu.

Mam registraciu s ceskou AMEX na cesky iTunes.
Chcem pristup na US iTunes ale vzdy, ked sa snazim zmenit to, iTunes sa snazia zmenit aj Billing delivery address na nejaku US.
Pokial si nejaku US adresu vymyslim, iTunes vyhodia hlasku, ze tato adresa sa nezhoduje s asociovanou adresou pre AMEX kartu :(

Napada vas ako to vyriesit ?
Obrázek iPhone 3G 16GB White (FW 2.1) O2 SIM without JB

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Pokud chceš mít US účet - musíš mít US kartu (US adresu).

Čili s českou kartou a adresou se na americký shop nedostaneš
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

miro12345
Host
Host

Příspěvek od miro12345 »

Viete mi poradit?Zaregistroval som sa na appstore bez karty "card none"len na stahovanie free app Aj mi prišiel potvrzovaci mail ale po odklepnuti linku sa nič nedeje len taka biela tabulka s loadingom a nič.Kde robim chybu? Dik za radu

haasteren
Starý pes fóra :)

Příspěvek od haasteren »

US ucet si udelas placeni pres paypal , a adresu mam smyslenou a vse funguje jak ma ... Na evropskem uctu platim kartou na americkem tou stejnou kartou akorat pres paypal :)

Alert03

Příspěvek od Alert03 »

Zdravim , mam take problemy s registraci na appstore , me to zase pise Debit cards are not supported in the czech store. Nevite nekdo co s tim? nemam debetni kartu a mam na ni plusovy zustatek tak nevim o co jde :( Jinak karta je visa electron

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Četl jsi vůbec toto vlákno ?

Nejsi sám, prostě appstore z nějakého důvodu české debetní karty nebere..Můžeš zkusit změnit zemi na Polsko nebo Slovensko, některým toto pomohlo. Nebo si zřídit účet bez karty aspoň na free aplikace.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

flip

Příspěvek od flip »

nejde mi ani na ceskym (debit cards not supported, inetove platby mam povolene) ani pres polsko (a to zkousim polsky adresy, co jsem nasel na netu, ruzny zpusoby zadani, atd.) nevi nekdo co s tim, aby sly i placene a nejen free aplikace?

suprafon

Příspěvek od suprafon »

VSECHNY KARTY UVEDENE V APLIKACI FUNGUJI!JSOU DVE PODMINKY:
1:POVOLENE ODCHOZI PLADBY DO ZAHRANICI!
2:V NASTAVENI REGIONU MUSITE ZADAT AMERIKA(SPOJENE STATY)

pozn.mod.rony: VYPNI SI TEN CAPSLOCK!!!
alebo vypnem ja teba za to, ze kasles na pravidla.

Glendon

Příspěvek od Glendon »

Tak ja mel asi mesic ucet bez karty s US adresou. Kartu Visa Elektron to nebralo, jak vime. Vyridil jsem si novou =embosovanou MasterCard. Taky ji to nebralo, hlasilo to, ze kartu nevydala zadna US banka. Tak jsem zalozil novy ucet, s CZ AppStore, pravdivou ceskou adresu plus platebni udaje o karte a vklouzlo to tam jako po masle. Hned se mi objevilo "Congratulation...." a jede to.

homer

Příspěvek od homer »

jak se muzu pls prihlasit bez karty? me to vubec nejde, vzdycky to po me chce cislo karty, ale ja mam debit kartu. nechci ani stahovat placeny aplikace, jen ty free, k cemuz je bohuzel potreba account taky. diky za pomoc.

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

vyber si v itunes jakoukoliv free aplikaci a klikni na get app a pak dej Create New Account a a už tam budeš mít i None. Enjoy it! :wink:
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

homer

Příspěvek od homer »

diky moc! :D

tiger01

Příspěvek od tiger01 »

haasteren píše:US ucet si udelas placeni pres paypal , a adresu mam smyslenou a vse funguje jak ma ... Na evropskem uctu platim kartou na americkem tou stejnou kartou akorat pres paypal :)

me to nejede, zkousel jsem tu us registraci a jak jsem vybral paypal a prihlasil se tak to napsalo This recipient requires that you have a valid funding source from United States in order to complete this transaction.

Cooler

Příspěvek od Cooler »

Zdravim.....poradte prosím, kde robím chybu mám virtuálku od VUB, nastavil som poľsko a aj tak to nefunguje
ADD: Chlapi moja vina, ked som to zadavl nevsimol som si ze ta virtualna karta je VISA nie MAESTRO, kt nosim v bukse...

myschoo

Příspěvek od myschoo »

zdravim, registroval som sa na SK AppStore, zadal kartu a vsetko prebehlo hladko.
stiahol som jednu app za 0.79? , v IB na svojom ucte avsak vidim 3 pohyby: 1.98, 0.70 a 1.00? ....

1.98 a 0.70? sa objavilo hned po registracii
1.00? mi strhlo dnes

vie mi to niekto vysvetlit? je nieco z toho strhnuta ciastka na overenie karty?

Odpovědět