První Apple iPhone FAN sraz

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Dorazím na iPhone FAN sraz

Anketa končí za ned led 13, 2008 3:17 pm

ano
36
71%
ne
15
29%

Celkem hlasů: 51

smolda

Příspěvek od smolda »

Julek píše:Je to hodně OT to vysvětlovat... je to od dálnice k odbočce kde sjíždím cca 72 km. Nebyl provoz :) jelo se parádně, tuhle trasu jezdím hodně často, proto byla paráda že jsem se svezl žádná auta, kamiony nic.. Jinak co mám za vůz ti rozhodně sdělovat nebudu to je osobní věc která na fórum nepatří.
Snad ti tohle vysvětlení bude stačit, nepsal jsem to z důvodu že jsem závodník ( občas se utrhnu no :oops: ), ale proto že jsem měl radost jak jsem byl brzo doma. Tím končím a z5 k iPhonum.

.

No k foru to neni ale dělat "trapně" tajnyho nema smysl nemyslis? Muj popis na tebe sedi nebo ne? Jen abych si te mohl vybavit... JInam myslim ze nemas co skryvat ne? Nebo si myslis ze te nekdo okrade nebo vykrade? Ale kde že

lofounek
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od lofounek »

Vynikajici fotky, po shlednuti me fakt mrzi, ze jsem tam nebyl...

Dag

JAK TO VŠECHNO DOPADLO

Příspěvek od Dag »

Čekali jsme ještě až si tam někdo vzádu u stolu odemkne iPoda, (sorry příště musíme mít ty vysačky) pořád to nějak nešlo, já pil ještě na baru nějakou smíchovskou kyselku s tím klukem jak obchoduje přes iPhona na burze, pak kluci zezádu odešli a dorazila ta striptýzová tanečnice (tímto díky neznámému sponzorovi). Bylo to pěkné překvápko i pro ni, že už tam skoro nikdo neni. No a po tanečku na stole jsme šli už opravdu všichni spát. (Mimo té tanečnice, ta měla ještě tři kšefty.

Dag

Příspěvek od Dag »

napsal jsem to blbě vzádu na stole se samozřejmě odmykal iPhon, ne iPod-

samo

Příspěvek od samo »

Co? :D do rici,to som tam mal ostat :D

spachal_tmp
Starý pes fóra :)

Příspěvek od spachal_tmp »

Doufam ze si Dagu delas z nas prdelky, protoze jinak byste me, odjizejiciho v pul osme poslednim busem dom, ku*evsky na*rali! :D :D

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

A já vůl spěchal domů ! :roll: Chjo...

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

smolda píše:No k foru to neni ale dělat "trapně" tajnyho nema smysl nemyslis?

Nevím co ti na tom přijde trapné, rozhodně se nebojím že mě někdo okrade nebo vykrade :) kdyby jsi mě znal tak takhle mluvit nebudeš. Nevím kdo jsi neznám tě a nevidím důvod ti vyprávět něco z mého soukromí. Reaguji na tvůj příspěvek už pouze ze slušnosti. Další OT zprávy už budu mazat..

.

Obrázek

Moren
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Moren »

Kdybyste avizovali vcas stripterku, taky bych jeste chvili vydrzel. :)
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)

MiBi-MacZone.CZ

Slevove kody

Příspěvek od MiBi-MacZone.CZ »

Potvrzuju prevzeti mailovych adres od DAGa na slevove kody ( jednorazovy slevovy kod na zbozi na macZone.cz pro ucastniky zajezdu - udela x procentni slevu na veskere zbozi v objednavce ) . Bohuzel mi rano onemocnel setilety syn a do dvou do odpoledne jsem lital po dokotorech , takze se slevovym kuponum budu venovat nejdrive zitra . U nas uz mezi tim nekdo byl a divil se, ze to jeste neni ... tak proto .

Diky za trpelivost .

MiBi-MacZone.CZ

SLEVOVY MAIL A POSTUP - KOPIE

Zdravím a zasílám slibené jednorazové slevové kupóny pro ucastniky 1. iPhone srazu na veskere zbozi na http://www.maczone.cz / 1 x na každou zaregistrovanou emailovou adresu )

Postup aplikace :
a) zaregistrujte se zde : http://www.maczone.cz/registrace/ , nejdůležitější je správné vyplnění emailové adresy , přečtěte si obchodní podmínky a odškrtněte souhlas, pakliže s nimi souhlasíte .

Pozor - pokud zaškrtnete políčko "jsem dealer " a my Vás po kontrole zařadíme mezi dealery anebo už u nás máte zřízen dealerský účet , kuponová sleva se nebude aplikovat , akce je primárně určena pro běžné úživatele jako jednorázová příležitost na levnější nákup .

b) mrkněte , co by se Vám hodilo a hoďte do košíku

c) pokud máte vše potřebné v košíku , pokračujte tlačítkem vystavit objednávku

V objednávce vyplníte slevový kód do kolonky / dejte ho tam přesně , bez mezer !!

d) stiskněte tlačítko Přepočítat ceny - nyní se Vám přepočítá veškeré zboží v košíku slevou a uvidíte slevu jako zvláštní položku v košíku

e ) vyberete si kombinaci platby a přepravy , která Vám vyhovuje

f) doplníte adresy doručení a fakturační údaje , popřípadě je můžete natrvalo uložit v nastavení účtu http://www.maczone.cz/ucet/udaje/

g ) potvrdíte objednávku ( popřípadě doplníte chybějící údaje a potvrdíte znovu )

h ) zapíšete si referenční číslo objednávky ( pro jistotu , může se stát že potvrzení neprojde SPAMovým filtrem na Vašem milserveru ) , do mailu Vám přijde potvrzení a kopie objednávky

i) začneme objednávku vyřizovat , v závislosti na dostupnosti zboží

j) těšíte se z vybraného přísluška , iPhonů , atd ...

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: SLEVOVY MAIL A POSTUP - KOPIE

Příspěvek od rony »

otazka na MacZone.cz: doručovanie na Slovensko alebo ASPOŇ podobný sortiment na Slovensku? Chcel by som nakúpiť nejaké drobnosti :-) Vrelá vďaka.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Funguje :)

.

Obrázek

MiBi-MacZone.CZ

Na Slovensko dodavame . Doprava PPL , nad 10.000 je zdarma . V menu po kosikem si lze vybrat , aby se Vam ceny zobrazovali v SKK nebo EUR

samo

Příspěvek od samo »

kod mi este neprisiel :-) hadam zajtra,zaregistrovany uz ale som

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Pokud jsi byl na srazu tak ti email dorazí neboj.

.

Obrázek

drsny

Příspěvek od drsny »

Kód: Vybrat vše

if(byl_na_srazu && nepise_jako_prase && uvedl_funkcni_e-mail){
  mail dorazi=true;
}

:-p
Naposledy upravil(a) drsny dne úte led 22, 2008 1:35 pm, celkem upraveno 1 x.

spachal_tmp

Kód: Vybrat vše

else ma_smulu_jako_ja ();
;)

Dag

Vám nic nepřišlo? Té tanečnici ano

Příspěvek od Dag »

To je zajímavý že někdo napsal nečitelnej, nebo špatnej mejl. Včera jsem byl v Barce na pivku a výčepní říkal, že volali z někaké Strip agentury, že jim tam přišla nějaká sleva a že nevědi co s tím a jestli by na to nemohli dostat aspoň levnější robertky.

PS omlouvám se všem co nemají smysl pro humor za poplašné zprávy o konci světa (akce- samozřejmě). Ale podle ohlasů už vím jak to příště ukončit. Tak se těště na léto.

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Co to otočit a my uplatňovat slevu u té dle mne zajímavé firmy ? Robertky koupíme.

.

Obrázek

markor

sraz plusy minusy

Příspěvek od markor »

(+) Sraz byl takovej jakej sme si ho udělali. někomu vyhovoval jinemu ne.
Dag vyzval vsechny aby poslali namety a podnety. nakonec tam bylo zivo, kdo se nestydel zeptat vsechno se dozvedel. a proto se takoveto srazy delaj.
odbloklo se tam hadam deset iphonu, ani mi nevadi komercni vyuziti srazu nekolika typku (na autosalonu taky prodavaj potahy) jsem rad ze si tam vetsina lidi vymenovala nazory a zkusenosti (nabijela mobily) a uzivali si konspiraci vuci applu.
(-) byl jsem tam do konce a naslo se par nezaplacenych listecku na piti. to mi prijde blby vuci Dagovi, kteremu patri za celou akci dik.

takze jeste jednou díky všem na srazu, kteří nabízeli pomoc a alespon chvilku se venovali i memu problemu: kimi, Dag, Poly a spol, Drsny, Mibi, samo.

Pristi sraz udelejte tam, kde se nejvic zahlasuje, ale latka je vysoko: perfektni velikost prostoru pro 50lidi, platno, projekce, WIFI, obcerstveni (tak at to neni na nadrazi v Žilině :))

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: sraz plusy minusy

Příspěvek od rony »

ad. listecky za piti...

jednu takuto akciu na mna zostal ucet asi 3000 korun ;-)

1. v ten moment nech je akakolvek akcia, ja som separe a ja si platim a objednavam za seba :-)

2. alebo inak: ak sa niekto dohodne, ze sa plati na konci a ti co idu prec skor, tak sa ponecha "na nich" kolko zaplatia, tak to riesim podla bodu 1. :)

Chapem, ze ludia si sami nevedia presne odhadnut cenu :-) ale nechavat niekomu cierneho petra nie je pekne :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

spachal_tmp

To je tedy dobra ostuda .. Holt priste platit hned, zadne listecky. Ja uz neco podobneho zazil a tak od tech dob radeji hned caluju a mam klid. Zase tolik toho nikdo nekonzumuje, aby mu 'prime platby' komplikovaly zivot ..

Dag

Příspěvek od Dag »

Nezoufáme, hledáme vždy pozitivní okamžiky. Prostor byl zapůjčen známým který ho má teď v pronájmu, jediná podmínka byla, že se nic nerozfláká a zaplatí se náklady. OK Nic se nerozbilo a náklady se zaplatily. Těch pár nezaplacených piv a kol doplatila obsluha z tuzérů. Někdo dal dýško i 100 (víme kdo a tímto ho zdravíme a děkujem)

Ale v případě že to budete někdo zajišťovat příště - pár rad.
- Udělat registraci (jako byla tady) - vybrat od registrovaných 10Kč jako příspěvek na el.proud
- Kdo nebude registrován - na místě vybrat 20Kč
(nebo vybrat víc a na závěr Vám může opravdu slečna zatancovat pouze s iPhonem ať je nějaká legrace)
- nebo Ti co budou chtít na místě vydělávat, mohou přispět nějakou větší částečkou než 20Kč(na tu slečnu pro ty co se chtěj jenom pobavit a nepřišli pracovat)

(my jsme předpokládali účast 36 lidí, což obsluha zvládne OK a každý má lístek. V jednu chvíli se nahrnul dovnitř dav a bylo tam asi 70 lidí, kteří neseděli a neustále přecházeli - tady měla obsluha problémy s identifikací, kdo si co objednal a kam šel)
- Navrhuji buďto platit ihned na baru a pro pití si chodit, nebo dávat lístky s Nickem či mejlovkou proti lístkům na tombolu. Takhle se našlo pár lístků (bez označení)
- Taky by byl dobrej mikrofon (tribun lidu) když se někdo chce veřejně na něco zeptat, tak aby nemusel každého obcházet, jestli mu může pomoct. Takhle by ho slyšeli všichni a podle dotazu by mu ten co to ví mohl odpovědět buď veřejně, nebo soukromě. (To není problém, na srazu byl kámoš zvukař a viděl jakej tam byl šrumec)

Takže: jestli je laťka vysoko - nezbývá než ji zas příště posunout kousek vejš.

spachal_tmp

Jo, naše úvahy se ubírají stejým směrem, i když je asi ještě brzy na organizování dalšího srazu :) ..

Co by bylo dobré dořešit z mého pohledu:
- výše uvedené
- visačky na kaťata v nickem a ikonkou z fóra :)
- infromační cedule (nastavení wifi, časový harmonogram ap.)
- stanovit časový harmonogram, aby si každý mohl vybrat kdy a co ho bude zajímat, jeden nebo dva 'centrální programy' pro ty co o to mají zájem
- kameru a projektor využít opravdu pro prezentaci postupů a návodů, najisto by se něco zajímavého našlo (unlock, nastavení, aplikace ap.)
- a možná nějaké 'komerční' vstupy přímo od prodejců, máme rádi sponzory :)

- a hlavně nafotit tu hromady founů než se všichni rozutečou :)))

Ale to se ještě doladí, času je více než dost ..

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Vstupné je dobrý nápad už jen proto, že to odradí čumily. Vzájemně se všichni neznáme a je dobré eliminovat nebezpečí krádeže bundy nebo čehokoli jiného. 50 korun nikoho nezabije.

.

Obrázek

Pepa B

Příspěvek od Pepa B »

Zdravím všechny,hlavně Ty co byly na srazu.Zhlediska mě si myslím,že to byl celkem zdařilý neřízený sraz.Byl jsem tam asi od tří hodin.Zpočátku jsem nevěděl kdo to povede,ale naštěstí se našlo pár odvážlivců co se toho ujali.Díky.Určitě se připojuji k názoru pro příští sraz o použití visaček,zaplacení vlezného,ozvučení ale i o alespoň rámcový program .Myslím hlavně na méně zkušené uživatele,kam se počítám i já kteří mají tisíce otázek a nehledají důkladně odpovědi ve fóru. Klidně se rád zapojím při příštím srazu s organizací.Bar Bárka je super. Ještě jednou díky organizátorům. Pepa B z Chocně

MiBi-MacZone.CZ

nedorucne maily

ze vsech dodanych emailu >

1 mail nemel domenu -- ten jsem neposlal , dag at se mrkne do seznamu

6 se vratilo jako nedorucitelnych

var i : integer ; iphonista

for i=1 to 6
do writeln "psal jako prase"
end

cca 50 se podarilo odeslat, takze doporucuji prohlidnout jeste spamove kose

markor

nextsraz organizace

Příspěvek od markor »

navrh na organizaci srazu jsem psal na strance 4. tak treba se to bude hodit priste.
jinak zde najdete muj avizovany problem.
http://www.youtube.com/watch?v=xCBq1e3a4QQ
natoceno v miste 100%pokryti T-Mobilu, s novou SIMkou.

skoda ze se to nepovedlo na srazu vyresit nabizel jsem iPhone na jakekoliv testovani. ale mam ze srazu par konkretnich lidi, kteri se o to chteji pokusit. I proto je sraz fajn, ze poznas kdo je kdo za nickem.

kimi, poly, dagu, mibi, samo, vileme, jarmilo???

Dag

ČMÁRALOVÉ POZOR

Příspěvek od Dag »

tak jsem teď přeposlal 4 zkontrolované mejly MiBi. Vzhledem k tomu jak dlouho chodí el. pošta a el. bankovnictví se NEĎYFTE, když dostanete slevové mejly až za tejden.

(ale může to být i dřív)

Poly

Příspěvek od Poly »

Ok Dagu, tak mi nezbývá nic jiného než čekat a doufat, že to dorazí :wink:

MiBi-MacZone.CZ

4 reportovae maily poslany

shodou okolnosti uz jou jen posledni 4 maily , ktere se nepodarilo dorucit

maranez@...
talounek@...
iaor.bak@...
nemgxx@ ...

domenu zamerne neuvadim , ma ji dag , takze pokud jste se tady nasli a bude se to shodovat s nasim zanamem , muzeme to jeste napravit

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Myslím že sraz už proběhl takže posílám do archivu... zamykat to nebudu.

.

Obrázek

hacin

Příspěvek od hacin »

Co takhle únorový sraz ???

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Ne, sraz bude na jaře nebo v létě... vše bude včas oznámeno.

.

Obrázek

Odpovědět