[duplicitní téma] Jaká se prodává verze fw v USA (14/11/07)

vše co vás napadne
Zamčeno
step.i

[duplicitní téma] Jaká se prodává verze fw v USA (14/11/07)

Příspěvek od step.i »

//spachal: původní název 'fw 1.1.2 usa ?'

dobrej chtel sem se zeptat jestli nekdo nevite o iphonu v usa ... chtel bych vedet s jakym se tam prodava fw .. jestli je to 1.1.2 nebo 1.1.1

admin
Administrator
Administrator

Příspěvek od admin »

zatim ve verzi 1.1.1

protože verze 1.1.2 je primárně určena pro evropský trh, v USA je verze 1.1.2 dobrovolná

j.v.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od j.v. »

To není tak docela pravda - telefony co sjíždějí z výrobní linky mají vždy nejaktuálnější fw (+-týden od uvedení updatu), takže momentálně budou 1.1.1 telefony už jen na skladech v kamenných amerických Apple Storech.
...gone with the wind...

Julek
Administrator
Administrator

iPhone

Příspěvek od Julek »

Mám stejný názor zítra si pojedu pro nový iPhone a ty s verzí 1.1.1. se doprodávají.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

step.i

Příspěvek od step.i »

mam kamosku v usa takze ji mam napsat at to raddsi koupi hned ... jinak uz si ho neodblokoju :oops:

rakusand

Příspěvek od rakusand »

Myslíte si, že když si v USA 19-20.11 koupím iphone tak tam bude jeste fw. 1.1.1 ? Protože nerad bych měl doma iphony s 1.1.2
Jo a ještě je to napsaný na obalu jaký to má fw. nebo se musím zeptat prodavače? Děkuji za případné odpovědi

ionas

Příspěvek od ionas »

Na obale to napsany neni. . . je potreba se zeptat personalu... otazkou zustava, zda-li oni to vedet budou...

octaviantdi

1.1.1

Příspěvek od octaviantdi »

V sobotu jsem se vrátil ze SanFrancisca, kde jsem si iPhone koupil a byl s FW 1.1.1, takže si myslím, že je to v pohodě.

step.i

Příspěvek od step.i »

no tak ted jsem dostal email od kamosky ktera je na hawaii a psala ze koupila ale prej ji nerekli jakej je to firmware tagze .. bacha na to oni vam to nereknou :-( .... nebo to spis nevedi .. ale snaad mi prijde ten firmware 1.1.1 :o :o :o :o

rakusand

Příspěvek od rakusand »

kamarad je na floride a vcera 20.11 mi psal ze tam koupil iphone s fw 1.1.2 doufam ze tam bude bootloader 3x

Julek
Administrator
Administrator

1.1.2.

Příspěvek od Julek »

Ono než Vám iPhony dorazí do ČR může být odblokování této verze zase někde jidne. Nevěšel bych hlavu. Pokud by to náhodou nevyšlo, mohu nabídnout jeden funkční iPhone ve verzi 1.1.1. s nefunkčním displejem, že by jste si poskládali jeden fungující :wink: .

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

step.i

Příspěvek od step.i »

hh a co je to boodloaderv ????

ionas

Příspěvek od ionas »

sw, ktery nedovoli odemceni iPhonu pro jakoukoli SIM...

step.i

Příspěvek od step.i »

a kdyz tam je trak to teda nejde odblokovat jo ???
... ale to je jenom u fw 1.1.2 ??? nebo ne ???

rakusand

Příspěvek od rakusand »

bolek

Příspěvek od bolek »

20/11/2007 - Applestore na 5th avenue v NY - 04.02.13_G => fw 1.1.2 :-(

spachal
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od spachal »

Obecne od ~45. tydne je uz prodavany fw 1.1.2 ...

bolek

Příspěvek od bolek »

jj potvrdzujem. Ten moj je podla vyr.cisla vyrobeny v 46.tyzdni

step.i

Příspěvek od step.i »

iphone sem dostal minuly tydden byl to 1.1.1 uff sem si oddechl a ted je mi k nicemu jakej je to firmware pze mam asi rozbitou antenu

// spachal: duplicitní téma, zamykám, pokračujte prosím zde: http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?t=344

Zamčeno