Už jsem si udělal v počítači pořádek na to, že jenom až přijde na věc, že to všechno šoupnu do jedné složky, kterou jenom přetáhnu na připravený externí disk, v mém případě iPod Classic. Zaměstnanec iStylu (přišlo mi, že skoro ani neví, co Apple je) mi řekl, abych to zálohova pomocí Time machine, že připojím disk, Time machine to na něj zálohuje a hotovo. A jelikož budu mít nový systém s novým itunes, není si vůbec jistý, jestli mi budou fungovat moje APP, když to udělám obyčejně. Vím, že už se mi to na widlích jednou stalo, jenomže tehdá jsem měl asi jenom 20 aplikací, tak jsem si je hold postahoval znova. Dneska jich mam kolem 500, a do toho se mi teda znova peníze dávat nechce

Jak to teda je? Když to udělám obyčejně, že to jednoduše přetáhnu na exterňák, budou mi APP fungovat až je vrátím do nového itunes?
Jinak jsem zkoušel propojit iPoda s Time machine a nic se nedělo. Jestli k tomu náhodou nemusí být speciálně zařízení od Applu Time machine a jinak to nejede, ale zděleno mi bylo něco jiného

Jinak jsem si vybral tento tak snad bude vhodný a dobrý.