iTunes ohlasi Restore succesfull ale 3Gs ostane zaseknute

Pre všetky staršie verzie iOS.
Odpovědět
iTuxx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

iTunes ohlasi Restore succesfull ale 3Gs ostane zaseknute

Příspěvek od iTuxx »

Rad by som sa spytal na jednu vec:
Mam tu 3Gs ktore malo iOS 4.1 a BB 5.12.01. Telefon je z Tmobile DE a uz ma vyse 2 roky, takze odblok je mozny a bezplatny. Zo support teamu mi pisali ze by mal uz byt odblokovany, staci pripojit k iTunes a iPhone by mal sam rozpoznat ze je odblokovany. Moc som im neveril, ale rozhodol som sa to vyskusat.

Na Win som si cez sn0wbreeze vytvoril neaktivovany custom 5.1 ipsw aby som predisiel updatu BB. Potom som ho pomocou pwned DFU naflashoval. Telefon sa restartoval, ukazal logo jablka a pod nim progress bar ktory sa rychlo doplnil a telefon sa spustil. Vsetko prebehlo OK, telefon som nastavil, vlozil SIMku, ale napisal ze SIMka co som vlozil je nepodporovana. Takze telefon nie je odblokovany a so support teamom si to este pekne vybavim.
Nastastie som si ale zachoval BB, takze je odblokovatelny. Cez sn0wbreeze som si vytvoril tentokrat aktivovany custom 5.1 ipsw. Chcel som ho flashnut a potom pomocou ultrasn0w odblokovat. Po naflashovani opat cez pwned DFU mi iTunes zahlasilo ze iPhone bol restornuty uspesne. Telefon sa restartoval a objavilo sa logo jablka a pod nim zas ten progress bar, ktory sa ale vobec nedoplnil a ostal zaseknuty. Ak telefon resetnem s pwr + Home a opat spustim, zas sa objavi ten prazdny progress bar a ostane zaseknuty.

Neviete mi nieco funkcne poradit? Dakujem :)
iPhone 5 16GB UK edition Factory unlocked
MacBook Pro 13'' (Mid 2009) + Magic Mouse
iPod Mini 2gen 4GB Green
iPod Shuffle 2GB 4gen
iPad Mini 16GB wifi + cellular
Tricko Apple, Vankus iPhone 4
:)

Parles
Starý pes fóra :)

Re: iTunes ohlasi Restore succesfull ale 3Gs ostane zaseknut

Příspěvek od Parles »

zkus udělat Just Boot přes RedSn0w...
 Macbook Pro with Retina Display 15" Mid 2015 - 2.5Ghz i7, 16GB RAM, 512GB SSD, Radeon R9 M370X
 iPhone X 256GB Black
Beats by dr. dre PRO Black

Audi S8 V10

iTuxx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od iTuxx »

hej to pomohlo, dakujem. Ja som bol zmateny z toho lebo som si pomylil pojmy tethered a untethered. Myslel som si ze by sa mal telefon sam spustit. Teraz to uz chapem, preco sa nechcel spustit. Nastastie sa mi to podarilo, spravil som restore from backup, nainstaloval ultrasn0w fix a ultrasn0w a telefon funguje v pohode dalej. Aj tak sa to 3Gs nevypinalo, takze mi nevadi ze sa musi spustat len s pocitacom. Este raz vdaka.

btw. ta ziadost o odblok cez formular Tmobil DE mi nesla odoslat, zrejme to bolo mojim cislom, lebo nemam nemecke. Pisal som na support a zevraj to ma byt odblokovane, ale nie je. Asi preto, ze ta ziadost nesla odoslat. Keby tu bol smajlik facepalm tak ho pouzijem :)
iPhone 5 16GB UK edition Factory unlocked
MacBook Pro 13'' (Mid 2009) + Magic Mouse
iPod Mini 2gen 4GB Green
iPod Shuffle 2GB 4gen
iPad Mini 16GB wifi + cellular
Tricko Apple, Vankus iPhone 4
:)

Parles

Příspěvek od Parles »

:) nemáš za co ;)
 Macbook Pro with Retina Display 15" Mid 2015 - 2.5Ghz i7, 16GB RAM, 512GB SSD, Radeon R9 M370X
 iPhone X 256GB Black
Beats by dr. dre PRO Black

Audi S8 V10

Odpovědět