Přepínač tichého režimu sa zlomilo

nitro-oxidus

Re: PROBLÉM-Přepínač tichého režimu HELP

Příspěvek od nitro-oxidus »

Toho se presne bojim ze mi tohle udelaj, nechci "novej" iP kterej ma nebo mel jine zavady...

lucaash

Příspěvek od lucaash »

Takže mi taky upadlo tlačítko na vypínání zvonění. reklamoval jsem u T-Mobile v OC Chodod a stejný výsledek. Telefon se vrátili s tím, že je možná výměna za nový za těch 5,5k Kč. Takže koncem týdne půjde telefon k soudnímu znalci a pak půjdu s posudkem zpět do T-M. Myslím ale, že tím to všechno neskončí, protože podlě mě není znalecký posudek sám o sobě pro T-M důvodem k vyřízení reklamace. Bude tudíž nejspíš následovat pokus o mimosoudní vyřešení sporu a případně potom soudní řešení. Kdyžtak napíšu update, jak to vypadá. Kdyby se někdo chtěl vydat stejnou cestou, možná by pak případný soud měl větší šanci na úspěch.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

Koukam ze dalsi pribyvaji....
nitro-oxidus
Vis neco noveho?
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

mmhardky

Příspěvek od mmhardky »

Inac u nas je napr. Slovenska Obchodna Inspekcia, ktora sa takymito vecami zaobera. V cechach nie je nieco podobne?

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

U nas je samo ČOI a v pripade ze by ti dali "novy" ale vre skutecnosti pouzity prekrytovany ci vraceny iPhone z nejakeho duvodu,klidne bych se na ne obratil.Pokud ti jasne do listu napsali vymena za novy a ten neni je to svinstvo....chteji se zbavit zmetku misto aby ho pouzili na nahradni dily,jeste ze jsi nic neplatil.
S mym problemem mi nepomuze ani COI ani soudni znalec,kteremu jsem mimochodem volal a v podminkach zaruky je jasne uvedene ze se nevztahuje na mech. zavady coz tl. tich. rezimu je a sance uspet u soudu je jedno procento.V servisu slibili ze mi jej do konce tydne poslou zpet,takze to pak prilepim a s..u na to.Mozna se casem objevi servis ktery bude schopen prepinaqc vymenit,bojim se ale ze je napevno pridelany k MB takze to asi nepude.

Vacil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Vacil »

OT : Gekko gecko : Jeste sem nevidel servis, el.obchod atd., kterej by nemel ve svejch podminkach uvedeny, ze se zaruka na mechanicky zavady nevztahuje. Takze to beru jako samozrejmost.
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán :-(
iPhone 4 32 Gb from Vodafone

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

mmhardky
Co presne mas s tim displejem? nejak si ten negative black neumim predstavit.....

Vacil
No ja takyne...jen jsem to zkusil a vysledek je znamy,nevzali to.tezžko se dokazuje (byt museli videt ze neni nijak otluceny) ze je to chyba z vyroby a ne moje.

Vacil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Vacil »

tjn, ale sou to smejdi .. i kdyz videj zes to neudelal ty, tak se vymluvej na mechanickou zavadu.

Jinak k tomu LCD : vypada to asi takhle :
Obrázek
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán :-(
iPhone 4 32 Gb from Vodafone

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Pekny...ze by uvolnenej flex nebo displej iphone kaput? divim se jen ze mu v tomhle stavu "novy" iP vubec predali....ani bych to neprevzal,co nekteri obchodnici zkouseji je fakt na zabiti???

nitro-oxidus

Koukam ze nas zacalo docela pribyvat...roztrhnul se pytel se zmetky :)

Ja jsem na tom zatim tahle gecko
ObrázekObrázek

Uvidime co nakonec dostanu. Takze zitra, pozitri budu mozna mit iP Tak dam vedet :) Snad bude kladne vyjadreni a vyrizeni.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Tak drzim palce at dopadnes lip nez ja.
Ja jsem vlastne rasi ze mi to nevymenili....mam kus z te nove serie u ktere jiz lak ani kryt ci co nepraska,tohle preziji,volal jsi tam,jestli ti poslali novy,nebo ten tvuj opr/neopraveny?

EDIT:
Ja z mam take u stavu zakazky "Vydano"
Volal jsem do servisu a bud zitra ci pozitri to odeslou na prodejnu,takze v patek by mohl byt konecne doma.

nitro-oxidus

Ne ne nevolal jsem tam jak to dopadne, jestli mi daji novy a pudu reklamovat praskajici kryt tak jim to tam ......:)

Jinak muj aktualizovany stav 6 rano na PPL dodavce
ObrázekObrázek

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Mozna je na to britex lepsi...bud to spravili nebo ti posilaji novy,jinak by ti ve stavu zakazky pribyl podobne jako me cenovy navrh,jestli s nim souhlasis nebo ne.
Ja mam u stavu zakazky "vydano" ale jestli uz je na ceste nevim....ani netusim pres kterou sluzbu to posilaji,v servisu slibili ze ho budu mit jeste tento tyden doma,tak jsem zvedavej....celkem uz mi chybi.

EDIT:
Takze,doufam ze tohle je PRVNI a POSLEDNI reklamace iPhone!
Behem dne jsem se pokousel marne volat na prodejnu jestli k nim uz nedorazil.Z zkusenosti z drivejsi reklamaci nokie vim,ze z prodejny se vetsinou na info SMS ze je tel zpet neposlou a na strance GSMServisu je uz napsane Vydano.

Od 17 do 20.00 jsem se tam pokousel asi 10x krat dovolat,vzdycky to jen vyzvanelo ale nikdo nezvedal.Oni maji telefon vzdau a kdyz obsluhuji tak ho zkratka neberou ani druhy prodavac ktery ma zrovna H co na praci (videl jsem to tam nekolikrat)

Teprve na 10pokus po pul osmy se mi tam povedlo sdovolat a hned jsem mel jiz po tak mizerne nalade.Propdavac byl nevrly a neprijemny...pry jim tam nekdo dvakrat volal a hned jak to vzal ozvalo se ry ze volany ucastnik hovori...u me to pritom vyzvanelo normalne.
Chvilku jsem posloiuchal jeho kecy a pak jsem se fakt nasral a zmr... ho jak SYSLA.Jak je mozny ze telefon cely vecer nebere a pak si me jeste dovoli sprdnout,k cem ten telefon maji?????
Chvilk ztichnul,pak se klidnil a zdvorile se zeptal co tedy potrebjiNadiktoval jsem mu cislo zakazky,nacez odvetil ze u nich jeste neni.
Zaal jsem znova jak je mozny ze jsem telefon daval k reklamaci 26.10 a v servisu byl az 3.10?????
Pan mile odvetil ze na to maji ze zakona mesic,coz me vytocilo a ubezpecil ho ze si zjistim jak se jmenuje a na jeho chovani si budu pisemne stezovat.
Dal jsem mu rekl ze v servisu slibili ze jej budu mit jeste tento tyden doma a at si me nepreji jestli do patku ci o vikendu na prodejne nebude a ze se tesim na osobni setkani primo s nim.
Prodavaci jso tam dva,ten druhy je v pohode a uz jsem s nim par veci resil....tenhle je naproste kokot a jestli tam bde at si me nepreje.

Fakt jsem vytocenej na nejvyssi moznou miru,tri nedele jsem bez telefonu a jeste me nejakej debil bude do telefonu jebat....to tedy ne.navic mi to ani servis nespravil.

nitro-oxidus

Cetl jsem to co jsi napsal, ale naroz napisu az zitra. Nejsem ted toho schopny....

EDIT: aspon prilozim aktualizaci...
ObrázekObrázek

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

nitro-oxidus
Uz ti dorazil? PPL myslim dorucuje do 24h.

nitro-oxidus

Takze se bohuzel naplani to co jsem nechtel. Vratili mi iP bez opravy aj bez cenoveho navrhu. Na cenovy navrh jsem se ptal na prodejne a dotycny nebyl shopny mi ho rict. Nedivim se, neni technik. Takze to du prilepit herkulesem :) a doufam ze to uz nikdy nespadne. Tomuhle se rika teda prasarna...Nemam slov.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

No myslel jsem si to....takze servisy v CR tedy BRITEX a GSMobile to resi tak ze no neresi :cry:

nitro-oxidus

Presne tak...coz me docela mrzi..za ty penize co to stalo bych bral lepsi servis. Dnes mi jedna spoluzacka rikala ze vi o jednom servisu v modranech, pry tam opravuji vse co se tyce apple....zkusim to zjistit mam to pry kousek od baraku co jsem se sni bavil tak dam blizsi info. Treba si s tim poradi :) za nejaky levny peniz...Nebo aspon treba "Odborne prilepeni"

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

Servis v modřanech je servis pro Apple, Lenovo, a ještě další značky... iPhone ale neopravují... Jde o Český Servis

nitro-oxidus

Tak si byl rychlejsi jak ja...jo tak uz jsem si taky vsiml coz me dost s..e, co ted? :)

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

No aspon uz mas iPhone doma....ja stale cekam a cekam jak debil.
Volal jsem do GSmobile ze je ve stav zakazky napsano vydano 10.11.2008,rikali ze jej vcera poslali do MobilAsk.
Ptal jsem se proc to neposlou kuryrem primo na prodejnu a rikali ze O2 vyuziva kuryry od MobilAsku,takze je jasne ze to bude trvat dyl.
Fakt me to uz S..e,jestli neprijde zitra tak nevim....ted bude vikend + ppondeli volno a iP se bude kvuli neschopnosti MobilAsku valet nekde na sklade u nich.

Legally Blond
Host
Host

Příspěvek od Legally Blond »

Výborně.... po třech dnech používání fórového 3G a jednom zapnutí tichého režimu mě čudl zůstal v ruce zřejmě na mě při lepení tohoto dílu nevyšel dostatek lepidla....už to tam někdo z Vás dostal nazpět??? Dle reakcí nic reklamovat nepůjdu.....Zlatá 1 generace.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Legally Blond
Z vlastni zkusenosti: pouzij malou kapku kvalitniho sekundoveho lepidla a bude to drzet lip nez driv,pokud tedy to tlacitko mas...

Jinak po dnesku jsem zase bez iPhone.Doufal jsem ze mi na prodejnu prijde a samozrejme nic.Na strance GSMobile u stavu zakazky je vydano 10.11 a predali to MobilAsk ktery to ma dorucit na prodejnu O2.Pekne na to serou protoze uplynuly 4-dny a stale tam neni,psal jsem mail ale nenamahaji se odpovedet,telefony samozrejme nikdo nebere.
Byl jsem na prodejne a ptal se jak si to predstavuji,jedina odpoved byla "mame na to mesic",pokousel jsem z prodavacky vytahnout nejaky kontakt na reklamacni oddeleni O2 ale bezuspesne,nevite nekdo?
Fakt uz jsem z toho zoufaly......nejen ze se to GSmobile nenamaha opravit ale poslou to pres treti firmu ktera to ma v pazi a nikam nespecha.Tricet dni je maximum ale cekal bych kdyz uz to je ctyri dny vyrizene ze to nebudou protahovat.
Mam nejvetsi chut odstoupit od smloivy,vytriskat z nich 12k za tuhle "sunku" a koupit si neco jineho....pokud to nevyjde jako ze asi ne strelim iPhone do bazaru a uz od apple nikdy v zivote NIC NECHCI"!"""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

Hm... Nech to plavat... 31. den se tam stav, a když nebudou mít telefon, musej ti dát peníze...

Takže bych na to nespěchal :) Vytáhni z šuplíku nějakej starší kousek ;-)

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Pouzivam zalozni Siemens ME45 ale fakt me to ****,vis oni to do mesice stihnou nejsou blbi ale budou to protahovat jak to jen pujde.

Trochu svoje emoce kroť a vyjadřuj se slušně. Beavers.

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

IMHO za to může kurýr...
Mě to Vodafone vždycky pořešil do 14ti dnů. Dneska zrovna psali že ta moje reklamace (žádost o odstoupení od smlouvy) je hotová, že se mám stavit. (Bohužel nebyl čas)
Ale já taky podával reklamaci na pobočce v centru Prahy, kde posílají zásilky do servisu denně.

Třeba to nestihnou :D Třeba to kurýr ztratil :o) Bůh ví... Myslim, že pár dní už vydržíš.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

No ja na te sve pobocce uplatnoval reklamaci 26.10 a v servisu byl az 3.11 tedy 7dni takze to asi posilaji jednou tydne,zpatky to bude nejspis stejne tak mozna v utery po svatcich.Stve me to protoze jsem se tesil ze ho budu mit na ty tri dni doma a H.
Jinak tobe vracej prachy? mel jsi 3x praskani krytu ne,? :wink:
Takovy stesti nemam ale asi dam iPhone do bazaru a koupim neco kvalitnejsiho nebo zachovaly 2G model kdy na tom budu tratit....co se asi pos.. priste?????
No nezlobil bych se kdyby to nestihli nebo se iP nekam ztratil....takovy stesti ale mit urcite nebudu.Fakt by mi mseli vratit prachy?
Rikali ze az bde na prodejne poslou SMSk co kdyz po mesici budu tvrdit ze jsem zadno nedostal,dalo by se to na to uhrat...kdo vi jestli to nejsou kecy a zpravu vubec poslou....

Beavers
Promin nema se zde mluvit sproste......aspon vidis jak jsem z toho jednani nastvanej.

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

No nevim, jestli vracej prachy... Posílali to do servisu, kterej se k tomu musí vyjádřit. A já tam dneska nebyl... :D A Teď jsem mimo Prahu, takže se tam stavím někdy asi v úterý.

Prodávat? Hm... budeš tratit hodně... Prodáš 16GB model se štěstím za 10 tisíc...
A 2G bych nekupoval... Ostatně... po každém updatu FW všechno znova nastavovat, čekat na JB, a hackovat telefon... Mě to nějak neláká. Kdyby to byl telefon zdarma na hraní, tak klidně... Ale když to chci používat jako osobní stroj, tak čekám jistou spolehlivost.

Jinak... Prosakuje se, že Apple urychleně chystá nový model iPhone... Snad na jaře? Což o něčem vypovídá. Chudáci děti, co letos dostanou třigéčko, a rodiče si budou myslet, že jim koupili bůhví co... Už se mě pár lidí ptalo... A prostě jim nevymluvíš, že ten telefon se prostě nepoved, a budou s ním jen problémy. Ale aspoň pak můžu říkat, že sem je varoval :-)

Tohle neni první průšvih Apple s plastem... První byl u iPodu anni 1. generace - měkký plast, a v kapse uživatelům praskal displej.
Potom bílé Macbooky co rychle zežloutly...
No, a teď iPhone 3G... Prakticky kdykoli Apple použije plast, je to v podstatě tragédie.

Osobně si myslim jednu věc... Pokud je vás, co vám upadlo tlačítko hlasitosti hodně, měli by jste pravděpodobně šanci na úspěch při reklamaci... Ale je to trichu běh na dlouhou trať. Takže je otázkou, jestli se to vyplatí... To je možná lepší poslat ten telefon do toho bazaru.

EDIT: Zprávu pošlou... Mě Vodafone pravidelně informuje SMS o stavu reklamace... A to i když jsem zákazník konkurence :)
Rozhodující je u tebe, jestli (citace - asi trošku nepřesná) "den po dni uplynutí lhůty na vyřízení reklamace" bude telefon na prodejně. Pokud ne, máš nárok na výměnu zboží, nebo odstoupení od smlouvy.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Jasne no kryt mi nepraska ani lak na nem,v novejsi serii uz to myslim apple vyresil (Verze BLACK)
To tlacitko je problem par ksu v serii a co jsem koukal vidim to na kaz....v plast byla proste bulbinka a tedy min pevny.
Jink iPhone nehodlam samo prodavat jsem ale tak vytocenej ze me napadaji i tyto veci.Jestli nebude jinej problem v coz verim necham si ho,vyhovje mi jako zadny jiny mobil.Ta horsi kvalita zpraciovani je bohuzel dan za solidni cen polovicni oproti 2G verzi.

EDIT:
V servis jsem se ptal a potvrdili mi ze pripadu s tl. tich. rezimu jiz meli asi 10 a je to sktecne problem nekterych kusu urcite serie....apple to bohuzel jako mech. zavadu nezna a oni to ani nespravi......nemaji dily

saattiii
Host
Host

Příspěvek od saattiii »

Tak dneska mi upadlo taky tlačítko a netušim kde takže ho ani nemám..... jsem fakt **** když to tady čtu ..... telefon je v záruce a oni ti ho neopravěj a chtěj po tobě ještě peníze aby si ho měl v původnim stavu .... odnesu ho v úterý do vodafonu v Teplicích a pokud se mi taky vrátí tak nechám udělat soudní posudek .....

Nedalo by se, pro příště, použít za cenzurované slovo nějaké jiné? Tyto výrazy sem nepatří. Beavers.
Vodafone iPhone 5 16Gb black, iOS 6

johny03

Příspěvek od johny03 »

Beaversi já ale docela chápu naštvání těch lidí !!!! to je fakt humus...

Vidíš, tys to napsal taky výstižně a nemusel jsi vůbec použít sprosté slovo. Beavers.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

saattiii
No dopadnes stejne jako ja,nitro-oxidus a spousta dalsich,reklamaci ti neuznaji a nabidnou cenovy navrh treba jako me....oprava formou vymeny za novy kus s doplatkem 5490kc v mem pripade.
Je to fakt neskutecny,nechapu proc aut. sevis nema dily a nespravi to.kdyby mi iPhone upadl byl bych zticha a soupal nohama ale tohle je opravdu vrchol.proc mam doplacet na to ze si apple u tech zk... cinanu ve foxconnu neohlida vyrobu a poustej ven zmetky.

johny03
Napsal jsi to presne: JE TO HUMUS.
Apple opravu v ramci zaruky neuzna...kdyby alespon servfisu dali nahradni dil a oni to spravili...klidne bych tu opravu zaplatil rekneme 1k to bych zkousnul.Resej to formou vymeny za novy s nehoraznym doplatkem 5.5k
Ja to tlacitko nastesti mam takze jej prilepim a bude klid,ale ti nestastnici kteri jej ztratili maji asi opravdu jedinou moznost zaplatit onu sumu a nechat iP vymenit za novy.Bohuzel se do ticheho rezimu neda dostat jinak nez onim smejdskym tlacitkem.....leda t. hlasitosti ztlumit zvuky uplne ale to je o nicem.

Vyplaznu 12k apple si libuje jak se iphone prodava jake ma zisky ale na reklamace ohledne mech. zavad zvysoka kasle.....jiste vi ze je nekde chyba stejne jako u krytu ale reklamace neuzna aby na tom neprodelal....fakt vyborny pristup k zakaznikovi.Maji si nas vazit a e zneprijemnovat zivot a hazet klacky pod nohy sakra!!!!

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

Heh... Ale problém neni u Apple... V USA běžně mění. Problém je v českém servisu, který záruku nechce uznat. Což je u nás úplně normální.

U Apple je problém v tom, že ten telefon navhroval blbec, a ještě navíc šetřil.
Ostatně kdo to kdy viděl, navrhnout celoplastová zídíčka bez jakékoli výstuhy - prostě jen plátek plastu...
A to tlačítko... No... :/ Pokud jde o vadu série... Stejně by se to nemělo vůbec dostat ven.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

USA bezne meni,ja to na diskuzich nenasel...hod kdyz tak odkaz,jestli je to "z hlav" panu z GSMobile a BRITEX pujdu jim je iPhonem osobne omlatit,co je zas tohle za prasarnu ksakru????????

icebreaker

Příspěvek od icebreaker »

Po jake dobe se vam zhruba projevila ta vada s tim tlacitkem?mam ho skoro mesic,tak abych se nedivil,ze mi treba jeste upadne .. :x

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Udela to jenom nekomu,jestli ti to drzi pres mesic zustane to tak i nadale.jde o nekolik kusu v urcite serii a neni to tak caste jako praskani krytu....o to vic zarazi ze to servis neni schopen resit vymenou kus/kus bez doplatku.

nitro-oxidus

Pokud mas na tom stavu zakazce cislo baliku, tak ho zkus zadat do stranky prepravce a melo by se ti ukazat kde to momentalne je.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

No O2 prave vyuziva k preprave MobilAsk takze cislo zadne nemam,neni to beznym zpsobem tedy DHl,PPL ci DPD...treba se bojej to pres ne posilat.

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

Gekko gecko píše:USA bezne meni,ja to na diskuzich nenasel...hod kdyz tak odkaz,jestli je to "z hlav" panu z GSMobile a BRITEX pujdu jim je iPhonem osobne omlatit,co je zas tohle za prasarnu ksakru????????

No, já čtu jen MacRumors... A tady je diskuze, kde jim to Apple podle všeho bez řečí mění.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

No takze dukaz ze apple o vadnych kusech s spatne uchycenym tlacitkem patrne vi....holt jsem v CR a musime mit neco extra,servisy to neuznaji......to se mi snad jenom zda.

EDIT.
hele jak to procitam,nikdo nepise ze by mu to apple vymenil

Pokud by to servis na prikaz Apple v CR bez reci menil,nezakladal bych toto tema,ony zmetky bych apple klidne odpstil.......tyka se to obcas i ostatnich vyrobcu so si nechavaji vyrobky montovat v cine ale takhle????

Odpovědět