První Apple iPhone FAN sraz

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Dorazím na iPhone FAN sraz

Anketa končí za ned led 13, 2008 3:17 pm

ano
36
71%
ne
15
29%

Celkem hlasů: 51

Julek
Administrator
Administrator

Re: JAK BUDE OTEVŘÍNO

Příspěvek od Julek »

Dag píše:Tak teď vážně.
Poslední info. Po obědě budu v BarBárce připravovat projektor a zásuvky. Předpokládám, že se otevře tak od 14hod, kdo přijede dřív a bude chtít pomoct s instalací, ať zabouchá na dveře, nebo mi zavolá na 603438631. .

Jsem domluvený s Markem že dorazím dříve, tel. si píšu a zavolám.
Pomůžu s čím bude potřeba.

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

MiBi-MacZone.CZ

Příspěvek od MiBi-MacZone.CZ »

Vermu i repraky od JBL , predpokladam , ze tam bude nejakej stolek, kam bude mozny dat par veci ?

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Určitě se nějak domluvíme.

.

Obrázek

samo

Příspěvek od samo »

Uz sa tesim :-) pridem do Prahy asi okolo 12tej - 13tej,tak by som taj aj mohol skocit pred druhou a rad pomozem. Iste je ze donesiem svoj MB a este tu tlaciaren Canon,takze si mozte odnieste aj fotky :-) kto bude chciet,fotak beriem tiez. Urcite zavolam ludom na ktorych mam cislo keby som si nevedel rady.

Samo

radbrad4

Odblokovaní

Příspěvek od radbrad4 »

Hele lidi, počítejte se mnou, nevezmete někdo turbo sim popř. něco jiného na odblokování oob 1.1.2? Mam aktivovanej ale na maczone dorucej turbo sim az do 14nacti dnu, a ja uz fakt potrebuju volat :? Zaplatim v bankovkach od krve pokladnika a to maximalne ve vysi 2000,- . Díkes :)

lofounek
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od lofounek »

Behem srazu muzete napsat, jak se tam mate (treba z iPhonu) ;)

hop
Host
Host

Příspěvek od hop »

Tak jsem do poslední chvíle doufal že mi to vyjde, ale bohužel nedorazím. Mrzí mě to protože to bude určitě zajímavé. Tak snad příště a ať to vyjde...

sasaj
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od sasaj »

CHtel bych se zeptat prijedu o hodku pozdeji bude tam jeste tam tombola?? :(( ja se na ni strasne tesim

Kozmimato

Příspěvek od Kozmimato »

Uz to je zahajeno a ja nakonec lezim s horeckou 300 km od Prahy a popijim caje - skoda - priste :oops:

Paly
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Paly »

Zdarec chalani, ako to tam prebieha? :-) skoda, ze som nemohol dojst :-) Tesim sa na foto a ked bude nejake DVD alebo CD tak si hned aj objednavam jedno :)
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

spachal_tmp

Příspěvek od spachal_tmp »

Tak ja uz drepim na Florenci, chci podekovat jak organizatorum za perfektni pripravu, tak i vsem co prisli, za vybornou atmosferu :).

Hadam ze vse probehlo v pohode (sice netusim jak to cele dopadne, ale vsichni se mi zdali strizlivi v mezich normy :)..), tombola byla zajimava a snad se to i vam libilo jako mne.

V kazdem pripadku to je dobra inspirace pro priste, hadam ze bychom obcas v podobnych akcich mohli pokracovat, co rikate :) ..

Fotky budou, bud v clanku, nebo je hodim na nejaky fotoweb.

nemo

Příspěvek od nemo »

No ja prisel teprve v pul sedme a evidentne uz jsem o vsechno dulezite prisel. Ted uz tu vlastne nikdo neni.

Moje smula :?

nemo

Příspěvek od nemo »

Kdo to chtel to DVD, co tu kolovalo? Mam ho nahrat na RapidShare? (je to 2.4GB)

Pokud ano, neni problem (a pokud samozrejme nema jeho autor nic proti).

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Co je to za DVD ?
Jinak sraz super, prostě blázni, každý vejrá do té kouzelné krabičky. Jinak mám rekord plechovkou, Praha - CHomutov 37 minut :roll:

.

Obrázek

lofounek
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od lofounek »

Vůbec nad ničím nešpekuluj a hoď ho na net :lol:
Naposledy upravil(a) lofounek dne sob led 19, 2008 8:15 pm, celkem upraveno 1 x.

Apophis.k

Příspěvek od Apophis.k »

no, tak ja nejen, že jsem nepřijel, ale ještě jsem si zapoměl zrušit rezervace na autobus, takže to že sem nebyl v praze mě stálo 230Kč :-D ...

samo

Příspěvek od samo »

10minut dozadu som dorazil domov :-) dakujem za vyborne stretko a za prvu cenu TurboSIM :lol:

smolda

Sraz

Příspěvek od smolda »

Julek píše:Co je to za DVD ?
Jinak sraz super, prostě blázni, každý vejrá do té kouzelné krabičky. Jinak mám rekord plechovkou, Praha - CHomutov 37 minut :roll:

.

Videl sem tam zarostleho hubenyho , to jsi ty? Co mas za auto? Prumerna rychlost?

Btw byl to supr sraz

Zde je pár bodů čim mě trochu zklamal:

1) Adapter na JACK za 100Kč/kus (az po zakoupeni sem se dozvedel ze je to obyc ci stoji jinde 30 kč)

2)TURBOSIM za 2000 kč od pána v pruhovaném svetru(kteremu naletěl snad 13-ti letý chlapec s dědou)

3)Prodávající čínských výrobků (špatné napodobeniny) ale slíbil mi TS za 600Kč což je supr cena.

4)Špatná organizace ze strany organizátorů (od prodávajích a vystavujích sem se dozvěděl že je informovaly teprve včera, což trosku omezilo výber a prodej výrobků, škoda :( )

Pár bodů co mě potěšilo :

1) Lidi co to organizovaly (kromě té domluvy s dodavateli Přísl. viz pár řádků nahoře)

2) Tombola a sponzoři ( fakt supr ceny)

3) Lidé co přišly na sraz ( se vším poradily, hrozně ochotní)

Shrnul bych to jako povedený sraz s trochou chyb ( to dalo čekat , byl to první sraz)
Díky Všem , Good Luck :!:

radbrad4

Příspěvek od radbrad4 »

2)TURBOSIM za 2000 kč od pána v pruhovaném svetru(kteremu naletěl snad 13-ti letý chlapec s dědou)

Ne, nakonec jsem si všiml že už není v originálním obalu, tak si jí radši koupím v pondělí na mac zone za ještě příznivější cenu.
Jinak jsi to ty, jak sme se bavily o té Camere pro? Jinak jak to dopadlo, podarilo se ji nainstalovat?
Na to, že to byl prvni sraz, celkem OK. Hlavne tombola byla supr :D
Těším se na příští sraz.

Dag

Příspěvek od Dag »

4 smolda
1. neber to jako organizovanou akci - pár nadšenců pro věc se rozhodlo že se sejdou
2. nikdo neručí za druhého jestli něco prodává a za kolik, jestli potřebuješ koncovku která stojí 30 a chceš za ní dát 200 je to tvoje věc
3. Turbosimky od Bladoxu jsou momentálně vyprodané, osobně jsem je zval, ale nic.
4. Turbosimky od MacZone dorazily na poslední chvíli a majitele MiBi jsem pozval až když jsem pro ně jel. (jak vidíš na poslední chvíli a ani netušil, zda mu to v sobotu vyjde-jsem rád že jsme se poznali)
5. Tu turbosimku za 2000 jsem měl pro Tebe navíc viz fórum, ale ani jsi se neozval. Cena je 1845 bez dopravy + 150 kč za to že Ti to někdo přiveze pod nos považuji za férový. (http://www.cables.cz/_produkt/ipower-tu ... 207010197/
) - ten děda s klukem si ji fakt nekoupili.
6. můžeš si počkat na turbosimku od Bladoxu za 2372 ( http://obchod.hw.cz/DetailPage.asp?CD=900762 )
7. Ta turbosimka navíc mi zbyla, ale nebudu jí tady nabízet (hodím ji na aukro), protože všichni co se akce zúčastnili dostanou vygenerovaný slevový kupon od MiBi a mohou si ji koupit u něj ještě levněji.
8. Ani mě nezajímá co jsi pro zdar akce udělal ty, protože všechno bylo jen na základě dobrovolnosti nic Ti nevyčítám.

testxxx

Příspěvek od testxxx »

ted se objevili na aukru karty na odblokovani kolem 1300Kč

MiBi-MacZone.CZ

zdar

- nazdar lidi , vecer jsem musel delat tatomamu , musel jsem odejit driv
- rodicovacke povinosti jsou sqele , nakonec jsme vyslopali pul litru ferneta , deti se pohlidli sami
- tedka varim gulas , mezi cibuli a paprikou se unlockunl jeden iphone
- gulas se dusi a prave prokopavam cestu jednomu nestastnikovi , co si nechtene dal 1.1.3 , protoze veskere drivejsi metody na downgrade failuji , tahze iphuc
- prosim daga , at mi posle na mail seznam iPhone fans mailu , abych jim nageneroval slevove kupony ( v prubehu tydne ) / na veskere zbozi na maczone.cz
- az budu v praci u IS , mrknu na klubnovou cenu TS X-SIM , 1 kus pro ucastnika akce za lepsi cenu ( vyhouje ? ).

- jo dagu , jak si predpokladal, toho elektrickyho psa jsem tam samorzejme zapomel, nech ho tam do druhyho srazu ... jinak si prima typek

ps > iphuc copyfiletoiphone staropramen4ever

smolda

Příspěvek od smolda »

Dag píše:4 smolda
1. neber to jako organizovanou akci - pár nadšenců pro věc se rozhodlo že se sejdou
2. nikdo neručí za druhého jestli něco prodává a za kolik, jestli potřebuješ koncovku která stojí 30 a chceš za ní dát 200 je to tvoje věc
3. Turbosimky od Bladoxu jsou momentálně vyprodané, osobně jsem je zval, ale nic.
4. Turbosimky od MacZone dorazily na poslední chvíli a majitele MiBi jsem pozval až když jsem pro ně jel. (jak vidíš na poslední chvíli a ani netušil, zda mu to v sobotu vyjde-jsem rád že jsme se poznali)
5. Tu turbosimku za 2000 jsem měl pro Tebe navíc viz fórum, ale ani jsi se neozval. Cena je 1845 bez dopravy + 150 kč za to že Ti to někdo přiveze pod nos považuji za férový. (http://www.cables.cz/_produkt/ipower-tu ... 207010197/
) - ten děda s klukem si ji fakt nekoupili.
6. můžeš si počkat na turbosimku od Bladoxu za 2372 ( http://obchod.hw.cz/DetailPage.asp?CD=900762 )
7. Ta turbosimka navíc mi zbyla, ale nebudu jí tady nabízet (hodím ji na aukro), protože všichni co se akce zúčastnili dostanou vygenerovaný slevový kupon od MiBi a mohou si ji koupit u něj ještě levněji.
8. Ani mě nezajímá co jsi pro zdar akce udělal ty, protože všechno bylo jen na základě dobrovolnosti nic Ti nevyčítám.

Hele za 2k na to seru, na aukru sou za 1300 a admin psal clanek o NExtSim ktera je lepsi nez TS a je za 900 i s dopravou... Bohuzel spatnej den, neozval sem se protoze ten telefon sem koupil za $399 a nebudu davat $120 tobe za nejakou pochybnou TS simku ( kdyby nebyla pochybna, ten kluk s dedou si ji kouej , nemylsis ? ) Ja pro sraz udelal jediny, to ze sem prijel, nic vic. Jen se zhrnul to co se tam delo, je to muj nazor a je mi jedno jakej mas ty .

admin
Administrator
Administrator

Příspěvek od admin »

Ahoj,

tímto bych take vsem chtel podekovat za hojnou ucast :) a doufam ze se to vsem libilo :)

zde jsou fotky:

http://gallery.mac.com/mzabrodsky#10001 ... &view=grid

PS: kdo ma dalsi fotky tak, mi je poslete nebo ulozte nekam na ftp

díky

Marek

smolda

Příspěvek od smolda »

radbrad4 píše:2)TURBOSIM za 2000 kč od pána v pruhovaném svetru(kteremu naletěl snad 13-ti letý chlapec s dědou)

Ne, nakonec jsem si všiml že už není v originálním obalu, tak si jí radši koupím v pondělí na mac zone za ještě příznivější cenu.
Jinak jsi to ty, jak sme se bavily o té Camere pro? Jinak jak to dopadlo, podarilo se ji nainstalovat?
Na to, že to byl prvni sraz, celkem OK. Hlavne tombola byla supr :D
Těším se na příští sraz.

Jj resily sme tam spolu tu cameruPro... nakonec sem ji tam dostal po tom nainstalovani sources ;) Dobre ze si ji nekoupil, pisni mi PM az ti ta TS prijde a az to rozchodis, gl mej se

Dag

Příspěvek od Dag »

- ahoj lidi, ted přepisuju ty Vaše maily a někdo to fakt odflák
- prosím zkonrolujte si správnost následujících (zda jsem to správně rozluštil) :
molinoji@gm_l.com
kimi22@sez_m.cz
pytlik.oldrich@sez_m.cz
kubik.sm-la@sez_m.cz
- pokud se do večera neozvete, posílám seznam s Vašema mejlama v této podobě.
- kdo napsal svoji adresu a nedostane nic, ozvěte se - asi jsem Vás špatně přepsal.

To MiBi - taky jsi dobrej řízek, jsem rád že jsme se poznali. Díky za pomoc (i za práci s vysavačem před začátkem akce)

//spachal: upravil jsem domeny 2.radu u adres, pokud jsou platne, asi by Ti vlastnici tech uctu moc nepodekovali (spam)

Moren
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Moren »

Sraz byl paradni. Kdyz jsem ten sraz navrhoval ani jsem necekal, ze bude mit takovy uspech. :)

Jen pro priste bych videl pripravit hromady visacek a kazdy po prichodu si ji pripne se svym jmenem a idealne i ikonkou. :) Preci jen poznat kdo je kdo... :)
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

V létě uděláme openair sraz 8)

.

Obrázek

spachal_tmp

Par fotek ze srazu zde, bez ladu a skladu, jak mi to vylezlo z fotaku, na vic ted nemam cas ..

* http://iphonecz.rajce.idnes.cz/

Apophis.k

Příspěvek od Apophis.k »

Takk ted po shlednuti tech fotek me mrzi jeste vic, ze sem nemohl prijet... Nicmene pokud bude neco jako iPhone sraz II tak se snad ukazu... Az budete planovat dalsi sraz, tak bychom to mohli uskutecnit tady v jihlave, precijen je to primo uprostred republiky, moravaci a slovaci by to nemeli tak daleko... iPhonu zdar a uzivatelum zvlaste...

spachal_tmp

No, myslenka s Jihlavou je sice zajimava :), ale hadam ze cokoliv jineho nez je Pragl, asi neprojde ;) ..
Uz jen proto, ze hodne moderatoru fora je ze zapadnich Cech :) a bar Barka se hadam docela osvedcil.

Ale muzeme o tom treba hlasovat, vox populi :)

----
.. Via iPhone :)

MiBi-MacZone.CZ

Witus

Příspěvek od Witus »

Tak koukám, že bylo veselo :) bohužel jsem byl v pátek na firemním večírku a v sobotu jsem měl příliš dlouhou dobu "restartu". Mrzí mně že jsem nedorazil, ale snad to nebyl poslení sraz iPhonistů. Ale holt už nikdy nebudu "zakládající člen" :lol:

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Apophis.k píše: Az budete planovat dalsi sraz, tak bychom to mohli uskutecnit tady v jihlave, precijen je to primo uprostred republiky,

Já jsem proto aby sraz byl v Chomutově, je to přeci jenom přímo na severu čech :wink: .
Jinak myslím že Bar Barka byl ideální. Do Prahy se všichni sjedou vždy.

.

Obrázek

smolda

JULEK NEOPOVIDA

Příspěvek od smolda »

JULEK proc si mi neodepsal co mas za auto a kolik si jel? Jen me zajima cim a kolik si jel kdyz cesta z Praha- Chomutov normalne trva 1h45min a tys to stihl za 36 minut...

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Je to hodně OT to vysvětlovat... je to od dálnice k odbočce kde sjíždím cca 72 km. Nebyl provoz :) jelo se parádně, tuhle trasu jezdím hodně často, proto byla paráda že jsem se svezl žádná auta, kamiony nic.. Jinak co mám za vůz ti rozhodně sdělovat nebudu to je osobní věc která na fórum nepatří.
Snad ti tohle vysvětlení bude stačit, nepsal jsem to z důvodu že jsem závodník ( občas se utrhnu no :oops: ), ale proto že jsem měl radost jak jsem byl brzo doma. Tím končím a z5 k iPhonum.

.
Naposledy upravil(a) Julek dne ned led 20, 2008 8:34 pm, celkem upraveno 1 x.

Obrázek

Apophis.k

Příspěvek od Apophis.k »

nevizvidej, ti rekne, ze ma ferrari a jeste budes zavidet...:-D

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Kéž by :wink: ...
Dnes jezdí všechna auta 150-170...

.

Obrázek

samo

Příspěvek od samo »

no ja som zvladol Praha - Bratislava za 2 hodky,este som sa ale zdrzal v KFC :lol: nieco zjest...inac fotiek je dost :-) skoda ze som nemohol ostat do konca,no dnes som mal vela prace a nechcelo sa mi prist domov okolo polnoci

spachal_tmp

No vidite, a ja byl na Florenci za deset minut i s cestou pesky na Vltavskou ;). A pak se dve hodky prospal bus domu, idealni teleport. A timto se jeste omlouvam tomu clovickovi ktery se chtel se mnou pridat na Florenc, ale kdyz jsem odchazel, nejak jsem Te nenasel ..

Ale proc to vlastne pisu, co a jak dlouho se delo v Barce od cca pul osme dale? Kdy jste to zabalili? :)

Odpovědět