Mám otázku,keby sa mi niečo pokazí na iPhone a mám jailbraik a nezobrali by mi záruku,tak potom kolko stojí taká oprava?
A kde ho potom dať opraviť?Im to poslať zase a povedať,že zaplatm tú opvavu?
Diky.
Cena opravy
-
- Moderator fóra
Re: Cena opravy
OT: Pozoruji, že ses rozhodl pokládat tu poněkud zbytečné a triviální dotazy a myslíš si, čím víc jich bude, tím lépe. Radím ti, aby ses odmlčel a energii, kterou tím získáš věnoval na pročítání fóra formou funkce Hledat a přechodem do obsahu fóra, kde si vyhledáš témata, která tě zajímají. Vše, na co se ptáš, už tu bylo mockrát řečeno a tvoje dotazy jsou zbytečné. Jenom tím přiděláváš práci ostatním...
Edit: ....jako například Gekko gecko-vi
Edit: ....jako například Gekko gecko-vi
-
- iPhoneHolik
sony123
Psal jsem to včera: Kvůli každé otázce zakládáš nové téma,zkus troch hledat tohle opravdu nemá smysl.
Ceny oprav ti myslím sdělí BRITEX či GSMobile pokud jim napíšeš.
http://service.gsmobile.com/index.php?o ... =9&lang=cz
Ohledně JB jsem ti včera dával odkaz na příslušné téma,zda po něm servis bude pátrat či ne nikdo neví.
viewtopic.php?f=1&t=8188 pročti si téma celé prosím.
Psal jsem to včera: Kvůli každé otázce zakládáš nové téma,zkus troch hledat tohle opravdu nemá smysl.
Ceny oprav ti myslím sdělí BRITEX či GSMobile pokud jim napíšeš.
http://service.gsmobile.com/index.php?o ... =9&lang=cz
Ohledně JB jsem ti včera dával odkaz na příslušné téma,zda po něm servis bude pátrat či ne nikdo neví.
viewtopic.php?f=1&t=8188 pročti si téma celé prosím.
Naposledy upravil(a) Gekko gecko dne ned lis 02, 2008 2:34 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Senior uživatel
To už som si čítal.
Používam aj funkciu hladať,ale ceny sa tu nikde neriešili pokial viem.
A ako to mám vedieť?Šak sa hadám môžem slušne opýtať na nejaké veci,ktoré neviem.Od toho to tu je.
Ja som si o JB prečítal toho kopu stále o tom čítam a neviem sa rozhodnúť,ale asi ho spravím.
Používam aj funkciu hladať,ale ceny sa tu nikde neriešili pokial viem.
A ako to mám vedieť?Šak sa hadám môžem slušne opýtať na nejaké veci,ktoré neviem.Od toho to tu je.
Ja som si o JB prečítal toho kopu stále o tom čítam a neviem sa rozhodnúť,ale asi ho spravím.
-
- iPhoneHolik
Když jsi to četl tak proč to tu zase vytahuješ?
Ceník oprav ti zde nikdo neřekne...odkaz na GSMobile máš v mém předchozím příspěvku.
Ceník oprav ti zde nikdo neřekne...odkaz na GSMobile máš v mém předchozím příspěvku.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Starý pes fóra :)
Lock, Oprava kontakt je hned na vrchu. Ak chces informacie tak kontktuj priamo servis. Ceny Ti nezverejni nikto. A preco by aj mal?
Zaruku Ti uznaju aj ked mas JB, je to vratny proces.
Zaruku Ti uznaju aj ked mas JB, je to vratny proces.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!