Mam tu 3Gs ktore malo iOS 4.1 a BB 5.12.01. Telefon je z Tmobile DE a uz ma vyse 2 roky, takze odblok je mozny a bezplatny. Zo support teamu mi pisali ze by mal uz byt odblokovany, staci pripojit k iTunes a iPhone by mal sam rozpoznat ze je odblokovany. Moc som im neveril, ale rozhodol som sa to vyskusat.
Na Win som si cez sn0wbreeze vytvoril neaktivovany custom 5.1 ipsw aby som predisiel updatu BB. Potom som ho pomocou pwned DFU naflashoval. Telefon sa restartoval, ukazal logo jablka a pod nim progress bar ktory sa rychlo doplnil a telefon sa spustil. Vsetko prebehlo OK, telefon som nastavil, vlozil SIMku, ale napisal ze SIMka co som vlozil je nepodporovana. Takze telefon nie je odblokovany a so support teamom si to este pekne vybavim.
Nastastie som si ale zachoval BB, takze je odblokovatelny. Cez sn0wbreeze som si vytvoril tentokrat aktivovany custom 5.1 ipsw. Chcel som ho flashnut a potom pomocou ultrasn0w odblokovat. Po naflashovani opat cez pwned DFU mi iTunes zahlasilo ze iPhone bol restornuty uspesne. Telefon sa restartoval a objavilo sa logo jablka a pod nim zas ten progress bar, ktory sa ale vobec nedoplnil a ostal zaseknuty. Ak telefon resetnem s pwr + Home a opat spustim, zas sa objavi ten prazdny progress bar a ostane zaseknuty.
Neviete mi nieco funkcne poradit? Dakujem