Přepínač tichého režimu sa zlomilo

kbenes

Re: PROBLÉM-Přepínač tichého režimu HELP

Příspěvek od kbenes »

Kdyby to poslali nekam do zahranici, a nestihli to do 30ti dnu, je to tva vyhra...V tom pripade by ti museli vratit penize/dat novy pristroj...Nebo se pletu?

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

Dneska se konečně podařilo a po zadání IMEI na stránce GSMobile se zobrazil stav mé zakázky......nic dobrého v tom ale nevidím.

ObrázekObrázek

EDIT:
Takže je to tak,oprava v rámci záruky se nekoná.
Tohle mi napsali do přílohy Cenový návrh

Autorizované servisní centrum
GSMOBILE SERVICE, s.r.o.
Veselská 699
199 00 Praha 9
Tel: +420 242 440 222
Fax: +420 242 440 299
E-mail: servis@gsmobile.com

Cenový návrh

Pro : O2 CZ SHOP 158
Fax číslo : +420272661507
E-mail : o2p_uplynarny@o2.com

Vážený zákazníku,

objednanou opravu Vašeho zařízení nelze provést v původně předpokládané ceně, proto Vám zasíláme cenový návrh se skutečnou cenou opravy. K cenovému návrhu se prosím vyjádřete písemně (fax nebo e-mail) v co nejkratším možném termínu. V případě, že neobdržíme souhlasné stanovisko k provedení opravy do 5 dnů, bude Vám zaslána Urgence cenového návrhu, jestliže nebudete souhlasit s cenou opravy nebo do 5 dnů od doručení Urgence cenového návrhu neobdržíme Vaše stanovisko k navržené formě opravy bude odeslán přístroj neopravený s vyúčtováním odborné diagnostiky závady Kč 262,- vč. DPH + náklady na dopravu Kč 119,- vč. DPH za 1 cestu. Nepřevezmete-li si přístroj z opravy zpět, bude Vám účtováno skladné ve výši 10,- Kč za každý započatý den, po uplynutí 60-ti dnů 20,- Kč za každý započatý den. Po 6 měsících ode dne kdy kdy jste byli povinni si převzít přístroj z opravy, jsme oprávněni Váš přístroj na vlastní náklady opravit, prodat a výtěžek použít na uhrazení vzniklé pohledávky.

Zakázka č. / Kód technika : xxxxxx / CERV
Typ zařízení / IMEI : iPhone 3G 8GB O2CZ_B / xxxxxxxxxxxxxxx
Číslo zakázky objednatele : xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Původně předpokládaná cena vč. DPH : 0,00 Kč

Popis závady :
ulomené tl. přepínače tichého režimu

Návrh řešení :
Kontrola iPhonu.Zjisteno mechanicke poskozeni oprava je mozna placene vymena za novy iPhone za cenu 5 449 Kc s DPH.

Cena opravy vč. DPH : 5 449 :!: :!: :!:

Vyjádření zákazníka dne: Číslo objednávky:
Souhlasím s provedením opravy za výše uvedených podmínek.

Ano Ne

Podpis zákazníka :

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opravdu nevím co si mám myslet....bohužel mi nezbyde než na "hru" GSMobile přistoupit.
Těch 5449kč nehodlám i když mi iPhone vymění za nový rozhodně platit,nejsem cvok,navíc musím uhradit diagnostiku+dopravu 261+119 tj. 381kč.To že je v protokolu napsáno Oprava záruční nikoho nezajímá.
Je to mechanická závada a ač technik musel vidět že iPhone nikde nespadl vyřešil to takhle.Lidí kterým se to stalo bylo již v servisu víc ale i když zřejmě tuší že to neurvali záruku nevezmou...díly nemají takže neopravují.

Zajímalo by mě jak hodlá APPLE tuhle situaci řešit.Mechanickou závadu způsobeno nekvalitním zpracováním autorizované servisy v rámci záruky ani mimo ní neopraví,protože si nepřejou aby byl iPhone rozebírán,náhradní díly patrně nejsou a když už tak jen některé (Sleep,Home třeba ano tl. tichého režimu ne).
Servis pro ČR banální mech. závadu není schopen opravit.iPhone 3G se u operátorů prodává skoro tři měsíce,servisní sít nestojí za nic,česká lokalizace stále není dostupná.....no začínám litovat že jsem těch 12k do iPhone "vrazil".
Co asi odejde příště? a zase mi servis odpoví tímto způsobem?????????????????????????
Mám největší chuť se iPhone zbavit a ušetřit si nervy a čas :!:,bazary jej ale vykupují okolo 6k polovinu ceny z okna nevyhodím.Bohužel tržní hodnota hned po koupi nového přístroje spadne na polovinu.
Za 12 tisíc jsem mohl mít HTC nebo nadupanou nokii s perfektním servisem prakticky na každém rohu,bohužel ovládání iPhone je zatím nedostižné,proto jsem jej po zkušenosti s předchozím modelem chtěl a lituji že jsem dal starý iPhone 2G pryč.
Na druhou stranu to zase není tak zlé,tl. se dá přilepit ale od APPKE jsem popravdě čekal trochu víc,než bakelitovou placku s mizerným dílenským zpracováním,nejspíš si kvalitu v čínské pobočce Foxxconu moc nehlídá,jinak by se tohle nedělo,o praskání krytů ani nemluvě.
Doufám že je tohe první a poslední problém s iphone 3G.....praskání krytu se mě naštěstí netýká,to už by se projevilo.
Jestli se do půl roku zase něco vyskytne a servis bude reagovat podobně asi se neudržím a iPhone škaredě skončí.....

EDIT2:
Prosím MODy aby toto téma zamkli/přesunuli nebo později smazali.....není zde co řešit,servisy závadu v rámci záruky neuznají,díky.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

nitro-oxidus

Příspěvek od nitro-oxidus »

Tak tohle mi absolutne vyrazilo dech. Pokud je neco ve smlouve napsano tak to plati zadyn Cenovy navrh bych neprijimal, sel bych to resit tam kam si to reklamoval a nebo pokud mas moznost tak primo do toho servisu...jeste te nechaj zaplatit cestu cemu tez nerozumim kdyz reklamace tak reklamace zadny poplatek bla bla bla....tohle bych si nenechal libit. A pokud si reknes ze to chces poslat tak to tam muzes zase prilepit sam :)

Jestli takovymhle zpusobej vytrou podlahu i se mnou tak ja vytru s nima na prodejdne protoze tohle neni normalni...prece jenom jestli u nich mas nejaky tarif ses u nich dyl tak uz u tebe taky musi mit nejakou duveru tak proc tahkle?

EDIT: ObrázekObrázek
ja jsem na tom zatim takhle, uvidime jestli mi reknou to co tobe...
Naposledy upravil(a) nitro-oxidus dne stř lis 05, 2008 5:46 pm, celkem upraveno 1 x.

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

:/ Leda zkusit soudního znalce... Nejdřív se zkusit poradit, a případně nechat udělat posudek, a donést ho prodejci... Tím přebiješ vyjádření servisu. Myslím, že posudek by měl vyjít kolem 1000 Kč, a pokud bude v tvůj prospěch, musí ti ho prodejce proplatit.

Hm... Vážně... iPhone 3G už ne...

EDIT: před návštěvou soudního znalce ještě kontaktuj prodejce v tom, jaké kroky se chystáš podniknout. Třeba se rozmyslí.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Dík za podporu ale kašlu na to...počkám až se vrátí ze servisu,přilepím to sek. lepidlem a nechám to být,nemám čas ani náladu se s nima soudit,O2 toho moc nesvede vše záleží na posouzení servisu,který rozhodl jak rozhodl.Navíc těžko budu dokazovat že to tl. skutečně upadlo samo...nemá to smysl,není to nic tak tragického,hlavně už chci konečně iP používat...je víc v servisu než doma.

Byl jsem na prodejně a tam mi prodavač řekl že těch 261+119 tj. 381kč za diagnostiku a dopravu hradí O2.
Ne že by mi šlo o ty čtyři stovky,na ty kašlu ale zamrzelo by to....být 14dní bez telefonu zbytečně a ještě to zaplatit,připadal bych si jak debil.Servis ten návrh posílal přímo O2 prodejně,myslel jsem že když to jako záruku neuznají zaplatím to já,naštěstí je O2 soudný takže to berou na sebe,alespoň něco.

Jinak psal jsem že telefon jsem dával na reklamaci 26.10 a v servisu jej přijali po více než týdnu tedy 3.11.
Jde o to že O2 prodejny využívají kurýry a reklamace přes ně posílají do servisů až když jich je víc řádově jednou týdně.
Psal jsem do servisu ať jej pošlou okamžitě zpět a totéž udělal za mé asistence prodavač O2 tak doufám že se ho brzy dočkám.
Pokoušel jsem se do GSMobile dovolat ale je to marné....telefony se nikdo nenamáhá zvedat,to je ale firma k fix!!!

EDIT:
Kdybych to neměl tak daleko,sjel bych si pro iPhone sám,dneska už to do 18.00 nestihnu a jindy moc času nemám.
To že se ani nenámáhají odpovědět na můj mail (zda jej dneska laskavě pošlou neopravený zpět...)jsem čekal ale že neberou telefony to mě FAKT SE..E!!!!!!
Mít to kousek letím tam a zmr..m je jak sysly,šmejdy,to snad není pravda.Jestli mi do pátku nedorazí SMSka že je zpět na prodejně,beru si na pondělí volno a fakt tam na ně vletím. :!:

nitro-oxidus
Víš já z toho neviním prodejce tedy O2 a už vůbec nehodlám dělat brajgl na prodejně,personál za to nemůže,tohle je mezi Apple a GSMobile.
Navíc ten člověk na prodejně mi už jednou reklamaci vyřizoval (Křivě usazený TFT výměna kus/kus během 7dnů) a snaží se mi maximálně vyjít vstříc...proč bych si zrovna na něm měl vylévat vztek ne?
Mimochodem ty stále nic? nemáš zprávy jak reklamace PROBÍHÁ??

N3o21
Chápu kam míříš,litr bych soudnímu znalci klidně dal ale pak se budem přetahovat čtvrt roku a úspěch není zaručený.
Zkusil jsem a nevyšlo to....mohlo to být horší,je to prakticky drobnost i když u přístroje za 12k zamrzí.

Zajímalo by mě jak by reagoval servis kdybych dejme tomu reklamoval v nejbližší době např. špatně reagující spodní část dotykové vrstvy.Občas tady o tom čtu,mě se to naštěstí netýká ale sem tam se někdo zmíní a většinou to dělá hned do týdne po koupi.
Myslíte že by servis stále bral v potaz ulomené tlačítko a a odmítal vyměnit iP bezplatně za nový kus?,když nespraví tohle pochybuji že ti blbci zvládnou šetrně vyměnit displej.....prý jim apple nařídil telefony nerozebírat,takový servis je myslím na dvě věci...začínám koupě iPhone3G celkem litovat a nadšení z něj pomalu ale jistě opadává

Mám chuť iPhone3G s někým vyměnit za starý iPhone2G zachovalý ale pochybuji že by měl někdo zájem...neví nikdo?

nitro-oxidus

Gecko, to si pis ze ja taky neminim si vylevat vztek na nekom jinem, ale jak vidis tak to asi jinak nepude pac proste tohle se mi nelibi :)
Jsem na tom viz edit muz predchozi prispevek

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Prosím co se tam píše?,screen nelze zvětšit...

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

Ano... Já taky lituju koupě 3G... Kdyby byl odblokovaný 2G, jdu teď pro něj... Takhle asi sáhnu po konkurenci.

Jinak... Já to nemyslel jako se soudit... Ten posudek stačí. Pokud vyzní v tvůj prospěch, přebíjí vyjádření servisu, a O2 na základě něj musí reklamaci vyřídit, ať si servis zařídí kde chce...
Vyjádření servisu je jako vyjádření odborníka. Ale soudní znalec je víc, a O2 se pak bude řídit tím.
Zkus se někoho přeptat... Nevím jak je to třeba s konzultací u znalce... Zkus nějakému napsat, zda je to zdarma, nebo za nějaký poplatek... On by ti snad poradil.

Jinak myslim si, že se dá dohodnout... Se mnou chtěla nějaká ženská ve Vodafone vyběhnout... Ale vedoucí se se mnou v klidu dohodnul, protože sám uznal, že to není normální, jak se servis zachoval... A tak jim to tam nakonec poslal zpátky.

Možná by ten znalec stál alespoň za pokus, pokud na to máš čas, a nebude to pro tebe moc velká otrava.
Samozřejmě záleží na tobě... A je to vážně opruz... Krajním případem ještě je rozhodčí řízení... Stojí 500. Ale pokud nepomůže znalec, pak tohle ztěží. A je to už vážně zabírá čas, vyřizování záležitostí, a podobně...
Popravdě, sám sem se až sem nedostal... i s Vodafone jsem se nakonec dohodnul. Ale je to o lidech.
Ale vím, že takhle se lze bránit, když neni vůle z druhé strany.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Až si pro iPhone půjdu (nevím kdy ho pošlou...) mohu se zkusit s personálem a vedoucím nějak dohodnout,ale nevěřím moc že by na to přistoupili.
tarifní zákazník nejsem i když předpl. kartu (registrovanou) používám přes 7-let,zkusím to.
S čím jsi to tehdy reklamoval ty,taky tl. nebo praskající kryt?
Mimochodem GSMobile má přímo na webu v podmínkách uvedeno že na mech. závady se záruka nevztahuje...nevím zda by mi tedy byl soudní znalec něco platný,jak dlouho by to v jeho případě trvalo tedy znalecký posudek?

EDIT:
Obtelefonoval jsem asi tři soudní znalce viz. tato adresa: http://datalot.justice.cz/justice/repzn ... Form&Seq=1 a všichni se shodují na tom že u telefonů je v případě mech. závady která se obtížně prokazuje je úspěšnost tak 1-procento,tedy něco takového jsem čekal.
Zkusím se ještě tedy dohodnout s vedoucím na prodejně,zda je možné nějaké řešení z jejich strany.

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

Hm... Je to problém... Uvidíš, co poví operátor.

Já reklamoval už 3x popraskaný zadní kryt.
Bohužel, musim říct že se 3G hodně nepovedlo... Neznám snad nikoho, kdo ho zatím alespoň jednou nereklamoval.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Ta jejich nabídka oprava výměnou za nový s doplatkem 5449 je fakt šílená.I kdybych na ni přistoupil,kdo mi zaručí že se to nestane znova nebo nezačne praskat kryt?

kbenes

Příspěvek od kbenes »

jj, take se mi zda, ze je to krapet odflaknute, hlavne se mi nezda to praskani tech krytu, co jim proboha tak dlouho trva, kdyz se o tom vi??? Je to cely nejaky divny, ale kazdopadne Apple uz na 3G vydelal nehorazny penize, tak jsou stastny :x

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

No... Ale pokud jim to začnou všichni vracet, bude to hodně zajímavý :-)
Něco jinýho je, když udělá nekvalitní výrobek číňan, kterýmu na pověsti moc enzáleží, a záruku neřeší... Nehledě na to, že ani ten si nedovolí udělat takovej křáp :mrgreen:

nitro-oxidus

Gekko gecko píše:Prosím co se tam píše?,screen nelze zvětšit...

Sorac udelal jsem spatnou velikost....jinak mam tam zatim stav: prijato
Teprve vcera jim to prislo do britexu tak snad mi neco reknou co nejdriv

kubajzcz

Příspěvek od kubajzcz »

Zdar tak si predstavte panove a damy co se mi stalo :D :lol:
muzete hadat jen jednou koupil jsem si od T-mobile iphone a mesic na to mi upadl cudlik na tichy rezim dnes volali ze mi to neopravej ze jsem si ho sam nasilne vyrval, takovy jsou jablka prosim kundy !!!! prominte za ten slovnik, jak jsem tuto diskuzi procital tak tady nekdo navrhoval ze to posle soudnimu znalci jsem pro to a moji rodice taktez, toto forum cele snad zkopiruju a pujdu jim to ukazat kolika lidem se to stalo , memo kamosovi se to stalo po 1 jedinem dni pouzivani co ten iphone mel.

nitro-oxidus

Poslali ti nejaky cenovy navrh jako geckovi?

kubajzcz

Příspěvek od kubajzcz »

8 tisic :D :lol:

nitro-oxidus

To je hezky, tak aspon vime jak to chodi u T-mobile a O2.
BTW: ja jsem ho reklamoval u vodafonu tak uvidime jak on se s tim vyporada, ale uz ani neverim ze by to bylo jak u Vas.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Bojim se ze to bude stejne,otazka je jestli 8 nebo 5.5k.

nitro-oxidus

Ne-li jeste vice

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Vis reknu to takhle,nabidli vymenu za novy +doplatek 5.5k takze jiste pochybeni asi priznavaji,jinak by naparili vic.
Mohlo by to byt ale jeste min,byl bych ochoten do toho vrazit 1500-2000 5k je celkem sila.

nitro-oxidus

Tak takhle jsem na tom ja.

A jestli mi to opravujou tak jako pisou tak se mam na co tesit :)

ObrázekObrázek

Carabei
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Carabei »

poradne tvrdy vybrace, ne? :mrgreen: apropos, s tim cudlikem na vyzvaneni/vibrace, na netu zadny ohlasy ze sveta nejsou?
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

nitro-oxidus
Reklamoval jsi ho driv nez ja a prijali jej jeste o den pozdeji...hmm,fakt rychlost,vedi ze na to maj mesic tak kam spechat co? zkoisel jsi tam volat?
Jinak me tam taky pisi opravuje se jako tobe,dnes jsem se k nim konecne dovolal a behem pristiho tydne jej poslou zpet na O2.
Clovek co ma u nich iPhony na starosti tam dnes nebyl ale rikali mi ze tam ma iPhonu celkem dost...nevim ale s cim.
Novy 3G model uz je zkratka bezne spotrebni zbozi jako ostatni znacky a sem tam se vyskytne vadny kus...bohuzel.
Je to skoda ze je kvalita obcas horsi,ale zase stoji polovinu...i kdyz klidne bych si za novy 2G priplatil,bez podpory GPS a 3G bych se klidne obesel.

Carabei
Odkazy na EN fora jsou v teto diskuzi o par stranek zpet jsou tak se na ne mrkni,obcas se to nekomu stane ale neni to tak caste jako praskani krytu u prvni serie.

Mimochodem vsiml jsem si kdyz to tl. upadlo ze v nem byla "bublinka-kaz" takze to bude pricina...tezko to ale dokazu protoze jsem se to pokousel slepit...
Ta bublinka byla v plastove pacce ktera je celkem tenka a chromove tlacitko mi prijde jako kovove...muze byt ale jen pochromovane nevim...zkosel jsem o nej cvaknout zuby a prislo mi jako kovove.
Jediny stesti je ze tech pripadu nebude moc....tady jsem napocital asi ctyri ostatni si nestezuji a ze nas tu je.
Naposledy upravil(a) Gekko gecko dne sob lis 08, 2008 8:50 am, celkem upraveno 1 x.

nitro-oxidus

Gecko: jak jsem rikal oni opravdu nemaji kam spechat. Protoze to razitko ktere je specialne udelane pro iP tak zni "...doba opravy muze byt delsi nez 30 dni.." Takze az se jim bude chtit mi to poslat tak to mozna udelaji.
Zitra tam zkusim zavolat jak na tom je muj iP, podle me to akorat prijali nic vic. Neotevreli ani krabici (teda pokud jim to neposilaji jak kus cihly) tak doufam ze mi aspon reknou neco kloudnyho.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Myslis ze servisy delaji o vikendu :lol: ,v pondeli tam brnkni a dej vedet,jinak me jej posilali bez krabice.

nitro-oxidus

Jestli ne tak tedka budou, pac tam u nich mam iP :) :-D

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Me ho poslou (neopraveny) behem pristiho tydne takze o vikendu snad bude doma...
Celkem me to zdrzovani stve....iPhone jsem si kupoval po zkusenosti s jeho predchudcem a cekal jsem ze budu spokojeny a ne resit reklamaci,celkem lituji ze jsem radsi nesel do Samsungu OMNIA,stoji o tisic vic a mel bych klid.

nitro-oxidus

Tak ted jsem se sel podivat jak jsou na tom s oteviraci dobou a mel si pravdu ze pracuji jen v tydnu. Kdyz uz jsem tam byl tak jsem rozvnou zkusil IMEI cislo a hle....koukej.

ObrázekObrázek

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Takze opraveno....neozvali se ti treba mailem jestli to vzali v zaruce nebo ne?

nitro-oxidus

Zatim prave ze vubec nic...ted zase jde o to jak oni to mysli ze to je "dokonceno" Tak snad uvidime, treba mi to vrati uz tento tyden.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Treba ti to uznaji v zaruce....me se u toho stavu objevili prilohy: Kopie zar. listu,opravenka a cenovy navrh...na screenu to je videt

nitro-oxidus

Doufam, napisu az budu vedet vic

EDIT: Myslis ze kdybych zavolal operatorovi, da mi nejakej info ohledne ty reklamace? Popr. dodavky iP?

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Zkus to...treba nejake vyjadreni servisu maji,nejlepe na prodejne kde jsi jej predaval.

ipf

Příspěvek od ipf »

Můj příspěvek bude trochu OT, ale možná vám pomůže. Měl jsem několik zařízení s WM a několikrát jsem navštívil firmu GSMobile. Po velmi, velmi nepěkných zkušenostech a zejména "zlodějskými cenami" oprav jsem se rozhodl, že si již nekoupím žádné zařízení od firmy HTC, protože s firmou GSMobile již nechci přijít do styku.
Před měsícem jsem dostal od jednoho klienta - zákazníka - ajfona a i přes prvotní averzi musím přiznat, že je to sqělé zařízení (žel nechutně drahé v poměru cena x výkon). Ale jsem spokojenej. A teď čtu toto forum a už vím, že při prvním HW problému s ajfonem skončím a vrátím se k WM (mimochodem, firma HTC již ukončila s GSMobile spolupráci a svá zařízení servisují jinde. Proč asi?).
Tak vám , kolegové, přeji hodně trpělivosti s tímto "zprofanovaným servisem" a fimě Apple přeji, aby co nejrychleji pochopila, že s tímto servisním střediskem ji čeká odliv zákazníků.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

No HTC jiz neopravuji viz. zde: http://service.gsmobile.com/index.php?o ... =9&lang=cz proc tomu tak je netusim,nicmene jejich podminky oprav iPhonu si nestanovuji sami ale postupuji podle toho co jim Apple "naridi",coz je nepreji si aby iPhone otevirali.Autorizovany servis iPhone pro evropu je v holandsku a nemecku,proct to tam nejsou schopni poslat netusim ale taky v tom ma nejspis prsty apple.

EDIT:
Navic GSMobile podle sve zpravy zde: http://service.gsmobile.com/index.php?o ... =czech1250
jen zabezpecuje servis iPhone 3G zarucnich oprav od O2 a TM.
V praxi to znamena ze 70-procent odmitnou ci vrati s navrhem jako me a zbylych 30-procent preposlou do kvalifikovaneho servisu do holandska...tudiz primo neopravuji

Mimochodem v jejich aktualitach je par stranek zpet ze prestali opravovat samsungy,potom zminene HTC a ted k k konci listoppadu i LG.Znamena to ze asi delaji jen apple,SE a nokie

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

nitro-oxidus
Urcite dej vedet jak jsi s opravou dopadl.Prijali ti ho 4.11 a 7.11 je stav Dokonceno.
Je mozne ze to vymenili,v tom pripade bych ho k nim dal taky a opravu zaplatil....otazka je kolik by to stalo.
Obavam se nejhorsiho ze prepinac vc. plastu je napevno priletovany k MB a bez pajeni to nepujde,v tomhle pripade bych ten cenovy navrh vymena za novy iPhone s doplatkem 5449 pochopil...byla by to vlastne cena MainBoard.

nitro-oxidus

Vcera ani dneska jsem k nim nevolal ani nijak nehrnul. Zjistim stav jak to vypada v pondeli. Pak dam info :)
Myslim si ze by si platil vic u Britexu, pac on ta ma na servis iP pouze od Vodafonu. Takhle ti mozna O2 dalo nejakou mensi slevu (mozna).
Nebo to udelali tak jako ty, prilepili ho tam a basta :) Uvidime, at to je jak chce uz aby byl doma, a hlavne opraven.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Jasne v tydnu budes vedet vic.Jinak s tim technikem GSMobile jsem se chvilku bavil a potvrdil mi to co jsem si myslel: Maji od Apple narizeno iPhone vubec neotevirat,reklamace v ramci zaruky (MB,Displej) ktere lze opravit poslat do holandska popr. bezplatne vymenit za novy kus,ostatni resi takhle tj. s doplatkem za novy,ktery se odviji podle toho v jakem je iPhone stavu a jak zavazne jeho mech. poskozeni nespadajici do zaruky je,ten potom pouziji na nahradni dily,resp. odeslou do servisu v holandsku....GSMobile ve skutecnosti iP neopravuje jen jejich opravy zabezpecuje.Dal jsem se ho ptal kdybych s tim cenovym navrhem souhlasil tedy doplatek 5.5k jak by se to resilo.Odpovedel ze bych nedostal original zabaleny iPhone s prislusenstvim jako pri koupi,ale stavajici bych si nechal a jim by apple poslal jen samotny iP tedy receiver novy.Skoda ze chteji 5.5k kdyby to bylo tak 2 se bych do toho.
Kdyz jsem cetl na jejich webu podminky zarucni opravy je tam jasne psane ze se zaruka nevztahuje na mech. poskozeni....takze jsem bez iPhone zcela zbytecne,kdybych si to precetl driv...

mmhardky

Příspěvek od mmhardky »

NO takze tlacitko sa odlomilo aj mne (po 10 dnoch pouzivania), Orange to poslal do servisu do CZ a za tyzden mi dosiel novy Iphone. Akurat ze s dojebanym displejom. Negative black jak svina. To som radsej mohol mat odlomeny cudlik. Zajtra im to tam idem otrieskat o hlavu. Ide totiz o to, ze ked vam vymenia ipohne za "novy", nie je to novy, ale len Iphone ktory nejaky iny nestastnik vratil koli napr. Negative black, len s novym krytom.
Naposledy upravil(a) mmhardky dne pon lis 10, 2008 12:42 pm, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět