problem s DiskAid
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
problem s DiskAid
nahodil som diskaid a zapojil som iphone..vsetko ide ok.. len pokial som sa nedostal ku kroku kde vlastne nahrat video... chcel som si cez to nahrat do iphonu film, ale neviem kde ho vlastne vlozit, aby sa dal prehrat v telefone... napise mi prosim cestu ak viete? dakujem
Re: problem s DiskAid
Přes DiskAid nemůžeš vlkádat videa(filmy) vše synchronizuješ přes iTunes. DiskAid slouží když si kopíruješ témata, a dalši vylpešení do telefonu..
a neexistuje nieco take cez co by som nahral aj video??? okrem itunes
[zakázáno].. Skvělá věcička, kterou jsem používal, když jsem měl JB telefon.. http://[zakázáno].com/
-
- Mírně pokročilý
[zakázáno] nefunguje na softwari 2 ** .. ale odpoved je uplne jednoducha neboj.. nainstaluj si z cydie cyrecorder ... a potom cez diskaid normalne nahraj filmy do zlozky videos.. a namiesto ipodu filmy prehravaj v cyrecorderi.. jednoduche.. rychle.. funguje!
EDIT:
omllouvaaaaamseee.. .tak [zakázáno] uz funguje i na 2.2.1.. po tom co mi zmazal vsetko v mobile som sa nanho pred asi tristvrterokom vysral:o))
Edituj svoje posty tak ako som to urobil teraz ja za teba. dodo
EDIT:
omllouvaaaaamseee.. .tak [zakázáno] uz funguje i na 2.2.1.. po tom co mi zmazal vsetko v mobile som sa nanho pred asi tristvrterokom vysral:o))
Edituj svoje posty tak ako som to urobil teraz ja za teba. dodo
-
- Host
Použivám k Disk Aid aplikaci File Aid z appstore.Do ní stáhneš a přehraješ všechno .